Suuret suunnitelmat

Sveanmaalle uskollisten joukkojen kohtaamispaikka
Avatar
mikko
Kreivi
Viestit: 411
Liittynyt: Maanantai, 26.03.2007 16:20
Paikkakunta: Espoo/(Laukaa)

Suuret suunnitelmat

Viesti Kirjoittaja mikko » Maanantai, 02.06.2008 14:40

Laittakaahan tänne ilkeitä, julmia, inhottavia ja muuten vaan enemmän tai vähemmän toteuttamiskelpoisia suunnitelmia.
Avatar
Peltokorppi
Marsalkka
Viestit: 2442
Liittynyt: Torstai, 14.06.2007 21:10
Paikkakunta: Jykylä

Viesti Kirjoittaja Peltokorppi » Maanantai, 02.06.2008 14:58

Suunnitelmien pohjana kaikki varmaankin huomaavat että olemme vahvoilla härössä, selän suojaamisessa ja mahdollisesti reunan vyöryttämisessä.

Ei monimutkaisia suunnitelmia.

Kaikki mahollisimman yhdessä aina kontaktiin. Ei jonossa tappeluun tatkiikkoja mihin ovat häröryhmät kaatuneet sohuissa varsinkin metsä tappeluissa.

Kenttä on isompi kuin ennen.

Liikumme nopeammin kuin moni muu joten voimme määrätä tappelupaikan mieleisemmäksi monessa paikassa ja jos tilanne näyttää huonolta niin ei tapella tyhmästi.

Ei leikitä linjaa.
"Can you quack
Can you quack like a duck when you suck"
Rovio
Paroni
Viestit: 224
Liittynyt: Maanantai, 15.05.2006 17:43
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja Rovio » Maanantai, 02.06.2008 15:18

Jep, voidaan nopeudella käyttää paikallista ylivoimaa. Esim. Murretaan nopeasti ylivoimalla laita, josta sitten vyörytään selkään häröämään.

Ollaan varmaan parhaimmillamme, kun taistelun alun järjästyneisyys on ohi ja porukka hajallaan.
aaaaaarrghh...... mi leg!!
Haiden
Sotalordi
Viestit: 1393
Liittynyt: Maanantai, 02.04.2007 08:33

Viesti Kirjoittaja Haiden » Maanantai, 02.06.2008 15:45

Häränsarvella pitäisi linjasta päästä aina lävitse. Tarvitaan pari wannabee linjaryhmää pitämään edes hetki vihollisen linjaa. Kaikki juoksevat sivustasta lävitse samalla, kun "linja" pakittaa nopeasti pois ja yrittää olla tappelematta.

Kiitos possujen meillä tulee olemaan paras häröryhmä, koska meidän ei tarvitse pelätä vihollisen jousia ja saamme täysin vapaasti tehdä häröpalloa. Pahin vihollinen mitä tulee vastaan on seitsemän veljestä, koska heille on kovin yksilötaso+ min-max haarniskat.

Syödään vihollisen häröt ekana ja sitten siirytään pääruokaan.
Wanhan ajan kyytiketju
Archibald
Musiikki on elektroninen. Tästä ei keskustella.
Avatar
Verimakkara
Sotilasmestari
Viestit: 97
Liittynyt: Keskiviikko, 12.04.2006 20:18

Viesti Kirjoittaja Verimakkara » Maanantai, 02.06.2008 16:31

Onhan ne veljekset paha porukka, mutta kaatuu ne nekin sillä vanhalla hyvällä "reilu peli on perseestä" mentaliteetillä, eli röyhkeästi vaan ylivoimalla päälle ja juostaan jos näyttää pahalta.

Kuinkahan paljon tänne kannattaa ylipäätään suurimpia salaisia taktiikoita levitellä, kun rämä on edelleen foorumeiden johdossa ja pääsevät tietääkseni vakoilemaan näitä miten lystää, eli KÄÄNTÄKÄÄ RÄMÄ VAAN KATSEENNE SINNE SAKSAN FORUMEILLE :P
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Maanantai, 02.06.2008 17:11

Verimakkara kirjoitti:Onhan ne veljekset paha porukka, mutta kaatuu ne nekin sillä vanhalla hyvällä "reilu peli on perseestä" mentaliteetillä, eli röyhkeästi vaan ylivoimalla päälle ja juostaan jos näyttää pahalta.

Kuinkahan paljon tänne kannattaa ylipäätään suurimpia salaisia taktiikoita levitellä, kun rämä on edelleen foorumeiden johdossa ja pääsevät tietääkseni vakoilemaan näitä miten lystää, eli KÄÄNTÄKÄÄ RÄMÄ VAAN KATSEENNE SINNE SAKSAN FORUMEILLE :P
Eiköhän Rämä jätä vakoilemisen väliin. Tässä puhuu siis tapahtuma pääjärjestäjä (joka ei taistele tänä vuonna sitten yhtään, eikä kuulu edes yhteenkään porukkaan). Järjestäjäporukasta olen ainoa, joka lukee kaikkia foorumeita pysyäkseni tilanteen tasalla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että te saatatte esim. skenaarioiden julkistamisen jälkeen nähdä niiden bugeja paljon meitä paremmin, jolloin on meille tärkeää nähdä ajoissa, jos ne ovat rikki. Voin järjestäjien puolesta vaikkapa mainita asiasta muulle ylläpidolle, jos tämä teitä rauhoitta. Voin vain sanoa, että ne 2-3 rämäläistä, kenellä ylläpitooikeudet löytyvät ovat kyllä erittäin järkimiehiä ja ymmärtävät taatusti kirjesalaisuuden sekä reilun pelin päälle. Eivät he turhaan sitä ylläpitäjän statusta ole säilyttäneet.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
Peltokorppi
Marsalkka
Viestit: 2442
Liittynyt: Torstai, 14.06.2007 21:10
Paikkakunta: Jykylä

Viesti Kirjoittaja Peltokorppi » Maanantai, 02.06.2008 17:13

Hyden linjaryhmät saadaan varmasti siitä toisesta armeijjastamme. Kukaan meistä ei siihen varmaan kovin hyvin sovellu.
"Can you quack
Can you quack like a duck when you suck"
Avatar
Misumasu
Marsalkka
Viestit: 2292
Liittynyt: Sunnuntai, 30.04.2006 20:55
Paikkakunta: Jyväskylän mlk

Viesti Kirjoittaja Misumasu » Maanantai, 02.06.2008 18:14

Tässä vähän selaillut tuota armeijoiden ryhmitystä. Eli monet seikat tässä on jo tulleet. Liikkuvuutta on, paikallinen teho tarvittaessa, jousien ylivoima. Jeps. Tappelemaan ei lähdetä, tai jos lähdetään niin sitten selkään tai ylivoimalla.

On selvää, että meille on kaavailtu tapahtuman "häirikön" osaa. Eli meiltä puuttuu voima määrätä tahti, mutta harmia me aiheutamme varmasti.
Jos nyt ensimmäisenä lähtee miettimään heikkouksia, niin skenaariot kuten Saatto voivat olla meille aika hankalia. Jos joudumme saattamaan arkkua/henkilöä tms., joudumme todennäköisesti luottamaan ulkopuoliseen apuun. Vastaavanlaisessa skenaariossa ryöstäjän osassa voimme pärjätä, jos saamme organisoitua porukan hyökkäämään ns. Jokasuunnasta. Eli hit&run vähän joka puolelta.

Parhaita puolia tässä armeijassa on varmaankin hengissä säilymis-kyky. Mikäli jokainen porukka omaksuu reilupeli on perseestä-mentaliteetin, ei suuria miestappioita pitäisi hyökätessä syntyä. Voimme siis olettaa, että skenaarion loppuvaiheessa meillä pitäisi olla enemmän miehiä elossa, kuin vastustajalla/-jilla.

Muutamia ryhmiä ottaakseni esille toistan tässä hieman itseäni. Meillä on kantama yli-voima. Erityisesti jousien, mutta myös Muerten heittokeihäs-arsenaali on huomattava. Toisekseen meillä löytyy yksilötaitoa monesta suunnasta eli mahdolliset läpimenot tai tuhoisat täsmäiskut tulevat ratkaisemaan paljon joko hyvään tai huonoon suuntaan.

Väijytykset, hit&run, selkäänmenot... Juu, linjaa meillä ei tulla näkemään.
Sieluni Jumalalle, miekkani Maahinkaiselle.
Synnit meneekin sitten Ruton piikkiin.
Avatar
mrtp
Asemies
Viestit: 16
Liittynyt: Lauantai, 21.04.2007 18:31

Viesti Kirjoittaja mrtp » Maanantai, 02.06.2008 18:22

Istutaan puskassa ja heti kun isot pihvit ovat leiponeet toisiansa uuteen muotoon, voitaisiin tulla päälle ns. "WAAAAAGGGHHHHH" tyyliin. Kannattaa alkaa harjoittelemaan juoksukuntoa ja kestävyyttä :lol:
Panssari alivoimaa
Avatar
Nauris
Kreivi
Viestit: 321
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 12:03
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Nauris » Maanantai, 02.06.2008 18:34

Misumasun viesti sisälsikin jo aika paljon niitä juttuja joita meinasin itsekin sanoa. Raskaatkin tankkiryhmät auotaan tällä sakilla helposti, kunhan ryhmien yhteispeli toimii ja tilaa ja aikaa löytyy. Jos joskus päästään tappelemaan puhtaasti oman armeijan voimin, on varmaan mielenkiintoista nähdä miten puhtaasti näin suuri joukko häröryhmiä pownaa - eipä tartte ottaa taktikoidessa huomioon mitään raskaiden joukkojen sivustansuojaamisia sun muuta turhaa.

Mantu tulee pelaamaan possujen kanssa hyvin tiiviisti yhteen, sillä tasolla siis että meitä voidaan oikeastaan pitää yhtenä ryhmänä.

Reilu peli on perseestä.
Haiden
Sotalordi
Viestit: 1393
Liittynyt: Maanantai, 02.04.2007 08:33

Viesti Kirjoittaja Haiden » Maanantai, 02.06.2008 23:49

Juostaan backstäbiin, karkuun ja jos joku lähtee perään jousimiehet ampuvat.

Jos viholliset lähtee perään tai saadaan nenään, niin juostaan jousimiesten turvaan toivoen heidän tappavan kaikki.

Reilu peli on perseestä.
Wanhan ajan kyytiketju
Archibald
Musiikki on elektroninen. Tästä ei keskustella.
Pahistonttu
Kuningas
Viestit: 3421
Liittynyt: Maanantai, 20.03.2006 21:56
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja Pahistonttu » Tiistai, 03.06.2008 01:37

Misumasu kirjoitti: Jos nyt ensimmäisenä lähtee miettimään heikkouksia, niin skenaariot kuten Saatto voivat olla meille aika hankalia. Jos joudumme saattamaan arkkua/henkilöä tms., joudumme todennäköisesti luottamaan ulkopuoliseen apuun.
Omasta kokemuksesta liittyen arkkuun voisin sanoa, että liikkuvuus on siinä hommassa ensiarvoista, se arkku kun painaa ihan tuhottomasti, joten hankalassa maastossa painavassa haarniskassa se ei liiku. Viimeksi meillä oli jatkuvasti neljä miestä kahvoissa kiinni ja vaihto kahdenkymmenen metrin välein. Arkkua jouduttiin myös kerran nostamaan käytännössä pystysuoraa kalliota ylös, mikä vaati ketteryyttä ja liikkuvuutta huomattavasti.
Jos siis saamme arkun/neidon kuljetettavaksemme, niin koukkaaminen kannattanee, ja esimerkiksi edellä mainitun kallion puolustaminen onnistuisi jo parinkin taistelijan voimin, kiipeäminen ja taistelu, kun ovat hankala yhdistelmä. Eli lyhyesti sanottuna, koukataan kaukaa, ja puolustaudutaan reitille osuvissa hyvissä asemissa.
Reilu peli on perseestä!
PS. Saataisiinko tästä armeijallemme taisteluhuuto?
Hän, joka sitoutuu kunniaan on hävinnyt jo ennen taistelun alkua.
Avatar
Ketku
Sotahuuto '09 -järjestäjä
Viestit: 1097
Liittynyt: Sunnuntai, 26.02.2006 23:31
Paikkakunta: Hämeenlinna / Tampere

Viesti Kirjoittaja Ketku » Tiistai, 03.06.2008 11:27

Meidän pitää aina pyrkiä ottamaan aloite, koska se kellä on aloite todennäköisesti voittaa, kun vihollinen ei ehdi varautua kunnolla meidän tekemisiimme.

Tärkeintä aloitteen saamisessa on aggressiivinen liike ja hetkittäisten ylivoimien saavuttaminen riviryhmiä vastaan. Edestä meidän ei välttämättä edes kannata lähteä yrittämään, pl. hyökätään edestäpäin vastustajan linjan reunaan ja siitä ruvetaan sitten hakemaan sivustaa ja selustaa.

Tuossa asiat mitä näen, että pitäisiä lähteä hakemaan. Tärkeimpään aina aloite.
Älä selitä, siten et voita ainakaan.
Avatar
Misumasu
Marsalkka
Viestit: 2292
Liittynyt: Sunnuntai, 30.04.2006 20:55
Paikkakunta: Jyväskylän mlk

Viesti Kirjoittaja Misumasu » Tiistai, 03.06.2008 12:14

Pahistonttu kirjoitti:
Misumasu kirjoitti: Jos nyt ensimmäisenä lähtee miettimään heikkouksia, niin skenaariot kuten Saatto voivat olla meille aika hankalia. Jos joudumme saattamaan arkkua/henkilöä tms., joudumme todennäköisesti luottamaan ulkopuoliseen apuun.
Omasta kokemuksesta liittyen arkkuun voisin sanoa, että liikkuvuus on siinä hommassa ensiarvoista, se arkku kun painaa ihan tuhottomasti, joten hankalassa maastossa painavassa haarniskassa se ei liiku. Viimeksi meillä oli jatkuvasti neljä miestä kahvoissa kiinni ja vaihto kahdenkymmenen metrin välein. Arkkua jouduttiin myös kerran nostamaan käytännössä pystysuoraa kalliota ylös, mikä vaati ketteryyttä ja liikkuvuutta huomattavasti.
Jos siis saamme arkun/neidon kuljetettavaksemme, niin koukkaaminen kannattanee, ja esimerkiksi edellä mainitun kallion puolustaminen onnistuisi jo parinkin taistelijan voimin, kiipeäminen ja taistelu, kun ovat hankala yhdistelmä. Eli lyhyesti sanottuna, koukataan kaukaa, ja puolustaudutaan reitille osuvissa hyvissä asemissa.
Reilu peli on perseestä!
PS. Saataisiinko tästä armeijallemme taisteluhuuto?
Täytyy ottaa huomioon, että olen aika varma, että järjestäjät ovat suunnitelleet/rajanneet reitin siten, että -07 tapaus ei tule toistumaan kovin kevyesti. Alue on joko rajattu, tai sitten reitti melko konstikas. Meidän kannaltamme tilanne on hieman hankala, mutta minkäs teet.

Parasta, mitä voimme tällaisessa tilanteessa tehdä on se, että meidän kevyet yksiköt + heittoaseet seuraavat arkkua matkan päästä, jolloin jos Räm..raskas yksikkö tulee ja yrittää ottaa arkkua, niin meidän kevyet ovat välittömästi selässä. Mikäli saamme tilanteen niin hyväksi, että vihollinen ajaa meitä _takaa_, niin pistetään kova kuntoisimmat kantamaan arkkua tms. ja koko heittoase arsenaali viivyttämään takaa-ajajia. Tiedustelu on tällaisessakin skenaariossa kullan kallista ja onneksi voimme nakittaa jonkun sakin tiedustelemaan meille ja pussittamaan vastustajan tiedustelijat.

Ja ei, en päätä tätä viestiä porilaiseen sanontaan. :wink:

EDIT: Tuohon Ketkun viestiin vielä:

Olet aivan oikeassa. Aloitteen otto on tärkeää ja koska meillä on yleensä liikkuvimmat ryhmät, voimme yleensä päättää, missä ja milloin tapahtuu.
Sieluni Jumalalle, miekkani Maahinkaiselle.
Synnit meneekin sitten Ruton piikkiin.
Pahistonttu
Kuningas
Viestit: 3421
Liittynyt: Maanantai, 20.03.2006 21:56
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja Pahistonttu » Tiistai, 03.06.2008 12:38

Selkeä viestitys- ja johtamisjärjästelmä on myös sellainen asia mikä meidän täytyy kehittää. Kevyenä ja liikkuvana porukkana, me emme voi sitoutua yhteen tiettyyn strategiaan jokaisessa taistelussamme (kuten linjajyrät), vaan meidän tulee pystyä vaihtamaan nopeasti toimintamalliamme, ja tiedon tästä muutoksesta on tultava kaikkien ryhmiemme korviin. Koska liikumme paljon, nopeasti ja hajallaan on tämä hankalaa.
En halua tämän armeijan kanssa käyvän samaa, kuin palkkisten kanssa viimevuoden Risk:issä, eli aloitteen saamiseen pyrkivä epätoivoinen rynnistys Ranskan linjaa vastaan jatkui koko skenaarion ajan, vaikka oli selvää, ettemme me saisi sitä yksin murrettua, varsinkin, kun linjamme oli hajanainen ja taistelimme aina alivoimalla, respalta, kun ei tullut koskaan koko armeijaa kerralla. Tässä tilanteessa, olisi pitänyt saada koko armeija uudestaan kasaan, ja sopia uusi taktiikka.
Hän, joka sitoutuu kunniaan on hävinnyt jo ennen taistelun alkua.
Avatar
Athene
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 625
Liittynyt: Perjantai, 06.07.2007 17:31
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Athene » Tiistai, 03.06.2008 13:33

mrtp kirjoitti:Istutaan puskassa ja heti kun isot pihvit ovat leiponeet toisiansa uuteen muotoon, voitaisiin tulla päälle ns. "WAAAAAGGGHHHHH" tyyliin. Kannattaa alkaa harjoittelemaan juoksukuntoa ja kestävyyttä :lol:
Vaikka tuossa olikin hekotushymiö lopussa, niin vastaan silti vakavissani.

Emme voi istua puskissa, sehän tarkoittaisi meidän puolelle 100 vastaan 200 alivoimaa, kunnes tulisimme puskista. Eli kun tulisimme, tilanee olisi ehkä vain 120 vastaan 170 alivoima, ja me kevyet helisemässä...

Mielummin niin, että tiputetaan jousillamme 20 vihulaista jo ennen ensimmäistä taistelukosketusta!

Juoksukunto kannattaa kyllä aina, etenkin kun tänä vuonna tulee tavallista enemmän toimintaa.
Avatar
Ketku
Sotahuuto '09 -järjestäjä
Viestit: 1097
Liittynyt: Sunnuntai, 26.02.2006 23:31
Paikkakunta: Hämeenlinna / Tampere

Viesti Kirjoittaja Ketku » Tiistai, 03.06.2008 14:57

Athene kirjoitti: Vaikka tuossa olikin hekotushymiö lopussa, niin vastaan silti vakavissani.

Emme voi istua puskissa, sehän tarkoittaisi meidän puolelle 100 vastaan 200 alivoimaa, kunnes tulisimme puskista. Eli kun tulisimme, tilanee olisi ehkä vain 120 vastaan 170 alivoima, ja me kevyet helisemässä...

Mielummin niin, että tiputetaan jousillamme 20 vihulaista jo ennen ensimmäistä taistelukosketusta!

Juoksukunto kannattaa kyllä aina, etenkin kun tänä vuonna tulee tavallista enemmän toimintaa.
Tuo idea on ihan kehittelemisen arvoinen, että pyrkisimme aiheuttamaan viholliselle vauriota ennen varsinaista taistelukosketusta. Näin ollen voisimme saavutta paremmin hetkellistä ylivoimaa taistelussa.
Älä selitä, siten et voita ainakaan.
Haiden
Sotalordi
Viestit: 1393
Liittynyt: Maanantai, 02.04.2007 08:33

Viesti Kirjoittaja Haiden » Tiistai, 03.06.2008 15:46

Eikö possujen jousiampujia voisi laittaa muitten ryhmien mukaan. Näin jokaisella pikkuryhmällä on jousiampujia ja jousiampujilla olisi taas mukavan kokoiset bodyguard ryhmät.

Ruotsin jousi- ja heittokeihäsmiesten puolesta :P
Wanhan ajan kyytiketju
Archibald
Musiikki on elektroninen. Tästä ei keskustella.
Avatar
Peltokorppi
Marsalkka
Viestit: 2442
Liittynyt: Torstai, 14.06.2007 21:10
Paikkakunta: Jykylä

Viesti Kirjoittaja Peltokorppi » Tiistai, 03.06.2008 16:00

Possut ovat varmasti reenanneet oman hommansa toimivaksi ryhmänä. Toiset ryhmät hommatkoon jousiampujia jos niitä kokevat tarvitsevansa.

Ehottomasti ei mitään kökkimistä vaan kaikki samaan aikaan kontaktissa aina.
"Can you quack
Can you quack like a duck when you suck"
Avatar
Sefraim
Herttua
Viestit: 556
Liittynyt: Keskiviikko, 07.05.2008 15:41
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Viesti Kirjoittaja Sefraim » Tiistai, 03.06.2008 16:07

Haiden kirjoitti:Eikö possujen jousiampujia voisi laittaa muitten ryhmien mukaan. Näin jokaisella pikkuryhmällä on jousiampujia ja jousiampujilla olisi taas mukavan kokoiset bodyguard ryhmät.

Ruotsin jousi- ja heittokeihäsmiesten puolesta :P
Tähän liittyen sen verran, että meillä on meidän ~10 sian Saparo-rykmentti joka on vastuussa meidän juoksemisesta ja skirmaamisesta, en usko meidän tarvitsevan bodyguardia koska meillä on pari kilpeä omasta takaa, ja juoksemme kyllä tarpeeksi lujaa.

Emme haluaisi hajottaa omaa porukkaamme muihin, koska se hiukanniinkuin tuotaömmöm tuhoaisi koko ryhmän pointin.

Loppuporukallakin on omat kilpensä. Opittiin kantapään kautta -05 että jousiporukka jätetään useimmiten omilleen ja on suurinpiirtein yhtä hyödyllinen kuin suklaavasara helvetissä siinä tilanteessa. ><
Jos Sotahuuto olisi korttipakka, Camulos olisi jokeri. Ikinä ei tiedä mitä siitä tulee loppujen lopuksi.

Entistä Camulosin komentoporr(s)asta. Kuninkaantekijät II - Pääjärjestäjä ½.

KT2 Hauholla 16-18.8.2013!
Pahistonttu
Kuningas
Viestit: 3421
Liittynyt: Maanantai, 20.03.2006 21:56
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja Pahistonttu » Tiistai, 03.06.2008 23:52

Ainakin me Muertessa kannamme itse tulivoimamme (2 tai 3 jousiampujaa ja kaikilla lopuilla tukku keihäitä), eli meidän ei tarvitse selkään päästyämme mennä edes lyöntietäisyydelle ollaksemme vaarallisia :twisted:
Hän, joka sitoutuu kunniaan on hävinnyt jo ennen taistelun alkua.
JP666
Sotalordi
Viestit: 1116
Liittynyt: Tiistai, 27.03.2007 17:48

Viesti Kirjoittaja JP666 » Torstai, 05.06.2008 16:02

Siellä Sohussa kun skirmailaan niin helposti jää yksin... Elikkä kun tämmöinen tilanne tulee melko varmasti joka toiselle meidän popoosta, niin irtaantuu tappelusta ja hakee lähimmän saman armeejan jätkän luokse niin ei tule kuoltuakaan niin tyhmästi. Hyvänä esimerkkinä meidän ryhmä tahdotaan vähän aina hävitä tuhkatina tuuleen. :lol:

Toinen asia: ei juosta turhaan pitkin lepikoita itse tuli viimevuonna tehtyä tätä kun ei oikein lopuun asti miettinyt että mitäs sit pitäisi tehdä.
Mesikämmen
Kapteeni
Viestit: 118
Liittynyt: Keskiviikko, 11.10.2006 20:28
Paikkakunta: Kotka

Viesti Kirjoittaja Mesikämmen » Torstai, 12.06.2008 19:07

http://img89.imageshack.us/img89/219/lollerowl8.jpg :roll:

Ainakin mulla on hauskaa näitä näpertäessä.

E: Ei se nyt niin kauheaa voi olla että koko keskustelu halvaantuu!
Do want.
Avatar
Falcata
Kuningas
Viestit: 2839
Liittynyt: Sunnuntai, 31.12.2006 15:39
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Falcata » Torstai, 19.06.2008 00:09

Operaatio keskustelunherättely jatkuu. Joku puhui jossain välissä ryhmien parittamisesta. Onko idea kehittelyn arvoinen? Muerte+Rutto olisivat yhdessä varmasti erittäin kova pala, mutta jääkö silloin koko muu armeija vaille tarvittavaa iskuvoimaa? Entä mitens Mannut & possut? Ilmeisesti jotain suuria suunnitelmia ollut liikkeellä?

"Learn to obey before you command."

"Ei se ase vaan se käyttäjä."
Pahistonttu
Kuningas
Viestit: 3421
Liittynyt: Maanantai, 20.03.2006 21:56
Paikkakunta: Porvoo

Viesti Kirjoittaja Pahistonttu » Torstai, 19.06.2008 00:19

Ryhmien parittaminen voi joissain skenaarioissa tarjota sen taktisen ja teknisen edun, jota me tarvitsemme. Kiinteitä "taistelupareja" en lähtisi jakamaan, mutta esimerkiksi kentällä juuri iskukyvyn keskittäminen voi olla kannattavaa.
Teen kaikista skenaarioista omat keskustelunsa, niin päästää miettimään kutakin tapausta erikseen.
Hän, joka sitoutuu kunniaan on hävinnyt jo ennen taistelun alkua.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Tre Kronor”