Panssari-, kypärä- ja nettikauppa-arvosteluita

Taisteluvälineet, niiden rakentaminen.
Sipi
Kreivi
Viestit: 324
Liittynyt: Sunnuntai, 10.05.2009 23:18
Paikkakunta: iisalami

Viesti Kirjoittaja Sipi » Maanantai, 04.04.2011 08:29

BM:sta sellainen reunahuomio, että minun tilaamastani ketlehatista hajosi leuan alle tulevan hihnan solki aivan välittömästi paketista oton jälkeen. Ja heä kypärät tosiaan paunavat yllättävän paljon.
Rahat on loppu ja kutittaa
Ruutiukko
Ritari
Viestit: 60
Liittynyt: Maanantai, 30.06.2008 21:19
Paikkakunta: Espoo.

Viesti Kirjoittaja Ruutiukko » Maanantai, 04.04.2011 20:29

Epic Armourystä senverran, että heidän "Viking Mask" - kypärä on tosiaan ihan ok laatua, kahden Sotahuudon ja useiden treenien jälkeen systeemin
nahkapehmusteiden liimaus alkaa hikoilun takia pettää. Oma kypäräni on kokoa L ja riittävän suuri, mutta naaman silmäaukot ovat niin suuret että näytän se päässä aika pöllöltä.

Saman puljun "Gambeson Warrior Brown" oli kanssa ihan asiallinen, ei niin paksu että panssaripisteen saisi mutta oman peltivirityksen alle ihan riittävän tukeva. Ainoa joka siitä saatta hajota tuntuu olevan solkikiinnitys mutta sen voinee tarvittaessa vaihtaa, en sitä yhdessä tapahtumassa ehtinyt puhki juoksemaan.
"Istun kivellä ja nauran makeasti, veihän naapurinkin viljan halla."
Ruutiukko
Ritari
Viestit: 60
Liittynyt: Maanantai, 30.06.2008 21:19
Paikkakunta: Espoo.

Viesti Kirjoittaja Ruutiukko » Perjantai, 13.05.2011 22:21

Sain eilen postissa Battle Merchantin Klappvisor bascinetin ja huomasin, että pönttö on jämäkkä, mutta sen visiirissä ei ole mitään millä pitää sitä paikoillaan, kypärä istuu minulle vähän hassusti ja visiiri lonksuu. Onko tähän olemassa jotain patenttiratkaisua? Ajattelin niitata siihen jonkin remmin, jonka saisi kypärän takaosan taakse kiinni, onko tällaisista kokemuksia?

Kypärästä täytyy muuten sanoa, että vaikka se painava onkin se vaikuttaa senverran tukevalta, ettei sitä kyllä boffereilla saa rikki eikä siinä vaikuta olevan ruhjovia kulmia tai vastaavia.
"Istun kivellä ja nauran makeasti, veihän naapurinkin viljan halla."
Avatar
MrBigMr
Sotalordi
Viestit: 1085
Liittynyt: Torstai, 01.06.2006 11:17
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja MrBigMr » Keskiviikko, 18.05.2011 15:05

Tuolta Get Dressed For Battlesta tuli katseltua halpaa bevoria, mutta postikuluja pamahti enemmän kuin itse vehjes. Pitäis varmaan johonkin yhteistilaukseen ujuttautua, tai jotain.
Beatings will stop once morale improves.
Ruutiukko
Ritari
Viestit: 60
Liittynyt: Maanantai, 30.06.2008 21:19
Paikkakunta: Espoo.

Viesti Kirjoittaja Ruutiukko » Perjantai, 01.07.2011 23:50

Sain sitten Mytholonilta tuollaisen "Markward" - setin perille saakka, toimitus oli melkoisen nopeaa kun tilasin setin su-ma yönä ja kuriiri toi sen ovelle perjantaina iltapäivällä. Yhteensä satsille tuli postikuluineen hintaa ~280€ ja varsin asiallista kamaa se on. Settiin kuului rinta- ja selkäpanssarit, gorget, pienehköt olkasuojat, tassetti sekä ranne- ja säärisuojat.

Koko paketti vaikutti varsin laadukkaalta, sen rakenteen vuoksi tosin kannattaa laittaa olkapäille jotakin pehmustetta, jos alla ei ole gambesonia, muutoin setti saattaa painaa olkapäitä ikävästi.
"Istun kivellä ja nauran makeasti, veihän naapurinkin viljan halla."
Avatar
Susikukko
Hauhocanus
Viestit: 3064
Liittynyt: Lauantai, 04.02.2006 15:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Susikukko » Tiistai, 11.10.2011 15:07

Onko jollain tietoa fyysisistä kaupoista Berliinissä?
Koskahan sitä ehtis taas sohuun?
Avatar
Pajatso
Kreivi
Viestit: 278
Liittynyt: Keskiviikko, 28.04.2010 19:45
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Pajatso » Sunnuntai, 20.11.2011 19:50

Kymysyksiä:

Kuinka paksuja nuo Battle Merchantin kypärät on? Aika harvasta löytyy sivulta minkäänlaista mainintaa :p

Ja minkä paksuisia/kokoisia nuo Mytholonin kypärät on?
"(Say 'thank you'.) NIPPLE SALADS!! (...Close enough.)"

"Let's see how those degenerate sophisticates handle a healthy dose of pure unreasoning violence."

- Avatar kuvan ottanu rakastettu kanssapossu Satu Lahdti, thänks<3
Avatar
viikinkisoturi
Herttua
Viestit: 566
Liittynyt: Maanantai, 12.03.2007 17:55
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja viikinkisoturi » Sunnuntai, 04.12.2011 21:29

Terba kirjoitti:Eihän tämä mitään offtopicia edes ole joten tässäpä tulee varoituksen sana kaikille:

Steel Masterystä tilatessa kannattaa pitää kirkkaana mielessä muutama asia ja tiedostaa nämä riskit kun heidän kanssaan alkaa asioimaan:

1. Ukrainalaisena firmana heillä on erittäin, toistan ERITTÄIN slaavilainen aikakäsitys sekä tyyli hoitaa asioita. Allekirjoittanut teki viime vuonna tilauksen firmasta tammi-helmikuun tietämillä, samoihin aikoihin teki eräs tuttu myös tilauksen samaiseen firmaan. Minulle toimitusajaksi luvattiin noin 2 kuukautta, eli tuotteiden valmistamiseen n. 1,5 kuukautta + postitukseen 2-3 viikkoa. Huhtikuussa aloin ihmetellä että missäs paketti viipyy, kirjoitin firmalle asiasta viestiä. Pari päivää myöhemmin kirjoitin toisen. Ja kolmannen. Ja neljännen. Kaksi viikkoa myöhemmin ekaan viestiini vastattiin ja kerrottiin että tilaus on ihan just kohta valmis ja lähtee postiin. Kesäkuun alussa alkoi olla jo hätä, Sotahuuto läheni ja mitään ei ollut kuulunut. Alkoi samanlainen viestittelyrumba, ja taas pari viikkoa myöhemmin sain vastauksen, että ihan kohta on valmis. Juhannuksen tienoilla meni hermot ja uhkasin perua tilauksen ja vaadin rahojani takaisin, jolloin ilmoittivat että rahoja ei voi enää palauttaa koska paketti on jo postitettu!

Tuotteeni sain lopulta elokuussa, hirveän tappelun jälkeen ja vain neljä kuukautta myöhässä, pikanttina yksityiskohtana postituspäivämäärä oli heinäkuun alkupuolella. Ja siis kuukausi Sotahuudon jälkeen. Kevyesti vitutti. Samaan aikaan tilauksen tehnyt tuttu kävi samanlaisen rumban läpi ja sai pakettinsa samaan aikaan. Missään vaiheessa kumpaakaan meistä ei tiedotettu myöhästymisestä eikä missään vaiheessa selitetty, mistä tämä vatulointi johtuu. Firma ei siis vastaa viesteihin tai vastaa kun jaksaa ja valehtelee asiakkaalle päin naamaa. Muutenkin jäi sellainen hälläväliä-asenne koko toiminnasta päälimmäiseksi fiilikseksi.

2. Firman henkilökunnan englanninkielen taso on "mielenkiintoinen". Sivuilta saa kevyttä osviittaa siitä millä tasolla viestittely on itse sähköpostissa. Voin sanoa että välillä tarvittiin kryptografiaa että ne soperrukset sai ymmärrettyä. Kielen taso on suurinpiirtein samalla tasolla kuin suomalaisella ala-asteelaisella, en ihmettelisi yhtään jos käyttävät jotain netin käännössoftaa. Eihän siinä mitään, ei Ukrainassa varmasti ole englanninkielen opetus samalla tasolla kuin Suomessa, mutta tämä pulju toimii kuitenkin kansainvälisillä markkinoilla jolloin olettaisi että asiakaskontakteista vastaavat henkilöt osaisivat edes auttavaa englantia.

3. Tuotekuvaukset ja laatu ovat, no, sinne päin. Firmahan tekee itse käsityönä ison osan myymistään tuotteista. Sivuilla mainostettuja hoito- ja käsittelyohjeita ei todellakaan tullut yhdenkään tuotteen mukana. Tuotteet ovat kyllä sen mukaisia mitä kuvissa näkyy, mutta laatu vaihtelee huikeasti. Kuviin on selkeästi laitettu ne priimaonnistumiset, kun taas postissa tuli selkeästi vähän sinne päin tehtyjä tuotteita. Esimerkiksi tilaamastani gambesonista lähti ensimmäisissä treeneissä kaksi viidestä kiinnityssoljesta irti, ompelutyö oli kaikissa soljissa ala-arvoista. Hirvittää ajatellakin että mitä jos olisin tilannut jotain oikeasti kallista tuolta ja laatu olisi samaa tasoa.

Jos pitää hyviä puolia keksiä firmasta, niin tuotteet ovat halpoja ja ainakin gambesonit ja muut toppaustuotteet ovat yleisesti ottaen hyviä, yksityiskohtien viimeistely vaan sukkaa aika pahasti.

Että näin. Teitä on varoitettu.
Täällä on koettu sama. Yhdistys tilasi kaikenlaisia tavaroita ja rahat lähetettiin ja sitten odoteltiin. kesti useamman kuukauden ja laitettiin viestiä että missä viipyy jne. Vastaukseksi tuli että varusteiden tekijöillä jotain valmistus viiveitä ja että ei mahdollisesti saa enää niitä tuotteita mitä tilattiin. No yritettiin vaihtaa eri tuotteisiin ja se oli ok. Viimeisimpään viestiin ei vastattu.
Nyt kun tilauksesta on jo 1,5 vuotta ja aina silloin tällöin tehtyjen sähköpostiin tehtyjen valitusten jälkeen saatiin taas yhteys. Olivat "kadottaneet" tilauksen ja nyt halusivat korvata tilauksen muulla tavaralla, koska rahojakaan ei voinut enää palauttaa, koska tilauksesta oli kulunut liian kauan tai jotain sinnepäin. Ehdottivat että korvaisivat rahat esim. gambesoneilla, koska niitä sattui olemaan varastossa.

Nyt tilaukset on tullissa ja selvitellään tällähetkellä noutamisesta.
pajatso kirjoitti:Kymysyksiä:

Kuinka paksuja nuo Battle Merchantin kypärät on? Aika harvasta löytyy sivulta minkäänlaista mainintaa :p

Ja minkä paksuisia/kokoisia nuo Mytholonin kypärät on?
Battle readyt kypärät on 2-3mm. Eli erittäin paksuja :twisted: . Muista ei ole kokemusta
Kuva
Avatar
Archibald
Marsalkka
Viestit: 2182
Liittynyt: Torstai, 30.03.2006 19:56
Paikkakunta: Stockholm

Viesti Kirjoittaja Archibald » Tiistai, 06.12.2011 22:53

BattleMerchantin "normikypärät" on suurin osa 1,6mm, osa jopa 2mm.


-a
ThingThing
Soturi
Viestit: 24
Liittynyt: Maanantai, 06.07.2009 14:18
Paikkakunta: Savonlinna

Viesti Kirjoittaja ThingThing » Sunnuntai, 11.12.2011 19:11

Tässä on toistaiseksi tullut infoa pelkästään metallisista varusteista, mut olisiko kellään tietoa hyvistä(edullisista ja kestävistä) nahkatuotteista kuten kovetettu nahkalamellaari ja niiden myyjistä?
Pohjanväki
Tanssii Oravan Kanssa
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Aseet ja panssarit”