[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sotahuuto • Lajiin tutustuminen pääkaupunkiseudulla.
Sivu 1/1

Lajiin tutustuminen pääkaupunkiseudulla.

Lähetetty: Maanantai, 22.02.2016 01:11
Kirjoittaja Vesihiisi
Tahtoo kaikki ketjut olla niin vanhoja ja löytämäni sivut päivitetty niin kauan aikaa sitten, etten oikein tiedä mihin muualle nyt lähtisi kirjoittelemaan?

Bofferointia olen harkinnut aika pitkään, mutta tähän mennessä tuo on aikalailla jäänyt satunnaisiin Ropeconin Bofferiturnauksiin.

Kuinka aktiivista toiminta mahtaa olla tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla? Näin alkuun olisin kiinnostunut, jos pääsisi osallistumaan harjoituksiin vaikka laina-aseilla. Omat varusteet on toki myös suunnitteilla, mutta aseiden kanssa varsinkin voisi kaivata vähän apua, että minkälaista sitä sitten kannattaisi alkaa tekemään?

Espoossa asun ja Leppävaaran suunnalle olisi helppoa matkustaa, jos siellä päin on vielä toimintaa?

Re: Lajiin tutustuminen pääkaupunkiseudulla.

Lähetetty: Torstai, 25.02.2016 14:57
Kirjoittaja Kommando
Akatemia vetää viikottaisia treenejä Helsigin suomalais-venäläisellä koululla lauantaisin klo 18.00-21.00, joissa pyörii väkeä useammastakin ryhmästä ja laina-aseita löytyy. Ymmärtääkseni Espoossa ei ole säännöllisiä treenejä, joskin voin muistaa väärin, paremmin tietävät korjatkoon tarvittaessa.

Re: Lajiin tutustuminen pääkaupunkiseudulla.

Lähetetty: Perjantai, 26.02.2016 13:12
Kirjoittaja Vesihiisi
Tuo voisi hyvinkin kiinnostaa. Jos hyvin käy niin voisin ehkä päästä jo seuraavissa harjoituksissa käymään, joskaan en tuosta ihan varma vielä ole.

Kuinka helposti harjoitustilat löytyy tuolta, jos eksyy paikalle sopivaan aikaan?

Re: Lajiin tutustuminen pääkaupunkiseudulla.

Lähetetty: Perjantai, 26.02.2016 22:42
Kirjoittaja Kommando
Paikka on aika helppo löytää, etsiytyy sisäpihalle ja hakee parkkipaikkaa, niin löytää perille.

Tarkat tiedot vielä alla

Lauantaisin Akatemian treenit pidetään kello 18-21 Suomalais-venäläisellä koululla, osoitteessa Kaarelankuja 2, Helsingissä.
Treeneissä on käytössä treenimaksu, joka on 3€/kerta taikka 30€/kausi (huhtikuun loppuun).

Re: Lajiin tutustuminen pääkaupunkiseudulla.

Lähetetty: Perjantai, 26.02.2016 23:25
Kirjoittaja Suontakanen
Avoimia treenejä ei ole Espoossa ainakaan tänä talvena. Tilanne saattaa muuttua keväällä kun lumet sulavat. Lauantaisin pidettävissä Akatemian treeneissä pystyy tutustumaan suurimpaan osaan PK-seudun aktiivisista ryhmistä joista voi valita.