Sivu 1/1

Saatto

Lähetetty: Torstai, 19.06.2008 00:31
Kirjoittaja Pahistonttu
Taktiikka saatossa?
Vahvuudet ja heikkoudet saatossa?
Mitenhyödyntää vahvuudet ja heikkoudet saatossa?
Saaton merkitys armeijakohtaista voittoa tavoiteltaessa?

Lähetetty: Torstai, 19.06.2008 01:18
Kirjoittaja Falcata
Saattokin on meille varmasti siitä vaikeimmasta päästä kun pitää suojella saatettavaa. Kun taas päästään tappamaan saatettavaa niin voidaan tietty koittaa snaipata se nuolilla samalla kun meidän skirmaajat pyörivät puolustusmuodostelman ympärillä yrittäen löytää / luoda sopivaa paikkaa josta pääsisi rynnimään läpi.

Lähetetty: Torstai, 19.06.2008 13:29
Kirjoittaja Pahistonttu
Useimmat saatot tulevat tänä vuonna olemaan ilmeisen lyhyitä (300m tai jotain) joten puskakoukkailua emme päässe harrastamaan, mutta jos näyttää siltä ettei vastustaja odota meitä maalissa niin voimmehan aina ottaa saatettavan olalle ja juosta täräyttää sen 300m :D

Lähetetty: Torstai, 19.06.2008 13:37
Kirjoittaja Peltokorppi
Totta tosin huonolla tuurilla juostaan päin kilpikeihäs muuria. Riippuu miten saatossa on alueet ja reitti yksi vaihtoehto on vaon juoksukiertää samalla kun osa porukasta hidastaa vihollista.

Lähetetty: Lauantai, 21.06.2008 01:04
Kirjoittaja Pahistonttu
Tai voidaan lähettää hämäykseksi testudo koukkaamaan vasemmalta armeijan pääosan mukana, ja jonkun kovan ja pelätyn ryhmän/ryhmäparin keskellä näkymättömissä saatettava oikealta. Kukaan ei tahdo kohdata tuota vaarallista koukkaajaryhmää, ja vastustaja olettaa, että saatettavaa kuskataan testudon sisällä pääjoukon mukana. Jos juoni paljastuu, niin "saattue" vetäytyy/pysähtyy ja muut rientävät hätiin, ja yritetään sitten vain voimalla läpi.