[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sotahuuto • Kyytiä Joensuusta?
Sivu 1/1

Kyytiä Joensuusta?

Lähetetty: Sunnuntai, 24.06.2007 17:40
Kirjoittaja horsesarse-
Jos jollain Mantulaisella tai muulla Joensuusta sotahuutoon lähtevällä on tilaa autossa, niin minä olisin kyytiä vailla. Tavaroita ois yksi reppu ja yksi muovipussi. Ilmotelkaahan jos kaipaatte bensamaksun jakajaa.

Lähetetty: Sunnuntai, 24.06.2007 21:42
Kirjoittaja BlueSkie
Pitää ottaa asia puheeksi kun tiistaina kyytiasioita lyödään lukkoon. Aika tiukilla kyytien suhteen taidamme jo valmiiksi olla, eli en lupaa mitään. Mutta katellaan ja ilmotellaan kun jotain selviää.

Lähetetty: Tiistai, 26.06.2007 20:46
Kirjoittaja BlueSkie
Juu, Mannun yhteiskyydeissä on pikkuisen vapaata tilaa, eli tervetuloa vaan mukaan. Lähtö tapahtuu Joensuun Normaalikoulun lukion parkkipaikalta (Tulliportinkatu 1) perjantaina n. klo 11. Ajoissa vaan paikalle niin päästään ajoissa matkaankin, pääosa porukastamme tulee peräkärryä vetävällä pakettiautolla (nopeusrajoitus 80km/h) joten aikaa on varattava runsaasti matkaan.

Lähetetty: Tiistai, 26.06.2007 22:47
Kirjoittaja horsesarse-
Hieno juttu. Jos joku kehtaa pistää numerosa PM:änä mulle niin voin soitella jos tulee joku force majoure -case, mutta jos ei nyt mitään järisyttävää satu niin minäpä heilahan siihen koulun pihalle perjantaina klo 11 mennessä.