[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sotahuuto • Kyyti Tampereelta Pirttimäkeen tarjolla perjantaina
Sivu 1/1

Kyyti Tampereelta Pirttimäkeen tarjolla perjantaina

Lähetetty: Sunnuntai, 24.06.2007 15:14
Kirjoittaja saloneju
...bensarahoja vastaan tietenkin. Nouto sovitusta paikasta vähän paikasta tietenkin riippuen tod.näkn. onnistuu, lähtö kolmen aikaan. Takaisin en voi kuitenkaan kyytiä tarjota, mutta tarjolla siis hyvää seuraa, suhteellisen aikainen ja mahdollisesti suhteellisen halpakin menokyyti pelipaikalle perjantaina. :wink: Kamoineen yli 100 kiloa painavaa kyytiläistä en voi valitettavasti ottaa. Mitä kevyempi siitä, sen mukavampi ja parempi mun vanhalle, joskin toimivalle autoraasulle.

Re: Kyyti Tampereelta Pirttimäkeen tarjolla perjantaina

Lähetetty: Sunnuntai, 24.06.2007 15:25
Kirjoittaja N.Hirvelä
saloneju kirjoitti:...bensarahoja vastaan tietenkin. Nouto sovitusta paikasta vähän paikasta tietenkin riippuen tod.näkn. onnistuu, lähtö kolmen aikaan. Takaisin en voi kuitenkaan kyytiä tarjota, mutta tarjolla siis hyvää seuraa, suhteellisen aikainen ja mahdollisesti suhteellisen halpakin menokyyti pelipaikalle perjantaina. :wink: Kamoineen yli 100 kiloa painavaa kyytiläistä en voi valitettavasti ottaa. Mitä kevyempi siitä, sen mukavampi ja parempi mun vanhalle, joskin toimivalle autoraasulle.
Kysyppä Lievoselta tiistaina treeneissä, sekun ei ehtinyt ilmoittautua Maahinkaisbussiin ajoissa, sitä saattais siis kiinnostaa.