Sivu 1/1

Ensikertalainen tarvitsee apua.

Lähetetty: Torstai, 25.04.2019 17:59
Kirjoittaja Solid Snek
Haluaisin osallistua tuohon sotahuuto-tapahtumaan mutta en ole ikinä tehnyt mitään boffausjuttuja. Onko yhtään Oulussa sijaitsevaa porukkaa joka on tuonne menossa ketkä pystyisi antamaan vinkkejä että miten niitä haarniskoita,miekkoja ja jne tehdään. Olenko liian myöhään liikkeellä?

Re: Ensikertalainen tarvitsee apua.

Lähetetty: Perjantai, 26.04.2019 14:43
Kirjoittaja Suontakanen
Vielä ei ole myöhäistä aloittaa valmistelu. Sotahuutoon osallistutaan ryhminä ja jos sinulla ei ole vielä omaa ryhmää tiedossa niin voi etsiä(lista on vanhentunut mutta osa on vielä oikein) tuolta viewtopic.php?f=16&t=8718. Tai ilmoittautua yksilönä ja antaa järjestäjien etsiä sinulle ryhmä. Jos löydät ryhmän niin he osaavat usein auttaa parhaiten, vaikka eivät olisi aina samassa kaupungissa.

Panssareissa, miekoissa ja muissa aseissa pitää hiukan tarkemmin tietää mitä tahdot. Minkälaista panssaria, perusmiekkaa vai muita aselajeja?

Perusmiekan rakentaminen:
[url][/https://youtu.be/TMBOKd-ErFkurl]

Re: Ensikertalainen tarvitsee apua.

Lähetetty: Lauantai, 27.04.2019 12:30
Kirjoittaja AR2
Hei! Oulussa on toimintaa ja kannattaa ehdottomasti mennä mukaan ja tutustua tyyppeihin.

Heillä on facebooksissa oma ryhmäkin:
https://www.facebook.com/groups/858849484171823/

Graalin Hurttien sivuilta löytyy myös paljon tietoa eri ryhmistä ympäri suomea joiden yhteystiedot löytyvät haastatteluista.

https://www.graalinhurtat.eu/

Jos on kysymyksiä niin laita ihmeessä tänne niin kyllä me vastataan mielellään. Sotahuuto Wiki on mennyt nuri aikoja sitten ja tietoa saa nyt oikeastaan nyt vaan rohkeasti kysymällä. :)

Foorumit on ollu vähän liian hiljaa liian pitkään, mut kyl näitä luetan ja suosittelen kahlaa läpi wanhoja aiheita panssareista aseisiin liiittyen huomioiden tietty että osa tiedosta saataa olla vanhehtunutta. ;)

Suurinosa on kuitenkin hyödyksi ja löytyy vastauksia moniin kysymyksiin.

Re: Ensikertalainen tarvitsee apua.

Lähetetty: Lauantai, 27.04.2019 18:22
Kirjoittaja kotkasotilas
Koitan saada Kemi-Tornio alueelle boffaus-ryhmää aikaiseksi. Lisää tietoa saa Facebook nimellä Juha Pahnila tai liittymällä Länsi-Pohjan boffaajat ja sotahuutajat Facebook ryhmään.