Sivu 1/1

Hornankattila 4, tiedote 3: Tapahtuma siirtyy syksyyn koronavirusepidemian vuoksi

Lähetetty: Perjantai, 13.03.2020 19:43
Kirjoittaja Minardil
Hei, ja inhaa perjantaita 13. päivää! Lyhyestä virsi kaunis: olemme Suomessa leviävän koronavirusepidemian vuoksi päättäneet siirtää Hornankattila 4:n syksyyn. Aluehallintovirasto on kieltänyt yli 500 hengen yleisötapahtumat ja Suomen hallitus on suositellut niiden perumista nyt keväällä, ja vaikka Hornankattila ei niin iso olekaan, sinne saapuu runsaasti ihmisiä eri puolilta Suomea olemaan likeisessä kontaktissa toisiinsa (ja vaikka pitäisikin kanssaihmiset piken mitan päässä, taitavalla naamatikkauksella saatettaisiin saada aikaan ei-toivottuja kasvoista kasvoihin -kosketuksia). Katsomme siksi parhaaksi käyttää paukkumme tapahtuman järjestämiseen parempana aikana.

Uudesta päivämäärästä tiedotetaan myöhemmin, kun se on päätetty. Hihasta ravistamalla arvioisin, että tapahtuman uusi aika tulee olemaan loka–marraskuussa. Nopeimmin tiedon tapahtuman seuraavista vaiheista saa seuraamalla Hornankattilat-FB-sivuamme (https://www.facebook.com/Hornankattilat).

Tämä tapahtuman siirtyminen on meistäkin on suuri harmi, mutta älkää huoliko, syksyllä kaikki on ehommin.

Terveisin pääjärjestäjät Tapio ja Antti

(Ps. jos olet kiinnostunut liittymään järjestäjätiimiin tai tiedät haluavasi töihin tapahtumaan, otamme mielellämme vastaan viestejä asiasta!)