Sivu 1/1

Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 13:25
Kirjoittaja Medal
Tänne saa vuodattaa kaikki hyvät ja huonot asiat mitä Graalin hurtista jäi mieleen Sotahuudossa.
Hurtat kiittää hyvästä Sotahuudosta kaikkia ryhmiä, oli ilo taistella kanssanne / teitä vastaan!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 15:47
Kirjoittaja ZamboNet
Graalin hurtilta kyllä uskomaton rekrytointisuoritus. Näin hyvin onnistunutta koonkasvatusta ja tehokkuuden ylläpitoa en muista sattuneen sitten SOS:n 2011 suorituksen. Olitte onnistuneet hyvin mukauttamaan toimintaanne uudestaan johtuen massan kasvatuksesta - en usko että vanhan Graalin opein olisi saatu näin hyvää tulosta aikaiseksi. Mahtavaa työtä, Graali!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 18:22
Kirjoittaja Thranduil
Teitä vastaan oli mukava taistella, niin metsässä kuin kentälläkin. Pääsin jopa lunastamaan lupaukseni siitä että lyön Ilaria päähän! :D Saatiin myös teiltä lippu vietyä parikin kertaa. :twisted: Erityisesti pidin linnaskenaariossa siitä, kuinka Maahinkaisen yli-innokas keihäsmies juoksi ensimmäisenä, siivous juoksi perässä (minä mukana) ja sen jälkeen tuli vasta päälinja, meinasin itsekin jo rynnätä teidän päälle yksin kunnes komento tuli että nyt paikka! :D KIITOS HURTAT JA MAHTAVAA TYÖTÄ! KAKKONEN ON YKKÖNEN! VERTA JA HUNAJAA!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 18:51
Kirjoittaja woottis
Graali oli linjassa taistellessa vaikein vastustaja. Lähes aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan!

Terv. 13. komppania

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 21:12
Kirjoittaja Leldin
Hitokseen teidän kilvet! Haaste tuli teidän keihäsmieheltä ampua se mutta miten ammut kun ei näy kuin kypärä ja aina ei sitäkään! Samaa rataa niin teidän keihäät nitistää kaikki!

Mahtavaa oli tapella teitä vastaan ja vielä parempaa oli tapella teidän kanssa!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 22:11
Kirjoittaja Ahneman
Siis jos teillä on joku mystinen Sun Tsu -tekniikka siihen, että miten voitte tuplata kokonne triplata tehonne yhden vuoden aikana, niin kertokaa meillekin!

...Tai oikeastaan, älkää kertoko. Meillä ei ikinä riittäisi asetakit.

Mutta siis aivan mahtava suoritus graalit! Aivan mahtava! Suorititte tasaisen hyvin kaikkialla. Olitte mieluisia liittolaisia ja mukavan haastavia vastustajia. Erityispropsit vahvasta rekrytoinnista. Juuri tasan tarkkaan tuota suomen boffausharrastus mitä enimmin kaipaa!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 09:24
Kirjoittaja Swann
Tasaisen kovaa suoritusta! Hurtat olivat aina ensimmäisenä kimpussa, eikä koon kasvu hidastanut liikettä ollenkaan. Enemmänkin massa toi rynnäkköihin lisää voimaa! Hienoa nähdä, että aktiivinen rekrytointi ei aina laske tehoja, vaan voi jopa näkyä tehokkuuden nousuna. Olinkin huolestunut boffauksen tulevaisuudesta lajina, kun joukkueet ukkoutuvat ja uusia näkyi harvoin tai vain käymässä. Valtavat kiitokset erityisesti tästä!

Juhaniii!!!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 11:37
Kirjoittaja horsesarse-
Annoinkin jo paikanpäällä palautetta johtajallenne, mutta laitetaan vielä tännekkin. Olitte todella kova ryhmä ja teitte hienon suorituksen, varsinkin kun otetaan huomioon kuinka monta ensikertalaista teillä oli! Helppohan se on voittaa 40:llä veteraanilla, joilla on laser-ajan varusteet, mutta yritäppä päästä mitalisijoille kun on kolmasosa uusia! :D Siinä te onnistuitte ja Kuola ei :)

Johtaminen oli parantunut huimasti viime vuodesta. Porukka ei jäänyt seisoskelemaan, vaan liikkui oikeaan aikaan oikeaan paikkaan. Ei turhaa hötkyilyä vaan oman ryhmän ja aseistuksen optimaalista käyttöä! *Iso peukku*

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 11:41
Kirjoittaja saloneju
En kyllä oikeastaan tiedä kumpi maistui makiammalta tänä vuonna, Sotahuudon voitto vai Hurttien sijoittuminen hopealle. Aivan mahtavaa työtä koko porukalta, ja ennen kaikkea Terralta ryhmän uutena johtohahmona. Kyllä nyt saa olla vanaha mies ylpeänä teistä!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 18:32
Kirjoittaja Zaibe
Hurja kasvu taistelijoiden määrässä JA ryhmän suorituskyvyssä. Hyvin harvinainen yhdistelmä. Hienosti hoidettu!

Lisää aggressiivisuutta ja reeniä kilpimiehille sekä jokunen pitkä salko linjaan lisää, niin menestys on taattu jatkossakin.

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 18:52
Kirjoittaja Acheron
Ihailtavaa menoa!

Teitä vastaan oli kyllä monet Sohun hankalimmista keihäsdueleista, sai todella antaa kaikkensa ja silloinhan se parasta on!

Hieman vaan lisää liikettä ja agressiivisuutta linjaan niin ennustan että voittokilpi löytää tiensä jälleen uuden ryhmän käsiin lähivuosina.

Onnea hopeasta! Kakkonen on ykkönen!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 20:42
Kirjoittaja Partanauraja
Nyt oli hurtilla sellainen meininki, jota on hetken jo odotettu!

Aivan mahtavaa, että olitte saaneet noin ison ryhmän koottua tänä vuonna. Aikaisempina vuosina teidän tehot jäivät hiukan turhan alhaisiksi, mihin saattaa tottakai vaikuttaa moni asia. Tänä vuonna te kuitenkin veditte aivan loistavasti ja Perkeleeltäkin tuli yksi jos toinenkin glooriapiste :wink:

Muutama vuosi sitten kävinkin teidän treeneissä tutustumassa, mutta olisi kiva tulla uudelleen käymään - ja testaamaan, miten porukka pärjää myös yksilötasolla! Tästä on hyvä jatkaa!

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Keskiviikko, 19.08.2015 21:27
Kirjoittaja ulmiina
Zaibe kirjoitti:...
Lisää aggressiivisuutta ja reeniä kilpimiehille sekä jokunen pitkä salko linjaan lisää, niin menestys on taattu jatkossakin.
Partanauraja kirjoitti:.....
Muutama vuosi sitten kävinkin teidän treeneissä tutustumassa, mutta olisi kiva tulla uudelleen käymään - ja testaamaan, miten porukka pärjää myös yksilötasolla!....
Treenaaminen, hmmm, tuttu sana, mutta mitäs se taas tarkoittikaan. AI NII JOO, nyt mää tiedän, mitä me ollaan unohdettu ihan kokonaan :lol:
Kyllä meillä on reeneistä puhetta ollu, mutta kai sitä pitäis jossain vaiheessa noita suunnitelmia käytäntöönkin toteuttaa.

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Keskiviikko, 19.08.2015 22:02
Kirjoittaja Mahti
Timanttista suoritusta oli ja ehdottomasti sohun suurin yllättäjä. Hurtat oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja voitti taisteluita hitaasti, mutta varmasti. Siinä mielessä olen vähän eri linjoilla Maahinkaisen poikien kanssa, että aggressiota ette välttämättä lisää tarvitse. Yksi menestyksen avain aikaisempaan nähden oli mielestäni rauhallinen, mutta päättäväinen toiminta. Treenillä toki liike paranee ja dps kasvaa ja sitä kautta samoissa paikoissa varsinkin keihäät pääsee tekemään vielä pahempaa tuhoa.

Erityisen suuren hatunnoston voi antaa Terralle (ja muulle johtoporukalle) siitä, miten ryhmän kokemattomat taistelijat saatiin kuljetettua mukana niin, ettei reagointi- ja taisteluteho tippunut. Kuolan ongelmista valtaosa tänä vuonna koostui juuri uusien miesten sulauttamisesta vanhaan ryhmään. Me yritettiin liian hankalia juttuja, hurtilla homma pysyi paljon paremmin kasassa. Kun uusia oli molemmilla rymillä suurin piirtein samanlainen prosentuaalinen osuus, niin ei voi kuin ihmetellä. Itse olin aivan helisemässä samanlaisessa tilanteessa, missä Hurtat kyntivät itsensä mitalisijoille.

Re: Graalin hurtat palaute

Lähetetty: Torstai, 20.08.2015 23:13
Kirjoittaja Hyppyrotta
Mainio ja hyvin organisoitunut linjaryhmä teillä kyllä. Vaikeassakin maastossa teillä pysyy pakka kasassa ja ihmiset linjassa. Selänsiivousosastolle vielä lisää reeniä ja pelisilmää, niin alkaa olla jo todella vaikeasti tapettava joukkue.