Sivu 1/1

Niittoväen palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 10:28
Kirjoittaja vormi
Kommentoikaa toki toimintaamme ja olemustamme (yms.) vuoden 2015 Sotahuudossa. Rakentavan palautteen, niin hyvin kuin huononkin, pohjalta koitamme parantaa omaa tekemistämme ja omalta osaltamme koko tapahtumaa tulevina vuosina.

Kiitos myös kaikille tapahtuman aikana ja tilanteiden jälkeen palautetta ja kritiikkiä antaneille.

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 11:15
Kirjoittaja ZamboNet
En tiedä osasiko kukaan odottaa näin vahvaa Niittoväkeä mikä nyt tapahtumassa nähtiin - itse en ainakaan uskonut. Uskon vahvasti että odotettua huomattavasti vahvempi Niittoväki (ja Fianna) olivat suuressa roolissa Kalmarin armeijan menestykseen.

Niittoväen puskupotentiaali mitä tahansa ryhmää vastaan oli ilmeinen ja onneksi sitä päästiin hyödyntämään monta kertaa, joka varmisti monta skenaariovoittoa osapuolellemme. Kiitos hyvästä yhteistyöstä!

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 12:57
Kirjoittaja saarelainen
Loistavaa linjavääntöä.

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 21:14
Kirjoittaja Leldin
Toimitte todella mahtavasti. En olettanut että teiltä saisi noin paljoa tukea toimimaan ja paikkailemaan tarvittaessa meidän linjaa/siivousryhmän toimia! Vähän lisää sykettä ja ensivuotta kohti!

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 11:11
Kirjoittaja Swann
Taas yksi esimerkki joukkueesta, jonka koko kasvoi uusista rekryyteistä, mutta silti tehot nousivat! Tosin uskon vahvasti, että läheskään kaikkia tehoja ei ole vielä saatu irti. Yllättävän usein tässä Sohussa käytetty taktiikka sijoittaa verrattain raskas ja kuitenkin melko kokenut pikein varustettu linjaryhmä reserviin oli melko outoa. Aivan erityisesti näin, kun kokematon ja heikosti panssaroitu Akatemia sijoitettiin linjaan! Kun tämä vielä tuntui toistuvan useampaan otteeseen on kyseessä korkeamman tason juoni (käsittämätön vahvuuksien tuhlaus) mitä ei tällainen yksinkertainen keihäsmies ymmärrä.

Ei sillä, nopeasti te reagoitte vihulaisten läpimurtoihin, mutta 4-5m pike ei ehkä ole paras ase moisiin yhteenottoihin. Ehkä ensi vuonna on teidän vuoronne yllättää. Tämä vuosi oli kaikesta huolimatta sen verran vahva näyttö, että myrskyvaroitus on annettu. Ensi vuonna nauris tärähtää kovaa päin näköä!

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 11:30
Kirjoittaja horsesarse-
Oikein hyvin pärjäsitte linjassa Maahinkaisen vierellä! Isot kilvet olivat siinä tarpeen. Muutamia osumia ei teidän miehet huomanneet kun olivat keskittyneet pitämään tornikilpeä rivissä. Silloin kannattaa huomioida jaloille ja kypärään tulevat iskut vaikka kuvittelisikin olevan kokonaan piilossa. Kävin siitä sanomassa kerran ja palaute otettiin hyvin vastaan ja siihen selvästi kiinnitettiin huomiota, siitä kiitos!

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 13:49
Kirjoittaja Jesua Sukaton
Hienosti jyräsitte sossilaisia kun vähän motivoi. Pari hilparia tai vastaavaa väkivalta pätkytintä voisi tuoda lisäetua rynnäköintiin ja niiden vastaanottamiseen.

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Torstai, 20.08.2015 23:24
Kirjoittaja Hyppyrotta
Tää ryhmä jysähti meikän tietoisuuteen tänä vuonna ensi kertaa. Useimmiten kun teitä näki, niin pätevää tappamistahan siellä oli meneillään.

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Tiistai, 25.08.2015 17:51
Kirjoittaja Bunkka-pop
Tykkäsin todella paljon teidän uudistuneesta lookista! Lisäksi olin yllättynyt todella positiivisesti teidän taisteluteknisestä kehityksestä, olitte selkeästi yksi aliarvioiduista tekijöistä mikä lopulta teki kalmarista vastapuoltaan ruotsia huomattavasti kovemman. Nätin näköistä touhua kaikin puolin!

Re: Niittoväen palaute

Lähetetty: Keskiviikko, 26.08.2015 01:02
Kirjoittaja JonTzu
Kuten muuaallakin totesin olitte tämän vuoden selvästi aliarivoiduin ryhmä. Teiltä ei odotettu vastustajien puolelta mitään ja liittolaisillekin ylititte kaikki odotukset. Kun pääsitte lanaamaan eteenpäin kenttätaisteluissa olitte ainakin puolet painavampi porukka kuin vastustaja oletti. Saitte tehtyä juuri ne läpimurrot ja epätoivoiset pidättelyt joita armeija tarvitsi saadakseen niskalenkin taisteluista.

Kiitos tästä vuodesta ja tervetuloa skenen kovien linjarytyyttäjien joukkoon!