Sivu 1/1

Muerten palaute

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 22:12
Kirjoittaja Rackham
Kaikkea mahollista mitä tuntuu että vois sanoa meille muertelaisille tapahtuman tiimoilta niin niitä voi niinku sanoo tähän ketjuun. Kiitos kaikille mähinöistä, oon aivan poikki nyt.

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 11:58
Kirjoittaja De-Kaani
Mieleen jäi eniten sekä etenemisskenaario, sekä linnan takaportin yhteispuolustus. Etenemisskenaariossa onnistuttiin yhdessä hyökkäämään vastustajan sivustaan keskellä (tosin se oli lähinnä teidän ansiotanne :mrgreen: ). Kyllä huomasi että teillä oli tosi taitavia boffaajia!

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 18:19
Kirjoittaja Thranduil
Hyvin te veditte! Vähän miinusta kuitenkin:
Vois teidän lipunkeräilijät vähän hidastaa menoa ja katsoa että miten sen lipun vie. Meikäläisen yli juoksi teiltä joku aika rajustikin sunnuntain kenttäskenaariossa kun peruutin lipun kanssa kilpi toisessa kädessä, toisesta suunnasta tuli ULI:laisia lippua myös viemään, jäin aika pahasti pussiin, mutta asiaan: Vois nyt ihan oikeasti pikkusen katsoa että keneltä sen lipun vie, meikäläinen reilusti pienempänä ilman erityisempää taistelua joutui peruuttelemaan, vaikka ULI oli myös tulossa hakemaan lippua, olisi asian voinut hoitaa nätisti tappamalla mut ja viemällä lipun, taklata ei tarvitse vaikka armeijatoveritkin sen lipun haluaisi. :D Ei mulla muuta, oli kiva mättää teidän kanssa ja vastaan!

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 21:15
Kirjoittaja Leldin
Aivan mahtavaa toimintaa kun tapeltiin samalla puolella varsinkin siinä vikan skenun linnan puolustuksessa takaovella! Hienoa katsoa sieltä ylhäältä jousiampujana!

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 23:23
Kirjoittaja Foe
Muerte on vaarallisin linjaryhmä. Kaikkea tuntuu löytyvän ja kaikki toimii kuolettavasti.

Halu ja voima tehdä töitä voiton eteen näkyy.

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 09:03
Kirjoittaja mulperi
Olihan se vaan niin kaunista, kun solaskenaariossa (lauantain vika) lähditte metsään jahtaamaan skirmaajia ja teidät sumputettiin oikein komeasti. Iloiset veikot iloitsivat :) Muuten meillä ei teitä vastaan juuri ollutkaan jakoja.

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 11:41
Kirjoittaja horsesarse-
Taitavin linjaryhmä ja loistava asenne sekä taistelussa, että sen ulkopuolella! :) Sopivassa suhteessa vakavaa tosimieltä ja hyvää huumorimieltä :P

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 19:27
Kirjoittaja Acheron
Aina yhtä vahva. Ihana omalla puolella ja vittumainen vastapuolella. Teidän linjatekeminen on ihailtavaa!

Erityiskiitos vikan linnaskenun takaportin puollustuksesta. Oli kyllä bestest oottaa yhdessä skenun alkua kädet heinäpaaleissa ja rynnistys chokepointtiin kasaamaan kiireellä muuri ja sen jälkeinen täydellinen puollustus. Vastapuolen ilmeet oli kyllä priceless.

Harmi ettei varmaan ikinä tulla olemaan samassa armeijassa, kun samoista palkinnoista kisataan!

Re: Muerten palaute

Lähetetty: Torstai, 20.08.2015 23:22
Kirjoittaja Hyppyrotta
Viime vuonna kun samassa armeijassa taisteltiin, niin tänä vuonna tiesi olla huolissaan jos joutui teitä vastaan kentällä. Tappava ja tarvittaessa nopea ryhmä, mitä nyt pari jäätymistä metsän puolella tapahtui.