Sivu 1/1

Possujen villikarsina ja palaute

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 22:11
Kirjoittaja Häröpallo
Camulos kiittää, kumartaa ja kiltteilee sohusta.

Odottaa toivomme täpinöissämme kuulumisia sankariteoista, avautumisia, mielipiteitänne ja palautettanne.

Re: Possujen villikarsina ja palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 18:39
Kirjoittaja Thranduil
CAMULOOOOOOOOOOOS!!!!

Jumankekka te olette mahtavia, kuten aina! Ihmisinä, matsaajina, sekä Possuina!!

Oli erittäin hauska välillä aina tauoilla jutella ja säätää teidän kanssa, mätöistä en paljon voi sanoa kun en itse tainnut ehtiä teitä lyödä paljoa, paitsi Anninaa jalkaan, sen muistan. :D

Erittäin hyvä muisto jäi sunnuntaista linnalta kun olin halaamassa Jippua: "Mun Jippu!", no sehän nosti mut ilmaan ja raahas teidän keskelle: "HAKEKAA MAALI!" samalla sekunnilla koko Maahinkaiskaarti oli kiskomassa mua takaisin omien luo: "MAALIA! MAALIA! MAALIA!" Minä: "VAROKAAA SÄRKEMÄSTÄ PIENTÄ MIESTÄ!" sitten uhreasti Possuneidon raivolla Carolin hyppäs kaiken sekasorron keskelle, sivalsi kasvoni pensselillä ja risti minut Possujen uljaaseen kiltin täytteiseen joukkoon! Sen jälkeen olikin raivokasta huutoa! Ja otin myös hienon kuvan Possujen kanssa, toivottavasti saadaan sekin pian näytille!

Pidemmittä puheitta, kiitos kaikille rakkaille pekonin tuoksuisille ystäville, te Possut olette niin mahtavaa väkeä! Ens vuodeks pitää kyllä hommata Maahinkaisen väreihin kiltti. :D

En malta odottaa millään tulevaa Sotahuutoa, ajatuskin Camuloksesta järkkäreinä ja Skotlantia historiallisena taustana saa sisäinen Possuni hyppimään kiltti korvissa nummilla! FREEDOOOOM!

Kiitokset erittäin ikimuistoisesta Sotahuudosta! <3

Re: Possujen villikarsina ja palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 19:18
Kirjoittaja Haiden
Paljon maksaa vakuutus seuraavan vuoden sotahuutoon, että teidän jousiampujat eivät metsästä minua?

Älytön parannus teiltä viime vuoteen, pitkät keihäät + panssari ja kovat jousiampujat eivät ole kivaa keihäsmiehelle.

Re: Possujen villikarsina ja palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 20:44
Kirjoittaja Kommando
Kiitokset teille, saitte toimi sotakoneen ensimmäisenä maalitauluna koko tapahtumassa. Arvostan suuresti :D . Muuten possujen kanssa oli kiva vääntä myöten ja vastaan, osaatte asianne erittäin hyvin ja toivon saman jatkuvan tulevaisuudessakin.

Re: Possujen villikarsina ja palaute

Lähetetty: Keskiviikko, 19.08.2015 09:04
Kirjoittaja gobliini
Possut selvästi jatkaa kehittymistä. Nopeasti liikkuva taistelukykyinen ryhmä on aina kova homma. Tilannetaju vaikutti olevan kokoajan hallussa ja pari pientä kohtaamista mitä oli tulossa pelasitte kannaltanne aina parhaaseen suuntaan.

Re: Possujen villikarsina ja palaute

Lähetetty: Keskiviikko, 19.08.2015 12:24
Kirjoittaja Nubbis
Oli tosi kiva matsata teidän kanssa. Hyviä matsaajia ja rento meininki, toivottavasti taas uudestaan. :D

penis

Re: Possujen villikarsina ja palaute

Lähetetty: Lauantai, 22.08.2015 22:48
Kirjoittaja Gitoll
Se vanha kunnon sininen maali ja rento meininki oli vielä tallella, mutta jotain kummallista tässä vuosien varrella on tapahtunut. Enää taistelukentällä ei juokse yksittäisiä pikkupossuja shortseissa zweihanderia heiluttaen vaan possuilla on ihan hurjan tehokas meleejengi! Puhumattakaan nyt siitä hurjan mittaisesta keihäästä. Iso hatunnosto teille!

Tiedä häntä millainen possuhuhu tämä juttu nyt sitten on, mutta yhdessä skenaariossa ihmeteltiin mitä ihmettä tapahtui kun hävittiin. Laidalle oli kuitenkin lähetetty kaksi kohtalaisen kokoista ryhmää. Laidalta tuli vain viesti "Possut tappoi ne". Voi sitä käsinkosketeltavaa hiljaista sekuntia sen jälkeen. :D