Sivu 1/1

SOS Palaute

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 21:36
Kirjoittaja Iridian
Tänne vaan kaikki porut ja helyt!

Re: SOS Palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 11:42
Kirjoittaja De-Kaani
Oltiin aika monessa skenaariossa teitä vastaan, ja täytyy kyllä sanoa että hyvin teillä piti tosi raskaan näköinen linja. Teidän kanssa oli mukavaa vääntää ja skenaarioiden välillä tuli juteltuakkin. Myös skenaariot missä oltiin samalla puolella (kuten tapahtuman viimeinen skenaario) toimi mukavasti.

PS. Teillä oli kyllä tosi upea linko linnataistelussa! Toi paljon fiilistä lisää linnaskenuihin.

Re: SOS Palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 13:13
Kirjoittaja SgtMGT
Pakko vielä kerran sanoa ja kompata ylempää, teidän katapulttinne oli aivan uskomattoman komea. Aina palvellessaan se oli meitä vastassa, mutta harmiksi ne ammukset sotkeutuivat aina oksiin :( . Olisi nimittäin ollut hauskaa olla todistamassa sitä kauhua mitä se todennäköisesti olisi meikäläisten linjassa kylvänyt :D .
Linjoista puheenollen, olitte todella hyvännäköinen ryhmä kentällä taistellessanne tai seisoskellessanne, ja pelasitte Kuolan kanssa hyvin yhteen kun kilpimiehenne pitivät heidän juosia elossa sunnuntaiaamun skenaarioissa. Kiitos ja kumarrus tältä Imperiumin vasta-alkajalta

Re: SOS Palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 00:26
Kirjoittaja MrBigMr
Kiitosta heitinmiehistölle, että sai olla mukana. Intissä ei saanut leikkiä isoilla pyssyillä, mutta nyt on vedetty narusta ja nautittu kesästä oikein olan takaa.

Re: SOS Palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 09:49
Kirjoittaja Melame
MrBigMr: Kiitos itsellesi! Tavoitteina oli luoda tunnelmaa ja pitää hauskaa ja siinä taidettiin onnistua. Peliteknisesti tuo ei ole yhtä tehokas kuin se että miehistö olisi kentällä mutta se ei ole niiiin oleellista 8)

Re: SOS Palaute

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 10:20
Kirjoittaja saarelainen
Sos on varma suorittaja vuodesta toiseen ja omasta mielestäni se kaikkein vaikein muuri murrettavaksi.

Re: SOS Palaute

Lähetetty: Sunnuntai, 23.08.2015 12:05
Kirjoittaja Ahneman
Ootte kyllä paras ryhmä siinä, että te ette turhia ressaile, murehdi, treenaile tai juokse. Tykkään siitä, että SOS on sohuryhmistä lähes maagisella tasolla saanut yhdistettyä leppoisen "höntsämeiningin" ja kentällisen suoritustehon. Aikana, jona sotahuudosta kuulee puhuttavan jopa "SM-kisoina" SOS osoittaa kerta toisensa jälkeen, ettei tehokkaan boffaamisen tarvitse vaatia vuodenympäri treenaamista tai powerplay-henkeä.

Teillä on kova linja ja pitkät keihäät. Teitä on vaikea murtaa. Tätä lisää.