Sivu 1/1

Kuolan Kaartin palautelaatikko

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 20:51
Kirjoittaja goblintaikuri
Pallautetta suap antoo tae olla antamati

Re: Kuolan Kaartin palautelaatikko

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 21:21
Kirjoittaja Dragst
Kuola teki varmasti hyvin perusosaamistaan :)

Kovin monta kertaa ette tainneet vastaan tulla, mutta odotin teidän taitavaa rynnäköintiä hieman enemmän niinä harvoina kertoina kun vastakkain kohdattiin! :)

Re: Kuolan Kaartin palautelaatikko

Lähetetty: Tiistai, 18.08.2015 01:46
Kirjoittaja SgtMGT
Teidän saunanne oli aivan upea (ainakin ulkoa päin)! Linjanne oli myös vahva ja tuli meistä yli rymisten aina kun kohdattiin. Pakko kehua myös selkävahtianne, kun tulimme SOSista yli luulin pääseväni herkuttelemaan selkäänne mutta ehdin kaataa vain pari jousimiesta ennenkuin liukastuin ja sain tarkan osuman vatsaani, pisteitä siitä. :D Ensi vuoteen!

Re: Kuolan Kaartin palautelaatikko

Lähetetty: Perjantai, 21.08.2015 19:58
Kirjoittaja Zaibe
Homma pysyi tänäkin vuonna kasassa vaikka teillä vissiin oli paljon täysin uusia taistelijoita matkassa.
Teidät jousien tehokkuus tuli täysin yllätyksenä. Perkele sekosin laskuissa, että montako kertaa sain osumia juuri teidän rivin takana puuhailevilta jousilta.
Vaikka Ruotsin armeijakunnalla ei mennyt ihan putkeen kaikki tänä vuonna, niin se ei kyllä teidän taistelijoiden naamalta näkynyt. Teillä tuntuu aina olevan todella lupsakka savolainen meininki porukassa ja sitä on ilo katsoa.
Joskus meidät vielä päästetään samaan armeijaan! Sitä odottellessa.

Re: Kuolan Kaartin palautelaatikko

Lähetetty: Sunnuntai, 23.08.2015 11:47
Kirjoittaja Ahneman
Tuossa pari kuukautta ennen sotahuutoa, kun Imperiumin kesken mietittiin huutojakoja, kirjoitin meidän facebook-ryhmään seuraavasti:

"No nyt kun kysyit, niin todennäköistä on että pelkän kokomme takia päästään Ruotsiin tai Kalmariin. Ja niistä ei oo mielipidettä. Maahinkainen ja Kuola13 on molemmat reilun pelin joukkueita, joissa on hyvä meininki ja taitotaso. Taistelu on miellyttävän haastavaa molempia vastaan ja yhteistyö luotettavaa ja palkitsevaa."

Ja tottahan minä puhuin.

Tuntuu ehkä vähän siltä, että tänä vuonna annoitte ainakin meille hieman edellisiä kertoja helpomman vastuksen. Tähän kuitenkin vaikuttaa ainakin meidän joukkueen alati kasvava koko ja Kalmarin tehokas armeija, ja ilmeisesti teillä iso uusien määrä. Tykkäsin kuitenkin jälleen kerran nähdä teitä taistelukentällä. Oma ensimmäinen sotahuutoni oli vuodelta 2008 ja ne vibat, jotka silloin saitte aikaan, kantavat edelleen.

Kivaa olisi päästä sotimaan joskus samassa armeijassa! Sitä kun ei ole koskaan vielä käynyt. Ensi vuonna ehkä?

Re: Kuolan Kaartin palautelaatikko

Lähetetty: Tiistai, 25.08.2015 10:27
Kirjoittaja vormi
Kuolasta jäi hyvä maku suuhun. Emme taittaneet peistä niin usein, että yksittäisiä taistelutapahtumia olisi mieleen jäänyt, mutta olitte joka tapauksessa näkyvä ryhmä keskellä Ruotsin armeijaa.

Erittäin kiitollinen olen johtonne antamasta palautteesta skenaarioiden välissä. Teiltä tultiin hyvässä hengessä huomauttamaan huomaamatta jääneistä osumista, mikä osoittaa etenkin uusille osallistujille millainen tapahtuma sotahuuto on. Ystävällinen palaute ja hyvät välit ryhmien kesken sekä välitön rakentava palaute parantavat koko tapahtumaa.