Sivu 1/1

Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 20:12
Kirjoittaja Kreivi_E_E_S
Suurikiitos ja kunnioittavin kumarruksemme kaikille tapahtumalaisille; loistomäiskettä jälleen ja vietimme oikein kunnolla laatuaikaa. Ajan Kaarti ottaa kiitollisuudella ja uteliaisuudella vastaan kaiken palautteen - ilahdumme aina kommenteista, eli älkää epäröikö kirjoitella, jos tulee jotain mieleen.

Arigatou gozaimashita! Olette upea skene!

Re: Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 20:20
Kirjoittaja Texer
Muuten ihan hyvä meno mutta vähemmän omien tappamista!

Re: Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Sunnuntai, 16.08.2015 20:28
Kirjoittaja Dragst
Teillä on hyvä meininki ja teette hyvin sitä mitä teette. Olette varmasti sen kuulleet ja ei tarvi toistaa enempää ;)

Kuitenkin efektuaalisesti se, että vältätte mahdollisimman paljon kontaktia edestä tarkoittaa myös sitä ettette sitä oikein koskaan treenaa (ja täten siihen totu tai tule siinä paremmaksi). Vaivaa mielestäni muutamaa muutakin ryhmää, eli ei sillä.

Vähän kun sitä saisitte kalibroitua etenkin treeneissä (selkään pyörimistä on turha lähteä treenaamaan muiden kanssa, IMO) ja vähän piilopanssaria joka ei haittaa liikkuvuutta niin avot! Eetu tuli uhreasti päin ja hakemaan ja kun pystyisitte samaan kaikki niin olisi teille tosi kova juttu.

Erikoispisteet kuitenkin Veetille siitä että haki JUURI MINUT metsässä väkisin selästä ;) Ainoa selkäkuolema koko tapahtumassa!

Re: Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Maanantai, 17.08.2015 11:20
Kirjoittaja De-Kaani
Hei

Teillä oli hieno meininki, ja oli kiva leiriytyä samassa paikassa. Vaikka ei kentällä hirveästi nähty, niin meillä oli pari hienoa yhteistyötaistelua (lähinnä mieleen jäi hajasijoitusskenaario u-kentällä).

Re: Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Keskiviikko, 19.08.2015 19:24
Kirjoittaja JVonRotta
Hoi,

Olitte tänä vuonna todella paljon vaarallisempia vastustajia kuin viime vuonna. Mieleen muistuu erityisesti kun oltiin koukkaamasassa metsästä kyljysmetsällä mutta koukkasittekin koukkaajat. Rähinäksi meni ja suunnitelmat poksahti tyhjiksi.

Toivottavasti kohdataan taas ensi Sohussa!

Terveisin,
Rivimosuri Rotista

Re: Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Torstai, 20.08.2015 10:00
Kirjoittaja Gahet
Oli ilo katella teidän touhuja tänä vuonna, onnistuitte oleen aina oikeessa paikassa oikeeseen aikaan (kjeh kjeh), sekä yksilötaito oli itse kukaisella noussu huimasti viime vuodesta!

Ens vuonna uusiks ja vielä kovemmin!

Re: Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Torstai, 20.08.2015 23:08
Kirjoittaja Hyppyrotta
Nappisuoritus ja huima parannus viimevuoteen niin pelisilmässä kuin yksilötaidoissakin. Ei muutaku lisää kevyttä panssaria ja lisää reeniä, niin teillä on paukkuja tulla aivan timanttiseksi skirmiryhmäksi.

Myös tyyli on sopivan omaperäinen.

Re: Palautteen aika eli Ajan palaute

Lähetetty: Keskiviikko, 26.08.2015 15:18
Kirjoittaja JonTzu
Paljon paremmin kuin viime vuonna.

Tuntuu, että taktiikkanne on tällä hetkellä rakennettu treenienne ja Eetun osaamisen varaan. Se ei toiminut kaikille ryhmässänne. Väki ei pysynyt menossa mukana ja tappioita tuli letkaan liian nopeasti. Yksilötaito ja vauhti ei riittänyt. Tähän voi reagoida joko lisäämällä näitä tai miettimällä taktiikkaa uusiksi.

Vaikka vain juoksisitte taktiikkananne niin hankkikaa nyt kaikille kypärät. Se lisää pelillistä kestävyyttä, vähentää onnettomuuksia ja ohjaa jousia/keihäitä/hilpariheijareita osumaan muualle kuin päähänne.