Sivu 1/1

Crossbow ja talikko ? :D

Lähetetty: Perjantai, 18.04.2014 21:41
Kirjoittaja Kääpiö
Onko jollain ietoa mistä saisi ohjeita tai ostettua Crossbowin ? :P
Entäs talikon tekoon ohjeita ? ;)

Re: Crossbow ja talikko ? :D

Lähetetty: Lauantai, 19.04.2014 11:14
Kirjoittaja olho
Varsijousi voi olla mikä tahansa ostettu tai rakennettu viritelmä seuraavin rajoituksin:
* Varsijousen suurin sallittu paunasenttimäärä on 1500 lbcm. (kaaren jäykkyys maksimivetopituudessa paunoina * enimmäisvetopituus sentteinä)
* Varsijousen tukin vähimmäispituus on 60cm.

Varsijousen teko on suhteellisen helppoa, mutta vasamien saaminen lentämään suoraan vaatii huomattavan isot sulat ja hyvän kärjen. Lisäksi vasamissa on oltava nokkisuoja, joka entisestään heikentää lentävyyttä.

Haulla "jalkajousi" löytyi seuraava thread foorumien syövereistä: http://forum.sotahuuto.fi/viewtopic.php?f=168&t=3150
Säännöthän nykyään sallivat paunasentit, jolloin jo tuo ensimmäisessä viestissä esitelty värkki voisi olla 4x voimakkaampi.

Wikiinkin oli joku ystävällinen tehnyt artikkelin, mutta se valitettavasti vain toistaa tuossa aiemmin mainitut säännöt: http://wiki.sotahuuto.fi/index.php/Vars ... eko-ohjeet
Jos joku ohjeen jaksaa väkertää, voi sen joko syöttää tuonne, tai iskeä vaikka tähän threadin jatkeeksi, niin sen voin itse tuonne siirtää.


Talikon tekoon joku muu osaisi opastaa paremmin, mutta itse tekisin sen vastaavaan tapaan kuin miekan väistimet, eli puutarhaletkusta ja jesarista oikea muoto, sitten niihin climasnappia ympärille 15mm suuntaansa (ainakin reunimmaisiin piikkeihin). Kömpelöhän siitä tulisi, mutta menisi läpi. Keskimmäisiin piikkeihin voisi riittää vähempikin reunapehmuste.

Re: Crossbow ja talikko ? :D

Lähetetty: Lauantai, 19.04.2014 17:39
Kirjoittaja Lorach
Haluaisin nähdä sellaisen varsijousen, jossa olisi optio tehon säätämiseen. Lähempiä kohteita ammuttaessa olisi laukaisua varten toinen ankkuripiste, missä jänne on viritettynä.