Sivu 1/1

Muistutus Rexona Challenge -äänestyksestä!

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 13:31
Kirjoittaja tiamanti
Muistatte tai ehkä ette muista ;) - mutta Faban mahtavissa iltabileissä esitimme (laulun ja rienan lisäksi) toiveen että osallistujat antaisivat peukkua ja kannatusta Camulosin Villikarjuille eli hssssshiisille, jotka ovat osallistuneet mahdikkaasti Radio Rockin Rexona Challenge -kilpailuun, kantaen korkealla ja mukanaan boffauksen ilosanomaa!

Nyt kilpailuaikaa on jäljellä enää kaksi päivää ja äänestäjien ansiosta Camulos on kirinyt kisan johtoasemaan! Ykkösaseman pitämiseksi tarvitsemme kuitenkin tukea puolustukseen! Eli antakaa peukkunne Naamakirjan kautta! Nyt! Täällä ->

http://www.iltasanomat.fi/rexona/pehmom ... 47910.html

Jokainen tykkäys Naamakirjassa on yksi ääni, joka kilauttaa Camulosin kuppia! Lisäksi voit äänestää täyttämällä samaisesta linkistä löytyvän "Äänestä Camulosin Villikarjut voittoon täällä" -osion. Tällöin osallistut risteilylippu- ja tuotearvontaan samalla. Lomake kilauttaa kuppia toisen kerran, mutta pelkkä tykkäyskin on jo iso apu! Eli "Suosittele"!

Kiitos sekä Faballe että äänestäjille!
HSSSSSSSSssssssssssssssssssssss...

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 14:07
Kirjoittaja DiabolusIgnis
Itse äänestin hyvin ajoissa! Kai siitä saa jonkin henkilökohtaisen vaivanpalkan? :D

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 16:26
Kirjoittaja Pertsa^
kauheeta spammaamista mut kävin kontribuoimassa jaloja viski-ihmisiä

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 17:24
Kirjoittaja Joensuu
Tästä pyydettiin itse asiassa kuuluttamaan, ja oli tarkoituskin tehdä se ihan tapahtuman lopuksi mutta siihen mennessä tietysti unohdin sen.

Vaikka Possut kävikin 2010 törkeästi töhrimässä Rämän lippua, kyllä tätä äänestää pitää. Voittoon! <3

Kyllä sikakin haisee hyvälle, ainakin toisen sian mielestä.

Lähetetty: Lauantai, 20.08.2011 12:00
Kirjoittaja Isokisu
Moe !!

No niin. Kisa sulkeutui torstaina ja nyt sitten kärvistellään maanantaihin saakka, kun odotellaan lopullisia tuloksia. Iso kiitos äänestäneille, toivon mukaan Onnetar suosii myös muitakin lahjusten ja risteilypalkintojen muodossa. Muistakaa että voittaja julkistetaan maanantaina, muut voittajat vasta hieman myöhemmin.

Toivomme myös, että Camulosin osallistuminen tähän kilpailuun on tuonut lajille ja kanssaboffaajillemme lisää positiivista julkisuutta. :)

T: Kisakisuli