Sivu 1/1

Parhaat hetket!

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 18:28
Kirjoittaja Par
Tänne tarinat ja laulut niistä eeppisistä, hauskoista tai muuten vain upeista hetkistä Fantasy Battlessa!

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 18:35
Kirjoittaja DiabolusIgnis
Lauantain mettäriskissä. Olin vielä Covenantin riveissä nalleparantajana (muistatte ehkä halinalle Murin!) ja käytin enemmän ääntäni kuin sapeliani. Parhautta koko tunnin huutamisesta oli hetki kun pidättelimme noin puolet suurempaa joukkoa kun säestin "TÄSTÄ HE EIVÄT TULE!" huudoilla ja näytin ilkeältä. Nallekin näytti ilkeältä!

Sunnuntaina muistan kuolleeni pariin otteeseen mahtavasti (Covenantin) ampumiin nuoliin, loikkani jälkeen. Skenaariossa missä piti kaataa Covenantin lippu olin rappusilla ja huusin kaikkea "WHO ARE YOU"sta "PUT THAT COOKIE DOWN"iin, ja naps! Sain nuolesta olkapäähäni.

Yhdessä kenttäskenaariossa pidättelin kahta Covenantilaista mahtavalla kirveelläni, kun täysin tyhjästä ilmestyi hasashin-nuoli rintakehääni. "AAAAÖÖURGGHH!" ja kaaduin kuolleena maahan.

Iltatunnelma, need I say more?

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 18:44
Kirjoittaja Falcata
Tuli joitain ihan tyylikkäitä tappoja. Jos yksi on mainittava niin se kun kilahtaneen Achilleksemme kanssa heitimme spontaanisti molemmat täysin samaan aikaan päälle kaksimetriset heittokeihäämme muuan tuttua örkkien hilparimiestä nassuun. :D

Kaikkein paras hetki oli tietty Nexuksen comeback palavine kirveineen. <3

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 18:55
Kirjoittaja AtheneNocturna
Tarpeeksi monta kiloa tänttää ja sienipilvi keskellä metsää.. Hyvä isä..

Armeijoiden rynnäköintiä oli aivan mielettömän hieno seurata ja loppu näytöksen jälkeen tuli kyllä tippa linssiin.

Iltashow ja ilotulitteet, nuotio ja täysikuu.
Jumankauta FaBa 3, sinut tullaan muistamaan.

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 18:58
Kirjoittaja fwuredz
lauantain illanvietosta johtuen päädyin viettämään sunnuntain ensimmäiset kenttäskenariot reublandian rangaistuspataljoonassa. skenut nyt meni nyt vähän miten meni, mutta eeppinen tilanne saatiin aikaan kun oli tarkoitus joinkata takasin norretiaan. siinä sitten käppäilin kentän reunaa kun komissaari huutaa takana "rintamakarkuri, pysähdy" ja käskyttää kahden soturin hakemaan minut takaisin kiväärien kanssa. tapahtuman seuraus: komissaari käskyttää "polvillenne" ja takaa lyödään kiväärinperällä polvitaipeelle, kun siinä sitten päädyn polvilleni maahan seuraa komissaarin suorittama rintamakarkurin kenttäteloitus muiden rangaistusruotulaisten moraalin kohottamiseksi, täytyyhän sitä näyttää mitä karkureille tapahtuu.

toinen eeppinen tilanne sattui kun pelkällä shamaanin sauvalla varustautuneena kohtasin golemin kentällä hyökkäämässä itseäni kohti. kohotin sauvan eteeni huutaen "pysähdy" muutamaan otteeseen. vaikutus golemiin: zero, nada.. golemi lähestyy ja läskikshän sekin tilanne sit meni. hienoahan se oli, vaikkei toiminutkaan golemin kontrollerin ollessa vielä hengissä

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 19:04
Kirjoittaja Kodiaki
Oli kyllä parhautta kun valvoi metsä riskissä risteyksen läheisyydessä ollutta pistettä. Eteenkin kun 20 päinen örkki/demoni lauma ajaa 5 epistä pois pisteeltä ja sit alkaa hirvee häröily kun ei ollutkaan kepakkoa mukana.

Samoin norrentia tulee hirveellä laumalla ottamaan pisteen haltuun ja ei kepukkaa.

Ja tietenkin 103:n zombi tuli haahuilemaan paikalle päivän piristeeksi.

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 19:07
Kirjoittaja Raud Mustasavu
Siis koko tapahtuman henki alusta loppuun. Kovaa settiä.

Mätöt tosi upeaa ja toimivaa, riskikin oli ehanaa koska metsä niin hyvässä kunnossa. Skenet oli sopivan tiputtavassa vauhdissa ja rauhassa sai syödä.

Highlightit: Lauantain illanvietossa nuotiotuli, sima, täysikuu, bändi, ilotulitus

Ylipäätänsä pyroefektit ja räjähdykset. Ennenkaikkea koko Fantasy Battle III - Viimeinen sinetti oli upea ja eeppinen päätös saagalle. Nyt sen myönnän että kyllä jopa itsellekin vaan kyynel virahti silmille loppumainingeissa, enkä ole hetkeen ollut yhtä haikeana kuin pakkaillessa ja poislähtiessä.

Taistellessa highlight oli lauantaina metsässä kun yksinäni liikuin skouttailemassa ja näen demonin ja demoni minut. Ei mitään muuta kuin eeppisesti molemmat juoksee karjuen toisiaan kohtaa ja double K.O., tasapeli hetken mätkinnän jälkeen.

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 19:16
Kirjoittaja Kommando
ka-BOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!

Tapot ei ollut niin tärkeitä, vaikka peikon myllyttäminen olikin hienoa. Parhaiten muistunut juttu oli arkunkaappaus. Kun Varjo oli taltutettu, mentiin semmoista metsärallia, että kerran meinasi kahvat tulla mutta arkku jäädä. Sai sentään kunnon palkkion siitä.

Räjähdykset ja lauantain ilotulitus oli mahtavia, kiitos niistä.

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 20:47
Kirjoittaja qMp
Muutama siinä järjestyksessä kun tuli mieleen (ei siis minkäänlaista arvollista eroa)

1) Kun komissaari teloitti minut moraalin murentuessa kuultuani reublandian ilmavoimien tiputtaneen napalmin loputtua olutpulloja ja niiden kaikkien särkyneen

2) Kun vedin sunnuntain ensimmäisessä skenaariossa ensi kertaa J-P -tribuuttiani, yritti sekä reublandia (vastassa), että ainakin kymmenen taistelijaa omalta puolelta tappaa minut. Myös kaksi skenaariota myöhemmin keräsin lähes putkeen kolme keihäsosumaa (joista ainakin yksi päähän) ja kolme nuoliosumaa (joista ainakin kaksi päähän)

3) Kun J-P tuli kertomaan, että hyvin menee

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 21:25
Kirjoittaja MrBigMr
Linnan portilla, hyökkääjät kiikuttivat ballistan ampuma-asemiin. Eka laukaus, gobbo hengiltä. Loput gobot menee tökkimään että mikä kaverilla on. Toinen laukaus, toinen gobbo ottaa osumaa. Loput gobot pakenee.

Tai kun tykkimies ampui portista ulos, ja saman tien golemi käveli sisään. Kaverilla oli pienoinen hätä kädessä, kun yritti saada uutta laakia koneeseen, jonka jälkeen se juoksi golemin perässä epätoivoisesti yrittäen sytyttää kaasua. Lopulta tykki päästi yskäisyn ja kuula lenti roikulla pari metriä golemin selkään. Piti sille vielä ilmoittaa suoraan, että otit osumaa.

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 22:18
Kirjoittaja Par
Sunnuntain toisessa kentässä tehtiin Nightingalen ja parin muunkin epäkuolleen kanssa koko kentän kokoinen kierto suoraan demonien selkään, ei mitään pysähdyksiä välissä. Valkoinen zweikkani oli miltei musta sen jälkeen!

Miltei sai samanlaisen tappofestin aikaan, kun lauantain "väijytyksessä" chevalier herätti minut loppuvaiheilla ja pääsin barbaarien selkään. Pieneksi harmiksi sain vain 3-4 miestä hengiltä, edelleenkään kenenkään huomaamatta, kun yksinäinen babar oli sittenkin vielä takanani.

Linnaan hyökätessä tein keihäällä vain sokeita pistoja muurin ylitse ja mieltä lämmitti kun sain skenaarion jälkeen tietää tappaneeni ainakin kaksi miestä näin. Linnan sisälläkin tappoluvut olivat urheiluboffaajaa kiihottavia.

Erityisen hauska muisto on kun kohtasin joukon gobliineja ja yksi heistä sanoi heti antautuvansa. Parasta!

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 22:32
Kirjoittaja Earchie
Itse ainakin sain sunnuntaina linnassa muurin yli keihäästä ohimooni. Oli aika pommi ja jäi vikat skenut sunnuntailta sen takia väliin, niska oli kuitenkin tänään kunnossa ettei mitään syytä huoleen. Tuli vaan täysin sokeesta kulmasta enkä ehtiny varautua iskuun, jos ois tullu edestäpäin niin ei siinä ois mitään ongelmaa ollut.

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 22:36
Kirjoittaja Par
Earchie kirjoitti:Itse ainakin sain sunnuntaina linnassa muurin yli keihäästä ohimooni.
Olitko Covenantilla ja vasemmalla puolella porttia? Pahoittelen jos se oli minä!

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 22:41
Kirjoittaja Earchie
Data täsmää. Se vaan tuli niin häröstä suunnasta etten oikeen ollu varautunu siihen ku oli tappelussa sellanen rauhallinen vaihe. Vähän vaan pääs oma huomio herpaantumaan. Ei siinä mitään, joka leikkiin ryhtyy se leikin kestäköön. :lol:

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 22:45
Kirjoittaja Waaagh
pfff, urheiluboffaus :D

Joka tapauksessa eeppisin tappo, jonka sain oli kaiketi ensimmäinen tai toinen linnaskenu. Olimme hyökkääjien puolella, ja reublandia aloitti tien viereisestä ojasta asemista, josta skenaarion alettua lähdimme tetsaamaan halki aukean.
Lopulta päästyämme muurin viereen huomasimme tikkaat, jotka asetimme muuria vasten.
Tässä vaiheessa odottelimme hetken aikaa ympärillemme katsoen odottaen rynnäkkökäskyä, jota ei tullutkaan. Sitten joku huomasi että meistä vasemmalla oli saatu aikaan murto puolustukseen ja omat kiipeilivät jo muurien yli, ja tästä rohkaistuneena huusin itsekin "yli ja voittoon!" ja lähdin kiipeämään tikkaita.
Muurin harjalle päästyäni huomaan edessäni olevien 3-4 vihollisen katsovan minusta vasemmalla oleviin liittolaisiini, ja totesin hetkeni tulleen. Hyppäsin muurilta alas ja kopautin komeasti ensimmäistä vihollista aseeni perällä takaraivoon huutaen voitokkaana, ja kuolin toisen vihollisen keihäänpistoon jo ennen kuin osuin maahan.
Tässä tilanteessa oli slowmotion- kuvaa vaatimaa epiikkaa.

Toinen eeppinen tilanne oli metsäriskissä, jossa olin naamioinut itseni niin hyvin kuin vain taisin ja sniikkailin ympäri metsiä tekemässä ei mitään järkevää eli fiilistelemässä.
Sitten huomasin puskassa ollessani vihollisosaston etenevän kohti ison kiven kohdalla olevaa pistettä ja päätin tuhota heidät selkään. Etenin suojassa väistellen paikalle lisää valuvia vihollisia yllättävän onnistuneesti vihollisten kulkiessa vain muutaman metrin päästä ohitseni.
Eteeni tuli hieman isompi aukea alue, jonka ylitettyäni olisin täysin vihollisen selässä. Edessäni seisoi ainoastaan yksi vihollinen, joka minut enää saattaisi huomata, ja hän katsoi täysin toiseen suuntaan. Valitettavasti juuri liikkeelle lähdettyäni hän kääntyikin sattumalta ja huomasi minun dyykkaavan pienen puskan taakse ja hetken aikaa katseltuaan epäluuloisen näköisenä tuli haastamaan riitaa.
Kysyin häneltä, oliko hänellä turbaaninsa alla panssaria ja valmistauduin voittoon. Valitettavasti taistelu menikin aivan erilailla kuin piti, jä hävisin varsin nöyrästi.
Tämä tilanne oli omasta mielestäni varsin hauska, sillä ninjailu on aina kivaa. Harmitti vain, että se viimeinen vihollinen sitten huomasikin minut :(

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 23:02
Kirjoittaja Pertsa^
Odottelen että löntsy saattaa mainita yhden skenaarion amerikkalainenjalkapallo-suorituksesta

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 23:07
Kirjoittaja Tuomir
Itse luen parhaisiin hetkiini muun muassa erään kenttätaistelun, jossa huomaan seisovani Lumenorin golemia vastassa. Päästän ilmaan äänekkään naurun, ja käyn epätoivoiseen taisteluun. Torjun. Lyön. Hetken kuluttua huomaan moottorisahan pyyhkäisevän molempien jalkojeni kautta, ja lennähdän edellämainituilta jaloilta maahan asiaankuuluvan kierähdyksen kera, kuollen siihen paikkaan.

...Mikä siinä on kun paras hetki on oma tappio :lol: ?

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 23:36
Kirjoittaja Styxe
parhautta oli kaikki siitä kun perjantaina saavuin aina siihen hetkeen kun sunnuntaina lähdin, mutta voisin myös mainita sen kun ihan yksin tökin hengiltä panssarimörön pikku keihäälläni sunnuntain rannanpuolustus-skenussa^^

Lähetetty: Maanantai, 15.08.2011 23:54
Kirjoittaja tepes
Pertsa^ kirjoitti:Odottelen että löntsy saattaa mainita yhden skenaarion amerikkalainenjalkapallo-suorituksesta
Voe jeesuksenkristuksenperkele, komp komp!

Samalla pöntöllä seisoo kaunis tarina Sima-tynnyrin valtaamisesta. Sunnuntai-aamuna Hengen lähtö oli lähellä ja tarvittiin hieman loiventavaa. Paha Pappi mustassa kaavussaan (luottakaa aina mustakaapuiseen mieheen) lupasi meille ylimääräisen berserkkerin jos Norretia saa vietyä lipun Sima-tynnyrin luokse liehumaan. Krapula lähti jo pelkästään siitä näystä kun punainen lippu liehui uljaasti tynnyrin vieressä.

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 11:12
Kirjoittaja Jesua Sukaton
Sunnuntaina tuli spontaani repeäminen kun kävelin glitteröitynä kentälle norsunpää alapäässä ja taustalla alkoi soida "another one bites the dust".

Suorituksellisesti:

Luonnollisesti tämä. Okei, kuva on viime vuodelta mutta tilanne tältä vuodelta. Samaan sarjaan kuuluu myös se kun viimeisessä linnassa hakkasin portilla hetken aikaa ihmisiä glaivella päähän kunnes sain keihään.

Lisäksi lauantaina porukka oli vielä niin jäissä että panssarimörköjenkin ympärillä pystyi juoksemaan ja lyömään keskelle.

Fiilistely:

Nexuksen paluu. Pitkällinen altistuminen demoneille saavutti lopullisen kliimaksinsa ja oli pakko palata eroottiseen joukkoon. Lisäksi finaali oli eeppisen nostalginen.

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 15:15
Kirjoittaja olho
Vähättelemättä tapausta itseään (oikeastaan suorastaan sen ansiosta), oli parasta puhelu Haidenille tapahtuman päätyttyä.

Ehkä olen vaan ilkeä, jos paras onni on toisen epäonni.

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 16:38
Kirjoittaja Par
Vielä yksi unohtumaton hetki oli kun keihäällä tökkäsin örkiltä kypärän pois päästä. Pitää myös hehkuttaa kun toisessa lipunryöstössä epäkuolleet jäivät reserviin mutta en lopulta kestänyt enää katsoa kun omaa puolta lahdattiin. Lähdin siitä itsekseni haastamaan kuuden örkin joukon ja kuljin lävitse voitokkaana.

Lähetetty: Tiistai, 16.08.2011 20:41
Kirjoittaja Blodgharm
Noh.. Yleisesti ottaen kun on nyt neljä päivää yhteensä boffannut (SoHu ja FaBa) ja melkein joka skenusta saa tappoi (yhdestä jopa 6) niin pakkohan siitä hyvä fiilis on jäädä :D