Sivu 1/1

Armeijat

Lähetetty: Tiistai, 15.02.2011 13:18
Kirjoittaja Azor
Hei taas kaikenkarvaiset taistelijat ja taistelijattaret! Lumet sulavat ja kevät on ovella, kun ulkonakin on vain kevyet -20 astetta. FaBa herää talviuniltaan vielä kerran, viimeiseen, eeppiseen, vetoon.

Facebookissa esitetystä armeijarajasta (50 soturia) luovutaan, sillä emme turhaan halua rajoittaa osallistujien visioita ja kehitämme muita tapoja tasapainottaa armeijajakoa. Armeijoita viimeiseen taisteluun marssii edelleen kuusi.

1. Lumenorin kuningaskunta (purppura)
2. Norretian barbaarit (punainen)
3. Örkit (vihreä)
4. Epäkuolleet (valkoinen)
5. Demonit (musta/kulta)


Lumenorin johtaja tulee Utherin katoamisen takia vaihtumaan. Demonit kokevat muutoksen kylmempään ja vielä julmempaan suuntaan, kun uusi Mystinen johtohahmo ottaa heidät hallintaansa. Tämän lisäksi demonit saavat värikseen mustan.

Täysin uutena esitellään Kolminaisuuden Puhtaimmat Palvelijat ja Etelän Viisauden suojelijat:
6. Covenant (tumman sininen)

Lisäksi he uskovat, että luonnonhenget voidaan valjastaa Kolminaisuuden nimissä Pyhiin Tekoihin. Näistä hepuista lisää myöhemmin.

Haltioiden Camos on johtajansa Verlynin kuoleman jälkeen hajaantunut tai kieroutunut. Haltiaviisautta ja tietämystä voi jatkossa löytyä palkkasotureina mistä tahansa armeijasta.


...
Lisäinfoa seuraa pian samalla FaBa-kanavalla, samaan FaBa-aikaan.

Lähetetty: Tiistai, 15.02.2011 15:33
Kirjoittaja Gebu
Eli Norretian ei tarvitse soluttaa joukkojaan muihin armeijoihin saadakseen satapäisen lauman? This went better than expected.

Lähetetty: Keskiviikko, 16.02.2011 08:58
Kirjoittaja tepes
Gebu kirjoitti:Eli Norretian ei tarvitse soluttaa joukkojaan muihin armeijoihin saadakseen satapäisen lauman?
Tässä kohtaa olisi SuurShamu joutunut Shuureen Häpeään *tsot tsot*ps. Arabeja ! \o/ Wheeeeeeeeeee !!

Lähetetty: Keskiviikko, 16.02.2011 15:11
Kirjoittaja Keisari_P
Vaikka armeijoiden kokorajoitus päätettiin jättää pois, pyrkimys on mahdollisimman tasapainoisiin armeijajakoihin. Lähtökohtaisesti pyrimme tiedottamaan ilmoittautumistietokannan armejavahvuudet prosentteina kokonaismäärästä, sekä pystyttämään tänne Foorumeille suuntaa antavia galluppeja, jotta te voitte itse ilmoittautuessanne huomioida mahdollisimman hyvän tasapainon armeijoiden välillä.

Asiaa helpottaaksemme pyrimme avaamaan tapahtuman ilmoittautumisen mahdollisimman varhain. Vaikka armeijakohtainen kokorajoituksesta luovuttiin, tapahtumalle tullee kokonaisosallistujakatto. Alustavasti 300 osallistujaa. Tiedotamme vähintään viikkon etukäteen ilmoittautumisen aukeamisajankohdasta.