Sivu 1/2

Sulttaanin soturikilpa: Serbian laji (erittäin salainen!)

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 19:26
Kirjoittaja olaus
Moderaattorit yms.:
Jos et kuulu Serbian armeijaan, lopeta tämän viestin lukeminen nyt. Kiitos.

Serbian armeijaan kuuluvat:
Tässä viestissä paljastetaan Serbian erikoislaji lauantain iltaohjelmaan kuuluvassa sulttaanin soturikilvassa. Katso lisätiedot täältä: http://forum.sotahuuto.fi/viewtopic.php?p=108017

Serbian laji on simanjuonti. Kukin armeija valitsee kilpaan etukäteen kaksi edustajaa, joista tähän lajiin valitaan toinen edustamaan armeijaa. Tehtävänä on upottaa sisuksiinsa litra simaa mahdollisimman nopeasti. Läikyttää ei saa eikä rinnuksille tippua. Liiallisesta haaskaamisesta diskataan. Kaikki aloittavat yhtä aikaa, ja jolla kannu ensinnä tyhjänä, on voittaja.

HUOM! On erittäin tärkeää, ettei tietoa tästä lajista paljasteta muille armeijoille etukäteen, jotta Serbia säilyttää yliotteen ainakin yhdessä lajissa.

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 19:49
Kirjoittaja Evert
Miten vahvaa simaa? : D

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 19:53
Kirjoittaja olaus
Sima tulee olemaan ymmärrettävistä syistä ns. vappusimaa eli lähes alkoholitonta.

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 20:24
Kirjoittaja Hiisi
Voin valehtelematta sanoa olevani ison kaliiberin simasieppo. Jätän siis täten hakemukseni komitealle.

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 20:29
Kirjoittaja Evert
olaus kirjoitti:Sima tulee olemaan ymmärrettävistä syistä ns. vappusimaa eli lähes alkoholitonta.
Tämän halusinkin kuulla :D

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 22:00
Kirjoittaja C22
Vaikka pettymykseni olikin mittava kuullessani siman olevan liki alkoholitonta, ilmoittaudun mukaan kilpaan "Serbian Simalinkona".

EDIT: Otin aikaa ihan kokeiluksi: Litra vettä huiviin ajassa 13,5 sek. :wink:

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 22:02
Kirjoittaja goblintaikuri
Muistetaan myös, että samat kaksi soturia osallistuvat kaikkiin kuuteen lajiin.

Re: Sulttaanin soturikilpa: Serbian laji (erittäin salainen!

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 22:16
Kirjoittaja C22
olaus kirjoitti:Kukin armeija valitsee kilpaan etukäteen kaksi edustajaa, joista tähän lajiin valitaan toinen edustamaan armeijaa.
Vähän GT korjaan tuota sun postaustas 8)

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 22:25
Kirjoittaja goblintaikuri
c22: ?wat¿

Mitähän muut lajit ovat? Arvaisin jonkinlaisia performansseja ja fyysisiä mittelöitä, ehkä jopa boffaustakin.

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 23:00
Kirjoittaja Mahti
Boffuroinnin ja fyysisen kamppailun saralla gobeliinille pärjäävää ei varmaan tästä armeijasta löydy. Onkos treenailun ohessa tuo juomapuoli mitenkä pysynyt hallussa? :)

Lähetetty: Maanantai, 21.06.2010 23:15
Kirjoittaja MrBigMr
En tiedä ajasta, mutta kyllä on joskus hirveässä janossa tullut vedettyä puolentoista litran porejuomapullo alas ykösellä.

Lähetetty: Tiistai, 22.06.2010 00:25
Kirjoittaja pseudothei
joo ilmottaudun kilpaan eiköhän tuo alle 10 sekunnissa mene alas :)

Lähetetty: Tiistai, 22.06.2010 10:53
Kirjoittaja sankrimus
Etkös Mahti ollut kaljabongikisassa toinen? 0,333 III-olut alas 10 sekunnissa tms.? :D

Otetaan se bongi mukaan jos ei kerran välineistöä ole määritelty tuon simalitran nauttimiseen.

Lähetetty: Tiistai, 22.06.2010 11:00
Kirjoittaja pseudothei
ääh pullon pohjaan reikä pojat puhaltamaan vauhtia sitä kautta ja kilpailian suuhun se pullon isompi reikä niin eiköhän tuu alta 10 sekuntiin

Lähetetty: Tiistai, 22.06.2010 11:08
Kirjoittaja horsesarse-
Tuollaiset 0,33l juomiset eivät merkkaa mitään (varsinkin kun kyseisessä kisassa aika aloitettiin kaatamisesta, ei juomisesta). Samoin kaikki arvailut ja vitsit ovat turhia tässä vaiheessa. Ainoa henkilö täällä tällähetkellä, jolla on jotain vertailtavaa tulosta on C22, joka on testannut 1 litran juomista lähiaikoina ja ottanut ajan ylös. Kehotan muitakin tekemään saman. Putket eivät auta juomaan nopeasti, ellei juomaa saa kaataa siihen ensin ja silti kannu on varmaan parempi? Ottakaa siis huomioon, että juominen tapahtuu järjestäjien mukaan nimenomaan kannusta.

Juominen on siis vain 1 kuudesta lajista ja siihen osallistuu vain toinen sotureista, voitaisi spekuloida mitkä ovat muut 5? Itse arvelen että ne voisivat olla jotain tyyliin: boffaus, jousiammunta, (merimies)paini?, "tukkijuoksu" (missä pyöritään ensin pää sekaisin ja sitten juostaan) ja öö.. vaikka huutaminen tms hauskuutus :P Mitähän muita voisi olla? Reppuselässä juokseminen (kun on kerta 2 kilpailijaa), vitsinkerronta :D, öö "kottikärrikävely" kuljettaen toista paria tms. Ja kaikkia voimaa, ketteryyttä, nopeutta, kestävyyttä ja tahdonvoimaa mittavaa.

Ainakin tuota jousiammuntaa kannattaa varmaan treenata, muut lajit varmasti menee vaan hyvällä kunnolla ja kovalla innolla. Ainakin Goblintaikuri, C22, Blueskie, Mahti, Hiisi ovat minun listalla korkealla, kun mietitään osallistujia. Toki jonkinlaiset pienet karsinnat voitaisi järjestää jos kilpailijoista on kova tunku. Peltokorppi, Pahistonttu ym. sankarit pitäisi pystyä voittamaan...

PS. älkää sitten missään nimessä vihjatko mitään tästä lajista muille! Muilta armeijoilta voi kyllä koittaa saada vihiä muista lajeista, lisäksi pieni disinformaation levittäminen voisi olla hauska jäynä muille armeijoille :D Keksitään joku typerä laji, jota muiden armeijoiden kovat soturit eivät osaa ja levitetään varovaisesti huhua siitä :D Päässälasku tai joku oikeinkirjoitus :lol: Tietenkin levittämisen pitäisi olla niin varovaista, että bluffi ei paljastu... Ehkä kuola hoitaa tämän häirinnän :P Tai vielä parempi: kuola, pienellä pseudothein avustuksella. Eli pseudothei olevinaan lipsauttaisi meidän lajin tuonne soturikilvasta kertovaan topiciin http://forum.sotahuuto.fi/viewtopic.php?t=4871, tyyliin:

siis saako päässälaskussa käyttää mitään apu neuvoja kuten kynää ja montako laskua tulee

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 09:22
Kirjoittaja olaus
sankrimus kirjoitti:Otetaan se bongi mukaan jos ei kerran välineistöä ole määritelty tuon simalitran nauttimiseen.
Vaikka tämä olikin vitsi, selvennykseksi: järjestäjät tarjoavat kyllä kilpailun juoma-astiat. :)

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 09:31
Kirjoittaja pseudothei
tietysti yksi jäynä voisi olla joku pof nuolen tai pof miekan teko eli miten nopeasti tuommoisen tekee tai jotain muuta

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 10:09
Kirjoittaja sankrimus
Möläytin "vahingossa" Pesikselle (possut), että meidän laji on reppuselkäturnajaiset muka kauhistuneena asiasta miten joku voi keksiä jotain noin typerää. Katotaan lörpötteleekö eteenpäin...

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 13:31
Kirjoittaja C22
Sanna:

Kuva

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 20:56
Kirjoittaja Conan
Mikä pahinta, trolli ilmeisesti toimi.

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 21:07
Kirjoittaja horsesarse-
Niin, tarkoitushan oli laittaa viholliset pohtimaan kannattaako kovakuntoisimmat soturit laittaa kisaan, vaiko ottaa joku heiveröisempi, joka osaa myös älyllisiä taitoja kuten päässälaskua. Nyt kisaan tulee vaan kovimmat jätkät kun tuo reppuselkäturnajaisethan ei niitä pelota :S Eli mission failed.

Edit: Ok, no on tuossa pointti. Lisää vaan huhuja liikkeelle :P

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 21:27
Kirjoittaja sankrimus
Kyseessä on sen verran optimointilaji, että osallistuvista sotureista toinen on varmasti pienin ja kevyin, mutta toinen se vahvin järkäle mikä varmasti tulis muutenkin. 8)

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 21:42
Kirjoittaja BlueSkie
Veikkaisin, että kilpailussa suuri rooli on myös yleisön viihdyttämisellä. Jotenka ainakin toisen championin kannattaisi olla edes hieman nokkela supliikkisankari. Ehkä jopa jollain tapaa laulutaitoinen ja ääneltään kuuluva. Ei tietty haittaa jos kyseinen kaveri pärjäisi myös fyysisissä lajeissa.

Tämä ihan sellaiselta MuTustelupohjalta, että keskiajalla soturin (ainakin ylhäisen sellaisen) taitoihin kuului kamppailun yms. lisäksi kaikenlainen kulturelli runonlausunnasta lähtien.

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 22:10
Kirjoittaja C22
BlueSkie kirjoitti:Veikkaisin, että kilpailussa suuri rooli on myös yleisön viihdyttämisellä. Jotenka ainakin toisen championin kannattaisi olla edes hieman nokkela supliikkisankari. Ehkä jopa jollain tapaa laulutaitoinen ja ääneltään kuuluva. Ei tietty haittaa jos kyseinen kaveri pärjäisi myös fyysisissä lajeissa..
Jokseenkin näen itseni tuossa.

"Kuolan kaartilainen meni anniskelutelttaan. Tiskillä hän näki kypärän täynnä 500€ seteleitä. Noh, soturi otti sitten yhden tuopin ja jäi ihmettelemään kypärän mysteeriä. Aikansa siinä pohdittuaan baarimikko, joka ikävä kyllä oli Entalialainen, tokaisi: "laita 500€ kypärään ja suorita kolme tehtävää niin saat pitää kaikki rahat" Savolaisen silmissä kirkastui! Baarimikko alkoi kertoa tehtäviä: "Ensin on juotava pullollinen tequilaa, irvistelemättä. Sen jälkeen pihalla on dobermanni, jolla on kipeä hammas, se pitäisi irrottaa ja lopuksi yläkerrassa on Seleneläinen, joka ei ole koskaan saanut O:ta." Kaartilainen tuumaili hetken ja löi rahat kypärään, sai eteensä pullon.. Hänhän joi, kyyneleet valuivat silmistä mutta ei perkele irvistänyt. Tyhjän pullon lyötyään pöytään hän hoippui ulos koiran luo. Alkoi mahdoton metakka ja tappelun ääni, sitten tuli hiljaista. Kaikki muut teltassa olleet arvelivat koiran tehneen selvää jälkeä. Hetken kuluttua soturi tulee sisään, tabardi riekaleina ja veressä ja huutaa: "MISSÄ ON SHE SHELENELÄINEN JOLLA ON SHE KIPHEÄ HAMMASH!"

Tulipa pitkä teksti mut tommosen vois melkein heittää irtopisteiden toivossa :wink:

Lähetetty: Keskiviikko, 23.06.2010 23:48
Kirjoittaja pseudothei
meikä kans kuuluu supliikki miehiin etenkin live supliikkeehein ja toi edellinen vitsi kyl vittu nauroin 15 minuuttia putkeen toi on pakko kertoo sohussa