[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 583: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/phpbb/session.php on line 639: sizeof(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Sotahuuto • Sotahuuto 2010 järjestyssäännöt
Sivu 1/1

Sotahuuto 2010 järjestyssäännöt

Lähetetty: Tiistai, 08.06.2010 15:54
Kirjoittaja Nimpsu
Sotahuuto 2010 tapahtuman säännöt

Yleistä Sotahuuto 2010 tapahtumassa noudatetaan Suomen lain lisäksi muutamia muita pelisääntöjä. Ohjeet pätevät Linnavuoren eräkeskuksessa sekä sen lähiympäristössä. Tapahtuman järjestäjät haluavat näillä ohjeistuksilla varmistaa Sotahuuto 2010 viihtyisyyden ja turvallisuuden.


Yleistä turvallisuutta alueella valvovat järjestyksenvalvojat, jotka tunnistaa selkeästi merkityistä huomioliiveistä. He huolehtivat, että tapahtuman osallistujat käyttäytyvät herrasmiesmäisesti, poistavat asiattomasti käyttäytyvät sekä päihtyneet tapahtumasta ja myös opastavat paikalle mahdollisesti sattuvia sivullisia.


Päihteet Alkoholi tai muut päihteet eivät kuulu pehmomiekkailuun eikä niiden nauttimista päiväotteluiden aikana sallita. Alkoholin vaikutuksen alaisena päiväsaikaan olevat tai muuten selvästi päihtyneesti käyttäytyvät henkilöt poistetaan tapahtumasta. Omien alkoholijuomien kohtuullinen nauttiminen on sallittua täysi-ikäisille perjantai- ja lauantai-iltoina taisteluiden jälkeen. Ilta-aikaan häiritsevästi käyttäytyvät täysi-ikäiset alkoholin nauttijat passitetaan nukkumaan tai poistetaan tapahtumasta. Alaikäisten alkoholijuomat kaadetaan maahan ja ilmoitetaan tilanteesta alaikäisen vanhemmille. Tapahtumassa ei ole alkoholianniskelua.


Tupakointi on sallittua vain erikseen merkityillä, tuhkakupillisilla, tupakointipaikoilla.


Pehmomiekkailu Sotahuuto 2010 tapahtumassa noudatetaan pehmomiekkailun vakiintunutta säännöstöä, joka on julkaistu hyvissä ajoin tapahtuman sivuilla sekä keskustelufoorumilla. Näiden sääntöjen noudattamista odotetaan ja niitä rikkova poistetaan tapahtumasta. Kaikki tapahtumassa käytettävät pehmoaseet ja varusteet tarkastetaan ennalta turvallisuuden suhteen järjestäjien nimeämien tarkastajien toimesta ja vain tarkastettujen ja hyväksyttyjen varusteiden käyttö sallitaan tapahtumassa. Skenaarioiden ulkopuolella, pehmomiekkailu on sallittua erikseen sitä varten merkityillä alueilla; päihtyneenä ei tällöinkään pehmomiekkailla.


Tuli Mikäli metsäpalovaroitus ei sitä estä, on avotulen teko sallittua vain grilleihin sitä varten erikseen osoitetuilla alueilla sekä eräkeskuksen valmiisiin nuotiopaikkoihin. Alkusammutusvälineistöä on saatavilla kaikilla tulentekopaikoilla.


Roskat Roskat kerätään merkittyihin roska-astioihin. Kaikki maastoon viety tavara tuodaan sieltä myös pois.


Uiminen Eräkeskuksen alueella on lampi ja järvi, joissa voi uida, ei kuitenkaan yksin tai humaltuneena. Rantaa ei tapahtuman järjestäjien toimesta valvota.


Ensiapu Sotahuuto 2010 tapahtumassa on jatkuva ensiapuvalmius. Taisteluiden aikana liikuteltava ensiapupiste kiertää maastossa joukon mukana ja on muina aikoina löydettävissä eräkeskuksen päärakennuksesta. Hyvin varustellulla ensiapupisteellä päivystää lääkäri, vähintään yksi ensiapukurssin suorittanut henkilö sekä auto ja kuljettaja siltä varalta, että loukkaantunutta on lähdettävä viemään jatkohoitoon; myös valmius ambulanssin ym. pelastushenkilökunnan hälyttämiseen on kaikilla tapahtuman järjestäjistä. Ensiapupiste on selkeästi merkitty lipuin ja ensiapuhenkilöstö käyttää huomioliivejä.


Vastuu - ja vakuutuskysymykset Sotahuuto 2010 järjestäjät tekevät parhaansa, jotta tapahtuma olisi hauska ja turvallinen sen kaikille osanottajille. Johtuen pehmomiekkailun suhteellisesta vauhdikkuudesta sekä runsaasta luonnossa liikkumisesta, on riski tapaturmiin kuitenkin aina olemassa. Sotahuuto 2010 tapahtumaan osallistutaan omalla vastuulla hyväksyen nämä pehmomiekkailu-urheilumuotoon lähtökohtaisesti liittyvät riskit. Tapahtuman osallistujat ovat luonnollisesti myös itse vastuussa ja korvausvelvollisia siitä mahdollisesta vahingosta, jota aiheuttaa toisilleen tai ympäristölleen. Tapahtuman osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjien toimesta ja järjestäjät suosittelevat henkilökohtaisen tapaturmavakuutuksen ottamista.


Alaikäiset osallistuvat tapahtumaan huoltajansa suostumuksella ja heidän on toimitettava huoltajansa allekirjoittama sekä tämän yhteystiedoin varustettu lupalappu järjestäjille ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman ikäraja on 15 vuotta.


Sotahuuto 2010 järjestäjät

8.6.2010

Lähetetty: Keskiviikko, 09.06.2010 10:05
Kirjoittaja olaus
Sisäpiirin tietona kerrottakoon myös, että tapahtuma-alueella sijaitsevassa järvessä pesii joutsen, joten uiminen kannattaa molempien osapuolten mukavuuden kannalta keskittää tuohon pienempään lammikkoon. ;)

Lähetetty: Keskiviikko, 09.06.2010 10:28
Kirjoittaja Beatific
Hyvin kirjoitetut järjestyssäännöt mielestäni, näitä kenties hyvä uudelleenkäyttää muissakin eventeissä.

Re: Sotahuuto 2010 järjestyssäännöt

Lähetetty: Keskiviikko, 09.06.2010 15:24
Kirjoittaja mummomikael
Nimpsu kirjoitti:Alaikäiset osallistuvat tapahtumaan huoltajansa suostumuksella ja heidän on toimitettava huoltajansa allekirjoittama sekä tämän yhteystiedoin varustettu lupalappu järjestäjille ennen tapahtuman alkua. Tapahtuman ikäraja on 15 vuotta.
Tarkoittaako alaikäinen tässä alle 18-vuotiaita? Vähän sekoittaa kun heti perään kerrotaan tuo tapahtuman ikäraja.

Lähetetty: Keskiviikko, 09.06.2010 15:28
Kirjoittaja Nimpsu
Alaikäinen tarkoittaa alle 18-vuotiasta. Tapahtuman ikäraja on 15 vuotta. Eli 15-17-vuotiaat tarvitsevat vanhemmiltaan/huoltajiltaan lupalapun.

Lähetetty: Keskiviikko, 09.06.2010 15:29
Kirjoittaja mummomikael
Selvä, näin arvelinkin, piti vaan noinkin yksinkertainen asia varmistaa :D

Lähetetty: Keskiviikko, 09.06.2010 17:34
Kirjoittaja Kommando
Mihinkäs se sitten lähetetään se lupalappu? Mailataanko?

Lähetetty: Keskiviikko, 09.06.2010 18:46
Kirjoittaja saloneju
Annetaan järjestäjille ilmoittautumisen yhteydessä. Lukee toisessa tiedotteessa, kuin myös lupalappuun vaadittava sisältö:
Nimpsu kirjoitti:Lupalaput

Tulemme vaatimaan tapahtumaan osallistuvilta alaikäisiltä huoltajien
allekirjoittamat laput, joissa osoitetaan, että he ovat tietoisia
lapsiensa osallistumisesta Sotahuuto 2010-tapahtumaan. Tämä lähinnä
varmistaa sen, että mahdollisien loukkaantumisien sattuessa,
järjestäjillä on tieto alaikäisten yhteyshenkilöistä. Laput
luovutetaan järjestäjille paikan päällä, ilmoittautumisen yhteydessä.

Lupalapun tulee sisältää seuraavat tiedot:

"Lapseni/huollettavani, osallistuu suostumuksellani Sotahuuto 2010 tapahtumaan 2.-4.7.2010 Linnavuoren eräkeskuksessa Maskussa. Olen tutustunut tapahtuman kotisivuihin http://sotahuuto.greywolves.org sekä sääntöihin. Tapahtuman alaikäraja on 15 vuotta.

Ongelmatilanteissa minut tavoittaa puhelinnumerosta_________________________.


___________________________________
Aika, paikka, allekirjoitus ja nimenselvennys

Toimitetaan tapahtuman järjestäjille eräkeskuksessa ilmoittautuessa"

Lähetetty: Torstai, 10.06.2010 08:50
Kirjoittaja Kommando
Uups. Ei taaskaan tullut katottua kunnolla.