Magia?

21.-23.8.2009 Hauholla (http://fantasybattle.ryhmarama.fi)
Mekol
Paroni
Viestit: 160
Liittynyt: Tiistai, 06.06.2006 19:38
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Magia?

Viesti Kirjoittaja Mekol » Tiistai, 30.06.2009 10:29

Aiheesta on keskustelu ohimenevästi ja toisten aiheiden sisällä, mutta kerätäämpä nyt kaikki toiveet ja huhut yhteen lootaa ja katsotaan mitä saadaan aikaiseksi.

Pitäisikö magiaa olla mielestäsi olla?


Itse näkisin mieluusti loitsujen lentelevän taistelukentällä ja oman ryhmäni teema suorastaan magian olemassaoloa jopa vaatii (sormusaaveet :D ) Ryhmämme on luonnollisesti pieni ja tulemme paikalle enemmän eläytymään kuin olemaan oikea sotilaallinen uhka.

Ehdotuksia.....

Warhammer Live taistelutapahtumassa tennispallot simuloivat maagisia ohjuksia ja tiesmitälie tulipalloja. Te jotka lisäkseni olitte kyseisessä tapahtumassa sanokaas, toimiko se? Voisiko sen nähdä toimivan uudestaan?


Parantaminen: Oletettavaa on että ihmiset ottavat osumaa ja tällöin parantaminen olisi enemmän kuin kiva. Parantajalla olisi käytössään 2 "loitsua", joilla voisi palauttaa yhden kestopisteen ja näin korjata rikkimenneen raajan. Parantaja voisi myös herättää kuolleista kerran. Eli yhteensä kolme kappaletta loitsuja... Parantamisen voisi simuloida yksinkertaisesti taikasanoilla "parannus" tai "nouse"

Vastapainoksi parantaja ei esimerkiksi saisi kantaa haarniskaa? Tai eivät saisi käyttää kilpeä? Olisivat eeppisiä huutajia ja isolla nuijjalla/vasaralla/miekalla heiluvia moraalinnostattajia....

Maagi olisi ainut joka maagisia ohjuksia voisi viskellä ja hänellä olisi käytössään niitä 2-3 per taistelu (hankkisi pallonsa muuten itse)? Maagit eivät esim saisi myöskään kantaa haarniskaa....

Nekromaani. Tämä toimi Warhammer livessä hassunhauskasti. Kun kuolluttat kosketti heräsi tämä "zombina eloon" ja oli nekromaanin käytässö siihen asti kunnes kuoli. Zombin piti tietenkin kuolata eikä saanu hyökätä ilman mestarinsa käskyä. Vastapainona nekromaanien pimeydestä kumpuaville loitsuille hekään eivät haarniskaa saisi kantaa.

Loitsu mikä lienee helppo simuloida ( tosin toimivuudesta voi olla monta mieltä) olisi KUOLONSORMI! Jos Maagi/parantaja tai mikä lie oääsee kosketusetäisyydelle ja lausuu taikasanan kohde kuolee... Vaatimuksena voisi olla että tulee koskettaa toisen ihoa, haarniska kun magian virtaamisen estää.

Määrästä? Montako magian kanssa pelleilevää saisi olla mielestäsi olla? Tai tuskimpa kaikki edes tahtovat olla maageja joten voisiko kuka tahansa ilmottautua maagiksi / muuksi hörhöksi.

Miten erottaa magiaa käyttävän hörhön normi ritarista? Tai tarvitseeko sitä erottaa toisesta? Kasvomaalaus olisi jees, tai tietyn värinen pukeutuminen. Parannuksia omaavilla hahmoilla jotain riimuja kasvoissa/käsivarsissa? Nekromaaneilla tietenkin ylimusta pukeutuminen ja maageille.....(ehdota jotain)

Ajatus siitä että vain armeijan kenraali/ hänen avustajansa saisivat heitellä loitsuja on jotenkin epämukava. Kyllä magia kuuluu kaikki :D. Maagikoiden määrää ja tasapuolisuutta kummallakin puolella tulisi sitten kontrolloida järjestäjien toimesta. Jos esimerkikis asetetaan rajoitteita sille, ettet saa kantaa haarniskaa tai kilpeä se syö varmasti magian kanssa pelleilevien määrää eikä taistelukenttä tule olemaan täynnä tennispallotykillä varustettuja maagikohortteja.


Tässäpä jotain, elköön kukaan vetäkö hernettä nenäänsä tästä vaan pyritään tekemään magiasta toimiva osa Fantasy Battlea ja toivotaan että järjestäjät ottaisivat magian käyttöön jotenkin.
Viimeksi muokannut Mekol, Perjantai, 10.07.2009 14:08. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
gobliini
Kreivi
Viestit: 479
Liittynyt: Tiistai, 27.02.2007 19:39
Paikkakunta: Vantaa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja gobliini » Tiistai, 30.06.2009 11:46

Mielestäni jotain voisi järjestää, mutta tänä vuonnahan magian simulointi jäi kenttämittakaavassa käsittääkseni pois. Aiheesta on mielestäni jossain keskustelussa ollut jonkunverta pyörittelyä, mutta en muista missä.

Ainakin Lightningbolt skenaariolta haluttiin välttyä... Tämähän tosin voisi toimia palloilla joita käytetään vain heittoaseina. Tällöin niitä olisi hyvä antaa hassuhattu miehille enemmänkin.
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Re: Magia?

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 30.06.2009 12:02

Mekol kirjoitti: Nekromaani. Tämä toimi Warhammer livessä hassunhauskasti. Kun kuolluttat kosketti heräsi tämä "zombina eloon" ja oli nekromaanin käytässö siihen asti kunnes kuoli. Zombin piti tietenkin kuolata eikä saanu hyökätä ilman mestarinsa käskyä. Vastapainona nekromaanien pimeydestä kumpuaville loitsuille hekään eivät haarniskaa saisi kantaa.
Nuo Warhammer Liven zombiuttajat olivat kyllä ihan legendaarisia. Ja ihan upeasti väärinkäytettävissä. Totta kai käytimme heitä, emme suinkaan omien, respaavien sotureiden herättämiseen, vaan vastustajan kovimpien peikkojen (niillä taisi olla ylimääräisiä kestopisteitä ynnä muuta...) kääntämiseen puolellemme zombeiksi. Sitten nämä komennettiin vartioimaan omaa respapaikkaamme. Ja kappas. Vastustajalla oli sitten yhtäkkiä kourallinen kovinta iskuvoimaansa poissa ja pelastavan respaamisen ulottumattomissa.

Magia yleisesti tuo paljon väärinkäytöksen mahdollisuuksia ja ennen kaikkea pelinomaisuutta (sääntökikkailua). Ei aina paha, mutta syytä ottaa huomioon.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Gnomus
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1426
Liittynyt: Perjantai, 10.02.2006 14:13
Paikkakunta: Lahti
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Gnomus » Tiistai, 30.06.2009 12:33

Kantti jo tuossa mainitsikin tuon zombituksen ongelman. Siinä on sitten kiva viettää skenaariota istumalla 15 minuuttia toisen puolen respapistettä puolustamassa. En siis kannata zombitusta ainakaan noin vapaana. Warhammer livessa necromantit pystyivät myös jumittamaan kuolleen sielun joksikin aikaa. Olisikohan näitä ollut yksi vai kaksi loitsua per nekromantti, ja yksi zombitus. Toimii paremmin, jos aika ei ole kohtuuttoman pitkä. Ja toki pitää varautua, että aikaa laskevan sielun kello tikittää helposti tavallista nopeammin.

Parantajilla warhammer livessa oli kaksi parannusta ja yksi henkiinherätys. Hämmentävää oli, että henkiinherätyksessä kohteen kaikki erikoisominaisuudet palautuivat. Kaksi pappia olisi siis voinut luoda loputtomasti parannuksia heittämällä molemmat parannukset, tekemällä itsemurhan. Sitten kaveri herättää ja heittää omat parannuksensa ja tekee itsemurhan jne. loputtomiin. Malli esimerkki miten kikkasääntöjä voidaan rikkoa.

Enkä itse oikein lämpiä tuolle kuolonsormiajatukselle. Sen kanssa nähtäisiin kyllä eeppisiä syliin hyppäämisiä ja riitoja siitä sattuiko hipaisemaan ihoa vai oliko välissä sittenkin hiha vai ei. Ei toimi.

Warhammerissa magia toimi juuri ja juuri, koska oli hyvin rajattua. Ja kuten tässäkin kävi esille sekin saatiin rikottua zombituksen ja henkiinherättämisen avulla. Hyvin toteutettu ja suunniteltu magia voi toimia, mutta sen kanssa kannattaa olla todella varovainen. Kyllä osallistujat keksii mitä ihmeellisimpiä tapoja väärinkäyttää kikkojaan.
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Azor » Tiistai, 30.06.2009 13:04

Yksi idea oli, että Dracunovin epäkuolleilla olisi vähemmän hipareita kuin muilla, mutta yksi manaaja varustettuna (jollain tasapainotuskaavalla rajoitetuilla) respoilla. Tämä lisäisi taktista elementtiä, sillä jos manaaja kuolee, respat menetetään.

Kuolonsormesta en oikein tiedä: voi tulla vahinkoja, kun kaverit hyppivät syliin sormi ojossa.

Parantajia on varmasti luvassa, ehkä myös alkemisteja, jotka voivat magialla korjata panssareita. Olen hieman skeptinen tennispalloihin yms., sillä tahdomme että taistelut ratkeavat taistelemalla, mutta en tyrmää ajatusta (muistetaan myös LIGHTNING BOLT, LIGHTNING BOLT, LIGHTNING BOLT, LIGHTNING BOLT!!!!). Taisteluiden ulkopuolella/välittömässä läheisyydessä esiintyy mahdollisesti "maailman magiaa" Upein ja Mahtavin Erikoisefektein, mutta annetaanko sitä osallistujien käyttöön ja millä tavalla, on vielä päättämättä.

Viron henkiinherätykset (jos niitä meille tulee muille kuin epäkuolleille) eivät ladanneet panssareita. Henkiinherätetty sai vain kaksi hipariaan.
Mahti
Sotahuuto '12 -järjestäjä
Viestit: 1678
Liittynyt: Perjantai, 24.02.2006 13:40
Paikkakunta: Oulu
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Mahti » Tiistai, 30.06.2009 13:20

Pehmustetut tennispallot toimivat ihan hyvin, kunhan niitä vastaan saa käyttää kilpeä. Jos maageilla olisi vielä rajoitteena panssarittomuus ja kilvettömyys, niin ihan tasapainoinen ja hauska lisä voisivat taistelumaagitkin olla rajoitetuissa määrissä ja rajoitetuilla ammuksilla. Kuten olen jo aiemminkin sanonut, niin mitä mieltä on tehdä fantasiateemalla oleva tapahtuma, jos se ei ota mitään teemastaan irti. Itse ainakin toivon, etteivät osapuolet ole toistensa täysiä vastineita, jotka vain näyttävät hieman eriltä. Jokaisella tulisi olla ainakin jokin pikku jippo takataskussaan, Azorin idea eläville kuolleille olisi juurikin tällainen.
Sotahuuto 2012 pääjärjestäjä

Hyökkäys on aggressiivista toimintaa.
Avatar
Rumiluntti
Herttua
Viestit: 610
Liittynyt: Sunnuntai, 06.01.2008 22:13
Paikkakunta: Hyvinkää
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Rumiluntti » Tiistai, 30.06.2009 17:03

Jos jotkut perhanan tennispallot otetaan leikkiin mukaan niin alkaa menemään jo naurettavuuksien puolelle.
Avatar
TAUkki
Kreivi
Viestit: 486
Liittynyt: Keskiviikko, 16.04.2008 16:10
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja TAUkki » Tiistai, 30.06.2009 17:23

Lightning bol-... Eikun siis, kyllä magia toimisikin, kunhan ei viedä sitä liian pitkälle.
Avatar
goblintaikuri
Herttua
Viestit: 880
Liittynyt: Lauantai, 12.04.2008 21:01
Paikkakunta: Paikkakunta:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja goblintaikuri » Tiistai, 30.06.2009 18:20

Rumiluntti kirjoitti:Jos jotkut perhanan tennispallot otetaan leikkiin mukaan niin alkaa menemään jo naurettavuuksien puolelle.
Oletkohan nyt varmasti oikean harrastuksen parissa? Hauskaa että jaksetaan panikoida jonkun surullisen hupaisan amerikkalaisen videopätkän takia
always FIGHTING~~
Avatar
Hiisi
Herttua
Viestit: 556
Liittynyt: Keskiviikko, 10.05.2006 13:15
Paikkakunta: Kuopijo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Hiisi » Tiistai, 30.06.2009 19:38

Kyllä fantasiabattlessa pitää olla maageja, taikamiekkoja ja niitä heiluttavia heeroksia.

"Tillin tallin talipallo, täältä tulee tulipallo"
Avatar
Pertsa^
Herttua
Viestit: 793
Liittynyt: Sunnuntai, 03.06.2007 23:17
Paikkakunta: Helsinki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Pertsa^ » Keskiviikko, 01.07.2009 00:43

Vastaan omasta puolestani että täyteen larppifantasia meininkiin ei olla pyrkimässä vaan ideana olisi pitää taistelut "reiluina" eli taito palkitsee, taktisia elementtejä tulee sitten fantasiamaailmasta


Säännöt ja niihin tulevat poikkeukset pyritään pitämään mahdollisimman simppeleinä ettei tule "HEI SÄ KUOLIT SALAMAAN" "ENKÄ KUOLLU EHIN LYÖDÄ ENSI" tilanteita etc


Ei pelkkää mättöä muttei mitään supermaageja jotka heittävät pelitasapainon metsään ja muuttaa taistelut sormi ojossa juoksemiseksi


Fantsunnälkäisille kuitenkin todettakoon enempää paljastamatta että kaikkea kivaa spesifiä ollaan mietitty mutta kuitenkin pitäen asiat simppeleinä ja helposti muistettavina
Avatar
gobliini
Kreivi
Viestit: 479
Liittynyt: Tiistai, 27.02.2007 19:39
Paikkakunta: Vantaa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja gobliini » Keskiviikko, 01.07.2009 00:50

Noilla maagisilla palloillahan saisi juur tätäkin pidettyä. Toimisivat kuten heittoaseet. Ongelmaksi tässä muodostuisikin se, miten se kaaossoturi tuntee osuman massiivisen panssarinsa alta tai peikko taistelutohinassa. Nythän maagin saa varmasti toteuttaa hassuun hattuun pukeutunut mies ilman panssaria ja varusteena iso kasa heittokeihäitä kirkkaissa väreissä. Saahan sitä mumista partaansa kaikenmaailman irstauksia muutenkin.
Avatar
goblintaikuri
Herttua
Viestit: 880
Liittynyt: Lauantai, 12.04.2008 21:01
Paikkakunta: Paikkakunta:
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja goblintaikuri » Keskiviikko, 08.07.2009 16:33

Itse sanoisin että magiaa on pakko olla, koska jos en saa olla fabassa goblin taikuri niin sitten ;_;
always FIGHTING~~
Avatar
Sigmarite
Kreivi
Viestit: 351
Liittynyt: Keskiviikko, 24.12.2008 09:52
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Sigmarite » Keskiviikko, 08.07.2009 23:51

Itsekkin haluaisin päästä edes kerran nakkelemaan niitä taikapalloja. Laittaisi vaikka vaatimuksiin jonkinlainen väritetty kangas jolloin saisi vähän "autenttisuutta" lisää.
(vain "lievien" pössy-riippuvuus ongelmien kanssa painiskeleva velho. Gotta' be, gotta' be. :D )
Avatar
Tuomir
Herttua
Viestit: 539
Liittynyt: Keskiviikko, 21.05.2008 11:08
Paikkakunta: Helsinki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Tuomir » Perjantai, 10.07.2009 03:28

Tietysti Faijerboollsit voi vuorata punaisella silkkipaperilla, kuvittelisin että jälki voisi olla kaunista. Kosteus on tietty, vaikuttava tekijä, ja turvallisuus...
Kunnes lääkäri kieltää!
Avatar
Haltia
Kuningas
Viestit: 2733
Liittynyt: Maanantai, 28.05.2007 12:45
Paikkakunta: Vantaa
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Haltia » Perjantai, 10.07.2009 08:27

Surullista kyllä, mutta yhdessä larpissa oli niitä mustia sählypalloja joihin oli liimattu kangasriekaleita niin että ne lentäessä myös hulmusivat.
Punakeltaisen kankaat= Fireball
Sinivalkoiset kankaat= Lightning bolt

Siinä kyllä hieman välillä tuli repeiltyä. :roll:
Selene! Nainen, liity meihin!
http://selenejousineidot.multiply.com/
Avatar
Sigmarite
Kreivi
Viestit: 351
Liittynyt: Keskiviikko, 24.12.2008 09:52
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Sigmarite » Perjantai, 10.07.2009 12:55

Sählypallo-->vuorattu valueristeellä(käytännössä paksua retkipatjaa)-->revittyä kangasta-->turvallinen fireball
Avatar
JuhoR
Paroni
Viestit: 223
Liittynyt: Lauantai, 19.05.2007 16:02
Paikkakunta: Mäntyharju
Viesti:

Viesti Kirjoittaja JuhoR » Perjantai, 10.07.2009 12:57

Mutta loppujen lopuksi herää kysymys, että haluaako kukaan nähdä tuollaisia taistelukentällä. En minä ainakaan.
Avatar
Falcata
Kuningas
Viestit: 2839
Liittynyt: Sunnuntai, 31.12.2006 15:39
Paikkakunta: Jyväskylä
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Falcata » Perjantai, 10.07.2009 13:27

Mikä vika niissä hassun värisissä heittokeihäissä on mitä täällä on ehdoteltu useampaankin kertaan?

"Learn to obey before you command."

"Ei se ase vaan se käyttäjä."
Avatar
Hiisi
Herttua
Viestit: 556
Liittynyt: Keskiviikko, 10.05.2006 13:15
Paikkakunta: Kuopijo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Hiisi » Perjantai, 10.07.2009 14:50

Näinpä, kaapu päälle ja aseistukseksi kummallisesti propattuja heittokeihäitä. Sitten vaan huudellaan tökeröitä loitsusanoja ennen kuin pistetään keppi lentämään.

Henkilökohtaisesti minulle ihan sama viskooko joku siellä heittokeihäitä vai tennispalloja.
Pahistonttu
Kuningas
Viestit: 3421
Liittynyt: Maanantai, 20.03.2006 21:56
Paikkakunta: Porvoo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Pahistonttu » Perjantai, 10.07.2009 14:54

Hiisi kirjoitti: Henkilökohtaisesti minulle ihan sama viskooko joku siellä heittokeihäitä vai tennispalloja.
Osuma tennispallosta on kivuliaampi...
Hän, joka sitoutuu kunniaan on hävinnyt jo ennen taistelun alkua.
Avatar
Hiisi
Herttua
Viestit: 556
Liittynyt: Keskiviikko, 10.05.2006 13:15
Paikkakunta: Kuopijo
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Hiisi » Perjantai, 10.07.2009 21:55

Sattuu se enemmän muttei silti tee mitään oikeaa vahinkoa. Huomaakin paremmin. Ne jotka odottavat ettei tässä lajissa tunne hieman kipua tai saa paria mustelmaa ovat väärän harrastuksen parissa. Postimerkkeilijöiksi mokomat nyhveröt. :D
Avatar
Encore
Herttua
Viestit: 661
Liittynyt: Maanantai, 26.06.2006 00:15
Paikkakunta: Helsinki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Encore » Lauantai, 11.07.2009 01:11

Khyl. Ihan mielenkiintoista keskustelua asian tiimoilta. Ajatus kuitenkaan tennispalloilla toisiaan nakkelivista teinivelhoista ei kauheasti lämmitä. Rajallisilla respoilla toimivat parantajat saattaisivat olla ihan ok, mutta valvonta olisi ongelma. Mikä mahtaa olla järjestäjien tämänhetkinen kannanotto magiankäyttöön?
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Azor » Lauantai, 11.07.2009 02:25

järjestäjien tämänhetkinen kannanotto magiankäyttöön?
Tahtoisin, että magia näyttäisi oikeasti magialta, mikä on käytännössä mahdotonta jo paloturvallisuuden takia (palavia maageja omg wtf!!!). Tennispallomaagit myös tunkeutuvat myös jousiampuien kentälle. Kuka tahansa osuu tennispallolla, mutta jousella taito korostuu.

Kehoittaisin mieluummin vaikka kehittelemään jonkinlaisia bofferimusketteja, käyttämään jousia ja heittokeihäitä. Myös tapahtumakehyksen lore tukee magiatonta meininkiä.
Avatar
Trael
Kapteeni
Viestit: 114
Liittynyt: Maanantai, 06.07.2009 18:16
Paikkakunta: Turku
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Trael » Lauantai, 11.07.2009 15:06

Hiisi kirjoitti:Näinpä, kaapu päälle ja aseistukseksi kummallisesti propattuja heittokeihäitä. Sitten vaan huudellaan tökeröitä loitsusanoja ennen kuin pistetään keppi lentämään.

Henkilökohtaisesti minulle ihan sama viskooko joku siellä heittokeihäitä vai tennispalloja.
warmaan ihan normaalisti trimmataan vähän isompi punainen pää siihen heittokeihääseen ja trimmataan vähän kreppiperia tulipallon liekkivanaksi varteen.. tai sitten se sininen lightning bolt propattu heittokeihäs... hmmmmm...
Viestiketju Lukittu
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Palaa sivulle “Fantasy Battle I - Menneisyyden Kaiku”