Hornankattila 4, tiedote 2: Rekrytoimme auttavia käsiä, emme viruksia

Valvojat: Hellowenisti, Teme

Avatar
Minardil
Herttua
Viestit: 660
Liittynyt: Tiistai, 21.03.2006 13:22
Paikkakunta: Helsinki

Hornankattila 4, tiedote 2: Rekrytoimme auttavia käsiä, emme viruksia

Viesti Kirjoittaja Minardil » Keskiviikko, 11.03.2020 11:30

HORNANKATTILA 4 - TIEDOTE 2

Tällä kertaa aiheena työvoimarekrytointi ja se, voiko koronavirus vaikuttaa tapahtuman järjestämiseen (vastaus: juu, jos viranomaiset sellaisen ohjeistuksen jossain kohtaa antavat)!

Hornankattila 4 (18.4.2020) tarvitsee auttavia käsiä. Haluatko ilmaisen tapahtuman, ruokaa ja silti mahdollisuuden osallistua osaan matseista? Tämä huikaiseva tsäänssi on ulottuvillasi! Edit-huomautus: Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Aiemmista tapahtuneista oppineina haemme nyt kahta nuolipistevastaavaa ja kahta yleisassistenttia. Lisäksi haussa on vielä toinen valokuvaaja.

NUOLIPISTEVASTAAVAT siirtävät skenaarioiden välissä nuolipistepressut kentälle ja asettelevat sinne tuodut ammukset suoriin riveihin niin, että omien nuolten löytäminen ja tarkistus on jousiampujille mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Lisäksi he auttavat tapahtuman pystyttämisessä ja purkamisessa esimerkiksi kylttejä ripustamalla, jalkapallomaaleja siirtelemällä, löytötavaroita kasaamalla ja muilla vastaavilla tavoilla. Kumpikin nuolipistevastaava hoitaa nuolipistettä puolet skenaarioista, eli kumpikin pääsee osallistumaan puoleen tapahtuman skenaarioista. He saavat ilmaisen tapahtuman, ruokailun ja pääsevät kaatoon muun työvoiman kanssa. Vaatimuksina on lähinnä aktiivinen luonne ja järjestelmällisistä nuoliriveistä nautiskelu. Heidän olisi oltava paikalla koko tapahtuman ajan, eli kello 10–20.

YLEISASSISTENTIT auttavat tapahtuman järjestämisessä, pystyttämisessä ja purkamisessa kaikin tavoin. Tähän kuuluu asioiden kuljettelua, siirtelyä, ripustamista, opastamista, siivoamista ja muuta eteen tuleva. Skenaarioiden aikana kumpikin yleisassistentti päivystää tehtävässään puolet skenaarioista ja voi vapaasti osallistua toiseen puolikkaaseen. Hekin saavat ilmaisen tapahtuman, ruokailun ja pääsevät kaatoon, ja paikalla olisi tarpeen olla koko tapahtuman keston ajan eli 10–20. Yleisassistentiksi halajavan olisi hyvä olla reipas ja tarvittaessa kyetä itsekin huomaamaan, jos johonkin olisi hyvä tarttua. Autollisuudesta saa plussaa ja bensakorvauksia, jos tapahtuman logistiikan kanssa pystyy auttamaan (sisältää mitä todennäköisimmin lähinnä tapahtuman kaluston siirtämisen Viikistä Myyrmäkeen ja takaisin).

VALOKUVAAJAT dokumentoivat tapahtumaa valokuvien ja videoiden muodossa. Valokuvaajia pyritään saamaan kaksi, jolloin kumpikin pystyy osallistumaan puoliin skenaarioista halutessaan (yksi on jo, eli yhtä vielä haetaan). Oma kuvauskalusto tarvitaan. Ekstraplussana on mahdollisuus hyödyntää pääjärjestäjän DJI Spark -kuvauskopteria taisteluiden ilmakuvaamiseen. Jos tämä mahdollisuus kiinnostaa, järjestetään siitä erillinen perehdytys.

Jos haluat auttaa meitä tapahtuman järjestämisessä näillä tavoilla, laita minulle (Tapio Pellinen) sähköpostia osoitteeseen minardil@gmail.com, facebook-viestiä tai vaikka discordin kautta lyhyt summaus siitä, miksi sinut kannattaisi valita haluamaasi hommaan. Valokuvaajaksi halukkailta toivomme muutamaa referenssikuvaa. Kaipaamme hakemuksia seuraavan viikon sisällä ennen torstaita 19.3!

---

Kuten joku on saattanut huomatakin, tällainen "koronavirus" pyörii tällä hetkellä ympäri maita ja mantuja. Vaikka viranomaisilta ei ole vielä tullut joukkotapahtumien suhteen sen erityisempää ohjeistusta, on mahdollista, että muiden maiden esimerkkiä noudattaen sellainen saattaa tulla ja pahimmassa tapauksessa estää tapahtuman järjestämisen. Mikäli näin käy, ilmoitamme siitä luonnollisesti erikseen. Pystymme perumaan salin vuokraamisen vielä 11.4, joten mikäli tilanne perkelöityy sitä ennen, on todennäköistä, että saatte maksetut osallistumismaksutkin ongelmitta takaisin.

Mikäli tautitilanne on päällä vielä tapahtuman alla, laitamme silloin erikseen tietoa siitä, miten hommeliin varaudutaan tapahtumassa itsessään.

---

Enää reilu kuukausi tapahtumaan! Voi jukupätkä!
Hän-joka-pukeutuu-lippuihin. Esikuolija.
Your Tapio is free. See him run in the distance.
The Camulos Way - Liian monimutkainen, mutta aika kova.
Ei karvoja ja paljon limaa - The Camulos Way
Camulos - Enemmän nuolia ja sloganeita kuin kellään!
ALL HAIL THE MIGHTY CELESTIAL!

Palaa sivulle “Hornankattila”