Armeijaesittelyt

Valvojat: Sapfon, Suontakanen

Liisa
Asemies
Viestit: 10
Liittynyt: Torstai, 16.05.2013 00:01

Armeijaesittelyt

Viesti Kirjoittaja Liisa » Torstai, 04.04.2019 18:06

Unkarin kuningaskunta

Suuri ja mahtava Unkari, Itä-Euroopan kirkkain jalokivi. Valtakuntamme on vahvempi kuin koskaan! Johtajaksemme on noussut Belgradin piirityksen voittajan poika, suuri Matias Corvinus.
Valakia ja Moldova vannovat uskollisuuttaan. Yhdessä voimme puolustaa niin Unkarin monarkian kunniaa kuin katolista kirkkoakin noilta saastaisilta, vääräuskoisilta Ottomaaneilta. Toden totta, Mongolit olemme pitäneet loitolla. Nuo kurjat Ottomaanit, jotka kaukana ovat Mongolian voimasta, saavat tuta Lohikäärmeen veljeskunnan vihan ja Mustan armeijan voiman, mikäli yrittävät viedä meidän maamme.

Ensimmäinen Unkarin kuningaskunnan joukkue: Perkele

--
Valakian ruhtinaskunta (Draculesti ja Danesti)

Draculesti

Draculesti nouskoon Danestin petturuudesta. Yhdessä suurten Ottomaanien kanssa Valakia saa itseoikeutetun hallitsijan, suuren Draculestin suvun perijän. Vlad Seivästäjä kostaa isänsä kohtalon. Vain yhdessä Ottomaanien tiellä voivat säilyttää kunniansa ja kukistaa Danestin. Kaukana ovat veljeyden ajat, heidän verensä on kuin vettä. Pilkkanaan ovat pitäneet, suvun johtajan tuhonneet, vaan sukua aliarvioineet. Seipään jatkoiksi joutavat!

Ensimmäinen Draculestin joukkue: Graalin hurtat

Danesti

Me, Danestin sukuhaara olemme Valakian valtion aitoja hallitsijoita. Me, olemme irtaantuneet Unkarista ja saaneet itsehallinnon. Me, emme ole Draculesteja. Me hallitsemme Valakiaa! Me olemme ritareita ja taistelijoita. Vain sellaisia otamme rinnallemme. Yhdessä Transylvanian saksien kanssa, Balsarab Laiotan johdolla voimme pitää valtamme, ja unohtaa nuo Ottomaanien kanssa veljeilevät Draculestit.

Danestin ensimmäinen joukkue: Etelän imperiumi

--

Transylvanian saksit

Siebenbürgen! Seitsemän linnoitettua kaupunkia ja hallitsemme itseämme. Kaukana ovat ajat, jolloin Unkari meitä käskytti. Ritareita ja kauppiaita, unkarilaisiksi sanovat, vaan olemme oman onnemme herroja.
Hermann Rose, suuri johtajamme, viisaudessaan suuressa, kaupunkimme pitää arvossa. Kaukana pysykööt turkkilaiset, vovoidit ja nuo herrojen herroja näyttelevät unkarilaiset. Siebenbürgen on valmiina vain itseään varten.

Ensimmäinen Transylvanian joukkue: Uudenmaan liitto
--

Moldova

Puola, Unkari, Danesti, pysyköön poissa! Meitä uhmaavat eivät täältä lähde kertomaan sankaritarinoitaan. Ne tarinat kuuluvat meille! Sotamme rajojen sisällä on taltutettu uuden kuninkaamme Tapani suuren viisaudessa, kukaan ei enää tule maitamme viemään meiltä. Draculestin ruhtinaat, serkut, yhdessä voimme olla isompi, yhdessä voimme pitää meitä alistavat loitolla.

Ensimmäinen Moldovan joukkue: Maahinkainen

--

Ottomaanit

Pelkonne on turhaa, uskonne voitte pitää. Hallitsijoitanne tarvitsemme. Barbaarit, miksi lyötte toisianne? Oikeudenmukaisuutemme on teille eduksi. Voitte hallita omianne, vaan meille muistatte maksaa. Mikäli meidät unohdatte, verenne on tummaa.
Bulgaria! Makedonia! Serbia! Vaan kohta on muukin Eurooppa meidän. Unkari kaatukoon, Valakia saakoon aidon lohikäärmehallitsijan, Danesti olkoon naurujemme aihe. Nuori on Mehmed Valloittaja, vaan nimensä on ansainnut. Unkari kaatukoon. Valakian puolesta taistelemme!

Ensimmäiset Ottomaanit: Kuolan kaarti
Viimeksi muokannut Liisa, Maanantai, 22.04.2019 18:39. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Liisa
Asemies
Viestit: 10
Liittynyt: Torstai, 16.05.2013 00:01

Re: Armeijaesittelyt

Viesti Kirjoittaja Liisa » Maanantai, 22.04.2019 18:36

Armeijajaot (päivittyy sitä mukaa kun ryhmiä paljastetaan)

Unkarin armeija koostuu seuraavista ryhmistä:
Perkele
Gobliinit
Ajan Kaarti

Draculestin armeija koostuu seuraavista ryhmistä:
Graalin hurtat
Muerte
Sparta

Danestin armeija koostuu seuraavista ryhmistä:
Etelän imperiumi
Valdyr
Rotat

Transylvanian armeija koostuu seuraavista ryhmistä:
Uudenmaan liitto
Rutto
Rämä

Moldovan armeija koostuu seuraavista ryhmistä:
Maahinkainen
Camulos
Sos

Ottomaanien armeija koostuu seuraavista ryhmistä:
Savon rykmentti
Turentalia
Ulfnar
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ilmoitukset”