Mylly 1

Suunnittelua treeneistä, ilmoituksia, ilmoittautumista, yms.

Valvojat: Beatific, Ylläpito

Avatar
TheGreatGuardian
Soturi
Viestit: 21
Liittynyt: Lauantai, 17.09.2016 15:30
Paikkakunta: Järvenpää

Mylly 1

Viesti Kirjoittaja TheGreatGuardian » Sunnuntai, 05.08.2018 13:28

Onko Sohun taisteluhenki vielä päällä? Tai jäikö tapahtumasta ehkä karvas maku suuhun, ja koet että joitain muutoksia voisi joukkueen kanssa lähteä kokeilemaan? Uudenmaan Liitto kutsuu halukkaita mukaan Sohu-henkiseen treenipäivään Järvenpään Vanhankylänniemeen.(15.9.2018) Luvassa on Sotahuudon tyylillä sekä perus joukkuemättöä, että erilaisia skenaarioita vaihtuvilla armeijajaoilla.

Ilmoittautuminen tehdään alla olevasta linkistä. Kirjaa vain tietosi(nimi, ikä, joukkue), ja olet mukana!
https://docs.google.com/spreadsheets/d/ ... edit#gid=0

Tapahtumapaikka sijaitsee osoitteessa Niemennokantie 12, Järvenpää. Vierestä löytyy joitain parkkipaikkoja, mutta varmimmin autolle löytää tilaa n. 200 metrin päästä ottelualueesta, Vanhankylän Kartanon tai Kesäteatterin parkkialueelta(Tuulimyllyntie). Kaikki parkkipaikat ovat täysin ilmaisia, ilman aikarajauksia.

*Tarkempi aikataulu vahvistuu myöhemmin, mutta varaudu siihen että mätetään aamusta myöhään iltapäivään.

*Tapahtumassa noudatetaan nykyisiä Sotahuuto-sääntöjä aseiden ja panssareiden osalta, mutta yhdellä poikkeuksella: kilven täytyy olla halkaisijaltaan VÄHINTÄÄN 40cm!

*Hoida ilmoittautuminen nopeasti, ja kannusta kavereitasi samaan. Treenipäivän lähtökohtainen max raja on 100 henkilöä.

*Ruokailu-sarakkeella tarkoitetaan Vanhankylän Kartanon omaa brunssipöytää. Kyseinen ruokailu on erittäin laadukas, mutta maksaa 23,50e. Sen ottaminen ei tietenkään ole pakollista, mutta mikäli osallistut, merkitse "X" kohdallesi kyseiseen sarakkeeseen, ja maksa ruokailu paikan päällä. Me ilmoitamme vain osallistujien määrän Kartanolle etukäteen.
Mikäli asiasta herää kysymyksiä, kommentoi alle, laita minulle yksityisviestiä, tai kirjoita sähköpostia osoitteeseen rasmus.makynen@hotmail.com.
Night gathers, and now my watch begins.

Palaa sivulle “Treenit”