Teutonijoukkioiden roolit taisteluissa

Maahinkainen, Kuolan kaarti, Mannunvartijain kaarti, Special Orc Service
Avatar
MrBigMr
Sotalordi
Viestit: 1085
Liittynyt: Torstai, 01.06.2006 11:17
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja MrBigMr » Maanantai, 10.07.2006 02:20

Nyt kun muistan taas, niin keihäsmuodostelmista vielä sen verran, että pitäisi kaiten kokeilla vähän notkeampia muodostelmia. Peruskaksirivistössä takarivi on armottoman ahtaalla kun keihäs on kahden edessä olevan välissä. Jos eteen laittaisi lyhyimmät sotilaat ja takana olevat pitäisivät keihäitä vähän korkeammalla, pystyisivät he reagoimaan vihollisen liikkeisiin helpommit.
Vaarana ei ole vain vihollisen läpipääsy etummaisista keihäistä, vaan myös heidän mahdollinen levittäytyminen sivustoille. Keihäitä on vaikea alkaa kääntelemään toiminnan keskellä.
Just my 2 cents.
Beatings will stop once morale improves.
Smithy
Sotilasmestari
Viestit: 92
Liittynyt: Maanantai, 15.05.2006 21:43
Paikkakunta: Suonenjoki

Viesti Kirjoittaja Smithy » Tiistai, 11.07.2006 15:00

OK, minäpä taas höpötän hieman vaikka en mistääm mitään tiedä. Laskeskelin tuossa noiden joukkojen voimasuhteita, ja nyt puhun pelkästään numeroilla koska en henkilökohtaisesti voi mennä puhumaan yhdenkään joukon taistelukunnosta/taidosta/koordinoinnista.
(H-raskas, M-keski, L-kevyt)

NE ::

20 - H

46 -M

55 - L
__________________________
ME ::

87 - M
_______________________________
MUUT ::

42 - L

Nämä numerot siis tuolta kotisivujen ryhmät osiosta.

Kuten numeroissa selvästi nähdään me jyrätään keskiraskaassa, mutta ollaan täysin auki raskaassa ja kevyessä poppooossa.
Meitä on puolet enemmän keskiraskaassa kuin vastustajien, mutta vaikka kevyet porukat puolitettaisiin (2Lvs1M) niin tilanne tasoittuu likipitäen 50/50. Mutta itseäni tosiassa huolettaa eniten vihollisen raskasosasto (RÄMÄ) joka skippaa numeraalisen voimasuhteen osaltaan vastapuolen hyväksi, valitettavasti.

Mutta tässä ei ole otettu huomioon meidän isoja nimijä jotka on riveissä, heidän tunnettuja taitojaan, ja ryhmä toimintaa. (en mainitse nimiä jotette pääse ylpeilemään jolloin joutuisin nappamaan turpaan jotta hiljenisi).
Siis suurimmaksi kysymykseksi nostaisin sen että loppujen lopulta kuinka hyvin me pystymme toimimaan yhdessä ja kuinka hyvin vastapuoli toimii.
Numeropolitiikassa olemme altavastaajina 40/60- 35-75 (riippuen arvioidusta varustetasosta ja taidosta).

Se että meillä on lähes koko porukka jotenkin panssaroitua ei luo meille niin suurta etua että se todella tuntuisi (osa syynä siihen on tosiaan yksi piste panssarisääntö).
Siksi itse näkisin yhtenä etulyöntinä juuri sen että tarkailisimme palkkasoturijengiä, koska näiden avulla pystyisimme tosissaan taasoittamaan voimasuhteet siihen 50/50.
Siispä joku tarkkasilmäinen voisi pitää 'MUITA' silmällä, sillä jos pystymme lobbaamaan mitkä palkkis joukot itsellemme saamme skenuihin paranee voimasuhteet meidän eduksemme.

Koska meitä ryhminä on vähemmän on luultavaa että sisäinen poltiikka meillä menee paremmin kuin vastustajilla, joilla ryhmät jakautuvat laajempaan skaalaan omiin pienempiin ryhmiin. Tämä on taas yksi etu jota voidaan käyttää hyväksi, koska isompi lauma porukkaa merkitsee hajanaisempaa komentopiiriä. Meidän kannattaisi siis tässä tilanteessa tosiaan järjestää se jo ehdotettu keskuskomento ja juoksijoita jotta tieon kulku pelaisi.
Skenun alussa siis keskuskomento kokoontuisi ja päättäisi suuripiirteiset linjat siitä mitä tehdään ja miten tehdään. Jos taistelun aikana tilanne muttuu kriittisesti lähetettäisiin juoksija informoimaan muita että "nyt alkperäinen suunnitelma kusee" ja näin tähän ongelmaan voitaisiin vastata komentoryhmän jokaisen komentajan toimesta.
Vastustajilla tämä etu ei toimisi niin hyvin koska ryhmiä on niin paljon, viesti ei suurella todennäköisyydellä uppoa kaikiin...

Olen täysin varma siitä että Oikeus voittaa tänä tulevassa koitoksessa, mutta on vain parasta että teemme parhaamme tehdäksemme siitä voitosta mahdollisimman murskaavan. Kai ymmärrätte. :wink:

Tosiaan kuitenkin suurin osa teoriositani perustuu numeroihin koska tarkempia tietoja ei minulla meistä tai vastustajista ole. Mutta kuten varmaan kaikki ymmärtävät että numeroilla ei kuitenkaan taistelua voiteta, mutta ne kyllä auttavat siinä suuresti.

Vanha ja vahvakin tammenoksa katkeaa jos tarpeeksi tuulee. Ei aliarvioida vihollista kuitenkaan.
Viimeksi muokannut Smithy, Tiistai, 11.07.2006 15:14. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Ei taidolla eikä tyylillä, vaan ylivarustelulla.

Allekirjoittanut hän joka kuolee helteeseen.
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 11.07.2006 15:09

Siispä joku tarkkasilmäinen voisi pitää 'MUITA' silmällä, sillä jos pystymme lobbaamaan mitkä palkkis joukot itsellemme saamme skenuihin paranee voimasuhteet meidän eduksemme
Palkkasotureista vahvimmiksi ehdokkaiksi riveihimme laskisin Camolousin villikarjut sekä Tympäisevän tähden kylän nostoväen. Molemmat ovat jousipainotteisia ja ennen kaikkea muuta edellisen Sotahuudon kokeneita ja siellä oppineet miten jousilla EI voi toimia. Samaten viime vuotista kokemusta edustaa pieni Susiraja, joka viime vuonna oli merkinnästä "kevyt" huolimatta täysin rengaspanssaroitu.

Sen sijaan Sons of Perkele ja El Muerte kuulostavat kokemattomilta, mauttomilta ja ennen kaikkea nuorilta. Koetetaan nimittäin pitää kiinni lukujen valossa ehkä yhdestä suurimmista eduistamme. Keski-ikämme on nimittäin komeasti korkeampi ja sen tähden ehkä kokemus ja jopa järki päitämme pakottaa. Ja ilman Rynskin Liskounionin 10 harmaasutta(?) olisi ikäkeskiarvo vielä reilusti enemmän kallellaan meille.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 11.07.2006 15:11

Mainittakoon vielä noista raskausluokituksista sen verran, että on vaikea uskoa Rämän olevan täysin Raskasta ja nykysäännöt eivät tee eroa kevyemmän ja raskaamman panssarin välillä. Suurin valttimme lienee on edes jollain tapaa panssaroitujen suuri määrä (Maahinkaisella 20+ panssaroitua miestä ja lisää panssareita koetetaan vielä haalia).
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Smithy
Sotilasmestari
Viestit: 92
Liittynyt: Maanantai, 15.05.2006 21:43
Paikkakunta: Suonenjoki

Viesti Kirjoittaja Smithy » Tiistai, 11.07.2006 15:20

Kantti kirjoitti:Mainittakoon vielä noista raskausluokituksista sen verran, että on vaikea uskoa Rämän olevan täysin Raskasta ja nykysäännöt eivät tee eroa kevyemmän ja raskaamman panssarin välillä. Suurin valttimme lienee on edes jollain tapaa panssaroitujen suuri määrä (Maahinkaisella 20+ panssaroitua miestä ja lisää panssareita koetetaan vielä haalia).
Tässä tilanteessa tosiaan voi olla tuollaista pelottelun makua Rämän osalta.
Mutta nyt pitäisin kiinni siitä että parempi varoa kuin katua. Pidetään kiinni niistä tiedoista jotka meillä on.
Jos he eivät tosiaan ole täysin raskastaporukkaa, voimme yllättyä positiivisesti kun marssimme heidän ylitseen. taas jos asiat ovat niin kuin nyt näyttävät emme ainakaan tule yllättymään voimakkaastavastarinnasta.

Hyvä ja rakentava kommentti noista palkkasoturijoukoista muuten.
Ei taidolla eikä tyylillä, vaan ylivarustelulla.

Allekirjoittanut hän joka kuolee helteeseen.
Gnomus
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1427
Liittynyt: Perjantai, 10.02.2006 14:13
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Gnomus » Tiistai, 11.07.2006 15:27

Raskaan ja keskiraskaan erottelu on aika vaikeaa. Ainakin meillä on ainakin 2/3 haarniska ja isoja kilpiä/keihäitä. En tiedä onko rämällä sitten kaikilla kaiken kattava haarniska ja isokilpi tai keihäs, vai mikä siinä on raskasta. Tuota eroa ei ole ohjeistettu.

Laskennallisesti meillä on 95 kaveria, kaikki "keskiraskasta"
Maahinkasen kaarti__________________29
Kuolankaarti________________________22
Mannun vartijain kaarti_______________18
ORC______________________________23
Phelliitit____________________________3

Polakiella
Wanainmaa_______________________23 (M)
Rämä ____________________________17 (H)
Entalia____________________________21 (K)
Haltia... alias Rynski liskot?___________13 (M)
IHEBO alias Saulkrast?_______________10 (M)
TURA_____________________________19 (K)
Auerbachin kolonna_________________ 9 (K)
RUTTO____________________________7 (K)
eli 121 (123 + 3 "parasta" yksilöä Rämään - 5 Susirajaa jotka palkkiksiksi)
20 H (rämä +3)
46 M
56 K

Tuosta tulee voimasuhteeksi 3:4 polakkien hyväksi, mutta 45% on kevyttä

Palkkiksia on
Camulos 12 (K jousilla)
Tympäisevä tähti 10 (K)
El Muerte 6 (K)
Susiraja 5 (K)
Sons of Perkele 9 (K)
eli yhteensä 42 kevyttä

Lisäksi taitaa olla 11 yksilöä, joista kolme otetaan rämälle. Muista ei ole tietoa.

Näistä olettaisin toimivimmiksi ryhmiksi Camulosin, Tympäisevän tähden ja Susirajan.

Palkkisten jakautuminen on ratkaiseva voimasuhteiden kanssa. Tuolla 4:3 suhteella kestämme melko hyvin koska panssaroitu väki kestää eri tavalla osumaa kuin panssaroimaton.


Susiraja ___________________________5
Avatar
Misumasu
Marsalkka
Viestit: 2292
Liittynyt: Sunnuntai, 30.04.2006 20:55
Paikkakunta: Jyväskylän mlk

Viesti Kirjoittaja Misumasu » Tiistai, 11.07.2006 15:44

Ja ainakin omasta ryhmästämme osa toimii kevyenä, sama voi olla muillakin porukoilla.. Joten tuo "keskiraskas" voi meinata, että on raskasta ja kevyttä.. Joten on vaikea katsoa etukäteen joukkueiden suhteita esim. avoimen kentän matsissa, kun osa rivistä on pahojaan tekemässä vihollisen selustassa ja osa heavynä tankkaamassa..
Sieluni Jumalalle, miekkani Maahinkaiselle.
Synnit meneekin sitten Ruton piikkiin.
Taalapörriäinen
Kapteeni
Viestit: 127
Liittynyt: Keskiviikko, 22.03.2006 19:15
Paikkakunta: Polvijärvi

Viesti Kirjoittaja Taalapörriäinen » Tiistai, 11.07.2006 15:45

Laskennallisesti meillä on 95 kaveria, kaikki "keskiraskasta"
Tämä ei pidä täysin paikkaansa vaikka sitä ehkä täysin kirjailmellisesti Gnomus ei tarkoittanutkaan... Itse ainakin olen keihäs tai hilpari miehenä ja ainoa "panssarointi" mitä omistan ovat nuo Turskarin valmistamat nahka bracerit... Mielestäni Mannulla ei läheskään kaikilla ole panssarointia lukuunottamatta isokilpimiehiä... Mantulaiset korjatkoon jos olen väärässä!

Edit: toistin vähän Misumasua asiassa että mannulla on kevyttä ja raskasta...
Viimeksi muokannut Taalapörriäinen, Tiistai, 11.07.2006 15:47. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Jos vanhempasi eivät pystyneet saamaan lapsia, on hyvin todennäköistä, ettet sinäkään saa.
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 11.07.2006 15:47

Joten on vaikea katsoa etukäteen joukkueiden suhteita esim. avoimen kentän matsissa, kun osa rivistä on pahojaan tekemässä vihollisen selustassa ja osa heavynä tankkaamassa..
Meitä ei todennäköisesti riitä mitenkään selustaan asti juoksemaan kuin äärimmäisen omituisessa tapauksessa, sillä vastustajamme rivi on omaamme leveämpi. Sen tähden sitä on parempi valmistautua vain rullaamaan toisesta laidasta alkaen.

Maahinkaisella "kevyt" tarkoittaa itse asiassa rivimiestä, joka pääasiallisesti on jousimies, mutta joka todennäköisesti jatkaa taistelua jalkamiehenä tilanteen niin vaatiessa.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
Misumasu
Marsalkka
Viestit: 2292
Liittynyt: Sunnuntai, 30.04.2006 20:55
Paikkakunta: Jyväskylän mlk

Viesti Kirjoittaja Misumasu » Tiistai, 11.07.2006 15:50

Kantti kirjoitti:
Joten on vaikea katsoa etukäteen joukkueiden suhteita esim. avoimen kentän matsissa, kun osa rivistä on pahojaan tekemässä vihollisen selustassa ja osa heavynä tankkaamassa..
Meitä ei todennäköisesti riitä mitenkään selustaan asti juoksemaan kuin äärimmäisen omituisessa tapauksessa, sillä vastustajamme rivi on omaamme leveämpi. Sen tähden sitä on parempi valmistautua vain rullaamaan toisesta laidasta alkaen.

Maahinkaisella "kevyt" tarkoittaa itse asiassa rivimiestä, joka pääasiallisesti on jousimies, mutta joka todennäköisesti jatkaa taistelua jalkamiehenä tilanteen niin vaatiessa.
Eipäilen, että 1. ryhmä (inside juttu) pistää hirveästi haarniskaa päälle, joten se lasketaan kevyeksi?? Jousia on lähes joka ryhmässä Maahinkaisella..
Sieluni Jumalalle, miekkani Maahinkaiselle.
Synnit meneekin sitten Ruton piikkiin.
Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2966
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Tiistai, 11.07.2006 15:51

Gnomus kirjoitti:Raskaan ja keskiraskaan erottelu on aika vaikeaa. Ainakin meillä on ainakin 2/3 haarniska ja isoja kilpiä/keihäitä. En tiedä onko rämällä sitten kaikilla kaiken kattava haarniska ja isokilpi tai keihäs, vai mikä siinä on raskasta. Tuota eroa ei ole ohjeistettu.
Niin, Rämällä oli isoja aseita ja kilpiä vaivaksi asti jossain vaiheessa ja haaniskoitumistakin piisaa. Siinä vaiheessa aloin promottaa tuota luokitusta heille ja tosissaanhan se on otettu. Syyttäkää siis minua Rämän ainutalaatuisesta luokituksesta. :wink:

Eikä siinä mitään, ei tuosta kilpimuurista ja keihäistä enää heittäen läpi mennä joten olkoot raskasta.
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Misumasu
Marsalkka
Viestit: 2292
Liittynyt: Sunnuntai, 30.04.2006 20:55
Paikkakunta: Jyväskylän mlk

Viesti Kirjoittaja Misumasu » Tiistai, 11.07.2006 15:52

Itsekkin laskisin towerin omistajan ja kenties jotain suojaa omaavan raskaaksi..
Sieluni Jumalalle, miekkani Maahinkaiselle.
Synnit meneekin sitten Ruton piikkiin.
Avatar
BlueSkie
Herttua
Viestit: 862
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 19:25
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja BlueSkie » Tiistai, 11.07.2006 15:56

Kuten Taalapörriäinen sanoi, johtuu Mannun keskiraskaus siitä, että meillä on sekä raskasta että kevyttä väkeä. Raskas tarkoittaa tässä tapauksessa vähintään ylävartaloltaan panssaroitua hemmoa. Näitä ovat käytännössä lähes kaikki isoilla kilvillä varustetut soturimme sekä pari keihäsmiestä. Loput ovatkin sitten kevyitä, panssaria on korkeintaan käsissä ja päässä. Mantu on siis oikeastaan keskiraskaan kevyemmästä päästä ja, kuten Nauris taisi jossain välissä todeta, varmaankin teutoniarmeijan kevyin yksikkö.
"Pointy thing in squishy bits makes splodgy mess."
Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2966
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Tiistai, 11.07.2006 15:59

Misumasu kirjoitti:Eipäilen, että 1. ryhmä (inside juttu) pistää hirveästi haarniskaa päälle, joten se lasketaan kevyeksi?? Jousia on lähes joka ryhmässä Maahinkaisella..
Kyllä, Maahinkaisen alaryhmä 1 pukee myös panssaria päälleen. Muuten teistä tulee sylttyä alta aikayksikön jotain vauhdikkaampaa yrittäessänne.

Maahinkaisista ilman haarniskaa jäävät kai osa jousimiehistä ja aloittelijoita, niin ikävää kuin se onkin. Kaikille haarniskattomille lyödään sentään potat päähän ja kilvet kouraan joten eiköhän tässä keskiraskasta olla.

Haarnikattomille kannatan yhä vieläkin suurimpia tabardeja jottei vihollinen näe haarniskan puutetta. :D
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 11.07.2006 16:04

Kaikille haarniskattomille lyödään sentään potat päähän ja kilvet kouraan joten eiköhän tässä keskiraskasta olla.
Ennen kaikkea kilvet tulevat olemaan asia, mitä ei tässä vaiheessa (kun vielä on aikaa moinen vääntää) voi yksinkertaisesti ylikorostaa, oli sitten aikeissa olla raskas, kevyt tai siltä väliltä. Jos pelkästään teutoneilla on parikymmentä jousta, voi niitä vastustajilla palkkiksista puhumattakaan olla vielä enemmän. Jousta käyttäneet pojat treeneistämme voivat itse retostella enemmän, mutta jokainen kilvetön on taatusti tullut ammutuksi niin monta kertaa, ettei pahemmasta väliä.

Summa summarum: jos et kilpeä omista tee sellainen nyt - vaikka sitten olisit keihäsmies. Silloin vain teet selässä kannettavaksi sopivan mallin.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Smithy
Sotilasmestari
Viestit: 92
Liittynyt: Maanantai, 15.05.2006 21:43
Paikkakunta: Suonenjoki

Viesti Kirjoittaja Smithy » Tiistai, 11.07.2006 16:06

JonTzu kirjoitti: Haarnikattomille kannatan yhä vieläkin suurimpia tabardeja jottei vihollinen näe haarniskan puutetta. :D
Jaa tuon voisi ajatella myös niinpäin että minun tulisi käyttää tabardia jotta joku vastapuolelta tulisi edes toimintasäteen sisään...
Ei taidolla eikä tyylillä, vaan ylivarustelulla.

Allekirjoittanut hän joka kuolee helteeseen.
Taalapörriäinen
Kapteeni
Viestit: 127
Liittynyt: Keskiviikko, 22.03.2006 19:15
Paikkakunta: Polvijärvi

Viesti Kirjoittaja Taalapörriäinen » Tiistai, 11.07.2006 16:11

Smithy kirjoitti:
Jaa tuon voisi ajatella myös niinpäin että minun tulisi käyttää tabardia jotta joku vastapuolelta tulisi edes toimintasäteen sisään...
Jollakulla taitaa ollakin aikamoisesti sitä rautaa päällä!! :twisted:
Jos vanhempasi eivät pystyneet saamaan lapsia, on hyvin todennäköistä, ettet sinäkään saa.
Avatar
s_kettu
Paroni
Viestit: 180
Liittynyt: Keskiviikko, 01.03.2006 23:07
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja s_kettu » Tiistai, 11.07.2006 16:18

Ajattelin vaan sanoo että haltia ja noin 7kääppää on eri ryhmä kun rynsikin liskot niinkuin myös IHEBO ja saulkrast
Ilmenee täältä tässä samassa linkissä on myös puolaliettuan taktista suunnittelua jonka vahinngossa löysin viimeisimmästä propaganda linkistä http://myy.helia.fi/~a0402500/puola-lie ... iettua.jpg
Notre victoiries écrasantes sont incessant.
Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2966
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Tiistai, 11.07.2006 16:21

Kantti kirjoitti:Summa summarum: jos et kilpeä omista tee sellainen nyt - vaikka sitten olisit keihäsmies. Silloin vain teet selässä kannettavaksi sopivan mallin.
Nimimerkki "voulgen kanssa tappeluun" Tampereelta kertoo että tekee juuri tämmöisen kilven, marssii sen kanssa lähikontaktiin, heittää sen selkäänsä ja ryhtyy pilkkomispuuhiin. Kilven liki ainoa tarkoitus on suojata minua rytke-etäisyydelle pääsyyn asti. Jos ihan viimeisen päälle saan sen värkättyä teen siitä niin keveän että saan roikotettua sitä kädessäni kepillä tökkiessäni.

Tietysti jos olisi hieman pienempi voisi vain marssia kilpimiehen takana kontaktietäisyydelle.

(Itse korostaisin kilpimiehille kypärän ja raajasuojien merkitystä. Keihäille puolestaan täytyisi saada torsosuojaa koska jousilla osuu sinne helpoiten.)

Ne Ruton kaverit ovat muuten sitten kovia poikia 1 vs. 1 -tilanteissa ja osaavat ajaa susilaumataktiikalla vastustajiaan pienissä tilanteissa. Ovat treenailleet Maahinkaisen kanssa ja ovat melko julleja ikäisikseen. Varustetaso on on onneksi vielä kevyehkö ja väkeä vähän. Tappakaa aseylivoimalla, massalla, keihäillä, jousilla yms. perusepäreiluudella mutta älkää ottako kaksintaisteluita.
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 11.07.2006 16:28

s_kettu kirjoitti:Ajattelin vaan sanoo että haltia ja noin 7kääppää on eri ryhmä kun rynsikin liskot niinkuin myös IHEBO ja saulkrast
Ilmenee täältä tässä samassa linkissä on myös puolaliettuan taktista suunnittelua jonka vahinngossa löysin viimeisimmästä propaganda linkistä http://myy.helia.fi/~a0402500/puola-lie ... iettua.jpg
Tuossa suunnitelmassa heillä on mukanaan jo muutama palkkasoturiyksikkö.

Onko kenelläkään käsitystä, ketä nuo haltia ja noin seitsemän vajaamittaista ovat, sillä keski-iältään ryhmä on ilmoittautumisten valossa hulppeat 23,5 vuotta?

Lisäksi ilmoittautuneiden tilastoissa ei näyt Rynskin liskounionia eikä Saulkraustia, jolloin olisi helppoa ajatella poikien olevan jotain noita ilmoittautuneiden listassa mainittuja, mutta sijoittamattomia ryhmiä. Muutenkin nyt olisi hyvä tilaisuus kertoa, mitä tietää muista vastustajan ryhmistä (erityisesti vähemmän ääntä itsestään pitäneistä) kuin Wanainmaa ja Rämä, jotka ovat viime vuodelta tuttuja.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
Nauris
Kreivi
Viestit: 321
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 12:03
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Nauris » Tiistai, 11.07.2006 16:30

Kantti kirjoitti:
Onko kenelläkään käsitystä, ketä nuo haltia ja noin seitsemän vajaamittaista ovat, sillä keski-iältään ryhmä on ilmoittautumisten valossa hulppeat 23,5 vuotta?
Käsittääkseni ovat nyk. Liskounioni, eli hukathan ne. Irkissä muistaakseni joku mainitsi.
Kuva
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 11.07.2006 16:38

Kun teollisuusvakoilun makuun päästiin, niin seuraava linkki: http://myy.helia.fi/~a0402500/koodikoodi/isku.JPG Samaten kannattaa tutustua muihinkin hakemistopuun tiedostoihin, jos haluaa.

Keskustassa on hyvä varautua myllytykseen. Samaten tuo avaa sivustojen nopealle rullaukselle erinomaiset mahdollisuudet.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2966
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Tiistai, 11.07.2006 16:51

Kantti kirjoitti:Kun teollisuusvakoilun makuun päästiin, niin seuraava linkki: http://myy.helia.fi/~a0402500/koodikoodi/isku.JPG Samaten kannattaa tutustua muihinkin hakemistopuun tiedostoihin, jos haluaa.

Keskustassa on hyvä varautua myllytykseen. Samaten tuo avaa sivustojen nopealle rullaukselle erinomaiset mahdollisuudet.
Että Rämä tulisi raskaimpana porukkana keskeltä läpi? Ylläri että yrittävät tätä. Parhaimmillaanhan tuosta rakennettaisiin ansa jossa oma keskusta vetäisi taaksepäin ja muodostettaisiin "kill pocket" johon vastustaja voisi kävellä joka sivulta ruhjottavaksi. Meitä on vain vähänoloisesti tuollaiseen kikkailuun, tuohon täytyisi saada vastustaja hyökkäämään selvästi liian nopeasti...

Mutta se että Rämä haluaa halietäisyydelle on pelkästään hyvä uutinen. Jouset laidoille ja ampumaan rynnäköijät reikäjuustoksi?
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 11.07.2006 16:54

Lisäksi tuollaisen kuvion vastustamisessa kynnyskysymyksesi nousee keskustan vierestä tapahtuva keskustan tukeminen siinä vaiheessa, kun alkavat siirtämään tehoa laidoilta kohti keskustaa. Keskustan on vain kestettävä, jousimiesten syydettävä vihollissumppuun kaikki mahdollinen (voi nuoliparkoja) ja laidan rullatava nopeasti ylitse sulkemaan sumppua.

Huomioitava on myös, että suunnitelma osoittaa, että odottavatkin meidän tulevan jommalta kummalta laidalta läpi.

p.s. Lisäksi suunnitelma löytyy propagandaupseerin kansioista, joten on mahdollista, että kaikki on ihan vain hämäystäkin.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Smithy
Sotilasmestari
Viestit: 92
Liittynyt: Maanantai, 15.05.2006 21:43
Paikkakunta: Suonenjoki

Viesti Kirjoittaja Smithy » Tiistai, 11.07.2006 17:03

Saahan vielä nähdä miten poikien yrityksen käy... moinen manooveri tarvitsee monen ryhmän yhteistä panosta ja ei se rämä siitä yksikseen läpi tule on sitä kilpiä ja peltiä toisella puolellakin linjaa. :wink:
Ei taidolla eikä tyylillä, vaan ylivarustelulla.

Allekirjoittanut hän joka kuolee helteeseen.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Teutonit”