Palaute järjestäjille

Nimi kertoo kaiken

Valvojat: Hellowenisti, Teme, Pih

SgtMGT
Nostoväki
Viestit: 7
Liittynyt: Torstai, 13.08.2015 13:12

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja SgtMGT » Maanantai, 17.08.2015 19:18

Avaudunpa itsekin tänne.

+ Hiton hyvä paikka, kävin n. 6+ sitten leirikoulussa ja linnasta tuli nostalginen fiilis
+ Kentät olivat mielikuvituksellisia ja metsien hyödyntämislupa toi mukavaa jännitystä skenaarioihin, kun ohi kävellessä näki taistelua eikä ollut varmaa kuka sieltä tulee selkään
+ Viitekehys sai sisäisen historianörttini ja pohjoismaisen vereni kutisemaan innosta
+ Hyvä soittolista
+/- Kuten joku jo mainitsikin niin rajateipit, tyttöystävä nauroi kaatuneensa mäkeä alaspäin, mutta muuten kaikki nähtävästi vaarallinen tai historiallisesti arvokas oli rajattu hyvin
*/- Odotusajat, ehti rauhallisesti nesteytyä ja purkauta/varustatua skenaarioisen välissä, mutta toisaalta näitä olisi voinut olla vaikka joka kolmas skenaario

Liukumiinat on tosissaan mainittu jo tuhanteen otteeseen, mutta realistisestihan järjestäjillä ei lehmien tarpeisiin ole mitään sanomista.

Iso kiitos järjestäjille ekasta sotahuudostani, jäin koukkuun ja tulen olemaan keinolla millä hyvänsä tulevaisuudessakin mukana!
Jos joku on hyvä, niin se en ole minä
DiabolusIgnis
Sotalordi
Viestit: 1240
Liittynyt: Sunnuntai, 31.05.2009 19:39
Paikkakunta: Vantaa

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja DiabolusIgnis » Maanantai, 17.08.2015 19:42

Lehmänlanta oli kyllä jännä lisä. Mutta sille ei tällä hetkellä voi mitään. Mutta mikäli SoHu järjestetään uudestaan Raaseporin linnanraunioilla tai muualla jossa eläimet laiduntavat, voisi olla hyvä kysellä reilusti etukäteen jospa nämä kakkamasiinat voisivat laiduntaa muualla ennen tapahtumaa. Aika itsestäänselvää, mutta hyvä mainita anyways :)
SH-16 EA-vastaava
SH-15 EA-vastaava
SH-17 EA-vastaavan vasen käsi
SH-18 EA-vastaava
Argaali kirjoitti:Mielellään jengiin jotka kestää huonoja tapoja autossa, eli crisulle ainakin olis kyyti.
"Water Boy"

"Hei läski, ootsä menos liikkuu?"
Avatar
Kommando
Herttua
Viestit: 831
Liittynyt: Perjantai, 06.02.2009 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Kommando » Maanantai, 17.08.2015 20:39

Paras sotahuutoni pariin vuoteen! Raaseporin linna teki paikasta ikimuistoisen, mutta niin teki myös moni muu asia

+ Linna
+ Vaihteleva ja mielenkiintoinen maasto
+ Mahdollisuus kunnolliseen peseytymiseen
+ Yleisesti koko paikka

- Viimeinen RISK on muodostunut jo perinteeksi, sen puuttuminen jäi harmittamaan. Mini-RISKissä tykki pääsi tekemään työtänsä useampaan otteeseen, kiitos respojen, jota olisin halunut päästä tekemään sitä enemmän.
- Onhan tuo edestakainen kulkeminen hieman hajottavaa, etenkin sotakoneen kanssa.

Kuitenkin, kuten jo sanottu, paras sohu pariin vuoteen. Hienoa työtä!
Rämäpää Rämäläinen 09-14, Etelän Imperiumin Insinööri -15, Akatemian Patterin Luutnantti -16, Valdyrin Skaldi -17-19, Etelän Imperiumin Patterin komentaja -22.

PK-seudun hullu tiedemies
Beatific kirjoitti:Tulipa rekrytoitua oikea kultakimpale Pirttimäen treenileirillä :-)
Avatar
Evert
Kreivi
Viestit: 439
Liittynyt: Torstai, 22.11.2007 17:19
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Evert » Maanantai, 17.08.2015 20:54

Lyhyesti:

+ Tosi upea paikka ja hyvät alueet, siellä vois mähinöidä toistekin ;)

- Turhat odottelut. Sunnuntaina aamupäivänä kerettiin ottamaan vissiin neljä skenua 2,5 tuntiin. Nopeat uusinnat samoilla kentillä ois pelastanu paljon.

Silti paikat on kipeenä ja muutenkin väsyny fiilis hyvien mähinöitten jälkeen. Suurkiitos järjestäjille mahtavasta Sotahuudosta. Harmi että SoHu kestää vaan pari päivää.
En ole filosofi, mutta voin vilkaista.
Avatar
Ahneman
Paroni
Viestit: 176
Liittynyt: Keskiviikko, 04.02.2009 14:49
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Ahneman » Maanantai, 17.08.2015 21:36

Hei kiitos jälleen kerran mahtavasta Sotahuudosta! Mielettömän huikeeta että jaksoitte järkätä! Sotahuudon kokoisen tapahtuman aikaansaaminen vaatii ihan järkyttäviä työmääriä. Ja kun homma hoidetaan vielä vapaaehtoispohjalta niin ei voi muuta kuin kiittää ja kumartaa niin kauniisti kuin osaa. Erityiskiitokset oman sohuhistoriani parhaasta vesipisteestä ja linnavoudin tuvasta joka oli mahtava paikka istua iltaa kovan sohupäivän jälkeen!

Joten vaikka nostan tässä esiin muutaman negatiivisemman seikan, lukekaa näitä sellaisilla silmälaseilla, että kaikki muu on ollut joko hyvää tai erinomaista. Erityisesti se, että koko tapahtuma tuli järjestettyä ylipäänsä!

1) Kaikista eniten tässä sotahuudossa haittasi se, ettei historiallista viitekehystä edes yritetty kuljettaa mukana, vaikka miljöö olisi tarjonnut sille paremmat mahdollisuudet kuin kertaakaan viimeisen 11 vuoden aikana. "Ruotsi" "Österland" jne. olivat vaan nimiä paperissa. Saman tein tässä sotahuudossa olisi voinut olla NoXbo-henkisesti "punainen armeija" ja "sininen armeija". Niin olematon merkitys koko viitekehyksellä oli.

Muutoinkin niin kauan kuin itse olen boffannut niin tuntuu siltä, että homman historiallisuutta on tarkoittamatta tai tarkoituksella vähennetty ja raastettu pois - kehityssuunta mille mielelläni laittaisin stopin (ja ottaisin muutaman askeleen takaspäin. Mallia voi ottaa vaikka vuodesta 2010). Historiafiilistely on kuitenkin osallistujamäärän lisäksi suurin yksittäinen erottava tekijä sotahuudon ja treenileirin välillä ja edelleen yksi niistä piirteistä joka tekee boffaamisesta niin monipuolisen ja hienon harrastuksen. Tästä ensivuoden järjestäjät toivottavasti ottavt koppia ;) Eiksvaan?

2) Skenaarioista olen samaa mieltä kuin moni: Epämääräiset ja monesti todella pitkät odotusajat. Siinä kohtaa kun oli mielestänsä odottanut jo kauan, tuli ilmoitus että "skenaarion alkuun 15min". Skenaariot itsessään ei mun mielestä olleet kummallista kikkailua. Eihän meillä ollut oikeastaan muuta kuin kohtaamisia ja lipun viemistä. Kuninkaidensaatot yms. olivat poissa. En tiedä muista, mutta mun mielestä nää skenaariot oli jopa aika yksipuolisia. Tavanomaista "kaikki mehut irti" -tyylistä riskiä kyllä toivoisi sunnuntai-iltapäivälle aina.

3) Huutojakojen typerin osuus oli se, että mekaniikka jonka ideana oli antaa armeijoille mahdollisuus vaikuttaa puolijakoihin, ei vaikuttanut puolijakoihin. Muistaakseni kuitenkin vain tasan yksi huutaja sai itsellensä haluamansa joukkueen. Siitä olen kuitenkin eri mieltä, että armeijajaot olisivat olleet jotenkin räikeän epätasapainoiset. Sivuarmeijat olivat mielestäni ihan normaalissa sohu-balanssissa, mikä näkyi myös armeijoiden sijoituksissa.

Kalmarin unioni sen sijaan oli paperillakin Ruotsia parempi. Kuitenkin (Kuka sitä kissan häntää nostaisi jossei kissa itse) totuus on myös, että Kalmarin unionin joukkueet vetivät jokainen todella hyvin, jopa selvästi yli odotustensa. Se että jokin armeija on äärimmäisen tehokas, ei ole suoraan merkki suorasta virheestä armeijajaoissa, vaikka tasaväkisyys hyve onkin.


Tällaisilla fiiliksillä kohti ensi vuotta.
Hakataan kun tavataan!
Keihäs on rapid fire -ase.
Avatar
Hellowenisti
Sotahuuto '15 -järjestäjä
Viestit: 503
Liittynyt: Sunnuntai, 21.05.2006 21:16
Paikkakunta: Joensuu

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Hellowenisti » Tiistai, 18.08.2015 01:18

Tyrisalthan kirjoitti:
Hellowenisti kirjoitti: Armeijoiden voittajan julkaisu puhtaasti unohtui, mutta tässäpä nämä nyt hieman myöhässä. Pahoittelut!

1. Kalmari 52
2. Hansa 48
2. Vitaali 48
2. Österland 48
3. Saksalaiset 40
4. Ruotsi 24
Onkos tulossa tai jo jossain näkyvillä ryhmien sijoitukset/pisteet?
Huomenna on tavoite saada ne kaikkien nähtäville.
Life is a bitch, too expensive to be your friend.
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5706
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja saloneju » Tiistai, 18.08.2015 10:59

Voisin kirjoitella tähän vaikka mitä, mutta oikeastaan ihan päällimmäisenä ja viimeisenä haluan sanoa vain yhden asian:

KIITOS!!!

aivan mahtavasta päätöksestä ja rohkeudesta järjestää 11 vuoden jälkeen Sohuhistorian ensimmäinen tapahtuma täysin ilman loppumattomien respojen taisteluita. Kaikki muu palaute mitä haluaisin mahdollisesti sanoa on kohinaa tämän rinnalla. :)
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Avatar
Julius
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 251
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 14:56
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Julius » Tiistai, 18.08.2015 15:59

Täytyy omastakin puolesta kiittää järjestäjiä oikein mainiosta Sotahuudosta. Mielestäni tämä oli laadullisesti tasaisin Sotahuuto kaikista niistä, joissa olen ollut: kaikki tuntui toimivan hyvin, ja kokonaisuutta oli selkeästi mietitty paljon.

++ Miljöö oli tottakai todella päheä. Me mietittiin jo 2010 Sotahuudon järkkäämistä Raaseporissa, mutta silloin se ei jostain syystä ollut mahdollista. Linnaskenaarioissa taistelemisen immersio oli astetta kovempi, kun oikeasti sai taistella muurien varjossa.

++ Maasto oli monipuolista, etenkin hybridikenttä oli kertakaikkiaan loistava. Edes paska tai sonnit eivät haitanneet, jos ihmiset haluavat taistella steriilissä ympäristössä niin menkööt liikuntasaleihin eikä luontoon.

+/- Vaikka täällä jotkut ovatkin kritisoineet historiallisen viitekehyksen vähäistä näkyvyyttä, niin mitä olen käsittänyt Perkeleen porukoista on se, että tarkoitus oli kuitenkin tuoda viitekehystä takaisin skeneen. Näkihän sen jo paikan valinnastakin.

- Skenaarioiden välillä olisi voinut olla ehkä vähän enemmän tiedotusta, esim. minne mennään seuraavaksi ja minne voi jättää juomareppuja, vara-aseita yms.

-- Ainoa merkittävä miinus oli se ällistävä jousisääntö. Siis voiko olla, että kolme päivää ennen tapahtumaa ilmoitetaan tarkastajille, että nuolten pituus pitää olla sama kuin 25 paunan vetopituus? Tätä ei ole ollut missään virallisissa vaatimuksissa, ja ainakin meidän ryhmä teki nuolia massatuotantona, mistä johtuen osa jousista oli ns. käyttökelvottomia liian pitkien nuolien takia. Ymmärrän tämän turvallisuussäännön perusteet eikä minulla ole mitään sitä vastaan sellaisenaan, mutta on kyllä törkeää että sääntö otetaan käyttöön tuolla aikataululla ja olemattomalla tiedotuksella. Kyllä sotahuutajien pitäisi tietää jo kuukausia etukäteen, millaiset varusteet ovat hyväksyttäviä ja millaiset eivät. Eikä se tieto voi hautoa jossain noxbon saunassa tai foorumin syövereissä tai kirjoittamattomana sääntönä, vaan se pitää lukea selkeästi tapahtuman sivuilla sen säännöissä.

Joka tapauksessa, Sotahuudon järjestäminen vaatii merkittäviä ponnistuksia ja on paikoin ihan hirveää. Siksi voittekin taputtaa itseänne selkään hyvin järkätystä tapahtumasta. Ja onhan se järkkäily myös palkitsevaa, joten toivottavasti järjestäjätkin ehtivät välillä nauttia vuoden parhaasta boffaustapahtumasta ;)
Avatar
Terba
Herttua
Viestit: 866
Liittynyt: Perjantai, 20.06.2008 07:25
Paikkakunta: Oulu

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Terba » Tiistai, 18.08.2015 16:03

Eikö tuo viime hetken ylläripylläröinti jousisääntöjen kanssa ala olla jo melkein jokavuotinen sotahuutoperinne? Missä tahansa muussa aselajissa samanlainen toilailu aiheuttaisi varmaan yölliset saiputtasessiot järjestäjien tuvalla, mutta jostain syystä jousten kanssa tämä menee aina läpi.
Kuola Tier 1 Operator | Hydenin vihermädättävä mielikuvitusolento

Profiilikuva: © Jari Kuskelin 2014
Avatar
mulperi
Kersantti
Viestit: 53
Liittynyt: Torstai, 30.06.2011 09:22

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja mulperi » Tiistai, 18.08.2015 16:09

SgtMGT kirjoitti:Liukumiinat on tosissaan mainittu jo tuhanteen otteeseen, mutta realistisestihan järjestäjillä ei lehmien tarpeisiin ole mitään sanomista.
Minä arvostin sitä, että taistelukentällä saattoi törmätä paskaan. Se on sentään aina aitoa.
Mikko / Harmaasudet
Avatar
Hellowenisti
Sotahuuto '15 -järjestäjä
Viestit: 503
Liittynyt: Sunnuntai, 21.05.2006 21:16
Paikkakunta: Joensuu

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Hellowenisti » Tiistai, 18.08.2015 16:10

Julius kirjoitti:
+/- Vaikka täällä jotkut ovatkin kritisoineet historiallisen viitekehyksen vähäistä näkyvyyttä, niin mitä olen käsittänyt Perkeleen porukoista on se, että tarkoitus oli kuitenkin tuoda viitekehystä takaisin skeneen. Näkihän sen jo paikan valinnastakin.
Tämä oli vakaa aikomus, mutta valitettavasti kiire tapahtuman järjestelyiden kanssa pakotti priorisoimaan muihin asioihin. :?
Life is a bitch, too expensive to be your friend.
Sapfon
Kreivi
Viestit: 470
Liittynyt: Lauantai, 24.05.2008 19:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Sapfon » Tiistai, 18.08.2015 18:00

Julius kirjoitti: -- Ainoa merkittävä miinus oli se ällistävä jousisääntö. Siis voiko olla, että kolme päivää ennen tapahtumaa ilmoitetaan tarkastajille, että nuolten pituus pitää olla sama kuin 25 paunan vetopituus? Tätä ei ole ollut missään virallisissa vaatimuksissa, ja ainakin meidän ryhmä teki nuolia massatuotantona, mistä johtuen osa jousista oli ns. käyttökelvottomia liian pitkien nuolien takia. Ymmärrän tämän turvallisuussäännön perusteet eikä minulla ole mitään sitä vastaan sellaisenaan, mutta on kyllä törkeää että sääntö otetaan käyttöön tuolla aikataululla ja olemattomalla tiedotuksella. Kyllä sotahuutajien pitäisi tietää jo kuukausia etukäteen, millaiset varusteet ovat hyväksyttäviä ja millaiset eivät. Eikä se tieto voi hautoa jossain noxbon saunassa tai foorumin syövereissä tai kirjoittamattomana sääntönä, vaan se pitää lukea selkeästi tapahtuman sivuilla sen säännöissä.
Lainaanpa tässä suoraan sääntöjä sotahuuto.fi sivulta:
"Jousen suurin sallittu laukaisuvoima määritetään vetolujuutena, jolla tarkoitetaan sitä painoa, joka vaaditaan jousen jänteen jännittämiseen jousella ammuttavan nuolen pituudelle." Eli tuossahan se sanotaan aivan selvästi että 25 paunaa ammuttavan nuolen pituudella.

Eli en nyt tajua mikä tässä oli epäselvää ? En ole asetarkastaja, en muuten ota kantaa kuin sanomalla että tuo on jo vuosia lukenut säännöissä.
Etelän Imperiumin organisaattori, jos on asiaa voi laittaa viestiä

Alas! How many noble and valiant knights we've lost.

Kuva
Avatar
Zaibe
Suurmestari
Viestit: 1172
Liittynyt: Keskiviikko, 01.02.2006 00:31
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Zaibe » Tiistai, 18.08.2015 18:46

Loistava Sotahuuto. Menee suoraan TOP 3:seen kaikista Sotahuudoista. Ja onnistuitte siinä vaikka järjestitte tapahtuman ensimmäistä kertaa.

Tauot skenaarioiden välissä olivat tarpeeksi pitkiä mutta eivät millään tavoin liian pitkiä. Kevyet skirmaajat ja raskaat linjaryhmät usein ovat palautteissa eri mieltä taukojen pituuksista, ymmärrettävistä syistä.

Ja 100% tuki Juhanin viestille. Kiitos järjellisistä respaskenaarioista!
Kuva
Avatar
horsesarse-
Sotalordi
Viestit: 1371
Liittynyt: Keskiviikko, 17.05.2006 17:56
Paikkakunta: Kuopio

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja horsesarse- » Tiistai, 18.08.2015 20:05

Paljon tänne on jo kirjoitettukin, mutta tässä muutamia mieleen jääneitä asioita: :)

+Maastot. Kenttä ja metsä loistavia. Sola ehkä vähän turha? Ensimmäiset linnaskenut aivan typeriä, kun puolustajalla ei mitään mahdollisuutta.
+Ei turhia rajoitteita skenaarioissa ja puolitetut pisteet metsissä olevista.
- Palautelapussa ei vaadittu hallussa olevan lipun olevan skenaarion sisällä. Ainakin keskustelujen mukaan esim. Maahinkainen käsitti tämän ilmeisesti tarkoittavan lipun olevan hallussa, vaikka sen kantaja kävelisi kentältä pois.
- Ei _minkäänlaisia_ lippusääntöjä. Täydellinen vastuuttomuus linjata mitään lippuihin liittyvää. Pitääkö esim ryhmällä olla lippu?
- Pääarmeijat eivät olleet tasapainossa. Maahinkaisella oli kovat veteraanit kentällä ja 13k+kuola värväsivät paljon uusia, joten Maahinkainen saa 20 henkeä enemmän armeijaansa? Ok...
- Muerte on ultrakova ryhmä ilman aloittelijoita, varusteet viimeisen päälle, voittanut Sohuja kuin liukuhihnalta --> annetaan niille enemmän huutopoletteja kuin muille? Ok...
- Paikka oli kaukana ja ajankohta myöhäinen -> varusteiden jako yms piti suorittaa pimeässä.
- Ne kolmen markan "my little Mickey Mouse's junior football club" -megafonit. Ei helvetti. Miten monta vuotta niistä pitää valittaa? Minä lupaan rikkoa sen vehkeen, jos joskus vielä näen sen. Se pitää polttaa ikuisessa tulessa! Yhdistys ei voi olla niin köyhä, ettei voi ostaa paria ammattilaistason megafonia. Nykyiset ovat surkea, vanhentunut vitsi. :!:
- Kun tasaiset jaot löytyivät sunnuntaina ja aamun kahdesta skenaariosta voitot molemmille, ne muutettiin :/
- Tuloksissa tuntuisi kestävän? Me ainakin saatiin ne excelistä nappia painamalla ulos...
- Liian vähän metsäskenaarioita. No, sentään puolet enemmän kuin viime vuonna. :roll:
- Puolia olisi voinut tasoittaa vaikka antamalla respoja armeijoiden välisen miesmäärän erotuksen verran, kun tiedettiin että tietyt kombot ovat heikompia?
- Se, että katsotaan lippupisteiden tilanne vain skenaarioiden lopuksi oli hölmö ja laiska ratkaisu.
- Pistejärjestelmää ei julkistettu, eikä ilmeisesti muokattukaan? Itse antaisin suuremman arvon vertaispalautteelle ja hieman pienemmän sille, että on päässyt voittavaan armeijaan.
+/- Ryhmät saivat itse vaikuttaa armeijoihin. Toi sopivasti pöhinää kevääseen, mutta systeemissä oli vielä parannettavaa.
+ Suihkuille saatiin lisäaikaa, eikä ne menneet turhaan kiinni jo klo 21, niinkuin ensin peloteltiin.
+ Sopivan mittaiset päivät
+ Hyvällä ja positiivisella asenteella olevat järjestäjät.

Kehitystoiveista huolimatta oikein hyvä sohu!
Avatar
olho
Sotalordi
Viestit: 1105
Liittynyt: Tiistai, 26.09.2006 20:43
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja olho » Keskiviikko, 19.08.2015 00:13

Sapfon kirjoitti:
Julius kirjoitti:-- ... Siis voiko olla, että kolme päivää ennen tapahtumaa ilmoitetaan tarkastajille, että nuolten pituus pitää olla sama kuin 25 paunan vetopituus? ...
Lainaanpa tässä suoraan sääntöjä sotahuuto.fi sivulta:
"Jousen suurin sallittu laukaisuvoima määritetään vetolujuutena, jolla tarkoitetaan sitä painoa, joka vaaditaan jousen jänteen jännittämiseen jousella ammuttavan nuolen pituudelle." Eli tuossahan se sanotaan aivan selvästi että 25 paunaa ammuttavan nuolen pituudella.

Eli en nyt tajua mikä tässä oli epäselvää ? En ole asetarkastaja, en muuten ota kantaa kuin sanomalla että tuo on jo vuosia lukenut säännöissä.
Aiempina vuosina on riittänyt että maksimivetopituus on merkitty nuoleen esim. teipin palalla tms. Toki se on ollut sääntöjen vastaista, mutta siihen on totuttu. Käytinhän itsekin IDV-nuolia pitkään ilman varsiteippejä useissa tapahtumissa, kunnes yhdessä SoHussa sitten kerrottiin teippauksen olevan pakollinen. Sitten teipattiin.

PS. Suosittelen hankkimaan ylimääräisen honkkarijousen peräkonttiin. Niillä ampuu pidempiäkin nuolia + IDV:tkin lähtevät suurimmalla sallitulla paunamäärällä.
Susihopea
Soturi
Viestit: 20
Liittynyt: Perjantai, 28.06.2013 16:07

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Susihopea » Keskiviikko, 19.08.2015 00:54

olho kirjoitti:PS. Suosittelen hankkimaan ylimääräisen honkkarijousen peräkonttiin. Niillä ampuu pidempiäkin nuolia + IDV:tkin lähtevät suurimmalla sallitulla paunamäärällä.
[Hieman offtopic]

Vielä kerran suurkiitokset sekä sinulle että myös itselleni nimettömäksi jääneelle possulle, kun lainasitte varajousianne kahdelle epätoivoiselle ja pitkiä matkoja matkanneelle örkille! Meinasi tulla tavallista surkeampi SoHu oman töppäyksen takia (säädökset jousille olisin voinut lukea tarkemminkin).

Jos jatkossa sitten omat honkkarijouset myös mukana.
Kuva
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5706
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja saloneju » Keskiviikko, 19.08.2015 13:15

horsesarse- kirjoitti:- Palautelapussa ei vaadittu hallussa olevan lipun olevan skenaarion sisällä. Ainakin keskustelujen mukaan esim. Maahinkainen käsitti tämän ilmeisesti tarkoittavan lipun olevan hallussa, vaikka sen kantaja kävelisi kentältä pois
Kieltämättä selkeämpi linjaus jo ennen tapahtumaa kirjattuna olisi ollut hyvä. Täsmennän kuitenkin siinä määrin kuin Maahinkaisen osalta on olennaista, että meillä ei kyllä missään vaiheessa ollut epäselvää, etteikö metsän puolella ollutta lippua merkattaisi hävitetyksi. Joku yksittäinen taistelija toki on voinut elää eri käsityksessä, mutta minulle lippumiehenä oli ainakin ihan selvää että jos lippu jätetään metsän puolelle skenaariotorven soidessa, se merkataan menetetyksi. :) Ei siis ole käynyt mogia ainakaan meidän osalta tässä asiassa.
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Hupsu
Asemies
Viestit: 19
Liittynyt: Torstai, 22.01.2015 12:31

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Hupsu » Keskiviikko, 19.08.2015 13:29

Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2966
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Keskiviikko, 19.08.2015 14:34

Nubbis kirjoitti:
Rumaahinen kirjoitti:Se, että vastapuoli ei tajunnut tehdä samaa, on heidän oma vikansa.
Meidän puolella käskettiin pysymään linnan pääpuolella ja vasta torven törähdettyä saatiin juosta takaportulle jossa odotti puoliksi revitty heinäpalakasa johon oli kuitenkin selvästikkin tarkoituksella tehty kulkureitti. Ette te tehneet mitään väärää, etenkin jos järjestäjät ovat sen sallineet, mutta järkkäreille miinusta siitä että informaatio ei ole kulkenut ja puolet ovat ovat saaneet eri mahdollisuudet valmistautua.
Perjantain johtajapalaverissa tarkastin erikseen miten linnaa saa rakentaa uudelleen. Järjestäjät linjasivat tuolloin kaikkien johtajien kuullen, että kaikki rakentelu ja korjaaminen skenaarion aikana on luvallista.
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Kantti » Keskiviikko, 19.08.2015 14:40

Ja selvennöksenä, linnan muurin siirto toteutettiin vasta torven törähdettyä. Vauhdikkailla jaloilla, reilulla miesmäärällä ja kovalla motivaatiolla se tapahtui sangen vikkelästi.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
frozen
Herttua
Viestit: 705
Liittynyt: Sunnuntai, 20.04.2008 17:25
Paikkakunta: Kerava

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja frozen » Keskiviikko, 19.08.2015 15:17

JonTzu kirjoitti:
Nubbis kirjoitti:
Rumaahinen kirjoitti:Se, että vastapuoli ei tajunnut tehdä samaa, on heidän oma vikansa.
Meidän puolella käskettiin pysymään linnan pääpuolella ja vasta torven törähdettyä saatiin juosta takaportulle jossa odotti puoliksi revitty heinäpalakasa johon oli kuitenkin selvästikkin tarkoituksella tehty kulkureitti. Ette te tehneet mitään väärää, etenkin jos järjestäjät ovat sen sallineet, mutta järkkäreille miinusta siitä että informaatio ei ole kulkenut ja puolet ovat ovat saaneet eri mahdollisuudet valmistautua.
Perjantain johtajapalaverissa tarkastin erikseen miten linnaa saa rakentaa uudelleen. Järjestäjät linjasivat tuolloin kaikkien johtajien kuullen, että kaikki rakentelu ja korjaaminen skenaarion aikana on luvallista.
Eli halutessaan heinästä olisi saanut tehdä vaikka iglun lippupisteen päälle skenaarion alettua? :D

Tehty mitä tehty, mutta vastaisuudessa toivoisin järjestäjiltä selkeitä rajauksia miten linnan rakennusmateriaaleja saa käyttää ja mihin niitä laittaa, koska käsitteenä tuon ' linnan rakentelun' voi tulkita hyvinkin eri tavoin.
Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2966
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Keskiviikko, 19.08.2015 15:35

frozen kirjoitti:Tehty mitä tehty, mutta vastaisuudessa toivoisin järjestäjiltä selkeitä rajauksia miten linnan rakennusmateriaaleja saa käyttää ja mihin niitä laittaa, koska käsitteenä tuon ' linnan rakentelun' voi tulkita hyvinkin eri tavoin.
Muotoiluni saattoi nyt olla heikko, mutta järjestäjät olivat johtajille hyvin yksiselitteisiä perjantaina. Ehkä tieto ei tullut kaikille, mutta järjestäjät kyllä informoivat asian hyvin.
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 898
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Keskiviikko, 19.08.2015 16:16

horsesarse- kirjoitti: +Maastot. Kenttä ja metsä loistavia. Sola ehkä vähän turha?!
Sola oli mielestäni yksi parhaita skenaarioita vaikka paperilla vaikuttikin tylsältä. Kuitenkin solan kapeus ja se ettei metsään tai metsästä nähnyt mitään muutti peliä yllättävän paljon.

Tapahtuman isoin miinus oli että maastot oikein huusivat ison mittakaavan riskiä. Lippujen puolustus kahden minuutin taistelulla ei oikein sitä korvannut.

+Metsää olisi voinut olla enemmän, se oli aivan mahtava.

+/-Kenttämättöä oli periaatteessa liikaa mutta koska kenttä oli paras niin ei harmittanut. Taistelusta palkittiin mikä on oikein.

Jonkun mielenkiintoisen hivenen pidemmän respaskenun olisi mielellään nähnyt.

+Linna parani huomattavasti respojen muokkauksesta.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Conan
Sotahuuto '12 -järjestäjä
Viestit: 643
Liittynyt: Keskiviikko, 22.02.2006 01:47
Paikkakunta: Tampere

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Conan » Keskiviikko, 19.08.2015 17:00

Leirialue oli todella ahdas. Miksei sitä toista pellonpalasta käytetty lainkaan leiriytymiseen mikä oli karttoihinkin merkattu leirialueeksi?
"Varo mäyrää."
Avatar
Ahneman
Paroni
Viestit: 176
Liittynyt: Keskiviikko, 04.02.2009 14:49
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Ahneman » Keskiviikko, 19.08.2015 17:16

Conan kirjoitti:Miksei sitä toista pellonpalasta käytetty lainkaan leiriytymiseen mikä oli karttoihinkin merkattu leirialueeksi?
Koska kukaan ei leiriytynyt sinne? Olisi sinne käsittääkseni saanut kuka tahansa telttansa pystyttää.
Keihäs on rapid fire -ase.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute ja muut”