Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Nimi kertoo kaiken

Valvojat: Hellowenisti, Teme, Pih

Vastaa Viestiin
Pih
Asemies
Viestit: 12
Liittynyt: Maanantai, 16.07.2007 00:10
Paikkakunta: Karjaa

Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Pih » Sunnuntai, 16.08.2015 18:31

Tänne palautetta otsikon asioista. Ensimmäistä kertaa järjestivät ruokailun isolle ryhmälle eli palaute on tärkeää!
Avatar
Dragst
Ritari
Viestit: 75
Liittynyt: Sunnuntai, 07.04.2013 23:34

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Dragst » Sunnuntai, 16.08.2015 21:18

Ensin kehut:
- Käytännön järjestelyt olivat todella jouhevat, jonottaa ei hirveästi tarvinnut edes pahimpaan ruuhkaan, juomat hyvin sivuilla jotta ei torppaa pääjonoja. Tosi hyvä homma.

Ikävä kyllä kritiikkiä onkin sitten paljon enemmän:
- Ruoka itsessään oli mielestäni todella ankeaa, anteeksi. Standardini ja odotukseni bulkkiruokailun suhteen ovat kylläkin epärealistiset ja tämän myönnän, mutta silti; on jotenkin aika ankeaa kun ruoka, jota määritellään jonkinlaiseksi kana-vihannespadaksi (en muista virallista määritystä) on lähinnä riisiä jota vielä naaman edessä jatketaan riisillä, joten nyt siinä on vielä vähemmän mitään muuta kuin riisiä. Sunnuntaina salaattipöydällä ollut outo kinkun paloista ja puoli-raaoista perunakaistaleista koostuva juttu oli liian selkeästi jämät lauantain kinkkukiusausta muistuttavasta ruoasta, ja vaikka ei olisikaan ollut niin ainakin sellainen olo jäi. On totta sinäänsä että tällä kulutuksella on ihan yksi lysti mitä suustaan alas työntää koska kaikki palaa kuitenkin, mutta jotenkin silti odotin maksetulle rahamäärälle enemmän vastinetta.

- Jäin kaipaamaan viime vuoden mausteita ja salaattikastikkeita edellä mainitusta syystä. Pyytämällä onneksi löytyi edes suolaa ja pippuria. Kuitenkin epämääräinen huonosti toimiva pippurimylly ja pelkkä laatikko suolaa missä ei minkäänlaista annostelumahdollisuutta eivät ne parhaat mahdolliset eivät tietenkään pärjää niille valmiiksi mietityille, selkeästi kaikille esillä oleville mausteille kuten 2014 sohussa.

- En myöskään pidä siitä, että ilmeisesti la päivällä vaalea leipä loppui aivan kesken vaikka ei oltu edes viimeisten joukossa. Tämän kuitenkin ymmärrän fibaksi jos ei ole kokemusta siitä kuinka paljon sitä oikeasti kuluu.

- Sama koskee lauantai illan jälkiruokaa, jota tyhjän laatikon edessä sanotaan ettei ole lisää ja 5 min jälkeen kuulin sattumalta että toiselle pöydälle oltiinkin tuotu laatikko. Loppu hyvin kaikki hyvin, mutta vahva pettymyksen tunne ehti jo syntyä.

- Palvelualalle ei suomessa ihan oikeasti kannata laittaa tyttöä tarjoilemaan ja palvelemaan joka ei ymmärrä yksinkertaisiakaan kysymyksiä suomeksi, svenska talande ja juu juu kun tuolla alueella ollaan mutta nyt ihan oikeasti. Onneksi tilanne ei koskenut minua, mutta ainakin pariin otteeseen tälläistä vierestä todistelin.

Anteeksi hieman tylystä palautteesta, yksikään asia yksinään ei ole sinäänsä mikään järjettömän suuri epäkohta mutta jotenkin vain tuntui että aina kun siellä kävi syömässä meni jotain pieleen tai sai pettyä :( Aamupalat menivät ohi joten en osaa sanoa niistä mitään.
http://www.draconus.com | Ryhmä Rämä
Avatar
Temeteuski
Nostoväki
Viestit: 5
Liittynyt: Lauantai, 01.11.2014 18:32
Paikkakunta: Vantaa

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Temeteuski » Sunnuntai, 16.08.2015 22:51

Hei.

Joudun aloittamaan palautteeni kriittisestä:

- Lauantai-aamuna oli ihan käsittämättömän pitkät jonot, siellä ei tainnut olla kuin kaksi linjaa auki? Kesti yli puoli tuntia että sai sapuskaa, ja tuli kiire, että kerkeksi valmistautua aamumättöihin. Aamupalasta jäi mieleen myös se, että puuron määrä lautasella oli todella vähäinen, ja sillä ei ainakaan 90 kiloinen raavas mies pitkälle pötkinyt. Se ei pitänyt siis nälkää kuin tunnin pari.

- Saavuttuani lounaalle kasvisruoka oli kokonaan loppunut. Minun lisäkseni kymmenkunta kasvissyöjää odotteli saavansa sapuskaa, ja osa porukasta oli kuulemma ollut ensimmäisten joukossa paikalla, mutta ruokaa ei ollut riittänyt heillekkään. En voi kuin arvailla, kuinka tämä on mahdollista. Todella turhauttavaa. Kun tiedustelimme tilannetta, kukaan henkilökunnasta ei sanonut selkeästi, ollaanko ruokaa tekemässä lisää ja kauan siinä kestää, mutta odoteltuamme pidemmän tovin, saimme raakaa perunaa ja kanttarellia. Kyllä kasvissyöjätkin tarvitsevat proteiinia, jotta jaksavat mättää.

En tiedä vaikuttiko kasvisruoan loppumiseen se, että sitä hakivat ruoakseen sellaiset ihmiset, jotka eivät olleet ilmoittaneet etukäteen olevansa kasvissyöjiä, mutta jos asia oli niin, niin vegeille voisi tulevaisuudessa hommata eriväriset rannekkeet tai keittiöhenkilökunnalle järjestää listan, jossa on vegejen ja muiden erikoisruokavalioita noudattavien nimet?

- Yleisesti ottaen ruoka muistutti laitosruokaa siinä, että sitä ei ollut maustettu mitenkään.

+ Leipää sai ainakin sunnuntaina syödä niin paljon kuin mahaan upposi + juustoa oli paljon.
++ ISO plussa siitä, että lauantaina heti lounaalla oli opittu aamupalan jonoista ja avattu lisää linjoja, ja jonot vetivät hyvin ja ei tarvinnut odotella älyttömiä aikoja.
+ Oli maitoa ja mehuakin ruokajuomana.

Tahdon kuitenkin kiittää ruoasta ja ruokailun mahdollisuudesta Sotahuudossa. :)
Sapfon
Kreivi
Viestit: 470
Liittynyt: Lauantai, 24.05.2008 19:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Sapfon » Maanantai, 17.08.2015 09:03

Omat mielipiteeni ruokailusta:

-Lauantaiaamuna jono oli pitkä. Todella pitkä. Kaksi linjastoa mielestäni vain käytössä. Tämä hieman häiritsi ajoissa olemista.

+Ruokaa sai santsata
+Ruoka oli hyvää, maustamattomuus ei häirinnyt
+Suolakurkut/maustekurkut (kumpia olivatkaan) olivat kiva lisä!
Etelän Imperiumin organisaattori, jos on asiaa voi laittaa viestiä

Alas! How many noble and valiant knights we've lost.

Kuva
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 891
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Maanantai, 17.08.2015 10:17

Lauantaiaamun jonoon saattoi vaikuttaa sekin että 7020 vain kasvoi ja linjastojen avautumiseen oli vielä ainakin kymmenen minuuttia.

Lounaan kasviskatastrofi oli hivenen surullinen. Hernekeitton taas on parasta ja kuuluu sohuun. Itse söisin sitä vaikka joka aterialla.

+Ruokaa oli paljon ja puuroakin sai niin paljon kuin jaksoi syödä.

Kokonaisuutena ruokailu ei pärjännyt viime vuosille, lauantain lounasta lukuunottamatta ruuat ajoivat tehtävänsä eikä nälkä vaivannut.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
Charilan
Sotilasmestari
Viestit: 94
Liittynyt: Sunnuntai, 04.08.2013 20:19
Paikkakunta: Tampere

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Charilan » Maanantai, 17.08.2015 13:01

Samaa virttä laulan kuin muutkin:

La aamun jono ärsytti ihan tosi paljon ja lounaalla "kinkkukiusaus" eli raakaa perunaa ja muutama kinkunpala oli kamalaa. Muuten tosi jepat kun linjastot saatiin rullaamaan! Annoskoot olisi voinut olla vähän isommat, vaikka olenkin nainen ansaitsen mielestäni saman kokoisen annoksen kun edelläni ollut suht saman kokoinen mies.
Miss Sotahuuto
Avatar: Juha Valkeajoki
SgtMGT
Nostoväki
Viestit: 7
Liittynyt: Torstai, 13.08.2015 13:12

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja SgtMGT » Maanantai, 17.08.2015 13:29

Ruokailu on tunnetusti elementtini. Aloitan sanomalla, että ymmärrän ettei heidän kapasiteettinsa riitä 600 ihmiselle ja että heillä oli sen vuoksi työ alla koko ajan.

Aloitan myös kritiikillä:
- Kinkkukiusauksen perunat olivat ehkä hieman hoppuillen valmistettuja

Sitten plussaa:
+ Kinkkukiusauksessa oli käytetty yrttejä
+ Hernekeitossa oli kekseliäästi jotain muuta kuin kinkkua
+ Ruoan kanssa oli tarjolla monenlaista juotavaa
+ Viihdyttävä sijainti
+ Pirteä palvelu
+ Muutenkin ymmärtävä palveluhenkilökunta
+ Linnavoudin tuvassa oli yllättävän hyvää Dark Alea jonka nimeä en tajunnut ottaa ylös
Jos joku on hyvä, niin se en ole minä
Avatar
GSawo
Paroni
Viestit: 189
Liittynyt: Maanantai, 11.07.2011 21:48
Paikkakunta: Oulu

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja GSawo » Maanantai, 17.08.2015 15:11

Ruokailu oli aika fiasko ja se ei ollut pelkästään toimittajien syy. Aloitan nyt sitten ihan aluksi hivenen mäkättämällä teille arvon sotahuutajat.

Kun lauantaina kävelin kohti lounasta, niin vastaan tuli ihmisiä joilla oli 4-7 palaa pehmeää leipää lautasellaan mukana. Kun saavuin itse paikalla oli tarjolla vain näkkäriä. Ette oikeasti ihmiset voi kuvitella, että te pystytte ottamaan ruokailulla niin paljon leipää kuin haluatte, kun missään ei lue määriä? Lounaan leipämäärä on yleensä 2 per asiakas, on kohteliasta kysyä järjestäjiltä saako ottaa lisää, jos se ei riitä. En tiedä kävikö suolakurkkujen kanssa samoin toisessa ruokailussa, mutta nekin loppuivat kesken.

Sitten itse ruokailuun:
+Itse ruokaa sain riittävästi. Jakat olivat ainakin minun kohdallani iloisia, puhuivat suomea ja koittivat pitää selvästi positiivista ilmaa yllä. He myös oppivat nopeasti virheistään ja tekivät linjoja enemmän lauantai aamun jälkeen.
+Hieno teevalikoima ja ruokajuomavalikoima. Joskis mehu taisi loppua jossain vaiheessa kesken myös?
+Rucolasalaatti oli hyvää.
+Hyvät istumapaikat.

-Työvoimaa ei ollut läheskään tarpeeksi. Linjastot keskeytyivät, kun jakelijoiden piti käydä juoksemassa myös sivupöydillä.
-Puurolle ei ollut mitään saatavana mausteeksi. Ei sokeria, ei hilloa. Margariinia oli niissä pikkupaketeissa, mutta ei niitäkään viittsinyt rohmuta sekä leivälle, että puurolle.
-Kinkkukiusaus oli raakaa. Perunat olivat täysin kovia ja aines vetistä. Ei paljoa mieltä lämmittänyt siinä vaiheessa, että siinä oli mukana edes persiljaa.
-Hernekeitto oli taas pahvilautasista. Kaikki tietää mitä siitä seuraa.
-Jäätelöt olivat sivupöydillä puoliksi auringossa sulamassa ilman jäähdytysjärjestelmää (esim. kylmälaukkua kylmäkalleineen ympärillä). Kaikki tietävät mitä siitäkin seuraa.
-Laittakaa kylttejä, mikä jono on kellekin ja enemmän järkäreitä esim. laskemaan juomia valmiiksi kuppiin, siivoamaan tyhjiä kaukaloita ym.

Lyhyestä virsikaunis: En tykännyt muusta kuin Tiikerin päiväuni teestä ja salaatista.
Viimeksi muokannut GSawo, Maanantai, 17.08.2015 21:07. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
~NahkaHieho~
Gnomus
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1426
Liittynyt: Perjantai, 10.02.2006 14:13
Paikkakunta: Lahti

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Gnomus » Maanantai, 17.08.2015 16:22

Lauantain aamupala oli hidas ja ankea. Kaksi linjastoa ja puuroa ilman mitään höystettä.
Lauantain lounas oli aika kamala. Linjastot oli saatu kuntoon, mutta kiusaus oli mautonta ja vähän raakaa. Lisäksi juomatarjoilu oli olematon (tai piilotettu toiselle reunalle).
Lauantain päivällinen oli jo kunnossa. Hyvää ja höysteetkin oli tarjolla.
Sunnuntaina hommat toimi myös kunnolla. Keitolla voisi olla paksumpi lautanen.

Parannusehdotukset:
- Pari työvoimanakkilaista hommiin huolehtimaan, että mehukannut on täynnä yms. ja informoimaan tulijoita. Nyt osa ruuan saannista oli ihan siitä kiinni kummalla linjalla oli ja oliko juomapöytä tyhjennetty vai vasta täytetty.
- Sitä pientä jotain. Salaattikastiketta, hilloa puuroon yms. josta tulee tunne, että homma on ajateltu loppuun. Nyt tuli lähinnä sellainen kuva, että kaikki oli karsittu minimiin. Tämä erityisesti lauantaina. Sunnunaina näytti jo paremmalta.
- Ruokaan enemmän suolaa ja proteiinia. Verrattuna perus koulu/leiriruokaan sohu-ruoka on erilaista.

Tärkeintä: Palvelu oli hyvää ja virheistä opittiin ja laatu parani. Jos samat toimittajat tarjoavat ruokaa jatkossa, niin uskoisin homman toimivan paljon paremmin kuin nyt.

Edit: Unohtui illan Linnan voudin tupa. Palvelu oli hyvää ja tarjonta mainiota.
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Kantti » Maanantai, 17.08.2015 17:21

Yksi sana kehitysehdotukseksi: Vallesmanni.

Ymmärrän halun käyttää jo paikalla ollutta toimijaa, mutta (osallistujalle) samaan hintaan vallesmanni on tarjonnut valovuosia parempaa sapuskaa kaikilla osa-alueilla jo kolmena vuonna.

Yksittäisiä huomioita sen lisäksi, mitä muuta kritiikkiä on jo tullut:

Erikoisruokavaliot olivat todella, toistan TODELLA, onnettomia. Lauantaina ajatus maidottomasta ja kananmunattomasta kiusauksesta oli lautasellinen pakastevihannessuikaleita (kenties mikrossa sulatettuna, mitään valmistusprosessia oli vaikea havaita), jonka sekaan oli sitten ripoteltu kinkkumujua noin puolet siitä, mitä oli jo kitsaasti annostellussa normikiusauksessa. Ei sellaista söisi, jos ei olisi julmettu nälkä, eikä siitä edes nälkä lähtenyt. :(

No, järjestäjille tämä ei ole ongelma, kunhan nyt huomattiin ettei halvalla valitettavasti saanut hyvää.
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
goblintaikuri
Herttua
Viestit: 880
Liittynyt: Lauantai, 12.04.2008 21:01
Paikkakunta: Paikkakunta:

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja goblintaikuri » Maanantai, 17.08.2015 19:41

Söin normiruokaa. Minulle ainakin sattui ham temptation(käännös lainattu nuoruuteni opinahjon ruokalasta) jossa perunat olivat kypsiä joten siinä ei mitään valittamisen aihetta.

Silmänvaraiseen aistihavaintoon perustuen puuroa sokeroitiin jo tiskillä valmiiksi, ehkä sitä ei laitettu tarpeeksi joidenkin makuun. Puuro sotahuudossa nyt on puuroa eikä siltä oikein jaksa odottaa mitään elämyksellistä arvoa.

Oman kokemukseni perusteella ruokailua tuntui riivaavan 1) liian röyhkeät ruokailijat (otetaan 10 siivua leipää koska sitä ei erikseen kielletty) ja 2) liian ujot ruokailijat (tällä puolella oli mehu loppu, kumpa uskaltaisin käydä tuossa toisella pöydällä). Kuten jo mainittua tätä ei voi kaataa pelkästään toimittajan syliin. Komppaan Gnomusta, että selvä positiivinen kehityskaari oli kuitenkin havaittavissa ja sunnuntaina hernekeittoa tuntui olevan lähes tuhannelle syöjälle, itse söin neljä lautasellista kun santsaaminen oli sallittu. Jonain aiempina vuosina santsaaminen on sallittu vasta ehkä 15 minuuttia ennen skenaarioiden jatkumista...

Niin joo ja kaikki tiskin takana olevat ymmärsivät viestintääni riittävän hyvin, enemmän kuittailua tuntui tulevan pääkaupunkiseudun asukkien suunnasta :lol:
always FIGHTING~~
Avatar
Foe
Herttua
Viestit: 525
Liittynyt: Tiistai, 06.07.2010 19:18

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Foe » Maanantai, 17.08.2015 23:46

- Se kinkkukiusaus
- La aamun päätymätön jonotus.

+ Kaikki muu ruoka, juomat ja leivät.
+ Runsas aamupala
+ Henkilökunta
+ Juomien ja leipien erottaminen päälinjastosta. Tilaa.
+ Runsaasti istumapaikkoja lähellä.
+++++ Juustoa
Incendiary pigs
Avatar
Insane
Kersantti
Viestit: 59
Liittynyt: Maanantai, 10.09.2007 21:09

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Insane » Tiistai, 18.08.2015 10:56

Suolakurkut on kyl semmoinen asia mitä voisi ihan tieten tahtoen ostaa pari vuorta. Aivan hiton menevää tavaraa aamupäivän mättöjen jälkeen.
TURA
Avatar
horsesarse-
Sotalordi
Viestit: 1357
Liittynyt: Keskiviikko, 17.05.2006 17:56
Paikkakunta: Kuopio

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja horsesarse- » Tiistai, 18.08.2015 13:31

Aiemmin mainittujen lisäksi minulle jäi mieleen erityisesti nämä:

- Ruuan laatu heitteli. Osalla perunat oli raakasti "al dente", osalla ilmeisesti ei? Osalla kanarisotto oli kuivaa riisimöhjöä, minulla mehukasta ja hyvää.

- Liian vähän lisukkeita. En syö puuroa, mutta kuulin, että sokeri tai hillo ois kiva. Sekä kinkkukiusaus, että risotto, eli pataruuat ylipäätään vaativat tämmösessä laitosruuassa aina sen ketsupin. Muuten makua ja kastiketta on aina liian vähän. Salaattikastike on ehkä vielä parempi, kun sitä voi ruutata koko aterian päälle.

+ Aamupalasämpylä oli hyvä.

- Keittoruuat tulisi tarjoilla styroksikupeista.

Edit: Ja sotahuudon järjestäjien tulee vaatia nämä ruokailuun liittyvät pienet yksityiskohdat sopimuksessaan ruuan toimittajan kanssa! Ei perus pitopalvelu tiedä/tajua/sisällä välttämättä tälläisiä asioita, jos sitä ei heiltä vaadi!
Avatar
Ilarius the Shadow
Kreivi
Viestit: 338
Liittynyt: Torstai, 16.10.2008 20:38
Paikkakunta: Helsinki

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Ilarius the Shadow » Tiistai, 18.08.2015 18:52

+ leivät ja leikkeleet aamupalalla
+ kahvi
+ hyvä paikka ruokailulle

- ruoka ei ollut kypsää (perunat)
- erityisruuat heikkolaatuisia
- hernekeitto (ei rahan arvoista ja pahvilautaset)
- vaalealeipä loppui nopeasti
- henkilökunnan puutteellinen kielitaito
- lauantaiaamun jono
- jälkiruuan loppuminen
RYNNÄKKÖÖÖN!!!
- Graalin Hurtta vuodesta 2008
(elän nickini häpeässä)
Avatar
Hyppyrotta
Kapteeni
Viestit: 100
Liittynyt: Sunnuntai, 19.06.2011 17:13
Paikkakunta: Rovaniemi/Oulu

Re: Palaute ruokailusta ja kahvila linnanvoudintuvalle

Viesti Kirjoittaja Hyppyrotta » Torstai, 20.08.2015 18:11

Kantti kirjoitti:Yksi sana kehitysehdotukseksi: Vallesmanni.
Tämä.

Noin omasta mielestäni ruokahommat meni aivan kohilleen. Ruoka oli hyvvää (ei se pottujen raakuus niin haitannu) ja syöminen oli kivvaa. Santsatakkin sai. Erityiskiitos hernarista, joka oli aivan taivaallisen makuista.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute ja muut”