Oletko Sinä Sotahuudon ensimmäinen kansainvälisyysvastaava?

Järjestäjien ilmoitukset ja tiedotteet koskien kymmenvuotista juhlasotahuutoa
Vastaa Viestiin
Avatar
Kantti
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1647
Liittynyt: Tiistai, 21.02.2006 10:41
Paikkakunta: Jyväskylä

Oletko Sinä Sotahuudon ensimmäinen kansainvälisyysvastaava?

Viesti Kirjoittaja Kantti » Tiistai, 08.10.2013 19:05

Kiinnostaako sinua tutustua Euroopan tai Pohjois-Amerikan harrastajiin ja levittää Sotahuudon ilosanomaa? Suunnitteletko osallistuvasi boffaustapahtumaan ulkomailla? Tai onko sinulla jopa kontakteja pehmomiekkailun, larppauksen, teräsmiekkailun tai muiden sukulaislajien harrastajiin Suomen rajojen ulkopuolella?

Kymmenvuotisjuhlavuonna Sotahuuto väännetään joka osa-alueella pykälää isommalle - myös maantieteellisiä rajoja venyttäen. Tavoitteena on luoda uusia kontakteja Euroopan (ja miksipä ei muidenkin maanosien) pehmomiekkailun ja sen sukulaislajien harrastajiin, ja toivottavasti myös saada heitä osallistumaan ikimuistoiseen Sotahuutoon 2014. Ja kun kontaktit ovat kerran kunnossa, niin vastavierailujenkin järjestäminen on helpompaa!

Kansainvälisyysvastaava tulee toimimaan yhteistyössä vuoden 2014 järjestäjätiimin kanssa, ja kysymyksiä, tietoa ja ideoita vaihdetaan tarpeen mukaan kauden varrella.

Nyt on oikea aika tarttua tilaisuuteen! Kansainvälisyysvastaavan ylevän tittelin saamiseen vaaditaan vain kiinnostusta, oma-aloitteisuutta, sitoutumista sekä taito kommunikoida kohtuullisesti ainakin englanniksi. Lisäkysymyksiä voi esittää tässä ketjussa.

Ja kun kerran kiinnostuit, kerro se foorumilla yksityisviestillä Kantille eli Facebookissa Juuso Marttilalle. Europe, welcome to Sotahuuto!

Sotahuuto 2014 järjestäjätiimi
"The Almighty says this must be a fashionable fight. It's drawn the finest people."
Avatar
Athene
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 627
Liittynyt: Perjantai, 06.07.2007 17:31
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Oletko Sinä Sotahuudon ensimmäinen kansainvälisyysvastaa

Viesti Kirjoittaja Athene » Torstai, 07.11.2013 22:17

Koska yksittäistä kansainvälisyysvastaavaa ei ole ilmaantunut, otetaan niitä MONTA! Jee!

Pääjärjestäjistä minä, eli Senni Lipponen, koordinoin yhteydenpitoa ulkomaille. Nyt tarvitaan SINUA, joka olet yhteyksissä johonkin miekkailu- tai muuhun historiallisen taistelun harrastajaskeneen Suomen rajojen ulkopuolelle. Voit myös aloittaa puhtaalta pöydältä ja sanoa, että haluat ottaa kontaktin vaikkapa Moldovan teräsmiekkailuskeneen, koska se on siisti maa/mummosi asuu siellä/olet lähdössä vaihtoon/haluat oppia puhumaan moldovaa jne.

Homma ei ole suuri, kun se näin hajautetaan: Sinä teet tapahtumaamme tunnetuksi pitämällä yhteyttä paikalliseen skeneen, kertomalla, kutsumalla, kyselemällä ja tietysti vastaamalla kysymyksiin. Minä vastailen puolestani sinun kysymyksiisi ja hommaan tarvittaessa materiaalia Sotahuudosta kiinnostuneille ulkomaaneläjille. Muunkinlainen ideointi yhdessä on suotavaa, keksimme varmasti vaikka mitä jännää uusien yhteyksien luomiseksi ja ylläpitämiseksi!

Mitä enemmän saamme kirjeenvaihtajia, sitä enemmän saamme myös mahdollisuuksia kutsua ja tulla kutsutuksi toistemme tapahtumiin!

Laittele viestiä tähän ketjuun tai facebookissa Senni Lipposelle. Sotahuuto goes international!

Sotahuuto 2014 tiimin puolesta
Athene /Senni
Avatar
Athene
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 627
Liittynyt: Perjantai, 06.07.2007 17:31
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Oletko Sinä Sotahuudon ensimmäinen kansainvälisyysvastaa

Viesti Kirjoittaja Athene » Perjantai, 29.11.2013 22:01

Homma etenee mukavasti, ja vielä Isolle Britannialle kaipailtaisiin omaa kirjeenvaihtajaa. Ota yhteyttä jos kiinnostaa! Kirjeenvaihtajien Skype-palaveri on ma 2.12., mutta myöhemminkin ehtii mukaan jos tuosta myöhästyy. Ota yhteyttä!
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ilmoitukset”