Kiitokset (järjestäjille varsinkin)!

Hauhon Härkälinnalla 12.-14.8.2011 (http://nivaro.fi/fantasybattle)
Avatar
Haltia
Kuningas
Viestit: 2733
Liittynyt: Maanantai, 28.05.2007 12:45
Paikkakunta: Vantaa

Kiitokset (järjestäjille varsinkin)!

Viesti Kirjoittaja Haltia » Sunnuntai, 14.08.2011 21:28

Kiitän näin ensin kaikkia ihania ihmisiä jotka olivat järjestämässä tapahtumaa. Iso kiitos Tapiolle ja Ibulle joiden tiesin tehneen todella ison työn <3 Toki kaikkien panos oli super tärkeä.

Kaikki toimi moitteettomasti. Info oli tarkka ja nopea, apua sai heti. Ruoasta en osaa sanoa oikein mitään mutta kuulin, että se oli hyvää ja toimi (en vain ehtinyt syömään). Mökki oli mahtava, siitä kiitos Coronan porukalle. Ootte ihqui! :lol: , rakkaudella kodinhengetär. Kiitos Poutulle paikasta.
Kiitos kaikille osallistujille, teitte mulle yhden upeimmista viikonlopuistani! <3
Varsinkin hiidet. Olitte... aivan syötäviä!

Kiitos Covenantin porukalle! Oli sellainen olo, että olisi ollut kotona. Yhteenkuuluvuus oli upeaa.

Kiitos pelaajille jotka keräsivät nuolia ja muutenkin kaikki tuntuivat elävän samaa tarkoitusta varten. Kiitos ihan kaikille ja ihan kaikesta. <3

Mahtavuutta!!!

Kiitos vielä Mikolle kun annoit tämän lapsesi meille ja vielä annoit sille niin kauniin ja järisyttävän kuoleman. Loppu on aina vaikein. <3
Viimeksi muokannut Haltia, Maanantai, 15.08.2011 21:57. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Selene! Nainen, liity meihin!
http://selenejousineidot.multiply.com/
Avatar
Hesekiel
Kapteeni
Viestit: 130
Liittynyt: Torstai, 19.11.2009 12:10
Paikkakunta: Iitti-Myllykoski -akseli

Viesti Kirjoittaja Hesekiel » Sunnuntai, 14.08.2011 21:53

Itsellekin oli kyllä eeppinen ensimmäinen (ja ilmeisesti viimeinen) FaBa.
Tunnelma oli kaikin puolin mahtava, niin asetelman kuin ihmistenkin puolesta. Pyrotekniikat toivat mahtavaa potkua tarinaan, ja niistä pystyi nauttimaan vähänäköisenäkin.

Vaikka päänsärky pääsikin menoa lauantai-iltana hieman rikkomaan, ei se kuitenkaan haitannut myöhempää menoa. Skenaariot olivat kekseliäitä ja hauskoja, vaikka satunnaista sekaannusta olikin. Välinäytökset etenkin olivat niin mahtavia, etten keksi sanoja niitä kuvaamaan (ja ottakaa huomioon että näin ne eräänlaisen "kuoleman usvan" läpi uimalasien ollessa jo alitehoiset, lisättynä alituiseen huurustumiseen).

Loppunäytös oli hieno ja odottamaton, aina plussaa minun kirjoissani. Olen kuullut pientä marmatusta joiltain jotka odottivat jotain todellista tuomiopäivää "pahisten" voitettua, mutta itse pidin tuota hienona tapana saada suljettua saaga.

Aivan, ja ne pikkuhiidet/goblinit/miksi-ikinä-väki-niitä-kutsuikaan. FaBan ilopillerit. Ei koskaan ollut tylsää kun näitä viherviipottajia oli lähistöllä. Myös muiden osallistujien eläytymistä ei voi millään lailla moittia, pääsin todistamaan monia eeppisiä tapahtumia taistelukentällä ja sen ulkopuolella.

Joten, kaiken kaikkiaan, kiitos aivan MAHTAVASTA viikonlopusta. Meinasi loppunäytöksessä kyyneleet tulla silmiin kun ajatteli että pääsin nauttimaan tästä vain kerran (syytän tosin myös sitä jumalatonta savupilveä jonka tielle onnistuin itseni taitavasti asettamaan).

Ja olihan tarinalla opetuskin: "Älä räplää koneita joiden käyttötarkoitusta et tiedä." :D

Mutta joo...tulipahan turistua.
A.H
Soturi
Viestit: 24
Liittynyt: Maanantai, 16.10.2006 21:25
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja A.H » Sunnuntai, 14.08.2011 22:44

Pakko sanoo järjestäjille kiitos siitä että ootte järjestäny tälläsen tapahtuman ylipäätään, siin on ollu varmasti iso työ takana ja palkka mitätön. Toivottavasti keksitte meille vielä jotain kivaa jos ette uutta fabaa
Kiitos myös kaikille osallistujille toivottavasti en lyöny liian kovaa ketään jousiampujaa tai muitakaan pelaajia =)
Oli tilanteita mis tulin varmasti aika kovaa vauhtia selkään mut toivottavasti kehenkään ei missään vaihees sattunu.
Harmittaa tietenki että en päässy viime vuonna ku epäkuolleet voitti mut koitin kuitenki täs tehä parhaani ja häröillä vihollisten selässä.
Kiitos myös kuvaajalle joka sai musta hyvän kuvan koska yleensä musta on todella vähän kuvia näistä tapahtumista nopeuden takia.
Avatar
Pertsa^
Herttua
Viestit: 793
Liittynyt: Sunnuntai, 03.06.2007 23:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Pertsa^ » Maanantai, 15.08.2011 10:08

palkka :lol:

enivei, ei tätä rahasta tehdä.

yleisohjeena kaikille jos haluatte helppoa rahaa, tapahtumien järkkäyksellä ei tuntipalkoille päästä

työmäärä kolmosen suhteen on ollut kohtalainen ja itselläni motivaattorina toimi se että järkätään osallistujille jotain mitä ei ole ennen koettu ja joka vaikuttaa ainakin nopealla vilkaisulla hyvin rakennetulta kokonaisuudelta... ja se perinteinen, vuoden paras tapahtuma :)

haltsun nimiin lisäisin ehdottomasti pekan ja mikon. ilman pekan uskoa projektiin ei olisi ekaakaan fabaa ollut, ilman mikon visiota ei olisi todellisuutta mihin faba (ja yövartio) sijoittuu. Ja meillä on ainakin 10 avainpelaajaa jotka ovat huolehtineet tiettyjen komponenttien toteutumisesta (grafiikka, äänimaailma, ilmottautuminen, info yms yms)

kun saan koomat koomailtua, krapulat krapuloitua ja arvet hoidettua teen Credits threadin mihin pyritään saamaan kaikki nimet jotka ovat olleet mukana tapahtumaa rakentamassa kolmen vuoden aikana.
Avatar
Kommando
Herttua
Viestit: 831
Liittynyt: Perjantai, 06.02.2009 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Kommando » Maanantai, 15.08.2011 15:06

Koska en muista ja jaksa lähteä kaikkia kiittelemään niin teen Poutut

ISO KIITOS JÄRKKÄREILLE JA KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

PS. pyrojutut oli ihan sika mahtavia.
Viimeksi muokannut Kommando, Maanantai, 15.08.2011 18:23. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Rämäpää Rämäläinen 09-14, Etelän Imperiumin Insinööri -15, Akatemian Patterin Luutnantti -16, Valdyrin Skaldi -17-19, Etelän Imperiumin Patterin komentaja -22.

PK-seudun hullu tiedemies
Beatific kirjoitti:Tulipa rekrytoitua oikea kultakimpale Pirttimäen treenileirillä :-)
Avatar
Kolmastoista
Kersantti
Viestit: 51
Liittynyt: Sunnuntai, 03.05.2009 21:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Kiitokset!

Viesti Kirjoittaja Kolmastoista » Maanantai, 15.08.2011 17:09

Kiitokset mahtavasta tapahtumasta. Järjestäjät olivat tehneet hienoa työtä, Faba III oli saagan selkeästi paras osa kaiken kaikkiaan. Skenaariot olivat kivoja, järjestelyt pelasivat hyvin ja koko show räjähteineen, välinäytöksineen ja muine lisukkeineen oli yhtä loistokkuutta.

Ilman osallistujia ei tätäkään tapahtumaa tietysti olisi ollut, joten kiitos kuuluu kaikille muillekin. FaBa oli tänäkin vuonna hyvähenkinen, kepeämielisempi boffaustapahtuma, jossa ilolla hyppelehti pakoon isoja, pelottavia vihollisia.
Erityispropsit vielä kaikille, jotka lähtivät hiisileikkiimme mukaan. Oli hiton kivaa olla pelokas pieni yöhiisi, kun muutkin olivat jutussa mukana. :)

Ja niin joo:
Haltia kirjoitti:Varsinkin hiidet. Olitte... aivan syötäviä!
"Iik! Eii, ei saa syödä, eieiei! Sieniä syödään, ei hiisiä!"
Avatar
Kodiaki
Nostoväki
Viestit: 5
Liittynyt: Maanantai, 15.08.2011 17:01

Viesti Kirjoittaja Kodiaki » Maanantai, 15.08.2011 17:26

Roll credits!

öööö en nyt tässä erikseen ala kiittämään kaikkia koska muuten tänne saisi lyödä kaikkien järjestäjien ja osallistujienkin nimet. Kiitos kuuluu kaikille kun saitte näin hienon tapahtuman aikaiseksi.
Avatar
Par
Kreivi
Viestit: 466
Liittynyt: Maanantai, 05.07.2010 23:13
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Par » Maanantai, 15.08.2011 17:51

Upea tapahtuma, erityiskiitokset ruokajuonnoille ja musiikeille! Toivon että playlistin saa julkiseksi, monia biisejä voisi kuunnella vielä toistamiseen!
Avatar
Aarimoto
Työn Sankari
Viestit: 1323
Liittynyt: Sunnuntai, 24.09.2006 08:20
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Aarimoto » Maanantai, 15.08.2011 19:18

Onnistuu jollain epämääräisellä tarkkuudella, kunhan kykenen...
Teh Aarimoto
Gonahtanut vanha karhu
Avatar
MrBigMr
Sotalordi
Viestit: 1085
Liittynyt: Torstai, 01.06.2006 11:17
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja MrBigMr » Maanantai, 15.08.2011 19:20

Jees. Ekassa olin, toka jäi väliin ulkomaanmatkojen takia, ja kolmanteen tulin ihan vain pitämään hauskaa. Tarina meni kyllä aikalailla ohi multa. Jälkikäteen tuli hirveitä Blame!-säväreitä. Järjestelmä oli kuin NetSphere, demonit Safeguardeja, örkit ja epäkuolleet Silicon Creatureja, jne. Ja koko homma oli löytää joku, joka pystyisi kytkeytymään seonneeseen NetSphereen ja korjaamaan kaiken. Tai jotain. Onko väliä, kun on paljon synkistelyä, räjähdyksiä ja mättöä (jossain käsikirjoittaja repii hiuksiaan ja raivoaa)?

Homma toimi, menoa oli, skenut oli ihan jees, vaikka käsikirjoitus tuntui sanelevan paljon, mutta pysyipähän homma intensiivisempänä. James Bond voi olla oikeassa maailmassa paska agentti, mutta ketä kiinnostaisi agenttileffa, jossa istutaan 90% ajasta kytiksellä, arkistoissa tai oikeudessa?

Välillä tuntui, että tieto ei oikein kulje, kun pommiskenussakin joukot oli jo puolessa välissä, kun joka tajusi, ettei sitä pommia ole kenelläkään, vaan se pitää käydä hakemassa (tai tältä se ainakin tuntui).


Monsuja olisi tehnyt mieli nähdä enemmän. Nyt oli joko Lumenorin peltiheikki tai Norretian hirvi kentällä. Lauantai-iltana teki miele kerätä tölkkejä ja kaljalootia, ja kasata örkkien oma kegnaught, aka. killa beer kan.

Ei mulla muuta.
Beatings will stop once morale improves.
Avatar
Tuomir
Herttua
Viestit: 539
Liittynyt: Keskiviikko, 21.05.2008 11:08
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Tuomir » Maanantai, 15.08.2011 22:59

Kiitokset näistä kolmesta vuodesta, oli mahtavaa kokea päätös saagalle jonka läpi on taistellut! Taistelua oli paljon, se oli hyvää, ruokaa oli paljon, se oli hyvää, räjähdyksiä oli plajon, ne olivat hyviä... Toisin sanoen, homma toimi ja kurkun sai nauraa käheäksi.
Kunnes lääkäri kieltää!
Avatar
olho
Sotalordi
Viestit: 1105
Liittynyt: Tiistai, 26.09.2006 20:43
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja olho » Tiistai, 16.08.2011 01:09

Universumin tasapaino on tosiaan palautettu... Oli niin kivaa viikonloppuna, että nyt saan vastineeksi samalla mitalla kärsimystä. Sunnuntai-illasta asti vaivannut voimakas kurkkukipu, todennäköisesti virustartunta. Jos jollain on tai on ollut vastaavaa, niin saa kertoa mikä se on ja miten siitä pääsee eroon.

Niin, tosiaan, oli kivaa, todella hieno tapahtuma, kiitokset kaikille!
Avatar
Joensuu
Herttua
Viestit: 665
Liittynyt: Torstai, 11.09.2008 17:13
Paikkakunta: Tuusula
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Joensuu » Tiistai, 16.08.2011 01:18

olho kirjoitti:Universumin tasapaino on tosiaan palautettu... Oli niin kivaa viikonloppuna, että nyt saan vastineeksi samalla mitalla kärsimystä. Sunnuntai-illasta asti vaivannut voimakas kurkkukipu, todennäköisesti virustartunta. Jos jollain on tai on ollut vastaavaa, niin saa kertoa mikä se on ja miten siitä pääsee eroon.

Niin, tosiaan, oli kivaa, todella hieno tapahtuma, kiitokset kaikille!
Fabarutto. Luulenpa et siitä pääsee eroon vaan levolla ja hyvällä henkilökohtaisella huollolla. :/

Meillä taas yhdellä järkkärillä ainakin on ollut myös ihan pahoinvointia, et jos näitä tulee paljon niin mielenkiintoista kuulla.

Jos taas olo on muuten vaan vetämätön, arki tuntuu ankealta, ja tunnet että asiat ei ole oikein kun et ole miekka kädessä huutamassa Norretiaa, kiemurtelemassa Nexuksen edessä munat turpeessa, tai tunnet olosi päämäärättömäksi ja orvoksi ilman telepatiaverkoston inputteja, kärsit todennäköisesti arkeenpaluumasennusta, eli Fabulaa.
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 898
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Tiistai, 16.08.2011 11:31

Kai edellisten vuosien tapaan tulee palautelomake?

Päässä on kuhmu, polvet verillä, oikea kyynelkanava kipeä ja muualla jomottaa joten arkkuni on hivenen jumissa. Haaskaa oli.

Harmi etteivät demonit peittäneet vieläkään koko maailmaa erotiikan alle, mutta ainakin epäkuolleet pääsivät vapauteen. Toisaalta fabaan tultiin pitämään hauskaa ja mättämään joka onnistui aika hyvin.

Vähän harmitti että luksusmökissä meni linnan soittolista ohi. Ilta-ohjelma oli taas parasta vaikka sulttaanin porukka lähtikin kuuntelemaan bändiä vasta siinä vaiheessa kun taivas löi tulta! :shock:
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
Pertsa^
Herttua
Viestit: 793
Liittynyt: Sunnuntai, 03.06.2007 23:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Pertsa^ » Tiistai, 16.08.2011 11:44

Noniin, paremminnukutun yön jälkeen hieman koottuja ajatuksia.

Kolmen vuoden faboista tämä oli kaikkein rankoin työpanoksellisesti sekä fyysisesti.

Organisaatiossa on kitkaa aina, se on normaalia ja sen kanssa temppuiltiin hieman mutta lopulta saatiin aika pitkälti kaikki rullaamaan kivasti.


Tämän vuoden faban järjestäminen on vaativuudestaan ja raskaudestaan huolimatta ollut silti hauskinta kaikista kolmesta kiitos räjähteiden kanssa leikkimisen sekä mönkijän :)

niinja
Pahoitteluni ruokapaikan ohi ajaessani aiheuttamasta pölypilvestä, en vain yksinkertaisesti ajatellut asiaa(laitan osittain univelkojen piikkiin). Heti kun joku aiheesta mainitsi tajusin asian, aina kannattaa antaa palautetta heti kun siltä tuntuu, parantaa järjestelyitä lennosta.
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Azor » Tiistai, 16.08.2011 12:07

Kai edellisten vuosien tapaan tulee palautelomake?
Kvantitatiivista palautelomaketta ei tällä kertaa ei ole luvassa...

Kvalitatiivista palautetta järjestäjille voi käydä antamassa ketjussa "palautetta järjestäjille".
Tarina meni kyllä aikalailla ohi multa. Jälkikäteen tuli hirveitä Blame!-säväreitä.... Ja koko homma oli löytää joku, joka pystyisi kytkeytymään seonneeseen NetSphereen ja korjaamaan kaiken. Tai jotain.
En ole Blamesta kuullutkaan, pitää tutustua.
Onko väliä, kun on paljon synkistelyä, räjähdyksiä ja mättöä (jossain käsikirjoittaja repii hiuksiaan ja raivoaa)?
Osuit naulan kantaan... En todellakaan revi hiuksiani saati raivoa! Jos haluatte tarinan ehdoilla mennä, alkakaa larppaamaan... Krohm.. yövartio..
Avatar
MrBigMr
Sotalordi
Viestit: 1085
Liittynyt: Torstai, 01.06.2006 11:17
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja MrBigMr » Tiistai, 16.08.2011 14:00

Azor kirjoitti:
Tarina meni kyllä aikalailla ohi multa. Jälkikäteen tuli hirveitä Blame!-säväreitä.... Ja koko homma oli löytää joku, joka pystyisi kytkeytymään seonneeseen NetSphereen ja korjaamaan kaiken. Tai jotain.
En ole Blamesta kuullutkaan, pitää tutustua.
Vaikken mangasta muuten hirveästi välitäkään, Blame! iski. Tuli hyvin paljon mieleen Moebiuksen tuherrukset.

Hyvä paikka aloittaa on JuuTupestakin löytyvät Blame! log 1-6, jotka tuotettiin sarjan valmistumisen jälkeen:
log 1
log 2
log 3
log 4
log 5
log 6

Lisäksi löytyy prequel NOiSE, pienimuotoinen lisäosa Blame!2 ja varsinainen lisäosa Net Sphere Engineer.
Beatings will stop once morale improves.
Avatar
Luna Guardian
Ritari
Viestit: 66
Liittynyt: Sunnuntai, 02.09.2007 00:35
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Luna Guardian » Tiistai, 16.08.2011 17:48

Kiitoksia järjestäjille vuoden parhaasta tapahtumasta sekä uskomattomasta MacGyver virityksestä jolla sain kolhitun auton kotiin asti :D
Si vis pacem para bellum
Avatar
Sudenkaataja
Paroni
Viestit: 166
Liittynyt: Perjantai, 27.02.2009 11:18
Paikkakunta: Tuusula

Viesti Kirjoittaja Sudenkaataja » Tiistai, 16.08.2011 18:36

Rajattomat kiitokset kaikille jotka ovat olleet tämän mielettömän saagan takana. Olette luoneet jotain mikä on koskettanut hyvin syvästi, jopa kyyneliin asti monia ihmisiä, olette antaneet kokemuksia joita ei muuten pääsisi kokemaan, olette tuoneet ihmisiä yhteen, saaneet heidät tuntemaan yhtenäisyyttä ja toveruutta jota harvoin pääsee tuntemaan.

Ainakin Norretiasta on näiden kolmen vuoden aikana hitsautunut äärimmäisen tiivis ja läheinen joukkio jossa kaikki vetävät samaa köyttä, ehkä välillä vähän eri suuntiin kuten Conanit toisinaan demonstroivat, mutta kuitenkin aina hyvässä hengessä ja täydellä sydämmellä, Suuren Hengen vuoksi, mitä se itse kullekin sitten merkitseekään.

Toivottavasti muissakin joukkueissa on ollut vastaavanlaista yhtenäisyyttä ja paloa, sillä ne ovat tunteita jotka valaisevat synkkinä hetkinä. Tiedän että ainakin Norretia tulee elämään jossakin muodossa minun ja monen muun muistoissa vielä pitkään, ehkä jopa loppuelämän, sillä Norretia on yhdistänyt ihmisiä monilla vahvoilla elämää kestävillä siteillä.

Kiitän siis vielä kerran kaikkia jotka ovat olleet osallisena Fantasy Battlen Suuren Hengen luomiseen, erityisesti järjestäjiä jotka ovat pyyteettömällä uurastuksellaan mahdollistaneet tämän ainutlaatuisen kokemuksen, mutta yhtälailla myös joukkuetovereita sekä kaikkia muita joiden kanssa olen fiilistellyt ja joiden rinnalla tai joita vastaan olen taistellut.
Vaikka Fantasy Battle on päättynyt ja taikuus tyrehtynyt, jatkaa Henki silti eloaan ihmisten sydämissä. TÄBÖÖÖÖ!!!
Camulosin äänekäs ja vikkeläjalkainen jousiampuja.

Kuva
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Azor » Torstai, 18.08.2011 11:17

Vastoin aikaisempaa sanomistani, ohessa palautelomake, jonne voi antaa mielipiteensä nimettömänä:

http://nivaro.fi/fantasybattle/pala.php

P.s. jos vaikutteista puhutaan, FaBan epäilyttävään loreen on ehkä eniten vaikuttaneet Scrapped Princess animesarja ja klassikkoleffa Forbidden Planet.

Krohm... Mitenkäs se Clarken kolmas laki menikään http://en.wikipedia.org/wiki/Clarke%27s_three_laws
DiabolusIgnis
Sotalordi
Viestit: 1240
Liittynyt: Sunnuntai, 31.05.2009 19:39
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja DiabolusIgnis » Torstai, 18.08.2011 11:49

Woah, Järjestelmä.
SH-16 EA-vastaava
SH-15 EA-vastaava
SH-17 EA-vastaavan vasen käsi
SH-18 EA-vastaava
Argaali kirjoitti:Mielellään jengiin jotka kestää huonoja tapoja autossa, eli crisulle ainakin olis kyyti.
"Water Boy"

"Hei läski, ootsä menos liikkuu?"
Avatar
MrBigMr
Sotalordi
Viestit: 1085
Liittynyt: Torstai, 01.06.2006 11:17
Paikkakunta: Kuopio

Viesti Kirjoittaja MrBigMr » Torstai, 18.08.2011 13:04

Azor kirjoitti:P.s. jos vaikutteista puhutaan, FaBan epäilyttävään loreen on ehkä eniten vaikuttaneet Scrapped Princess animesarja ja klassikkoleffa Forbidden Planet.

Krohm... Mitenkäs se Clarken kolmas laki menikään http://en.wikipedia.org/wiki/Clarke%27s_three_laws
Kuten Revolveri Oselottia tuollakin on lainattu sanovan:
"There's no such thing as miracles or the supernatural, only cutting-edge technology."

Sanoo mies, jonka oikean käden entinen omistaja yrittää haudan takaa ottaa miehestä vallan. Jep jep...

Toinen, mikä tuli mieleen, oli Last Exile.
Beatings will stop once morale improves.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Fantasy Battle III - Viimeinen Sinetti”