Armeijaleiri, parkkipaikat ja muuta arkipäiväistä

In hoc signo vinces!
Avatar
Terba
Herttua
Viestit: 866
Liittynyt: Perjantai, 20.06.2008 07:25
Paikkakunta: Oulu

Armeijaleiri, parkkipaikat ja muuta arkipäiväistä

Viesti Kirjoittaja Terba » Perjantai, 18.06.2010 17:36

Eli SoHun järjestäjät ovat kauniisti järkänneet armeijakiintiöt kärryparkkipaikoille. Valkoisen komppanian autokolonnaan kuuluu todennäköisesti yksi isohko peräkärry joten kyselenkin nyt että sopiihan kaikille jos otamme yhden niistä kiintiöpaikoista? Tulemme Iisalmesta ja olemme perillä varmaankin vasta illalla, joten olisi kiva jos sen voisi varata jo nyt etukäteen.

Muutenkin voisi tässä ketjussa alkaa suunnittelemaan eeppistä yhteistä armeijaleiriä, se kun on kait järkkärien puolelta ihan järjestetty.
Kuola Tier 1 Operator | Hydenin vihermädättävä mielikuvitusolento

Profiilikuva: © Jari Kuskelin 2014
Avatar
Vincibel
Paroni
Viestit: 172
Liittynyt: Sunnuntai, 29.03.2009 14:36
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Vincibel » Perjantai, 18.06.2010 18:21

Porista on tulossa myös peräkärry.

Vaikka niitä kärrypaikkoja on luvattu vain 2-3(!) per armeija niin luultavasti kärryjä saa jonnekin leirin viereen puskaan. Ainakin viime sohussa ulfnarilla taisi olla telttojen vieressä peräkärry pusikossa. En osaa kuvitella mitään syytä, miksi näin ei voisi tehdä tänäkin vuonna.
Juhlasohu 4thewin!
Avatar
pt
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 348
Liittynyt: Maanantai, 21.05.2007 15:33
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja pt » Perjantai, 18.06.2010 22:45

Mekin luetaan näitä foorumeita ;)

Peräkärrypaikkoja aseiden säilytystä varten varataan leirin välittömästä läheisyydestä vähintään 2-3 per armeija, muutenhan peräkärryjä saa toki parkkiin varsinaiselle pysäköintialueelle vaikka kuinka paljon. Voi olla mahdollista että leirialueen vierestä saadaan keksittyä enemmänkin kuin pari paikkaa per armeija, mutta niinkuin tällaisissa asioissa yleensä, meidän on järkevämpi luvata se mitä voimme varmuudella taata. Sen sijaan villiä parkkeerausta pusikossa emme salli, vaan kaikki tapahtuma-alueelle parkkeerattavat kulkuneuvot ja kärryt laitetaan pelkästään järjestyksenvalvojien osoittamiin paikkohin. Tämä alueen siisteyden ja järjestyksen takia, pelastusteiden auki pitämiseksi, sekä kasvuston suojelemiseksi. Meillä on hyvät suhteet paikan omistajiin emmekä halua pilata niitä sen takia että joku on rällännyt autollaan kasvavassa metsässä tai istutuksissa.
Avatar
gobliini
Kreivi
Viestit: 479
Liittynyt: Tiistai, 27.02.2007 19:39
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja gobliini » Perjantai, 18.06.2010 22:53

Ulfnarin poppoolta saattaa olla tulossa jo kaikenkaikkiaan 2 peräkärryä, mutta näiden sisältöhän tullaan yhdistämään ja toinen viedään parkkipaikalle. Tätä voidaan myös harrastaa luonnollisesti ryhmien kesken, mikäli tilanpuutetta tulee. En usko, että peräkärrypaikoista tulee kovinkaan suurta ongelmaa.

Ulfnarin poppoolla on vähän auki napataanko läjä kupoleita tai muutama puolari tai jotain siltäväliltä.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Latinalaiset”