EtSuBo ry:n vuosikokouksen pöytäkirja 10.01.2012

Kaikille avoin PK-seudun ryhmien yhteinen keskustelualue

Valvojat: Beatific, Triks, Sir Overpond

Vastaa Viestiin [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Ragriam
Nostoväki
Viestit: 8
Liittynyt: Tiistai, 25.01.2011 00:19
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

EtSuBo ry:n vuosikokouksen pöytäkirja 10.01.2012

Viesti Kirjoittaja Ragriam » Torstai, 12.01.2012 01:06

Etelä-Suomen Boffaajat ry PÖYTÄKIRJA 10/1/2012
YHDISTYKSEN VUOSIKOKOUS
Aika 10.1.2012 klo 18:00
Paikka Tapiolan kirkko, Kirkkopolku 6, 02100 Espoo

Läsnä
Antti Leivo
Elena Rintamäki
Jussi Vehviläinen (Fransisco Jousen sijaisena valtakirjalla)
Nico Peltola
Tuomas Parviainen
Eero-Pekka Puhjo

1. Kokouksen avaus

Puheenjohtaja avasi kokouksen kello 18:00.

2. Kokouksen järjestäytyminen

Valittiin kokouksen puheenjohtajaksi Antti Leivo ja sihteeriksi Elena Rintamäki. Ääntenlaskijaksi valittiin Eero-Pekka Puhjo ja pöytäkirjan tarkistajaksi Nico Peltola.

3. Laillisuuden päätösvaltainen toteaminen

Kokous todettiin laillisesti koollekutsutuksi ja päätösvaltaiseksi.

4. Asialista

Hyväksyttiin asialista kokouksen työjärjestykseksi.

5. Ilmoitusasiat

Ei ilmoitusasioita.

6. Tilinpäätöksen esittäminen ja toimintakertomuksen läpikäynti

Tilinpäätös esitettiin ja toimintakertomus luettiin.

7. Tilinpäätöksen vahvistaminen ja vastuuvapauden myöntäminen

Tilinpäätös hyväksyttiin ja edelliselle hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus.

8. Tulo- ja menoarvio, toimintasuunnitelma, sekä jäsenmaksun suuruus

Päätettiin, että Elena laatii toimintasuunnitelman ja Francisco laatii tulo- ja menoarvion.
Päätettiin yksimielisesti, että treenimaksu on jatkossa 15 euroa, ja että syys- ja kevätkausi on mahdollista maksaa yhdellä kertaa, jolloin loppusummasta saa viiden (5) euron alennuksen. Tällä halutaan kannustaa treenaajia maksamaan kausimaksunsa kerralla ja ajoissa. Syynä treenimaksun nousuun on sunnuntaivuoron korkea vuokra.
Mahdollisuuksien mukaan pyritään järjestämään tulevaisuudessa kolmas salivuoro sopivaksi arki-illaksi. Antti selvittää mahdollisuuksia.
Päätettiin hakea Espoon kaupungilta tukea toimintaan, Antti tekee tukihakemuksen.

Pyritään järjestämään pääkaupunkiseudulla boffausturnaus viimeistään marraskuussa 2012. Antti selvittää tilojen vuokrausta ja Tuomas hoitaa käytännön järjestelyt.

Tehdään yhdistykselle kotisivut, kun budjetti sen sallii. Lisäksi Tuomas kuvaa ja editoi yhdistyksen treenejä markkinoivan mainosvideon.
Järjestetään bussikuljetus Sotahuutoon 2012, Elena ja Eero-Pekka selvittävät sopivaa bussifirmaa.
Hankitaan yhdistykselle ensiapulaukku sekä joukkueliivit mahdollisimman pian.

9. Budjetti

Yhdistyksellä oli edellisen toimikautensa aikana tuloja 506,99 euroa ja menoja 360,11 euroa.

10. Valitaan hallitus kaudelle 2012
Hallitus kaudelle 2012 valittiin seuraavasti:

Puheenjohtaja Elena Rintamäki
Varapuheenjohtaja Antti Leivo
Rahastonhoitaja Francisco Jousi
Sihteeri/tiedottaja Nico Peltola
Tapahtumavastaava Tuomas Parviainen
Jäsen Eero-Pekka Puhjo

11. Valitaan toiminnantarkastaja ja varatoiminnantarkastaja kaudelle 2012

Toiminnantarkastajaksi valittiin Nico Peltola ja varatoiminnantarkastajaksi Jussi Vehviläinen.

12. Käsitellään muut esille tulleet asiat

Ei muita asioita.

13. Kokouksen päättäminen

Puheenjohtaja päätti kokouksen kello 19:59.
Avatar
Aarimoto
Työn Sankari
Viestit: 1323
Liittynyt: Sunnuntai, 24.09.2006 08:20
Paikkakunta: Helsinki
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Aarimoto » Torstai, 12.01.2012 08:55

En ole yhdistyksen jäsen, mutta näin järjestöveteraanina täytyy todeta, että on vähintäänkin kyseenalaista, yhtään ko. henkilöihin puuttumatta, valita yhdistyksen toiminnantarkastajaksi hallituksen jäsen. Toiminnantarkastuksen tehtävä on yhdistyksen jäsenten edunvalvonta suhteessa sen hallintoon, eli yhdistyksen toiminnan tarkoituksen täyttymiseen ja resurssien oikeaan kohdistamiseen:

Yhdistyslaki 26.5.1989/503
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1989/19890503
38 a § (16.7.2010/678)
Toiminnantarkastus
Yhdistyksellä on oltava toiminnantarkastaja, jos yhdistyksellä ei ole tilintarkastajaa. Jos valitaan vain yksi toiminnantarkastaja, on lisäksi valittava varatoiminnantarkastaja, johon sovelletaan, mitä toiminnantarkastajasta säädetään.

Toiminnantarkastajan on oltava luonnollinen henkilö. Toiminnantarkastajalla on oltava sellainen taloudellisten ja oikeudellisten asioiden tuntemus kuin yhdistyksen toimintaan nähden on tarpeen tehtävän hoitamiseksi. Toiminnantarkastajana ei voi olla vajaavaltainen taikka se, joka on konkurssissa tai jonka toimintakelpoisuutta on rajoitettu. Toiminnantarkastajan on oltava riippumaton tarkastusta suorittaessaan.

Jos toiminnantarkastajaa ei ole valittu tämän lain tai yhdistyksen sääntöjen mukaisesti, aluehallintovirasto määrää ilmoituksesta toiminnantarkastajan noudattaen vastaavasti, mitä tilintarkastuslain 9 §:n 3 ja 4 momentissa tilintarkastajan määräämisestä säädetään.

Toiminnantarkastajan on tarkastettava yhdistyksen talous ja hallinto yhdistyksen toiminnan edellyttämässä laajuudessa sekä annettava tarkastuksestaan kirjallinen toiminnantarkastuskertomus tilinpäätöksestä päättävälle yhdistyksen tai valtuutettujen kokoukselle. Jos tarkastuksessa on ilmennyt, että yhdistykselle on aiheutunut vahinkoa tai tätä lakia tai sääntöjä on rikottu, siitä on mainittava tarkastuskertomuksessa.

Yhdistyksen hallituksen velvollisuuteen avustaa toiminnantarkastajaa sekä toiminnantarkastajan läsnäoloon kokouksessa ja salassapitovelvollisuuteen sovelletaan, mitä tilintarkastuslain 18, 19 ja 26 §:ssä tilintarkastajan osalta säädetään.

39 §
Vahingonkorvausvelvollisuus
Hallituksen jäsen, yhdistyksen toimihenkilö ja toiminnantarkastaja on velvollinen korvaamaan vahingon, jonka hän on toimessaan tahallisesti tai huolimattomuudesta aiheuttanut yhdistykselle. Sama koskee tätä lakia tai yhdistyksen sääntöjä rikkomalla yhdistyksen jäsenelle tai muulle aiheutettua vahinkoa. Työntekijän asemassa olevan vahingonkorvausvelvollisuudesta säädetään erikseen. Tilintarkastajan vahingonkorvausvelvollisuudesta säädetään tilintarkastuslain 51 §:ssä. (16.7.2010/678)

Vahingonkorvauksen sovittelusta sekä korvausvastuun jakautumisesta kahden tai useamman korvausvelvollisen kesken on voimassa, mitä vahingonkorvauslain (412/74) 2 ja 6 luvussa on säädetty.

Kanne yhdistykselle aiheutetun vahingon korvaamisesta voidaan nostaa myös yhdistyksen kotipaikan tuomioistuimessa.
Tämä näin periaatteellisena kommenttina ilman taka-ajtuksia, jotta vastaisuudessa toteutettaisiin paremmin hyvää hallintotapaa.
Teh Aarimoto
Gonahtanut vanha karhu
Avatar
Triks
Herttua
Viestit: 956
Liittynyt: Torstai, 03.01.2008 02:42
Paikkakunta: Turku
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Viesti Kirjoittaja Triks » Torstai, 12.01.2012 15:16

Ooh, tämäpä ei käynyt kellään mielessä, kun väkeä oli paikalla niin vähän. Taitaapa olla niin, että sama kämmi tehtiin edellisellä kaudella. Pitää kehitellä jotain asap, kiitos infosta!
Vastaa Viestiin
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Palaa sivulle “Pääkaupunkiseudun boffaajat”