Palautetta treeneistä

Kaikille avoin PK-seudun ryhmien yhteinen keskustelualue

Valvojat: Beatific, Sir Overpond, Triks

Vastaa Viestiin
Avatar
Triks
Herttua
Viestit: 956
Liittynyt: Torstai, 03.01.2008 02:42
Paikkakunta: Turku

Palautetta treeneistä

Viesti Kirjoittaja Triks » Maanantai, 31.10.2011 00:52

Jeps. Tietysti on poppista, jos ja kun treeneistä annetaan palautetta jo paikan päällä vetäjille, mutta aina ei ehdi/jaksa/tulee mieleen jotain relevanttia vasta jälkeenpäin.

Treenejä voidaan kehittää eteenpäin annetun palautteen perusteella, joten olisi hyvä, että jokainen, jolle vaan jotain sanottavaa tulee mieleen, avaa sen sanaisen arkkunsa. Treenien sisällöstä kehut ja haukut, mitä voisi olla enemmän, mitä ehkä vähemmän, yleisesti jakaa ajatuksiaan treenien jälkeen, kun ne ovat vielä tuoreessa muistissa.

Jos ei syystä tai toisesta halua julkisesti avautua, niin PM:ää voi laittaa suoraan treenien vetäjälle.
Avatar
Susikukko
Hauhocanus
Viestit: 3064
Liittynyt: Lauantai, 04.02.2006 15:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Susikukko » Keskiviikko, 16.11.2011 17:52

antakaa palaute vasta harjoitteen jälkeen!

On todella epäkunnioittavaa ja ärsyttävää vetää ohjelmaa kun jotkut alkavat valittamaan ääneen jo kesken ohjeiden annon. Tätä tapahtuu onneksi todella harvoin, mutta kuitenkin liian usein. Tämä ei myöskään motivoi pitämään tai suunnittelemaan laadukasta ohjelmaa tai koulutusta.

Olkaa siis sen verran maltillisia, että katsotte yhden ohjelma loppuun ennen kuin annatte palautetta. Mielummin vasta nähtyänne koko treenit tai mietittyämme asiaa hetken.

Olen ymmärtänyt, että nykyajan treeneissä halutaan kehittyä? Silti erilaisten teknisten ja soveltavien harjoitusten määrä on vain muutama prosentti, verrattuna mättö aikaan. Monille veteraan on kyllä selvää miten missäkin tehtävässä toimitaan, mutta entä juuri tai viime vuonna aloittaneet? Enkä itse ainakaan vieläkään väitä hallitsevani kaiken. Sotahuudossa on monta tilannetta ja tehtävää, joten jos yksi 5-10min harjoitus ei palvele teitä Mitenkään? Niin tehkää omaa juttua hetki sivussa.

Kukaan ei ole seppä syntyessään ja harva kuollessaankaan.
Koskahan sitä ehtis taas sohuun?
Avatar
Triks
Herttua
Viestit: 956
Liittynyt: Torstai, 03.01.2008 02:42
Paikkakunta: Turku

Viesti Kirjoittaja Triks » Sunnuntai, 20.11.2011 20:03

[vituttavaa kukkahattutäteilyä]

Musta tuntuu ihan äärettömän tyhmältä edes ottaa tällainen asia puheeksi, kun sen luulisi oikeasti olevan itsestäänselvyys – treeneissä ei juoda alkoholijuomia. Mitään alkoholia, milloinkaan, missään tilanteessa. Savvy?

Toinen juttu, minkä tämän sunnuntain treenien jälkeen haluaisin ottaa puheeksi, on aseiden lainailukulttuuri. Ollaan yhteisesti sovittu vapaasti lainattaville aseille tietty spotti. Nicon ja mun heittokeihäät (2 kpl) eivät missään vaiheessa olleet siellä, mutta silti niitä näkyi vastapuolen käytössä.
Toisekseen, lainasin mun bambukeihästä eräälle taistelijalle, jolloin tosiaan toivon, että ko. ase pysyy ko. taistelijalla, eikä sitä anneta eteenpäin erikseen kysymättä. Ase annettiin tutun ihmisen käyttöön, että sinällään ok, mutta tuntemattomalle en periaatesyistä mielelläni lainaa aseitani, koska en voi tietää, kohdellaanko niitä asianmukaisesti. Tutun henkilön kanssa on helppo sopia, mitä tehdään siinä tilanteessa, jos asetta pitää fiksata tai se menee kokonaan rikki.

Kolmanneksi, mun mielestä tänä syksynä treeneissä on ollut erittäin hyvä henki joka kerta paitsi tänään. Treeneihin ei edelläänkään kuulu silmitön rageeminen eikä suoranainen kusettaminen, joita molempia oli tänään ihan liikaa.

Tiedän, ettei näitä keskusteluja kovin moni lue eikä tämä välttämättä saavuta kaikkia asianomaisia, mutta toivottavasti tieto kulkee foorumiaktiiveilta muillekin.

Musta on mahtavaa, että meillä on pääkaupunkiseudulla sisätreenit, jotka keräävät parhaimmillaan kymmeniä kävijöitä, joista kaikki osaavat olla mahtavia tyyppejä. Välillä vain tuntuu, että kun mättö on intensiivisimmillään, aggressiivisuustaso nousee liiaksi itse kullakin. Kun huomaa väsyvänsä niin, että osumat jäävät laskematta tai lyöntivoima kasvaa liian suureksi, voi hyvin ottaa muutaman minuutin tauon. Meidän treenit voivat olla ja ovatkin parhaimmillaan ihan loistavaa settiä, mutta kun porukka kiristelee hampaitaan ja menettää hermonsa milloin mistäkin, koko touhu vaan lakkaa olemasta hauskaa.

Kaikilla olisi saletisti hauskempaa, jos

a) huomaat, ettei vastapuolen taistelija huomaa osumaasi syystä tai toisesta, huomautat asiasta kohteliaasti skenaarion päätteeksi tai aikanakin, jos se on mahdollista. Huutelu ja rrrrrageeminen saa ihan oikeasti loppua.

b) sinusta tuntuu, että joku lyö liian kovaa, huomautat lyöjää asiallisesti välittömästi tai skenaarion päätyttyä. Tässäkään tilanteessa ei tarvitse alkaa huutamaan.

c) sinun tarvitsee erikseen miettiä, osuiko vastustaja sinuun vai, sinuun on todennäköisesti osuttu ja olet kuollut. Voit kohteliaisuussyistä ottaa sen kuolemaksi. Me ollaan treeneissä, treenit eivät ole kilpailutilanne, herrasmiesmäisyyden korostaminen ei voi olla koskaan väärin.

Jokaisella meistä on varmaan jossain näissä asioissa skarppaamista. Voitais kaikki ensi kerralle miettiä näitä asioita ja ehkä kaikilla olisi vähän mukavammat treenit? Saatan olla nyt veemäinen narttu ja foorumikitisijä, mutta mun mielestä nämä aiheet vain pitää ottaa puheeksi.

[/vituttavaa kukkahattutäteilyä]
Avatar
Susikukko
Hauhocanus
Viestit: 3064
Liittynyt: Lauantai, 04.02.2006 15:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Susikukko » Maanantai, 21.11.2011 11:13

Jos ei normi meno nappaa niin tule keskiviikkona painimaan raget pois. Jos muutenkin haluat rajumpaa menoa ilman hipasuja niin tule keskiviikkoisin vetämään KATO:a tai mene sm-clubille.
Koskahan sitä ehtis taas sohuun?
Avatar
Susikukko
Hauhocanus
Viestit: 3064
Liittynyt: Lauantai, 04.02.2006 15:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Susikukko » Keskiviikko, 25.01.2012 09:55

Tänään siis testaaan sääntömuutosta jolla pyritään yksinkertaistamaan sääntöjä ja vähentämään liian kovaa rytinää?
Koskahan sitä ehtis taas sohuun?
Avatar
Peltokorppi
Marsalkka
Viestit: 2442
Liittynyt: Torstai, 14.06.2007 21:10
Paikkakunta: Jykylä

Viesti Kirjoittaja Peltokorppi » Maanantai, 30.01.2012 02:52

Tää on varmaan oikea paikka pistää kiitosta paraimmasta viikollopusta pitkään aikaan. Erityisesti kolmesta upeasta reenistä.

Ekat reenit stadin sydämmessä oli todellakin sen epätoivoisen ja ahistavan, tunninpituisen ajomatkan arvonen. Taitavaa sakkia ja herrasmiesmäistä menoa huippuasenteella.

Toset korppien reenit oli hyväntuulisimmat reenit missä oon ollu vuosiin tulee ihan vanhat kunnon ruttoreenit mieleen ku oltiin vasta junnuja. Loistomeininki ja innostus lajiin oli niin aitoa. Parhautta.

Sunnuntaina espoon reenit oli kuitenkin ehkä eniten mun mieleen. Luja kisamainen tempo tappeluissa ja tekemisen meininki oli ku suoraan isommasta tapahtumasta. Tästä tahtoisin mallia paljon keskisuomen reeneihin.

Kaikki nää reenit myös alko ajallan ja porukka oli valmiina mättöön ei mitään puolentunnin lusmuiluja niinku jyväskylässä.

Porukka laski osumat hyvin ja yleisesti homma oli hienolla kannalla. Sunnuntain reeneissä oli pari tapausta jotka vois vähä petrata osumien otossa mutta se ei näkyny kokonaiskuvassa ja reenit oli oikeesti todella toimivat.

Kiiämmä kunnon kyydityksestä koko sakkia. JA erityisesti meitä kestittänyttä ja kodittanutta triksiä ja mastercefklaivemiestä. Kivaa ku jaksoitte meitä. Kyllä se kissaki vielä toipuu.
"Can you quack
Can you quack like a duck when you suck"
Avatar
Falcata
Kuningas
Viestit: 2839
Liittynyt: Sunnuntai, 31.12.2006 15:39
Paikkakunta: Jyväskylä

Viesti Kirjoittaja Falcata » Maanantai, 30.01.2012 03:02

Odotan illan treeneihin Peltsiltä kattavaa raporttia ja parannusehdotuksia Jyväskylän treenien kehittämiseksi viikonlopun ekskursion pohjalta. :) Ainakin siitä puolen tunnin alkulusmuilusta täytyis jotenkin päästä eroon. :?

Ja oon muuten niin mukana seuraavalla opintoretkellä ku tänkertainen jäi väliin!

"Learn to obey before you command."

"Ei se ase vaan se käyttäjä."
Sapfon
Kreivi
Viestit: 470
Liittynyt: Lauantai, 24.05.2008 19:27
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Sapfon » Maanantai, 30.01.2012 09:36

Lämmin kiitos ruttolaisille siitä, että koulutitte meitä pk-seutulaisia taas kerran. Oli etenkin omalla kohdallani huomattavissa, että yksilötaitoja pitää parantaa vielä rutkasti :) Oli todella mukavaa, että jaksoitte ajaa sieltä asti vain boffauskulttuuria katselemaan. Tervetuloa uudestaan ja kunhan varoitatte niin varmasti saadaan majoitettua myös ensi kerralla :)
Etelän Imperiumin organisaattori, jos on asiaa voi laittaa viestiä

Alas! How many noble and valiant knights we've lost.

Kuva
Avatar
Par
Kreivi
Viestit: 466
Liittynyt: Maanantai, 05.07.2010 23:13
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Par » Maanantai, 30.01.2012 10:49

Siistiä kun kävitte, mukava saada erilaisia vastuksia välillä!
Toistaiseksi poissa kentiltä. Paluuta odottaessa.
JP666
Sotalordi
Viestit: 1116
Liittynyt: Tiistai, 27.03.2007 17:48

Viesti Kirjoittaja JP666 » Maanantai, 30.01.2012 15:23

Joo ensiksikin kiitos Evelle ja Nikolla majotuksesta ja hyvästä seurasta ruuasta saunasta ja siitä että jaksoitte meidän juttuja. Kaikki kolmet treenit olivat huisin hyviä ja meno oli joka paikassa erittäin hyvää.

Coronan treeneissä oli rento meininki ja pääsi matsaamaan sellasten jätkien kanssa joitten kanssa en ollut aikasemmin matsannut. Sopivasti sakkia ja osumat otettiin hyvin ja sitten vielä välillä todettiin että "jatka vaan mä löin myöhässä" Erittäin rehti ja herrasmies meininki suosittelen lämpimasti lähistöllä asuville matsaajille näitä treenejä.

Korppien treeneihin oli kanssa mukava päästä ja kiitos kun saimme tulla. Nuoriso toiminta on teillä hyvällä mallilla siitä iso käsi teille. Ja niinkuin peltsi sanoi niin tuli vähän meidän junnu ajan treenit mieleen, teitä vaan oli paljon enemmän siellä :lol: vetäjällä oli hyvä ote treeneihin ja vaitelevuutta löytyi hyvin ei siis ollut vain yhtä ja samaa rivi vetoa ja hyvin sekoiteltiin puolia niin varmasti kaikki sai matsata kaikkien kanssa. mitään typeryyksiä en nähnyt kenenkään tekevän ja osumat otettiin kanssa hienosti ja mallikaasti. Teillä o tois iso sali käytössä pitäkää siitä kiinni jatkossakin.


Yleis treenit. Meininki oli intensiivistä alettiin heti matsaamaan eikä laiskoteltu. Osumat otettiin hyvin joka paikassa muistettiin mistä oli ne panssarit menny ja mistä ei. Itselläni oli joitan pieniä "kauhu kuvia näistä treeneistä" mutta saman tien huomasin niiden kaikkien olevan täysin vääriä kun alettiin matsaamaan. Todella komeita suorituksia porukka teki siellä varsinkin se keihäs mies joka puukotti hydenin se jäi mun mieleen ikuisesti. Oli todella kiva nähdä kaikkia vanhoja tuttuja naamoija Kuten Jarnoa Ja Anselmia vaikka hirveesti ei kerettykkään jutskaamaan :(


Kiitois vielä kaikkille! Tulemme taas joskus käymään 8 tunnin varoitus ajalla :D
Dizabella
Kreivi
Viestit: 289
Liittynyt: Tiistai, 06.07.2010 00:04
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Dizabella » Maanantai, 30.01.2012 18:36

Kiitos hei tamperelaisten puolesta kanssa, Coronan treenit oli ihan mahtavat!
Komppaan Peltsiä ja Pauskia niiden suhteen, meidänki autossa mietittiin jo paluumatkalla, kuinka haluttais järjestää uudestaankin tällainen reissu.
Avatar
No_Recess
Kapteeni
Viestit: 126
Liittynyt: Lauantai, 01.03.2008 15:19
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja No_Recess » Tiistai, 31.01.2012 18:11

Hyvä että ihmiset viihtyivät :)

Harmi vaan et toi töölöön paikka tullaan menettämään, kun lopetan työt siinä rakennuksessa :E Toivon mukaan olen löytänyt/keksinyt uuden paikan sit niin voi taas tulla porukka kyläilee.

Onneksi toi aurinkolahden salivuoro pysyy niin pääsee ainaki kerran viikossa hesassa treenaamaan maksuttomasti :)
Valdyrin noitakuningas
Avatar
Susikukko
Hauhocanus
Viestit: 3064
Liittynyt: Lauantai, 04.02.2006 15:17
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Susikukko » Torstai, 09.02.2012 19:41

Eilen se vasta hyvä meininki oli kun 30mm lasikuitu miekka lyötiin rungosta rikki, yksi nenä ja yksi huuli aukesi ja osa lähti pois kesken kaiken. Lisäksi välillä vielä kiellettiin puhuminen ja boffaaminen :twisted:
Koskahan sitä ehtis taas sohuun?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Pääkaupunkiseudun boffaajat”