Lajiliittoon liittyminen

Valvoja: Mannunvartija

Mahti
Sotahuuto '12 -järjestäjä
Viestit: 1684
Liittynyt: Perjantai, 24.02.2006 13:40
Paikkakunta: Leppävirta

Lajiliittoon liittyminen

Viesti Kirjoittaja Mahti » Keskiviikko, 29.06.2022 12:41

Tervehdys boffaajat!

Sotahuudossa julkistettiin projekti Sotahuuto-yhdistys ry:n muuttamisesta pehmomiekkailun lajiliitoksi. Samassa yhteydessä yhdistykseen liittyminen mahdollistettiin kaikille. Kannustimme kaikkia boffaajia liittymään yhdistykseen, jotta saamme toiminnan uskottavaksi, avoimeksi ja boffauksen kenttää edustavaksi. Tapahtumassa paperilistalla kerättyjen jäsenhakemusten jälkeen yhdistyksessä on nyt yli 100 jäsentä. Tämä ei kuitenkaan vielä riitä ja lupasimme mahdollisuuden hakemuksen tekemiseen netissä. Nyt Sotahuudon nettisivuilta löytyy sähköinen jäsenhakemuslomake:
https://sotahuuto.fi/jaseneksi/

Liittymismaksu on 0€ ja jäsenmaksu vuodelle 2022 0€, kenelläkään ei siis liittyminen jää rahasta kiinni. Liittymällä jäseneksi saat tietoa yhdistyksen toiminnasta ja pääset mukaan jäsenkokouksiin, joissa päätetään yhdistyksen asioista ja hallituksesta. Tänä vuonna yhdistys on järjestänyt/järjestää mm.
-Sotahuudon
-2x Hornankattilaa
-Minihuudon
-Toiminut kustantajana ”Pehmomiekkailu Suomessa” teokselle.
-Suuren boffausseminaarin syyskokouksen yhteydessä loka- tai marraskuussa

Yhdistys hallinnoi Sotahuudon sääntöjä, päättää tapahtumien pääjärjestäjistä, tukee pehmomiekkailutapahtumia ja jatkossa lajiliiton ominaisuudessa koordinoi lajin kasvattamista ja yhteistyötä muiden lajien kanssa.

Liity siis mukaan! Kaikki boffaajat ovat suuresti tervetulleita rakentamaan uskottavampaa, parempaa ja ennen kaikkea hauskempaa skeneä.
Sotahuuto 2012 pääjärjestäjä

Hyökkäys on aggressiivista toimintaa.

Palaa sivulle “Ilmoitukset”