Palaute järjestäjille

Valvoja: Mannunvartija

Vastaa Viestiin
Avatar
Athene
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 627
Liittynyt: Perjantai, 06.07.2007 17:31
Paikkakunta: Jyväskylä

Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Athene » Maanantai, 23.08.2021 22:36

Aloitanpa tämän ketjun, kun sitä ei vielä näkynyt.

Ensinnäkin, kiitos mahtavasta tapahtumasta. Timanttisesti järjestetty!
++ paikka oli toimiva ja etäisyydet lyhyitä
+++Mahtava metsämaasto! Paras aikoihin! Lisää tällaista!
++ Varsin tasaiset armeijajaot. Tähän tarvitaan joka vuosi sekä tarkkaa silmää ja tilannetietoa, että lisäksi ripaus tuuria kristallipallon kanssa. Tällä kertaa järjestäjillä oli molempia.
++ Järjestäjien kyky joustaa tilanteen mukaan. Aika optimistisesti laadittuja aikatauluja sovellettiin lennosta varsin järkevästi. Tähän eivät kaikki pysty!
++ Koronaturvallisuus oli hyvin huomioitu (ruokailu, vessat, vesipisteet, armeijat omilla alueillaan jne.) Ainoa, mitä jäin kaipaamaan, oli nuolipisteen väljennys tai jonkinlainen porrastus, nyt siinä oli joka skenun välissä ruuhkaa ja sai odotella aika pitkään, jos halusi poimia nuolensa olematta ihan pinossa muiden kanssa.
++ Sapuskat. Kyllä Wallesmanni osaa tän vaan selvästi parhaiten. Ruoka oli hyvää ja täyttävää (no hernekeitto aina vähän kevyt), sitä sai aikataulussa ja vaikka söin parikin kertaa viimeisten joukossa, ei loppunut kesken.
+ Skenaariot. Vahvaa perussettiä. Vähän jäin tosin kaipaamaan loputtomien respojen sijaan rajattujen respojen matseja - ne ovat selvästi pelillisempiä. Mutta pikkujuttu.
++ nuoret aseenkantajat. Ilahduttivat, mutta myös ihan oikeasti auttoivat ja nopeuttivat projektiilien kanssa.

Ja ainokaiset miinukset:
- Jos loppurisk pisteytetään, risk-pisteet olisi kiva laittaa samalle etäisyydelle respalipuista. Laskin huvikseni, voittavalla puolella matkaa lähimmälle risk-pisteelle oli 55 askelta ja hävinneellä 78. Edestakaisin tämä tarkoittaa, että toiselle osapuolelle tulee juostavaksi melkein 50 metriä enemmän jokaisella respakierroksella, joita yhteensä taisi tulla toista tuhatta.
--- Etukäteistiedotus. Etenkin koronahuolen ja siihen liittyvän turvallisuusarpomisen kanssa olisi ollut tärkeää saadaa aikaisemmin konkreettista tietoa. Samoin aikataulut tulivat julki hyvin viime tipassa.

Kokonaisuus tosiaan oli erinomainen, omalta kohdaltani varmaan hauskin sohu ikinä. Siitä suuri kiitos kuuluu teille järjestäjille, ja toinen mokoma kaikille osallistujille ja erityisesti nakkityövoimalle. Olette rautaa!

Senni/Maahinkainen
Päätökset pitää tehdä oikeassa mielenvireessä, ja mieluiten nopeasti, ettei vire mene ohi.
Avatar
mulperi
Kersantti
Viestit: 52
Liittynyt: Torstai, 30.06.2011 09:22

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja mulperi » Tiistai, 24.08.2021 08:28

Välittömästi bajamajojen yhteydessä sijaitsevat käsienpesupisteet - näistä iso kiitos. Haluaisin nähdä nämä joka Sotahuudossa vielä koronan jälkeenkin. Pelkkä käsidesi ei takaa hygienisuutta ruokailupisteillä.
Mikko / Harmaasudet
maijuhau
Nostoväki
Viestit: 1
Liittynyt: Tiistai, 24.08.2021 16:26

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja maijuhau » Tiistai, 24.08.2021 16:44

Kiitos palautteesta omalta osaltani! Mukava kuulla näin monesta asiasta saatavan hyvää palautetta. ❤️
Haluaisin nyt vähän avata tuota koronatiedottamiseen liittyvää asiaa. Jokainen tapahtumanjärjestäjä elää tällä hetkellä (tai eli elokuun alussa) tapahtumajärjestämisen epävarminta aikaa. Media tuuttaa "tietoa" kokoontumisrajoituksista (leviämisvaihe sitä, kiihtymisvaihe tätä). Median tieto ei ikävä kyllä täysin vastaa sitä todellisuutta, mitä viranomaisten linja tapahtumiin oli/on. Rajoitukset eivät ole kiveen hakattuja.
Silti eletään viikko kerallaan, melkeinpä päivä. Vaikka kaikki viranomaistahot (avi, thl, seututk, poliisi jne) pitävät suunnitelmiamme hyvinä, joka päivä sai pelätä, miten käy. Viikko ennen tapahtumaa Petäjävedelle paukahti 7 tartuntaa päivässä, joka on pienelle kylälle iso asia. Oltiin melkein varmoja, että mennään leviämisvaiheeseen. No ei menty, ketju sammui saman tien. Tuskin toisaalta se olisi muuttanut viranomaisten linjaa mitenkään. Eli järkyttävä sillisalaatti, jossa edes viranomaiset eivät itse tiedä, miten menetellään.
Eli tosiaan, aivan viimeisiin päiviin saakka emme olleet edes varmoja, miten käy. Samalla pyörät pyörivät epävarmuudesta huolimatta koko ajan, koska eteenpäin oli mentävä. Otimme linjan, että kerromme heti, jos rajoitukset torppaavat tapahtumamme. Sitä ei koskaan tapahtunut. Itse ihmisenä olen avoimemman linjan tyyppi, mutta faktat tiskiin ja turhat lötinät pois oli kuitenkin loppuviimein hyvä ratkaisu, vaikka ymmärsimme kyllä ihmisten huolen.

Maiju, sos, järkkäystiimiläinen
Bootsofspeed
Nostoväki
Viestit: 2
Liittynyt: Tiistai, 24.08.2021 11:34

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Bootsofspeed » Tiistai, 24.08.2021 17:17

Iso plussa oli nuo skenaarioiden pikatoistot, perusmättöä oli paljon ja näin oli hyvä.
Vesipisteet oli myös omasta mielestä oikein toimivia.
Miinuksia tuntuukin olevan paljon, aloitetaan vaikka näistä äärettömän laiskoista alueitten rajauksista, siltatyöntö oli naurettavan toispuoleinen ja loppurisk myös. mainitsen nyt möys että lauantaina aamupäivällä traktorinmunien takana olevaa alueen rajausta ei tehty ollenkaan selväksi, joka johti siihen että monet luulivat sen olevan sallittua aluetta, ja kun kerroin järjestäjälle asiasta, vastaus oli "pitää kai siitä kuuluttaa" (spoiler, ei kuulutettu)
Tästä päästään näihin kuulutuksiin, jotka oli siis olemattomia, informaatio ei kulkenut. Päivähoitohenkilöille olisi hyvä saada radiopuhelimet, ettei jokavälissä jonku tarvi juosta ympäri kenttien etsimässä järjestäjiä kun tulee joku arkinen kysymys johon ei saa vastausta. ennen skenaarioiden alkua olisi hyvä tehdä myös deployment raja selkeäksi, ne ei sitä aina ollut. Kiitos kuitenkin järjestäjätiimille, oli hyvä sohu, vaikka löytyykin paljon kritisoitavaa!
Avatar
horsesarse-
Sotalordi
Viestit: 1371
Liittynyt: Keskiviikko, 17.05.2006 17:56
Paikkakunta: Kuopio

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja horsesarse- » Tiistai, 24.08.2021 17:41

Ensinnäkin iso kiitos järjestäjille! Paine peruuttaa koko tapahtuma oli varmasti suuri.

--- Mitenkähän tämän sanoisi, ettei kellekkään vapaaehtoisesti toisille tapahtumaa järjestävälle tule paha mieli, mutta että asia korjattaisi: Nyt viimeistään pitää haudata kuuden sylin syvyyteen se kahdeksan markkaa maksanut "my first mickey mouse" -megafoni. Kuulutuksista ja kesäteatterista ei kuulunut melkein mitään. Tapahtuma tarvitsee PA-järjestelmän ja _useita erittäin tehokkaita viranomaisluokan megafoneja!_ :)

+ Lyhyet matkat kaikkialle! Auto vieressä oli hyvä, niin saa lompakot talteen jne.
+ Sohu pitsataksi
+ Jaot lopulta riittävän tasaiset
+ Sähköaita kentän reunana, loppuu se reunan yli juoksentelu xD
+ Nuolenkerääjä pikkuapurit
+ Ne läpät jotka kuulin kesäteatterissa
+ Paljon bajamajoja
+ Joustaminen aikatauluista sään mukaan. Ihan tarpeeksi oli skenaarioita mielestäni.

- Mielestäni on turha tehdä jakoja liian aikaisin, kun ei tiedetä miten isoina ryhmät on tulossa. Foorumipelien merkitys on jo niin pieni, että jaot olisi sama tehdä vaikka samalla viikolla, kun ilmottautuminen on sulkeutunut.
- Järjestäjät määräsivät armeijalipun yhtä monta kertaa kannettavaksi 10 hengen tiimille, kuin 50 hengen tiimille, vaikka 10 hengen tiimille se on arvokkaampi pisteenlaskussa. Vie iloa meiltä voitonhimoisilta :D
- Siltatyönnössä voitto-objektiivi liikkui sivuun kesken skenaarion!? Mikä idea? Samoin saatettavilla oli toisella kilpi ja kypärä, toisella ei...
- Skenaarion yksityiskohtiin ei saanut aina eksaktia vastausta päivähoitajalta. Kiitos kuitenkin hienoille NPC hahmoille tunnelman luonnista!

+++ Vesihuolto, EA, JV, tarkastukset jne toimi. Iso kiitos kaikille vapaaehtoisille, jotka mahdollistavat tämän harrastuksen!

Pääjärjestäjälle suosittelinkin jo, kun puhuttiin tapahtuman jälkeen, paluuta Palotarukselle. Siellä on infra kunnossa!
Avatar
PattiJalka
Marsalkka
Viestit: 2389
Liittynyt: Lauantai, 05.04.2008 19:22
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja PattiJalka » Tiistai, 24.08.2021 19:42

Suuret kiitokset koko porukalle, asetarkastajista pistenikkareihinkin! Maijulle jo sanoinkin, että todella komeasti hoidettu kokonaisuus kaikkine haasteineen, vieläpä seka-ryhmäisellä tiimillä!

Koin paljon sympatiaa järjestäjiä kohtaan koko koronamyllytyksen halki, eikä täältä ole pahaa sanaakaan sen hoitoon liittyen. Päädyin kahlaamaan läpi lukuisten romaani-muotoisten viranomaisdokumenttien etsiessäni vastauksia tilanteisiin, joita te siellä olette ihan tositarkoituksella joutuneet kaivelemaan. Alkoi melkein tekemään pahaa nähdä, kuinka haastavaa tuon pallon pyörittämisen täytyi olla. Samalla kantaen kaikki lopullinen vastuu. Vallan hienosti hoidetut poikkeusolot, joihin ei kukaan ole aiemmin joutunut törmäämään -- Paljon Sohua laajemmassakaan skaalassa!

+Komeat maastot! 2016 Nummisohun maastoja haasteltiin, vaikka ehkei aivan kenties päihitettykään, niin vähintään lähellä käytiin!
+Bonuksia Skotlannin fani-lampaista!
+Metsäkin oli suota lukuunottamatta paljon siistimpi, kuin ennakkopuheista kuulin.
+Vesipisteet oli tosi hyvät.
++Valkkyriat, ihan mieletön juttu!

---Epätasaiset skenaariomaastot ajoittain.
*Metsäkohtaamisissa ylhäältä aloittaneella oli isohko etu sijoittumisen, ja taisteluun liikkumisen suhteen.
*Siltatyöntö oli todella epäsymmetrinen, toinen osapuoli joutui respaamaan reiluun ylämäkeen, ja vielä kulkemaan lipulle todella kapeaa tietä pitkin. Oli vaihtoehtona myös rämpiä kuusipensaikon lävitse, joka on vallan hidas tapa kulkea myös. Samanaikaisesti toisella puolella objektiivilippu oli jemmattu "nurkan taakse", jolloin hyökkääjä olisi joutunut historian pahimpaan kill-pockettiin, jos sitä edeltävän kapean solan lävitse oltaisiin mitenkään edes päästy.
*Loppuriskin epätasaiset etäisyydet. Tätä kenties kompensoi edes hieman se, että toista lähempänä oleva piste oli myös reilusti avoimemmassa maastossa, mutta kyllä se etäisyys on paljon radikaalimpi ero.

Mode:Helm's Deep -tiivistynyt eeppisyys olisi riittänyt viikonlopulle. Kevyemmät, jatkuvat tihkut oltaisiin voitu jättää pois
Kuvaajana Juha-Matti Marjamaa
Avatar
AnttiT
Kreivi
Viestit: 384
Liittynyt: Maanantai, 17.07.2006 14:14
Paikkakunta: Espoo

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja AnttiT » Keskiviikko, 25.08.2021 00:22

"Samanaikaisesti toisella puolella objektiivilippu oli jemmattu "nurkan taakse", jolloin hyökkääjä olisi joutunut historian pahimpaan kill-pockettiin, jos sitä edeltävän kapean solan lävitse oltaisiin mitenkään edes päästy."
"- Siltatyönnössä voitto-objektiivi liikkui sivuun kesken skenaarion!? Mikä idea?"

Otan vastuun näistä. Siltatyönnössä tavoitteena ei ollut lipun saaminen, vaan läpimurto ylärinteeseen tietylle tasolle asti. Ehdotin juuri ennen skenaariota, että tämä taso merkittäisiin armeijalipulla. Tämän vuoksi Englannin lipun siirtäminen vaakasuoraan pois hyökkäysuralta ei vaikuttanut skenaarioon, ja Skotlannin-Palkkakirveiden armeija oli lähimmillään metrin päässä tavoitteesta toisella laidalla rinnettä.

Valitettavasti säännöistä ilmeisesti jäi epäselvyyttä. :| Olisi varmaankin ollut parempi laittaa armeijaliput tavoitelinjan molemmin puolin.

Siitä olen samaa mieltä että taistelualueen muoto oli epätasapainoinen.

-Skotlannin NPC Konstantin / AnttiT
No plan survives the first enemy contact intact. We have no plan. Ergo, we survive the enemy contact intact.
Ceterum censeo, Rämä esse delendam.
Zenzu
Sotalordi
Viestit: 1014
Liittynyt: Keskiviikko, 29.08.2007 18:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Zenzu » Keskiviikko, 25.08.2021 13:35

Kiitos! Tässä joitain juttuja ensi vuosiksi.

+++ Metsämaasto oli mielenkiintoinen ja hyvä. Itse maastojuoksudueleista nauttivana olisin poistanut/ vienyt kauemmas skenaariorajoja niin paljon kuin mahdollista. Tahtoisin boffata ylös-alas hiekkakuopan laitaa ja pelätä että joku erikoissankari lähtee etenemään kosteikon yli. Monet merkatuista rajoista olisivat toimineet ilman peliteknistä rajaa luonnollisina rajoina ja pääasiallisesti taistelu olisi pitäytynyt samoilla alueilla kuin nytkin.
++ Pelialue oli kaunis, kompakti ja toimiva. Siirtymä metsäalueille kalalammen ohi oli maakuntamaisemaa parhaimmillaan.
++ Paikallisväri. Kyläläisten kahvila, katsojat ja aseenkantajat toivat oikean tapahtuman fiilistä.
+ Skenaarioissa oli hyvä tahti. Vaikka niitä oli paljon, tauot olivat sopivan mittaisia ja ne muutama pidempi osattiin kanssa pitää.
+ hommat pelitti ja kaikki tarvittava saatiin hoidettua tapahtuman aikana. Vaikka resurssien puitteissa jotkut asiat tuntuivat Osallistujien pieniinkin toiveisiin pyrittiin vastaamaan nopeasti.

- Laajemmin informaation kulku. Aiemmin mainittu mögäfoni-juttu on oma tarinansa, mutta lisäksi useamman kerran kun kävin info-pisteellä kuulin, että asiasta enemmän tietävä on poissa. Kohtaamiset olivat kyllä avuliaita ja palvelualttiita. Tässä näkyi sekä työvoiman liian pieni määrä että se miten pääjärjestäjät olivat ottaneet todella monista pikkuasioista vastuuta delegoimatta sitä eteenpäin.
- Olisi kiva, jos olisi joku tiedotusvastaava, jolla on ote imagon hoitamisesta ja tiedotteiden kirjoittamisesta. Löysin kaiken tarpeellisen, mutta olen varmaan keskivertohuutajaa tiivimmin kiinni eri boffausmedioissa.
-- Rajattomat jatkuvat respat <<< rajoitetut jatkuvat respat <<< Pulssirespat. En pidä siitä mitä jatkuvat respat tekevät matsaamiselle ja strategialle. Risk on hieno perinne, mutta säästelisin mielettömän respajumpan sinne.
-- Kikkaskenaarioita ei ole pakko olla, varsinkaan jos niille ei löydy tasaisia asetelmia.
--- Ryhmäturnausformaatin pysyminen pienen tilan koppitappelussa. Olisin kiinnostuneempi osallistumaan ja katsomaan matseja, jos otteluita voitaisiin yrittää ratkoa liikkeellä ja manöövereillä.

Teitte kaikki ison ja upean työn! Kiitos panoksestanne!
Avatar: Jenna Marttila
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 897
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Keskiviikko, 01.09.2021 02:17

+Paikka oli erinomainen, täällä tappelisi mieluusti toistekin. Hyvää metsää ja kenttää ja upeat maisemat.
+Leirijärjestelyt tarkastusket yms toimi tuttuun tapaan mallikkaasti.
+Tosi asioiden hyväksyminen


-Jaot vaikuttivat suhteellisen tasaisilta vaikka voittoprosentit toki kertovat vähän muuta. Siksi on sääli ja outoa että jakoja ei pyöritetty tasaisesti.
-Sotahuudon kotisivut näin yleisesti ottaen on hienot mutta yllättävän vaikea sieltä on tapahtuman osoitetta tai ilmoittautumista löytää. Ei oma ongelmani vaan kuulin tästä kaikilta ei alan tyypeiltä jotka oli käyny googlaamassa ja ihmettelemässä.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
Jackal
Paroni
Viestit: 155
Liittynyt: Keskiviikko, 31.05.2006 22:21
Paikkakunta: Lahti

Re: Palaute järjestäjille

Viesti Kirjoittaja Jackal » Maanantai, 06.09.2021 01:20

Heip! Kirjoittelen vasta nyt näin viikkojen jälkeen, ettei kritiikki tunnu liian tylytykseltä heti raskaan tapahtuman jälkeen.

Ensimmäiseksi, kiitos Sotahuudosta! Teitte valtavan uroteon järjestäessänne tapahtumaa näin vaikeassa tilanteessa ja olosuhteissa. Olen itsekin ollut SoHun järkkätiimissä ja tiedän, että hommaa ja huolta on tarpeeksi ihan ilmankin maailmanlaajuista pandemiaa. Alla oleva kritiikki on vaikeaa antaa, koska isoon osaan ongelmia olisi voinut löytyä ratkaisut, mikäli työvoimasta ei olisi ollut niin käsittämätön pula. On kuitenkin tulevaisuuden kannalta hyvä tietää, mihin asioihin kiinnittää huomiota.

Positiivisina asioina on mainittava jo mainittu miellyttävä pelialue ja sen sopivan mittaiset matkat. Metsä oli myös ihan mielenkiintoinen, vaikkakin hankala peluuttaa tasaisesti. Kaikkea ei voi saada. Vesihuolto pelasi käsittääkseni hyvin ja Koronaan oli varauduttu niin hyvin kuin oli järkevästi mahdollista. Erityisen positiivista oli kuulla se, miten tehokkaasti viranomaisiin oli asiasta oltu yhteydessä.

Siitä päästäänkin sitten ensimmäiseen asiaan, joka hankaloitti tapahtumaan osallistumista: viestintä ja erityisesti Koronaviestintä tuntui käsittämättömältä harrastusyhdistyksen vastuuhenkilön näkökulmasta. Boffaajien keskuudessa oli valtavasti epävarmuutta ja monet jättivät tapahtuman välistä. Toisaalta välittömästi kun saimme (yksityisviestillä??) selostuksen niistä toimista, joita Sotahuutoyhdistys oli tehnyt asian suhteen, nousi yhdistyksessämme luotto Sotahuudon turvallisuuteen huomattavasti. Olisi ollut todella helpottavaa, jos näistä toimista olisi tiedotettu selkeästi, kattavasti ja vaikka toistuvasti. Ymmärsin, että asiaa on perusteltu alati muuttuvan tilanteen epävarmuudella, mutta minun järkeilyni mukaan se on vain suurempi syy pitää aktiivisesti meteliä asiasta. Kun Koronatilanne paheni äkisti heinäkuussa olisi ollut helpottavaa saada tiedote, jossa olisi edes todettu, että "olemme tiedostaneet tilanteen ja otamme sen huomioon".

Viestinnästä yleisesti ottaen tuli sellainen olo, että siihen olisi pitänyt olla selkeämpi suunnitelma. Tiedotteita ja tietoa joutui kaivamaan Facebookista keskustelujen lomasta eikä tiedot päivittynyt selkeästi nettisivuille. Ehdottaisin, että kaikki tiedotteet olisi selkeästi otsikoitu ja jaettu Discordiin, Facebookiin ja mieluiten myös nettisivuille.

Viestinnästä aasinsilta jakomuutoksiin: ymmärrän täysin, että Sotahuutoa edeltävällä viikolla piti tehdä paniikkiratkaisuja, mutta pakko myöntää, että tuntui aika paskalta saada keskiviikkoaamuna tietää, että Perkele oli siirretty Englannille. Palkkakirveiden johdolla oli ollut hyvä meininki ja olin juuri viikonloppuna viettänyt monta tuntia kirjoittaen playbookkia armeijalle. Kaikki työ valui hukkaan, eikä Englanti ehtinyt käydä millään merkittävällä tavalla toimintaa läpi. Kuten sanoin, ymmärrän tilanteen mahdottomuuden, mutta olisi ollut kiva, jos meiltä olisi kysytty etukäteen tai edes varoiteltu tai edes pahoiteltu tilannetta. Nyt homma tuli läimäyksenä kaksi päivää ennen SoHua Facebook-päivityksenä ilman mitään yhteydenottoa, selitystä tai varoitusta.

Sitten tapahtuman aikataulu. Positiivista on, että siitä joustettiin rohkeasti, mutta tulevia Sotahuutoja ajatellen haluaisin ehdottaa, että höllätkää niitä aikatauluja. Alkuperäisen aikataulun mukaan leirin purkuun olisi päästy 17:30. Parikin tuntia voi mennä leirin purussa, joten paikalta olisi päässyt lähtemään vasta pahimmillaan puoli kahdeksalta, seitsemän tuntia edellisestä ruokailusta. Sitten varusteiden palautus varastolle tms. ja pakollinen jälkihuolto, kotikaupunkeihin ajelu jne. tarkoittaisi, että nukkumaan pääsee aamuyöllä. Nytkin, vaikka aikataulua aikaistettiin huomattavasti, oli monet meistä kotona vasta kahdentoista jälkeen. Kaiken kaikkiaan aikatauluissa on löysäämisen varaa, skenaarioita ehdittiin nyt taistella oikein reilu määrä (vaikkei päästy lähellekään alkuperäistä suunnitelmaa).

Muina huomioina Riskin ja Työnnön epätasaisuudet, epämääräiset aluerajat ja briiffit, huonot megafonit yms. mitä täällä onkin jo puitu. Huonosta viestinnästä ja järjestäjien ilmeisestä stressistä varmaankin kertoi esimerkiksi sellainen tilanne, että koko Englanti-palkkikset oli missannut Riskin ohjeistukset kokonaan ja kun menimme kysymään NPC:ltä, että miksi skenuun huudetaan viittä minuuttia kun mitään infoa ei ole annettu, implikoi kyseinen järjestäjä siinä lällärin kautta lisäaikaa pyytäessään, että ikäänkuin me oltaisiin jotenkin tahallaan tai viitsimisen puutteesta jätetty kuuntelematta ohjeita ja siksi ulapalla skenusta vaikka siinä oli koko osapuolen armeijajohto ihan tasapuolisen pihalla tilanteesta. Ei näin. Päivähoitohenkilöiden pitäisi olla se helpoin ja avuliain kontakti jonka puoleen kääntyä.

Toisaalta, ymmärrän, että jaksaminen on varmasti ollut lopussa ja huomasi sen välillä järjestäjien kireydestä, että helppoa ei järjestäminen ollut. Se on tietenkin kurjaa huomata, että järjestäjillä meinaa kiristää vanne vähän turhan tiukalla, mutta ei siinä auta kuin hattua nostaa siitä, että puskitte läpi aivan varmasti tähän mennessä haastavimmista järjestysolosuhteista. Kaikki valittaminen sikseen, myönnän, että minulla oli kuitenkin loppupelissä kiva Sotahuuto ja vaikka aina löytyy naputettavaa, oli kuitenkin äärimmäisen tärkeää skenelle, että Sotahuuto 2021 järjestyi.

Kiitos.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute ja jälkipelit”