Viikkotiedote 2

Valvojat: RobertHatt, Princeps, Tyrisalthan

Avatar
RobertHatt
Asemies
Viestit: 14
Liittynyt: Keskiviikko, 12.08.2015 11:39

Viikkotiedote 2

Viesti Kirjoittaja RobertHatt » Keskiviikko, 12.07.2017 22:24

Päivät Sotahuutoon hupenevat silmissä ja järjestelyissä pistetään Pistohiekalla pian iso vaihde silmään Sohun rakennusleirin merkeissä. Tiedotettavaa asiaa kuitenkin vielä riittää, joten let's get down the business.

1. Sotahuutopaidan ennakkotilaus.

Sotahuuto 2017-paitaa kuvittaa facebook-banneristakin tuttu, hempeä nuijasoturi, joka tarmoa puhkuen on valmis sodan ja rakkauden töihin. Paita kustantaa 10 euroa. Desiginia pääsee vielä tarkastamaan tästä linkistä: http://imgur.com/a/egPqO. Kuvitus on allekirjoittaneen käsialaa.

Paitaa voi ennakkotilata maanantaihin 17.7. asti laittamalla Sotahuuto ry:n sähköpostiin sotahuutory@gmail.com viestiä otsikolla ”SH2017 Paitaennakko.” Viestistä tulisi selvitä seuraavat tiedot: Tilaajan nimi ja koko jossa paidan haluaa (s-xxl). Ennakkotilatut paidat ovat noudettavissa omalla nimellä Sotahuudon infosta ja maksetaan käteisellä paikan päällä (varaa mieluiten tasaraha!).

Jos haluat Sotahuuto-paidan kannattaa se ehdottomasti ennakkotilata. Painatamme lisäksi pienen erän paitoja yleiseen myyntiin, mutta näiden kanssa emme pysty takaamaan, että saat juuri haluamasi koon.

2. Sotahuudon infolehtinen (sisältää aikataulut ja tunnistuskuvaston*)

Tekninen ja graafinen mestarimme Kapu Karvo on pistänyt parastaan ja väsännyt infolehtisen täynnä raakaa dataa ja miellyttävää kuvitusta. Printtiversiota on tuttuun tapaan jaossa tapahtumassa.

Infolehtistä pääsee tarkastelemaan tästä linkistä: https://www.dropbox.com/s/wy8nd9hmc9mjg ... 3.pdf?dl=0

*Draakkien tunnistusukko puuttuu vielä meiltä. Jos ehditte väsätä semmoisen tässä viikonloppuun mennessä saadaan se mukaan printtiversioon.

3. Asetarkastuksista

Infon vieressä sijaitsevat ase- ja nuolitarkastuspisteet avautuvat perjantaina kello 19 mennessä ja tarkastuksia jatketaan klo. 24 asti.

Panssaritarkastukset hoidetaan kootusti ryhmäkohtaisesti. Ryhmä levittää kaikki panssarinsa esille yhtä aikaa leiriinsä ja ollessaan valmis laittaa tekstiviestiä pääpanssaritarkastajalle (puhelinnumero infolehtisessä), jonka jälkeen panssaritarkastaja saapuu paikalle mahdollisimman pian.

Erittäin myöhään saapuville on mahdollisuus tarkastuttaa aseensa lauantaiaamuna klo 8.15-8.45 ase- ja nuolitarkastuspisteillä. Pyydämme lämpimästi, että kaikki kynnelle kykenevät kuitenkin tarkastuttavat aseensa perjantai-iltana.

4. Pieni muutos armeijajakoihin

Ennakkotiedoista poiketen Hopeapatongistit eivät osallistu tämän vuoden Sotahuutoon. Tämän takia tapahtuman kotikenttätiimi 13. komppania siirretään Ruotsin Aatelisilta Talonpojille. Ruotsin Aateli on tämän siirron jälkeen yhä matemaattisesti tapahtuman väkilukuisin armeijakunta, koska Etelän Imperiumi on ehkäpä Sotahuudon historian nimensä veroisin ryhmä.

5. Haavurit

Tästä on tullut kyselyä, joten muistutetaan, että tapahtumassa on tänäkin vuonna käytössä haavurit, jotka toimivat Sotahuudon taistelusääntöjen kohdan 2.3.3 mukaisesti (https://www.sotahuuto.fi/saannot.html).

Haavaliinat ja haavuriessut tulevat tänä vuonna järjestäjien puolesta ja jaetaan ryhmille paikan päällä ilmoittautumisen yhteydessä.

6. Sotahuutokahvila

Anttolalainen kahvila Agassi tulee pitämään Sotahuutoon kahvilaa. Kahvilasta saa #kahvia (1e/kuppi) sekä suolaista ja makeaa leipomotuotetta.

Kahvila on avoinna läpi tapahtuman perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltapäivään (huom. ei öisin).
Huom! maksutapana toimii vain käteinen.

Työntäyteisin terveisin
-Järjestävät nuijat
Avatar
RobertHatt
Asemies
Viestit: 14
Liittynyt: Keskiviikko, 12.08.2015 11:39

Re: Viikkotiedote 2

Viesti Kirjoittaja RobertHatt » Torstai, 13.07.2017 08:55

Tunnistuskuvasto vielä erikseen:

Kuva
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Ilmoitukset”