SH17 - Asetarkastusilmoitus ja tarkastajarekry

Valvojat: RobertHatt, Princeps, Tyrisalthan

Avatar
Amileontti
Herttua
Viestit: 566
Liittynyt: Maanantai, 16.10.2006 01:36
Paikkakunta: Hki.
Viesti:

SH17 - Asetarkastusilmoitus ja tarkastajarekry

Viesti Kirjoittaja Amileontti » Torstai, 15.06.2017 13:13

Tervehdys, sotahuutokansa!

Haluamme tehdä tästäkin vuodesta turvallisen ja miellyttävän boffauskokemuksen koko skenelle, joten tänä vuonna tarkastuksissa kiinnitetään erityistä huomiota aseiden yleiskuntoon ja ikäisyyteen. Toivomme tarkastajien puolesta siis, että kiinnitätte erityten huomiota miekkojenne terän kuntoon ja pistokärkienne hapertuneisuuteen.
Aseidenne pitkäikäisyyden – että yleisen turvallisuuden – kannalta suosittelemme, että rakennatte aseitanne käyttäen yläkanttiin mitoitettua määrää pehmustetta, sen sijaan että suunnittelette astalonne minimipehmustuksin. Kolme senttinen miekan terä kuluu ja murtuu huomattavasti nopeammin nelisenttiseen nähden. ;)

Eksoottisista aseista on herännyt hiukan keskustelua tänä vuonna, eivätkä asetarkastajat vuonna 2017 tule rajoittamaan pelaajien bofferiaseita viitekehyksen tai aluerajojen perusteella (ns. "rataslukkopistoolit" kuitenkin historiallisen asekehityksen ääriasteena – eli ei modernisoida sodankäyntiä tänä vuonna sen pidemmälle :lol:)
Heittoaseet ovat myös sallittu monimuotoisina, sen ehdoin että niiden minimikoko on joko metrin mitta (heittokeihäät) tai vaihtoehtoisesti 130 senttimetrin ympärys. Helsingin treeneissä on menneenä treenikautena nähty mm. intialaisia chakram-renkaita ja ne ovat tänä vuonna sallittuja, olettaen että lentävät turvallisesti ja ylittävät minimikoon.
Epätyypillisten ja erikoisten aseiden tapauksessa ne tuodaan jatkossakin pääasetarkastajan arvioitaviksi.

Toivottavasti ensi vuodeksi politiikka sallittujen boffereiden suhteen herättää lisää keskustelua. Ketju aiheesta löytyy Yleiseltä alueelta.

Sotahuuto 2017 etsii myös tällekin vuodelle ASETARKASTAJIA.

Asetarkastajan tehtävä on kunniakas, mutta myös vastuullinen. Jos olet Sotahuutoja kokenut ja valmis syventymään aseiden rakenteisiin, voit olla olla hakemamme asemestari.

Asetarkastajana olet velvollinen tarkastamaan Sotahuuto-perjantaina kollegoidesi kanssa boffereiden rakennetta ja kuntoa klo 19-24. Myös ennakkoasetarkastuksien tekeminen julkisissa harjoituksissa ennen Sotahuutoa on hyvin toivottua.

Asetarkastajille tarjotaan ILMAINEN SOTAHUUTO ja KAHVIA JA PULLAA työnsä palkaksi.

Asetarkastajia haetaan tehtävään kymmenen ja hakemuksen voi jättää allekirjoittaneelle yksityisviestillä. Eduiksi nähdään yleinen Sotahuuto- ja boffauskokemus.

Peli-ilollista ja turvallista Sotahuuto-vuotta kaikille harrastajille!

- Pääasetarkastaja 2017
Varmalla sydämellä

Palaa sivulle “Ilmoitukset”