EA-palaute

Suomen suurin treenileiri Noxbo, järjestetään 20.5.-22.5.2016 Hauhon Härkälinnalla! Odotettaessa 300 osallistujaa, otetaan mausteena teemaksi "armeijatason taktiikka".

Valvojat: Hellowenisti, Teme

Alueen säännöt
Treenileirin tarkoitus on harjoitella turvallisessa ympäristössä. Olkaa kohteliaita ja huomaavaisia. Tukekaa toisianne. Seuratkaa visioitanne. Uskaltakaa ottaa riskejä, älkääkä pelätkö epäonnistumista.

Vain positiivissävytteisiä viestejä. :)
Avatar
tiamanti
Kreivi
Viestit: 493
Liittynyt: Torstai, 08.04.2010 22:47

EA-palaute

Viesti Kirjoittaja tiamanti » Sunnuntai, 22.05.2016 19:02

Kiitos kaikille osallistuneille EA-tiimin puolesta!

Tämän vuoden NOXBOssa koikeilimme kiinteän EA-tiimin toimimista! Eli viikonlopun paikkaukset suoritti 3 henkilön tehotiimi, joka valmistautui mahdollisimman hyvin treenitapahtuman haasteisiin. EA-vastaava teki myös EA-kartoituksen lähimmistä terveysalan tarvittavista palveluista. Tämän lisäksi meillä oli tapahtumassa (jatkuvassa valmiudessa) töihin kutsuttavia EA-varamiehiä - heitä ei tarvittu tapahtuman aikana.

Pyrkimys oli suorittaa ystävällistä ja tehokasta hoitoa!

Jättäkää palautetta!

Terv. Tiina EA-vastaava
SH16 Pääjärjestäjä & taidevastaava
Camulosin viestintävastaava >>------>
Avatar
Foe
Herttua
Viestit: 525
Liittynyt: Tiistai, 06.07.2010 19:18

Re: EA-palaute

Viesti Kirjoittaja Foe » Maanantai, 23.05.2016 16:20

EA:n toiminta oli nopeaa ja tehokasta.

Ohjeistus Hämeenlinnan päivystykseen tapahtumapaikalta oli myös hoidettu hyvin ja myöskin tuolla tiesivät heti arvata, mistä ollaan tulossa paikattavaksi.
Incendiary pigs
Avatar
keredwel
Kapteeni
Viestit: 102
Liittynyt: Keskiviikko, 22.03.2006 20:48

Re: EA-palaute

Viesti Kirjoittaja keredwel » Maanantai, 30.05.2016 14:01

Kiitos paikkauksesta!

Tää ei niinkään liity EA-tiimiin ehkä, mutta voisi olla hyvä jos tapahtuman loputtua paikan päälle jätettäisiin ainakin muutama EA-tavara (laastaria, kylmäpakkausta jne), jotka lähtisi vasta viimeisten järjestäjien mukana pois, sillä vielä väsyneenä pakkaillessakin voi tapahtua jotain tai viikonlopun aikaisemmat tapaturmat tarvita vielä viimeistä jälkihoitoa. Itellä venähti lihas tokavikassa skenussa ja muutuin suht kävelykyvyttömäksi, sain kylmäpakkauksen pikaisesti ja se helpotti, tapahtumasta pois lähtiessämme noin klo 17.30 olisin kaivannut vielä yhtä kylmäpakkausta puolentoista tunnin ajomatkalle mukaan. Valitettavasti EA ja kaikki tarvikkeet olivat jo ehtineet lähteä. Sain kyllä syvät pahoittelut tästä ja olen vielä elossa, mutta vastaisuuden varalle ajatusta. :)
where have all the river pirates gone?
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Noxbo 2016”