Akatemian palauteosasto

Nimi kertoo kaiken

Valvojat: Hellowenisti, Teme, Pih

Vastaa Viestiin
Avatar
De-Kaani
Soturi
Viestit: 35
Liittynyt: Sunnuntai, 16.08.2015 23:03
Paikkakunta: Helsinki

Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja De-Kaani » Sunnuntai, 16.08.2015 23:22

Hei!

Meille voi antaa sekä risuja että ruusuja, sekä erityisesti rakentavaa palautetta.

Jos oikein ymmärsin palautteesta, niin lippu ei ollut sopivan kokoinen. Ensi vuonna siis isompi lippu.

Akatemian komentaja kiittää ja kuittaa.
Akatemian komentaja ja ensisijainen yhteyshenkilö.
Noudettava
Kreivi
Viestit: 374
Liittynyt: Keskiviikko, 30.04.2008 19:21
Paikkakunta: Tampere

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Noudettava » Maanantai, 17.08.2015 02:15

Huh huh! 27 aloittelijaa, joilla ei ollut ongelmaa mennä haastamaan mitään kokenuttakaan ryhmää. Lopputulos nyt oli mitä oli mutta se paranee reippaasti ensi vuodelle, jos vain jaksatte treenata kunnolla.

Vaikka huudan ja meuhkaan komentaessa galeneita samalla kun pistelen teitä keihäällä, niin ei minua kannata sen takia ruveta pelkäämään! Minä lopetan huutamisen, kun tulette tappamaan minut! Toisin sanoen teidän isojen kilpien takana te olette keihäältä melko hyvässä turvassa, mutta teidän pitää saada tueksenne keihäs tai antaa itse keihäsmiehelle turpaan pienellä rynnäköllä. Muuten te kuolette ennen pitkää niille paikoillenne, kuten nyt useammalle Akatemian jäsenelle tänä viikonloppuna kävi minun edessäni...

Nämä ohjeet toimivat kohdatessa hieman hajallaan oleva skirmish ryhmä. Linjaan on omat sääntönsä joita en jaksa ruveta kirjoittelemaan. Kyselkää lisää paikallisten ryhmien kokeneemmilta kavereilta, vaikka pitäisittekin omat treeninne!
Avatar
Zenzu
Sotalordi
Viestit: 1002
Liittynyt: Keskiviikko, 29.08.2007 18:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Zenzu » Maanantai, 17.08.2015 09:15

Tervetuloa skeneen! Loistavaa nähdä noin iso ja räikeän värinen ensikertalaisporukka mukana mähinöissä. Toivottavasti ensi vuonna tulette uudestaan vähintäänkin samankokoisena laumana. Röyhkeyttä ja pelisilmää tulee vaan tappelemalla, eli treeneihin ja tapahtumiin vaan niin usein kuin mahdollista

Vaikka aseidenne tarkastaminen johtikin huikealle nostalgiatripille, sentin vanerista tehdyt tornikilvet ja viiskymppinen pvc keihäsmateriaalina kannattaa jättää tälle vuodelle. Sohumenestyksestä on kolmasosa taktiikkaa, kolmasosa tekniikkaa ja kolmasosa varustelua. Se ansaitusti voitettu lahjakortti varmaan auttaa tässä!

Erityiskiitokset vielä iltamättöihin osallistuneille akateemikoille. Oli parasta.
Avatar: Jenna Marttila
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 891
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Maanantai, 17.08.2015 10:20

Hyvin skriinasitte sossia.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Avatar
frozen
Herttua
Viestit: 699
Liittynyt: Sunnuntai, 20.04.2008 17:25
Paikkakunta: Kerava

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja frozen » Maanantai, 17.08.2015 14:25

Veditte todella hyvin uudeksi ryhmäksi! Kehitysehdotuksissa komppaan Zenzua, eli kilpimateriaalin vaihtamista vaikkapa 4mm koivuvaneriin kannattaa harkita, samoin kuin bambua/lasikuitua PVC:n tilalle varsiaseissa. Kevyemmillä aseilla vaan jaksaa pamputtaa pidempään, jolloin sitä kadonnutta painoa varusteisiin voikin sitten pikkuhiljaa alkaa lisäillä takaisin panssarien muodossa ;)
Suolaisin kirjoitti:
Maanantai, 02.07.2018 18:14
'Kesäpelit' oli mielestäni parempi vaihtoehto kuin kisaaminen siitä kuka saa hävitä Uudenmaan Liitolle ryhmäturnauksen finaalissa.
Kuva
Avatar
mulperi
Kersantti
Viestit: 47
Liittynyt: Torstai, 30.06.2011 09:22

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja mulperi » Maanantai, 17.08.2015 14:30

Tämä tuli varmaan selväksi jo tapahtuman aikanakin, mutta meillä Harmaasusilla oli hauskaa teidän rivinne vahvistuksena. Tapahtumanaikainen kehitys oli silminnähtävää, ekoissa skenaariossa teillä oli ymmärrettävää epävarmuutta mutta myöhemmin yllätitte useamman kerran todella positiivisesti rohkeilla manöövereillä tai linjan pitämisellä raskaita päälletulijoita vastaan. Tsemppaajapalkinto meni oikeaan osoitteeseen :)
Mikko H. / Harmaasudet

avatar-kuva: Jari Kuskelin
Avatar
Kommando
Herttua
Viestit: 830
Liittynyt: Perjantai, 06.02.2009 22:46
Paikkakunta: Helsinki

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Kommando » Maanantai, 17.08.2015 19:24

Kuka olisi uskonut, että näin iso joukko aloittelijoita tulisi kertaheitolla Sotahuutoon. Hyvää menoa puolin ja toisin, ei voi muuta sanoa. Teidän kanssa oli hienoa mennä tykin kanssa, teidän takana sai rauhassa latailla. Lisää treenejä ja varusteiden parantelua, niin pääsette hyvin mukaan linjaryhmien kerhoon.
Rämäpää Rämäläinen 09-14, Etelän Imperiumin Insinööri -15, Akatemian Patterin Luutnantti -16, Valdyrin Skaldi -17-18.

PK-seudun hullu tiedemies
Beatific kirjoitti:Tulipa rekrytoitua oikea kultakimpale Pirttimäen treenileirillä :-)
Avatar
Swann
Kersantti
Viestit: 43
Liittynyt: Keskiviikko, 02.07.2014 19:06

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Swann » Tiistai, 18.08.2015 12:18

Hienoa nähdä Sohussa uusia joukkueita varsinkin näin runsaslukuisena. Suosittelen jatkoa varten miettimään miten haluatte profiloitua. Oletteko rynnäkköryhmä (ULI, Hurtat), vaiko linjaryhmä (SOS, Niittoväki, Perkele). Nyt te muistutitte aseistukseltanne (päivittäkää sitä niin tehotkin nousevat) lähinnä rynnäkköryhmää, mutta taistelitte (tai teitä peluutettiin) yleensä kuin linjaryhmä. Eli jouduitte taistelmaan pikejä vastaan passiivisesti linjana, ilman omia pikejä. Seuraksena oli valitettavan usein tappio ja panssarin vähyydestä johtuen joskus jopa nopea sellainen. Toisaalta heti kun taktinen tilanne salli rynnäkön, tulostakin alkoi tulla!

Tilanteenne muistuttaa hieman Imperiumin takavuosien tilanetta ilman linjakilpiä ja pikejä. Ilman työhön sopivia varusteita ei menestystäkään tule, oli yhteishenki kuinka hyvä tahansa ja vaikka porukasta löytyisikin yksilöitä, joilla on myös kokemusta ja taitoa. Linjaryhmän pääase nyt vain on 4-5m piikki (pike).

Jos taas halajatte rynnäköidä, teidän on opittava röyhkeyttä ja nopeutta vaikka Kuolalta, Ulilta tai Hurtilta. Siinä tapauksessa teidän on myös vaadittava, että teitä peluutetaan vahvuuksienne mukaan. Toki teidän täytyy tietää myös milloin ja mihin hyökätä.

Kumman tahansa tien valitsettekin, tervetuloa mukaan taistelemaan! Esittämästäni kritiikistä huolimatta teillä oli täysin Olarin pystymetsistä tulleeksi ryhmäksi hyvä ensiesitys. Teitä esitettiin meillä usein glorian saajaksi (itse yritin kyllä parhaani mukaan estää sen :twisted:). Ensi vuonna menee varmasti paremmin, teikäläiset ovat sen verran aktiivisia treenaamaan!
Et sie tunne minnuu? Mie olen Valdyrin Miika. Nykyään Nahkajuhanin mannekiini. Mis sie tarvitset oikei hyvvää miestä keihään kans. Täs siul on sellane.
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5685
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja saloneju » Tiistai, 18.08.2015 14:42

Mahtavaa nähdä uutta verta skenssä näin isolla joukolla! Ei muuta kuin vain seuraava vaihde päälle ensi vuodeksi, vuoden lisää enemmän treeniä alle ja varustus ja ryhmäkonsepti kunnolla mietintään niin odotan innolla minnekä asti pääsette ensi vuonna. :)
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Avatar
Terba
Herttua
Viestit: 866
Liittynyt: Perjantai, 20.06.2008 07:25
Paikkakunta: Oulu

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Terba » Tiistai, 18.08.2015 14:49

Jousimiehenä ilahdutti suuresti että olitte erikseen merkinneet johtajanne, jotta tiesi ketä tiputella. Eli vinkkinä: Opetelkaa ryhmän sisällä johtohenkilöt, ja heivatkaa prenikat kuuseen. Muutenkin komentorakenteenne vaikutti tarpeettoman raskaalta moniportaisine komentosysteemeineen, oikeasti Sotahuudossa riittäisi että on selkeästi ryhmänjohtaja ja muutama apupässi, ja kaikki muut ottavat tarvittaessa aloitteen jos nämä muutamat johtohahmot ovat pois pelistä.

Muuten ei voi ku hattuu nostaa, erittäin vaikuttava suoritus saada noin iso ryhmä, yhtenäisellä varustuksella ja joskeenkin mietityllä konseptilla Sotahuutoon asti. Monesti nämä projektit romahtaa siihen että suunnitellusta 20-30 hengestä perille asti vaivautuu se 10 tyyppiä, mutta te saitte paikalle oikeasti ison ryhmän. Sitä täytyy arvostaa. Sitten vaan ensi vuonna tappajan asenteella uudelleen mukaan, niin hyvä tulee.
Kuola Tier 1 Operator | Hydenin vihermädättävä mielikuvitusolento

Profiilikuva: © Jari Kuskelin 2014
Avatar
Partanauraja
Sotilasmestari
Viestit: 90
Liittynyt: Sunnuntai, 09.12.2007 23:54
Paikkakunta: Hämeenlinna

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Partanauraja » Tiistai, 18.08.2015 21:15

Aivan mahtavaa menoa!

Teitä oli ilo katsella taistelukentällä tänä vuonna - uusi porukka, kohtuu hyvät varusteet päällä ja oikea asenne koko touhuun. Ensi vuodeksi reenaatte vain kovasti ja panostatte uusiin kamoihin - nyt varsinkin, kun teillä on lahjakortti rautakauppaan. Ja jos haluatte vinkkejä vanhemmalta ryhmältä, niin Perkelen porukkaa saa aina konsultoida. Treenileireille on myös mahdollista päästä, jos ollaan tarpeeksi isossa paikassa mähisemässä.

Ensi vuonna uudestaan ja entistä kovempina!
Wanainmaan veteraani, nykyinen perkele. Jos rottinkimatsaus kiinnostaa, ota yhteyttä.
Avatar
Ahneman
Paroni
Viestit: 176
Liittynyt: Keskiviikko, 04.02.2009 14:49
Paikkakunta: Helsinki

Re: Akatemian palauteosasto

Viesti Kirjoittaja Ahneman » Sunnuntai, 23.08.2015 11:26

Hei AIVAN MAHTAVAA!

Ei kyllä tuollaista juuri tapahdu, että ihan ns. "pystymetsästä" löytyy yht'äkkiä lähes kolmekymmentä ensikertalaista sotahuutoon vetämään. Ja vieläpä noin hyvällä asenteella! Akatemia on äärimmäisen tervetullut ryhmä osaksi sotahuutoja ja koko suomen boffauskarttaa. Sitä jaksaa aina ihmetellä, että miten niitä boffaajia mahtuu Espooseen niin paljon, mutta pahus vie, mahtuisi niitä muuallekin, jos tuollaista Akatemia-rekryä harrastettaisiin enemmän.

Täällä on kovasti annettu palautetta toimiinne kentällä ja taistelutehoonne. Itse nostan esiin teidän pukeutumisen. Huovat ja pyyhkeet on helppo ratkaisu, mutta vähän epäkäytännöllinen. Kuten totesitte itsekin, niihin ei voi maalata ja odottakaa vaan jos koskaan joudutte taistelemaan sateella (sotahuudossa äärimmäisen epätodennäköistä). Siitä se vasta ilo syntyisikin :D Pukeutumisella on myös suuri psykologisoiva vaikutus. Sotahuudon ainoana huoparyhmänä luotte teistä kuvaa "pehmeänä alottelijaryhmänä". Toki te aloittelijaryhmä olettekin, mutta en tiedä tarvitseeko sitä pukeutumisella vielä erikseen korostaa.

Kokonaisuudessaan voisin sanoa, että olette tehneet mahtavan työn pelkästään olemalla olemassa! Sotahuudon tsemppipalkinto meni oikeaan osoitteeseen! Ensi vuonna toivon näkeväni kovemman, vahvemman, pelottavamman, mutta edelleen yhtä hyvähenkisen Akatemian. Tämän vuoden perusteella uskon, että tämä on teille täysin toteutettavissa!
Keihäs on rapid fire -ase.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Palaute ja muut”