Ryhmäidentiteetti

Ryhmä Rämä, TURA, Rutto, Wanainmaa, Entalia, Haltia ja noin seitsemän kääpiötä, IHEBO, Auerbachin kolonna, Team Susiraja
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Ryhmäidentiteetti

Viesti Kirjoittaja Azor » Lauantai, 06.05.2006 14:06

Tässä vaiheessa voisi hieman keskustella ryhmiemme identiteeteistä: keitä he ovat, miksi he taistelevat, miten he sijoittuvat historiallisiin oikeisiin armeijoihin (vai sijoittuvatko ollenkaan?). Eli nyt en puhu niinkään varusteista tai osaamisesta, johon on toinen ketju, vaan nimenomaan "taustalla vaikuttavasta ryhmän tarinasta".
Avatar
Azor
Ylläpito
Viestit: 1442
Liittynyt: Keskiviikko, 25.01.2006 03:44
Paikkakunta: Vantaa
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Azor » Lauantai, 06.05.2006 14:25

RYHMÄ RÄMÄ

Liettuan suuriruhtinas Vytautasin, kuningas Jogailan serkun, henkilökohtainen kaarti. Kaarti perustettiin vuonna 1399 Jogailan nyrkiksi mongoliuhkaa vastaan. 1404 retkue osallistui Smolenskin valloitukseen ja 1406-1408 sotatoimiin Moskovan suuriruhtinaskuntaa vastaan. Lisäksi se on koko olemassaolonsa tehnyt lukuisia sissi-iskuja Teutoneiden karavaaneja ja joukkoja vastaan. Ryhmää pidetään hyvin monipuolisena ja taktisesti terävänä.

Rämäläiset ovat kotoisin Samogitian syvistä metsistä ja vihaavat maakuntansa miehittäneitä Teutoneita kaikesta sydämestään, mielessään verinen kosto satojen vuosien riistosta. Retkueen jäsenet ovat lähes poikkeuksetta pakanoita ja ylpeitä siitä. He palvovat Perkunasta, muinaista ukkosenjumalaa, toivoen saavansa tältä salaman nopeuden ja voiman riistäjiä vastaan. Samogitian, koko Liettuan, koko Itä-Euroopan vapaus mielessään Ryhmä Rämä käy taistoon!

Sotahuuto: "Nopeus ja röyhkeys!"
JP
Paroni
Viestit: 157
Liittynyt: Keskiviikko, 08.03.2006 19:31
Paikkakunta: vihtavuori

Viesti Kirjoittaja JP » Lauantai, 03.06.2006 15:10

Rutto

Rutto on n.1300 luvulla syntynyt järjestö joka uskoo, että euroopassa riehunut mustarutto, oli jumala joka yritti hävittää ihmiset maan päältä. Kun alkoi näyttää siltä, että rutto ei ehkä tuhoakkaan ihmiskuntaa. päätti tämä järjestö reippaasti jatkaa siitä mihin tämä nimenomainen tauti jäi.
Rutto järjestölle sota on vain tekosyy lahdata ihmisiä. Ruttolaisten pieni lukumäärä johtuu siitä ,että jos ei muuta löydy he riehuvat keskenään. Kaikki varustus on ruumiilta kerättyä joten se on hyvin sekalaista.Rutto on Puola-Liettuan joukoissa koska uskoo teutonien voittoon.
Räyh!
Avatar
tiarAnon
Sotalordi
Viestit: 1379
Liittynyt: Torstai, 23.02.2006 14:47
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja tiarAnon » Sunnuntai, 25.06.2006 18:27

Entalia

Entalia on pieni puolalainen maakunta, kuuluisa lähinnä oivasta oluestaan, ei niinkään suurista sotureistaan. Kreivi Gniewomir on kuitenkin kuningas Jogailan pikkuserkku äitinsä puolelta, ja kuninkaallisten viestinviejien ratsastaessa kartanon pihaan ei hänelle jäänyt mahdollisuutta vastata ei. Kreivin kaartin parhaat soturit lähetettiin kreivikunnan jokaiseen kolkkaan, värväämään nuoria ja uhkarohkeita.

Teutonien ryöstely ja rellestys oli herättänyt paljon katkeruutta ja pahaa verta, ja vaikkei Entalia ollutkaan jäänyt suoraan rautasaappaitten jalkoihin, ei värvääjillä ollut missään vaikeuksia löytää kuumapäisiä nuorukaisia valmiina astumaan herransa väreihin. Aurat taottiin rujoiksi miekoiksi, kuokat keihäiksi, ja kreivin räätälit ompelivat sormet verillä uusia tabardeja sotkeutumaan taistelukenttien hiekkaan.

Nyt Entalian nuoret urhot istuvat nuotion ääressä, nauraen ja laulaen, koittaen karkoittaa viipyilevän pelon sydämistään. Heitä on koko Entalian maakunnan laajudeltaan, toiset suoraan pääkaupungin kivetyiltä kaduilta, toiset pohjoisen pienistä kylistä. He ovat kaikki täällä omista syistään; yksi taistelee rahasta, toinen kunniasta, kolmas taas seikkailun vuoksi, mutta heitä kaikkia yhdistää palava, intohimoinen rakkaus maataan kohtaan.

Menipä taas taiteiluksi...
It'll be awesome.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Puola-Liettua”