Kesäkuun tiedote: Ase- ja panssaritarkastuksista vielä

Avatar
Triks
Herttua
Viestit: 956
Liittynyt: Torstai, 03.01.2008 02:42
Paikkakunta: Turku

Kesäkuun tiedote: Ase- ja panssaritarkastuksista vielä

Viesti Kirjoittaja Triks » Torstai, 11.06.2015 17:50

ASE- JA PANSSARITARKASTUKSISTA VIELÄ

Noxbossa jokainen ryhmä vastaa omien aseidensa ja panssareidensa turvallisuudesta ja sääntöjen mukaisuudesta. Jokainen ryhmä valitsee keskuudestaan tarkastajan (yhden tai useampia), joka käy tarkastuksen suoritettuaan ilmoittautumassa infopisteellä infon aukioloaikoina (pe klo 16-23 ja la 7-8.45), minkä jälkeen tarkastus merkataan suoritetuksi. Mikäli tarkastusta ei ole kuitattu suoritetuksi viimeistään la-aamuna klo 8.45 mennessä, ryhmä ei voi osallistua skenaarioihin ennen kuin tarkastus on suoritettu ja joku järjestäjistä ehtii sen kirjaamaan ylös.

Yksilöilmoittautuneet ja ensimmäistä kertaa osallistuvat ryhmät: Tulkaa käymään infopisteellä ja sopikaa aika, jolloin joku järjestäjistä suorittaa tarkastuksen.

Jouset ja nuolet: Kaikkien tapahtumassa käytettävien jousten vetopituus mitataan järjestäjien toimesta infopisteellä pe-iltana klo 20-22 ja la-aamuna klo 7-8.30. Varatkaa jousten tarkastusta varten mukaan myös 1 kpl tapahtumassa käyttämiänne nuolia. Nuolten tarkastuksen voi suorittaa ryhmästä erikseen valittu nuolitarkastaja, mikäli valitulla henkilöllä on aiempaa kokemusta SH-sääntöjen mukaisten nuolten rakentamisesta. Mikäli ryhmästä ei sopivaa henkilöä löydy, infopisteellä tarkastetaan myös nuolia edellä mainittuina ajankohtina.

Missä tahansa epäselvissä tapauksissa ja epäselvyyksissä sääntöjen tulkinnassa tulee kääntyä järjestäjien puoleen. Koska ase- ja panssaritarkastukset suoritetaan ryhmien sisällä, haluamme järjestäjien puolesta korostaa erityistä vastuullisuutta asian tiimoilta. Näin voidaan taata kaikille osallistujille mielekäs ja ennen kaikkea turvallinen treenileiri.

Mikäli ase- ja panssaritarkastuksista on jotain kysyttävää, kysykää ihmeessä esim. tässä ketjussa.
"Huhut kuolemastani ovat vahvasti liioiteltuja."
Kuva

Palaa sivulle “Noxbo 2015”