Omat mokat

Avatar
KatkaChee
Kreivi
Viestit: 346
Liittynyt: Torstai, 08.02.2007 04:08
Paikkakunta: Helsinki

Omat mokat

Viesti Kirjoittaja KatkaChee » Maanantai, 08.09.2014 15:02

Näitä varmaan on. Puretaan tuntoja jos vielä jollakulla on jotain hampaankolossa! Ja vaikka ei olisi enää kaihertamassa, niin päästään ainakin nauramaan.

Omalta osalta eniten harmittaa ettei itselläni ollut mukana trangiaa. Ensimmäisenä iltana ~5h valkeanakissa ois ollut kivempi lämpimän kahvin kera, oman termarin tyhjjennyttyä. Kiitos Päivölän pojat (ja Noora) äärettömän huonoista jutuista, patukoista ja ylipäänsä paikalla olemisesta. Tommille kiitos kahvista. ^^ Yksin on penseää päivystää!

Seuraava moka olisikin sitten kun ajattelin että hyvinhän tää 4h unta riittää päiväksi. Ai mitä, valkeanakki 02-10 ensi yönä? No tottakai! Vajaat parintunnin päikkärit ja saattotehtävän kautta 22 jo hommissa. Taas kirosin trangian tahi pannun puutetta, tuli meinaan ns vitun kylmä. Termarikin kun vuosi niin jätin senkin matkasta poies. Joku fiksumpi (tm) olisi ottanut makuupussinsa mukaan yöksi, mutta en minä. Todettakoon, etten osaa kääriä itse itseäni lämpöpeitteeseen ja vieläkin on arvoitus, kumpi on se hopeoitu puoli, matta vai kiiltävä. ;p Kasulle iso kiitos aamuisesta teestä ja kahvista! Pääsi vihdoinkin yön kohmelosta eroon.

Ja no, tässähän vaiheessa loogisinta oli mennä leiriin, istua hetki notskin ääressä ja lähteä soutelulle. Mitä sitä lämpimällä ruualla tekisikään... Jokunen hetki palloilua (ajantaju täysin kadoksissa) ja takaisin pääsinkin kun Sampo oli jo rantautunut. Mokaksi voinee laskea myös laulun sanojen unohtumisen. Herkät balladit toivottavasti tarjosivat hupia myös pelaajille kannaksella.

Ei se järki paljoo päätä pakota kun haluaa päästä näkemään itse peliäkin...
Ava (c) Jari Kuskelin
Avatar
Rincewind
Asemies
Viestit: 10
Liittynyt: Torstai, 17.07.2014 16:42
Paikkakunta: Espoo

Re: Omat mokat

Viesti Kirjoittaja Rincewind » Maanantai, 08.09.2014 16:59

Näin jälkeenpäin ajateltuna kannoin mukana aika paljon turhaa tavaraa... vaihtovaatteita ja ruokaa oli liikaa. Kuitenkin tuli jätettyä trangia pois matkasta, mikä hieman harmitti aamulla kylmän yön jälkeen (sain tosin onneksi pummittua muilta puuroa :D).

Rinkan jättäminen Väinölän aloituspaikalle otti myös lievästi päähän n. kello 4 aamuyöllä, kun sen hetkinen sijainti oli kannaksen eteläpää. Sitä ennen lukuisten muiden enemmän tai vähemmän random retkien lisäksi olin juuri muutaman muun Väinöläisen kanssa yrittänyt käydä pelastamassa haavoittunutta kirjuria korvesta, mutta ilmeisesti auttamattomasti myöhässä, sillä paikalla ei ollut ketään. Sitten rämmittiinkin "oikoreittiä" pitkin takaisin kannasta kohti ja lopulta päädyttiin ottamaan Tietäjän henkivartiolta pataan 8) .

Päätettiin sitten jättää myös zweikka ja kilpi tien laitaan lähellä Väinölän aloituspaikkaa, kun hengissä olevia saattajia Valkealle oli vain kolme (viime yönä törmättiin sillä pätkällä kahteen väijytykseen). Totta kai lähellä kannaksen eteläpäätyä olevalle Valkealle päästyämme (törmäämättä väijytyksiin) haluttiin se käyttöön ja pääsin jalkojani hellivälle retkelle niitä hakemaan " :D ".

Ja niin, 2 taskulamppua oli ilmeisesti liian vähän. Molemmat nimittäin sanoivat itsensä irti alle parin tunnin käytön jälkeen eikä varapattereita tietenkään tullut mukaan...
Thranduil
Soturi
Viestit: 26
Liittynyt: Keskiviikko, 19.06.2013 21:44
Paikkakunta: Espoo

Re: Omat mokat

Viesti Kirjoittaja Thranduil » Maanantai, 08.09.2014 21:03

Omalla kohdalla ei niin suuresti tullut pahoja mokia, kunnes lauantaina lähdettiin Soturi/Seppätahoporukalla npc-banditisoimaan ympäri aluetta, oltiin hakemassa aseita Päivölän valkealta kun tieltä tais Mikkotus yksinään kävellä (edessä oli valkealla n. 10 henkeä), loikattiin Santun kanssa pusikkoon piiloon ja ylläripylläri jäätiin kiinni. Hypättiin sitten puskasta ja pimeässä ruvettiin huitomaan vihollisia, mutta alivoimalla ja -aseistuksella siitä ei tietenkään tullut mitään. Lähdettiin sitten juoksemaan saattueita häiritsemään, odoteltiin että voitaisiin härkkiä saattueen sotureita, eipä tullut niitäkään joten murhattiin saatot julmasti metikköön. :D
Avatar
Lahtinen
Asemies
Viestit: 17
Liittynyt: Sunnuntai, 13.07.2014 22:55

Re: Omat mokat

Viesti Kirjoittaja Lahtinen » Tiistai, 09.09.2014 14:04

Itellä ei muita mokia tullutkaan kuin pari pientä, toinen oli että kengät olivat aivan hirveet hinkas kokoajan. Myöhemmin kun olin hiippailemassa päivölän puolella syöksyin heidän valkeelle kuin joku tyhmä :D. Kiitos että tapoitte heti :DDDD
-skirmi viihdettä
Avatar
mikkotus
Kreivi
Viestit: 391
Liittynyt: Keskiviikko, 31.01.2007 15:29
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Omat mokat

Viesti Kirjoittaja mikkotus » Tiistai, 09.09.2014 14:33

Thranduil kirjoitti:Omalla kohdalla ei niin suuresti tullut pahoja mokia, kunnes lauantaina lähdettiin Soturi/Seppätahoporukalla npc-banditisoimaan ympäri aluetta, oltiin hakemassa aseita Päivölän valkealta kun tieltä tais Mikkotus yksinään kävellä (edessä oli valkealla n. 10 henkeä), loikattiin Santun kanssa pusikkoon piiloon ja ylläripylläri jäätiin kiinni. Hypättiin sitten puskasta ja pimeässä ruvettiin huitomaan vihollisia, mutta alivoimalla ja -aseistuksella siitä ei tietenkään tullut mitään. Lähdettiin sitten juoksemaan saattueita häiritsemään, odoteltiin että voitaisiin härkkiä saattueen sotureita, eipä tullut niitäkään joten murhattiin saatot julmasti metikköön. :D
Joo olin tosiaan tulossa justiinsa saunalta pyyhe olalla kun metästä kuuluu hirmusta rapinaa ja supattelua... Oli pakko tulla katsomaan, että mitäs puskajusseja siellä oikein on :mrgreen:
"Ei sillä ole loottia, ei jaksa tappaa!" 8)
Onnistuitte kuitenkin sitten herättämään koko valkean huomion tuon kommentin jälkeen :D
Avatar
Evert
Kreivi
Viestit: 442
Liittynyt: Torstai, 22.11.2007 17:19
Paikkakunta: Lappeenranta

Re: Omat mokat

Viesti Kirjoittaja Evert » Tiistai, 09.09.2014 17:23

KatkaChee kirjoitti:Kiitos Päivölän pojat (ja Noora) äärettömän huonoista jutuista, patukoista ja ylipäänsä paikalla olemisesta.
Mullon aina patukkaa tarjota tyttösille. Ole hyvä :D
En ole filosofi, mutta voin vilkaista.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Vainovalkeat”