Yhteinen sotaharjoitus

Maahinkainen, Kuolan kaarti, Mannunvartijain kaarti, Special Orc Service
Mahti
Sotahuuto '12 -järjestäjä
Viestit: 1679
Liittynyt: Perjantai, 24.02.2006 13:40
Paikkakunta: Oulu

Yhteinen sotaharjoitus

Viesti Kirjoittaja Mahti » Torstai, 13.07.2006 19:27

Kaikki lienevät yhtä mieltä siitä, että teutonien kannattaa huomenna kehittää yhteistoimintaansa mahdollisimman paljon. Tässä voisi viime hetkinä pohtia sitä, miten saamme käytettävissämme olevasta ajasta mahdollisimman paljon irti. Pidämmekö yhteiset harjoitukset, joissa käskytys ja linjan yhdessä pito hiotaan? Onko komentajien välinen juttutuokio riittävä? Jotain muuta?

Mielestäni meidän ei kannata käyttää huomista epäolellisuuksiin, kuten erilaisiin peleihin, vaan yhteistoimintamme ja taistelukykymme hiominen tulisi asettaa etusijalle. Lauantai ja sunnuntai tulevat olemaan kovia päiviä, varsinkin kun vihollisia on enemmän. Ei siis väsytetä itseämme perjantaina, mutta pidetään huoli että olemme valmiita viikonlopun koitoksiin. Eikös vain?
Sotahuuto 2012 pääjärjestäjä

Hyökkäys on aggressiivista toimintaa.
Avatar
Stonetroll
Sotahuuto '12 -järjestäjä
Viestit: 266
Liittynyt: Torstai, 02.03.2006 13:44

Viesti Kirjoittaja Stonetroll » Torstai, 13.07.2006 19:58

Joo, varsinkin kun ainakin meidän porukkaa saapuu aikaisintaan siinä yhdeksän aikaan illalla, ei mitään erityisen raskasta pysty vetämään. Joku puolen tunnin nopea veto on ihan hyvä, siinä kerkeää juuri vähän tutustumaan porukkaan.

Toinen vaihtoehto voisi olla varasuunnitelmana vetää yhteistä treeniä myös lauantaina ennen pelin alkua. Aseiden tarkastamisen ja muun ennakkosälän välissä on varmaan aikaa silloin kun P-L:n pakanoita prosessoidaan. Tai sitten herätään vähän aikaisemmin aamulla.
Toiset taistelevat sotahuudossa ja toiset foorumeilla, kaikille makunsa mukaan
Gnomus
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 1426
Liittynyt: Perjantai, 10.02.2006 14:13
Paikkakunta: Lahti

Viesti Kirjoittaja Gnomus » Torstai, 13.07.2006 20:44

Mekään emme saavu kovin ajoissa. Parasta varmaan pitää kevyt keskustelu ja älytyspainotteinen tilaisuus mahdollisimman suurella joukolla ja sen jälkeen jatkaa tarvittaessa komentohenkilöiden kesken.

Sellainen treenaaminen jolla oppisi jotain veisi liiaksi aikaa ja vaivaa ja mehuja pois lauantain suorituksesta, että ei kanntat turhaan rehkiä. Esitellään porukkaa ja älytetään yhdessä ryhmien vahvuuksia ja heikkouksia ja koko puolen suoritteita.
Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2962
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Perjantai, 14.07.2006 10:36

Gnomus kirjoitti:Mekään emme saavu kovin ajoissa. Parasta varmaan pitää kevyt keskustelu ja älytyspainotteinen tilaisuus mahdollisimman suurella joukolla ja sen jälkeen jatkaa tarvittaessa komentohenkilöiden kesken.

Sellainen treenaaminen jolla oppisi jotain veisi liiaksi aikaa ja vaivaa ja mehuja pois lauantain suorituksesta, että ei kanntat turhaan rehkiä. Esitellään porukkaa ja älytetään yhdessä ryhmien vahvuuksia ja heikkouksia ja koko puolen suoritteita.
Samaa mieltä Gnomuksen kanssa. Pidetään perjantaina lähinnä juttelutuokiota, enää ei taistelutaitoja voida juurikaan saada sisään, vain perusjutuista voidaan puhua.

Toitotan vielä lopuksi sitä totuutta jota täällä on toisteltu: taistelut ovat pääsoin lyhyitä ja aggressiivisia, viestit eivät mene perille ja kaikki hienovarainen pettää kuitenkin joten pidetään kiinni brutaaleista perussuunnitelmista. Iso osa meidänkin puolemme väestä on vedetty suoraan pystymetsästä riviin ilman mitään tähän sopivaa yhteistoimintakokemusta, joten simppelit suunnitelmat ovat toimivimpia.Sellaiset voivat tietysti epäonnistua, mutta kaikki vetävät sentään köyttä samaan suuntaan.

Jos joutuu kuvailemaan suunnitelmaa yli lauseen verran niin sitten homma on jo puoliksi pilalla.

Ei huudella taistelutaktiikoita kaikelle kansalle perjantaina vaan puhutaan siitä pienemmällä suunnittelijaporukalla joka sitten jakaa tietoa omilleen. Varustuksesta, joukkioiden roolista ja yhteistoiminnasta sen sijaan kannattaa puhua koko porukan kesken.
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Automaattinen
Komentaja
Viestit: 1600
Liittynyt: Tiistai, 14.02.2006 23:00
Paikkakunta: Mouhijärvi

Viesti Kirjoittaja Automaattinen » Perjantai, 14.07.2006 11:09

Juu. Vakoojat ja muutkin kuuntelevat korvat on yllättävän lähellä. Hiljainen kokous jossain sivummalla jossa nämä käydään läpi.

Ja ryhmien omat kokoukset kanssa on hyvä pitää.
On mahdollista että ajattelen, näin ollen voin myös olla olemassa.
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Teutonit”