Ropecon 2019 järjestäjähuutelo

Yllämainittuun liittyvä vapaa keskustelu.

Valvoja: Ylläpito

Avatar
Ropecon
Nostoväki
Viestit: 2
Liittynyt: Keskiviikko, 13.04.2016 17:46
Viesti:

Ropecon 2019 järjestäjähuutelo

Viesti Kirjoittaja Ropecon » Maanantai, 10.09.2018 21:01

Hei boffaajat! Ropeconista ei tällä foorumilla näemmä hetkeen ole kuulunut. :shock: Mutta haluamme tavoittaa kaikki meidän harrasteosa-alueet ja tässä teillekin tiedoksi Ropecon 2019 järjestäjähuutelo!

====+=====+=====

Osa harrastaa roolipelaamista, osa lauta- ja korttipelejä, osa miniatyyripelaamista… ja osa harrastaa tapahtuman järjestämistä – coniteassa harrastamme tätä kaikkea! Oli pelimieltymyksesi sitten mikä tahansa, liity joukkoomme rakentamaan 26:tta Ropeconia!

Vuoden 2019 Ropecon hakee nyt vapaaehtoisia vastuutehtäviin. Ropecon 2019 järjestetään 26.–28.7.2019. Ropeconin tuotantotiimi, eli conitea, koostuu tapahtuman eri osa-alueiden vastuuhenkilöistä, joita kutsutaan coniiteiksi. Jokaisesta osa-alueesta vastaa yksi tai useampi coniitti, joka pitää huolta aikatauluista, osa-alueen suunnittelusta ja toiminnasta.

Conitean toiminta starttaa heti syksyllä, kun coniittien valinnat on tehty. Conitean työskentelyyn kuuluu kokoustamista ja tiivistä kommunikointia useiden osa-aluevastaavien kanssa. Pääasiallisesti kokoustaminen tapahtuu pääkaupunkiseudulla, mutta osa-aluevastaavan ei tarvitse asua pääkaupunkiseudulla sillä kokouksiin on mahdollista osallistua myös etänä. Coniitit tekevät yhteistyötä muiden osa-alueiden ja tiimien kanssa, jolloin kenenkään ei tarvitse tehdä töitä yksin. Tapahtuman jälkeenkin on vielä hiukan tehtävää.

Coniteatyöskentely vie aikaa ja siihen kannattaa varautua. Mutta! Mikään ei ole niin palkitsevaa kuin kuulla kävijöiltä “Kiitos! Minulla oli hauska Ropecon!”.

Ropeconia tehdään yhdessä ja aidosti harrastajilta harrastajille.

Tapahtumaorganisaatiosta löytyy useita erilaisia osa-alueita, joista valita. Mukaan voit hakea yksin tai tiiminä. Tärkeintä on, että löytyy kiinnostusta harrastusta kohtaan ja tarmoa tapahtumanjärjestämiseen. Työskentelyyn perehdytetään ja jokaisella osa-alueella on tukena oma vastaava pääjärjestäjä.

Voit tutustua tapahtumaorganisaatioon ja coniteatyöskentelyyn etukäteen lukemalla vuoden 2018 conitealaisten mietteitä tapahtumanjärjestämisestä:
Conitea 2018 – Ideoista tapahtumaksi, osa 1
Conitea 2018 – Ideoista tapahtumaksi, osa 2

Conitean osa-alueet ja coniteahaku vuonna 2019

Alla on alustava listaus vuoden 2019 conitean osa-alueista ja tehtävistä.

Tapahtumaorganisaatio on omanlaisensa joka vuosi, joten muutokset rakenteeseen ovat mahdollisia ja ideat tervetulleita! Voit hakea mihin vain alla mainittuun tehtävään tai muuhun tehtävään, jota halua lähteä tekemään Ropeconille.

Vuonna 2019 uutena osa-alueena ja osana rahatiimiä toimii apurahoihin keskittyvä osa-alue. Apurahatiimi toimii pääjärjestäjien apuna apurahojen hakemisessa, seuraa hakemusten edistymistä ja selvittää mahdollisuuksia. Paikka pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti.

Lähetä hakemuksesi 16.9.2018 mennessä osoitteeseen paajarjestaja2019@ropecon.fi. Voit hakea suoraan tiettyyn osa-alueeseen tai ilmoittautua ajatuksella “Menen minne tarvitaan”. Hakuajan jälkeen conitean kokoonpanoa saatetaan täydentää tarpeen​ vaatiessa.

Kerrothan hakemuksessasi seuraavat asiat:

♦ Mihin osa-alueeseen haet ensisijaisesti.
♦ Mistä muista osa-alueista olisit kiinnostunut.
♦ Ropecon-kokemuksesi ja/tai kokemus muiden vastaavien tapahtumien järjestämisestä.
♦ Mitä ottaisit mukaasi avaruusasemalle?

Osa-alueet 2019:

♦ Rahat
— Yhteistyökumppanit
— Apurahat
♦ Ohjelma
— Puhe- ja työpajaohjelma
— Spektaakkeliohjelma
— Kunniavieraat
— Pelitiski
—– Korttipelit
—– Lautapelit
—– Figupelit
—– Kokemuspiste
— Larpit ja roolipelit
— Akateeminen ohjelma
♦ Työvoimavastaava
— Lipunmyynti
— Narikka
— Kirpputori
— Myyntituotteet
— Takahuone
— Kävijähuolto
— Info & Turva
♦ Viestintä
— Kansainvälisyys
♦ Tekniikka
— Taltiointi
♦ Infra
— Tilakoordinaattori
— Logistiikka
— Pystytys ja purku
— Myyntialue
— Opasteet
♦ Kaatajaiset

Jos jokin jäi mietityttämään tai heräsi uusia ajatuksia, niin ole ihmeessä reippaasti yhteydessä sähköpostitse paajarjestaja2019@ropecon.fi.

Coniteassa tavataan!

Krista Juva, Jukka Seppänen, Tero Suoniemi & Kaisa Vitikainen
Ropecon 2019 pääjärjestäjät
Ropecon 2019 järjestetään 26.–28.7.2019 || http://www.ropecon.fi

Palaa sivulle “Rooli-, tietokone- ja liveroolipelit”