Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Valvojat: N.Hirvelä, Sopuli

Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2962
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Torstai, 13.06.2013 09:53

Terve.

Tähän ketjuun voi kirjoittaa vakoilua, arvioita ja yleistä päivittelyä muihin armeijoihin liittyen. Miten ne voitetaan, mitä niissä osataan? Miten kunkin armeijan kanssa tullaan toimimaan?
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Foe
Herttua
Viestit: 525
Liittynyt: Tiistai, 06.07.2010 19:18

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Foe » Torstai, 13.06.2013 14:50

***CENSORED ***

Alkuperäinen viesti löytyy NSA:n arkistoista.
Viimeksi muokannut Foe, Maanantai, 05.08.2013 22:17. Yhteensä muokattu 2 kertaa.
Incendiary pigs
virallinensivutuote
Kreivi
Viestit: 444
Liittynyt: Keskiviikko, 12.07.2006 16:28

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja virallinensivutuote » Torstai, 13.06.2013 15:11

Minkälaisessa tilassa Rämä on? Hämmentää kun Rutto huusi Kuolan, vaikka siitä on sulanut iso osa pois ja Rämä voitti viime vuonna.
Rampa, lihava mies jonka hilpari on poikki
.. ja jonka rahat on loppu ja kutisee
Avatar
Falcata
Kuningas
Viestit: 2839
Liittynyt: Sunnuntai, 31.12.2006 15:39
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Falcata » Torstai, 13.06.2013 15:19

No ei näytä Kuolassa hirveesti tuntuvan, joku 35 niitä on edelleen. Rämä taas on tänä vuonna pienempi kuin viime vuonna, sillä sohu-viikonloppu sattui monelle rämäläiselle pahaan rakoon.

"Learn to obey before you command."

"Ei se ase vaan se käyttäjä."
Avatar
ZamboNet
Rautasydän
Viestit: 3504
Liittynyt: Lauantai, 29.07.2006 14:37
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja ZamboNet » Torstai, 13.06.2013 15:39

Veikkaan, että rutto (ja muerte) ovat huomanneet että Rämä on melko verkkaisesti etenevä kokonaisuus ja näinollen ei välttämättä sovi siihen pakkaan mitä Rutto näyttäisi rakentavan. Rutto tykkää nopeasta liikkeestä, jolloin Kuola (ja kevyt sparta) olivat melko luonnolliset valinnat. Onkin jännä nähdä miten SOS tipahtaa muuten nopeaan armeijaan - sikäli kun SOS päätyy Ruttomuerten puolelle, niinkuin olisi ehkä odotettavaa.

Mikäli 13 komppania + muita tasoitusryhmiä päätyykin Ruton puolelle on heillä kasassa todella liikkuva ja iskukykyinen armeija, jonka liikkeeseen on todella vaikea vastata.
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5686
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja saloneju » Torstai, 13.06.2013 18:03

Joo, kyllä mäkin laittaisin pelimerkkini siihen että järjestäjät laittavat Ruttomuerten huutamaan ensimmäisenä, eli uskon kyllä SOSsin olevan pedattu jo vähän valmiiksi siihen sakkiin. Tuo on kyllä liikkuva ja kova sakki tuo Rutto/Muerte/Kuola/Sparta-pumppu, mutta eipä ole Sotahuudon kahdeksan vuoden historiassa yksikään skirmausarmeija ennenkään pärjännyt. Tuossa alkaa toki olemaan jo sen verran linjakestävyyttäkin, ettei sitä nyt ihan vilpittömästi voi skirmausarmeijaksi kutsua.

Tämänhetkisillä kokoonpanoilla tekee kyllä mieli sanoa, että mikään armeija ei tunnu toistaiseksi mitenkään pelottavalta - vaan jopa päin vastoin, kyllä meillä on tällä hetkellä kovin pumppu kasassa kahden huutokieroksen jälkeen. Toki järjestäjät ovat pitäneet huolen siitä, että valtavilla tasoitusryhmillä heitetään kyllä tasapaino täysin päälaelleen siitä, mitä ne ovat virallisen huutojen jälkeen. :D
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Zenzu
Sotalordi
Viestit: 1014
Liittynyt: Keskiviikko, 29.08.2007 18:06
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Zenzu » Torstai, 13.06.2013 23:11

Huhumyllyt pyörimään!

Ehkä armeijan huutajaytimenä toimimisen vuoksi, Peltsi on ilmeisesti rekrynnyt ruttoon jokusen uuden kaverin varsiase/jousiarsenaalia täydentämään. Vaikka ainakin se yksi treeneissä pyörähtänyt kaveri oli kovakuntoinen jannu, tarkoittaa tämä kuitenkin sitä, että ruton timanttinen taito/kokemustaso vähän pehmenee. Peltsi kuitenkin pitänee ryhmän yhtä sisäsiittoisena kuin Hydenin suvun, paljoa uutta verta tuskin nähdään.

Hämeen armeijakunta kokonaisuudessaan elää liikkeestä, ja siltä on otettava se heti kättelyssä pois. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään skirmisharmeija, Kuola ensinäkin on kova linjajyrä, Sparta voi ottaa suvereenisti myös linjavastuuta, ja Muerte tekee mitä tarvitsee. Myös Rutto on kykeneväinen ottamaan linjavastuuta parin kilven ja keihään verran. Jos SOS tosiaan tulee tähän armeijaan, on mielenkiintoista nähdä miten se panssareineen ja mäntyvanerikilpineen saadaan sovitettua muun poppoon liikkeeseen.

Karjala on mielestäni armeijana tapahtuman floppausherkin. Huutojärjestyksestä päätellen järjestäjiltä löytyy luottoa imperiumin suoriutumiseen sohussa, mutta kuten tässäkin keskustelussa on esille tullut, Imperiumi ei aivan ole lunastanut paikkaansa armeijan runkona ja muodostajana. Tietenkin on mahdollista, että toimintaa on mietitty ja suoritusfiilistä nostatettu, mutta ainakin noxbossa Imperiumi jäätyi hyvin usein. Vaikka Rämä onkin perinteisesti toimiva pumppu, on se tänä vuonna liikenteessä pienempänä, kevyempänä ja ruosteisempana. Rämän heikkous on perinteisesti ollut pakan hajoaminen johtoportaan kaaduttua, tai silloin kun vihollisia on muualla kuin edessäpäin. Siispä tätä armeijakuntaa vastaan käyttöön tyly ja armoton, hajoita, hallitse ja pistä palamaan -taistelumentaliteetti.

Ehkä näistä armeijoista varteenotettavin vastus on Novgorod. Perkeleen tehokas, vaikkakin välillä hidas, kilpirivi yhdistettynä Turentalian liikkuvaan keihäsmereen tekee tästä porukasta sekä tuhovoimaisen että kestävän. Toisaalta, timanttisen rungon tueksi ei poolista enää ole poimittavissa mitään makeimpia herkkuja.

Meillä on armeijana jo nyt kasassa monipuolinen, eteenpäinmenevä poppoo, joka kykenee vastaamaan mihin tahansa mitä noilla vihollisilla on tarjottavana.
Avatar: Jenna Marttila
Avatar
Valkoinen Koira
Paroni
Viestit: 157
Liittynyt: Perjantai, 01.06.2012 04:03
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Valkoinen Koira » Perjantai, 14.06.2013 00:49

Me muistutamme jossain määrin Hämettä, nekin tulee varmasti hakemaan tilanteita liikkuvuudella. Niiden skirmausosasto on paremmin varustettu, mutta raa'assa iskuvoimassa pitäisi maahinkaisen mennä läpi kuolasta ja valkoisen spartasta niin ettei kauheasti tartte hidastaa. Ainoa millä ne pärjäävät meille on peluutamalla huonoon pussiin. Tiedän että kuola tykkää juosta, ja sparta on treenannut ihan sikana uudelleenjärjestymistä. Luulen että tämä poppoo pyrkii manööveroimaan.

Toisaalla, Karjala ja Novgorod ovat kuin kaksi marjaa. Paitsi että Karjala on alakynnessä, en oikein näe miten tuo poppoo toimii. Jos vertaa perkelettä tänä vuonna hieman köykäisempään rämään, ja jäätyvää imperiumia aloitekykyiseen turentaliaan, novgorod on kovempi. Ja novgorod huutaa seuraavat kaksi huutoa (graalin hurtat ja pohjan väki?), joka on niille pelkkää etua. Viime sohun kommenttien perusteella imperiumi on yhteispeliltään huomattavasti heikompi tapaus kuin turentalia, jossa taas armeijatason toimivuuteen tykätään kuulemma panostetaan paljon. Luulen että turentalia pyrkii aktiivisesti tukemaan perkelettä sen toimissa joten tätä yhteispeliä pitäisi päästä häirihtemään.

Niinkuin sanottu, tässä vaiheessa nojatuolista katsottuna näyttää että Hämeestä voi juosta läpi jos kiinni saa, ja Karjalan voi koittaa repiä silpuksi ja odottaa jäätymistä. Mutta mitä tehdä Novgorodille? Noxbossa valkoinen pystyi metsässä pussittamaan liikkeestä hidasta mutta innokasta perkelettä ja tuhoamaan sen pienillä tappioilla, mutta kun otettiin suoraan edestäpäin niiden vastahyökkäys kentällä, tilanne oli päinvastainen. Viime sohussa taas valkoinen tykkäsi rynniä turentaliaa päin edestä, jonka jälkeen kumpikaan ei ollut siinä kunnossa että olisi vaikuttanut taisteluun. Kerran päästiin niiden kylkeen kuolan avittamana ja pyyhittiin pöytää tappioitta, mutta vain kerran. Varovaisesti optimistisesti armeijatasolla suhtaudun kuitenkin, maahinkaisen johto tuntuu olevan tehtäviensä tasalla paremmin kuin perkele. Jos turentalian pakottaa paikoilleen ja perkeleen liikkumaan ilman turentalian tukea, ei pelata liikaa niiden vahvuuksilla.
Obedire non explicare.
Rahat on loppu ja kutittaa.
Avatar
Misumasu
Marsalkka
Viestit: 2292
Liittynyt: Sunnuntai, 30.04.2006 20:55
Paikkakunta: Jyväskylän mlk

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Misumasu » Lauantai, 15.06.2013 15:27

Perkeleen kilpimiehet ovat kovin heppoisia loppupeleissä, jos ja kun mennään kunnolla iholle kilvillä tuettuna. Liian isot ja keskikahvalla varustetut kilvet ovat naurettavan helppo hakata läjään. Meillä on näitä jamppoja vastaan erikoistuneita isoja, täyspanssaroituja ja rumia miehiä. Siihen vielä Valkoisen rautainen nyrkki kylkeen, niin tämä porukka on nopeasti kolattu. Enemmän olen huolissani Turentalian keihäistä, kun he liikkuvat ketterästi niin eteen kuin taaksepäin ollen aina optimietäisyydellä lyhyille keihäilleen. Meidän uudet kilvet parantavat meidän asemia huomattavasti, mutta näiltä pitää saada liike pois tehokkaalla kierrolla tai muulla konstilla välttyäksemme turhilta tappioilta. Hämäläisten melko passivisia skirmaajia vastaan meiltä löytyy skenen kovin skirmausporukka, joka pystyy sitomaan ja tuhoamaan huomattavan paljon porukkaa omaan lukuunsa nähden.
Sieluni Jumalalle, miekkani Maahinkaiselle.
Synnit meneekin sitten Ruton piikkiin.
virallinensivutuote
Kreivi
Viestit: 444
Liittynyt: Keskiviikko, 12.07.2006 16:28

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja virallinensivutuote » Lauantai, 15.06.2013 16:27

Misumasu kirjoitti:Hämäläisten melko passivisia skirmaajia vastaan meiltä löytyy skenen kovin skirmausporukka, joka pystyy sitomaan ja tuhoamaan huomattavan paljon porukkaa omaan lukuunsa nähden.
Aika optimistinen näkemys Rutto Muertte kombosta.

Edit: Tarkoitit varmaan Novgrodia?
Rampa, lihava mies jonka hilpari on poikki
.. ja jonka rahat on loppu ja kutisee
Avatar
Misumasu
Marsalkka
Viestit: 2292
Liittynyt: Sunnuntai, 30.04.2006 20:55
Paikkakunta: Jyväskylän mlk

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Misumasu » Lauantai, 15.06.2013 16:34

virallinensivutuote kirjoitti:
Misumasu kirjoitti:Hämäläisten melko passivisia skirmaajia vastaan meiltä löytyy skenen kovin skirmausporukka, joka pystyy sitomaan ja tuhoamaan huomattavan paljon porukkaa omaan lukuunsa nähden.
Aika optimistinen näkemys Rutto Muertte kombosta.

Edit: Tarkoitit varmaan Novgrodia?
En itse asiassa. Muertelta puuttuu aggressiivisuus, Ruttolaiset räjähtää aina yksittäisiin pareihin tai hakevat 1v2:sia. Tehokas siivousosasto on ainakin meikäläisten selän pitänyt hyvin puhtaana näistä porukoista, kärsimystä ovat saaneet osakseen enemmän pienet, kevyet ryhmät.

Edit: olen siis yhden Sotahuudon vetänyt Ruton joukoissa ja jätkien kanssa aikaisemmin reennannut/ollut tekemisissä paljon.
Sieluni Jumalalle, miekkani Maahinkaiselle.
Synnit meneekin sitten Ruton piikkiin.
Avatar
gobliini
Kreivi
Viestit: 479
Liittynyt: Tiistai, 27.02.2007 19:39
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja gobliini » Sunnuntai, 30.06.2013 13:51

Tullut Rutosta huomattua sama ja Muertella usein hieman samaa vikaa. Jäätävän kovia taistelijoita, mutta eivät ota riskiä. Ulfnar piti kahteen suuntaan Ruton poikia vastaavan määrän aloillaan, jossa Ruton hyökkäys olisi päästänyt ne meidän armeijan selustaan. Tappioitahan olisi toki tullut, mutta taistelun kannalta tuo tilanne olisi ollut melko oleellinen.
Avatar
JonTzu
Sotahuuto '11 -järjestäjä
Viestit: 2962
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 20:27
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja JonTzu » Keskiviikko, 24.07.2013 00:50

Nyt ovat huudot huudettuina. Armeijat alkavat olla selvillä ja koot myös. Jos oikein laskin armeijoiden koot ovat huutojen jälkeen:

Ruotsi 108+20+19=147
Häme 86+26+30=142
Novgorod: 86+20+23=129
Karjala: 91+18+19=128

Tässä omia ajatuksiani, huutakaa vastaan ja puolesta mitä vain mieleen pätkähtää.

Häme

Armeijoista ehdottomasti kokenein on Hämeen setti joka on myös toiseksi suurin. Koska possuissa on muutaman verran ilmaa heitä on rivissä oikeasti ehkä 139. Se on pirun paljon. Porukassa ei ole hukkapätkää paljoakaan ja Karjalan lahjoitettua SOSin heille Hämeellä on myös alasin jota vasten takoa. SOS+Sparta muodostaa pirullisen rivin ja muita ryhmiä voi heittää sivustatukeen mielin määrin. Kuola+Graali ovat selviä päällekäyviä rynnäkköryhmiä puolestaan. Toivotaan että viime vuoden pahimmat alisuorittajat Camulos ja SOS jatkavat samoilla linjoilla tänäkin vuonna. Jos yhteistyö lähtee toimimaan ja Hämee löytää johtajat keskuudestaan näen Hämeen todella vahvana porukkana jonka lyöminen täytyy tehdä teholla ja ajatuksella.

Vahvuudet:
+Aivan valtava määrä kokemusta.
+Hyvät varustelutasot.
+Kykenevät liikkumaan ja osaavat hidastaa kylkimöyryjä vastaan
+Mukana armeijoista paras skirmukokonaisuus (Rutto+Muerte+Possut) jolla hakea ratkaisuja, syödä väkeä tai vain jumittaa.
+Väkimäärä toiseksi paras
+Hyötyvät tasaisesta maastosta jossa liike onnistuu.

Heikkoudet:
-SOSin huono liikkuvuus suhteessa muuhun armeijaan (eli tapetaan SOS viimeisenä...)
-Kunnon liikkeellä pakka ehkä hajotettavissa pienempiin ratkaistaviin osiin.
-Osa ryhmistä stressaa tappiotilanteissa.
-Ei mikään keihäsmeri.

Novgorod

Perkeleen armeija on oudolla syltyllä varustettu ja muodostuu parin suuren ryhmän ympärille. Heillä on hyviä päälle käyviä ryhmiä (13 ja Turentalia, mahdollisesti Vishna+Tuonen Korpit) sekä Perkeleessä hyvä sydän. Muut ryhmät ovat pienempiä ja epämääräisempiä niin varustukseltaan kuin taitotasoltaankin. Huudoillaan Novgorod sai tänä vuonna todella oudon kokonaisuuden kasaan. Porukassa on paljon yksilötaidoltaan heittelevää väkeä. Edellisinä vuosina Perkele on ollut hieman hidasliikkeinen ja jallitettavissa oleva ryhmä. Jää nähtäväksi kuinka hyvin he saavat suojattua kylkiään tänä vuonna. Mukana on vähän kaikkea muttei mitään erityistä painotusta. Voi toimia jos saavat toimiaan synkronoitua mutta väkimäärän vuoksi eivät omaa ylimääräistä pelivaraa.

Vahvuudet:
+Pärjännee metsässä kohtuudella
+Mukana suuria ryhmiä hyvillä varusteilla.
+Rynnäkkökykyä.

Heikkoudet:
-Turentalian siili on lyötävissä nopeasti parista suunnasta tulevalla päättäväisellä muilutuksella
-Perkele ratkaisee tilanteita hitaasti ja on houkuteltavissa kill pocketteihin. Saattaisi olla myös pidäteltävissä selvästi pienemmällä häirintäjoukolla muiden ratkaistessa.
-Joutuivat ottamaan pikkuryhmiä mukaan useita, vaikeuttaa yhteispeliä.
-Mukana ryhmiä joiden perään täytyy aktiivisesti katsoa ja joista tulee usein sanomista.
-Hyvin erityyppisiä ryhmiä, löytyykö yhteispeli?


Karjala

Karjala on pieni armeija. Mukana on monta keskikokoista ryhmää eikä lainkaan todellisia pikkuryhmiä. Porukan varustetaso heittelee mahtavasta (Rämä+Vorna) kohtuullisen huonosti tarkoitustaan palvelevaan (Imperiumi). Mukana on suurempia kysymysmerkkejä kuin juuri kenelläkään: Löytyykö Imperiumiksi muuttuneiden ryhmien liitosta oikeaa synergiaetua? Saavatko Riskiretkeläiset ja Kylähullut settinsä kovemmalle vaihteelle? Osaavatko Hesuksien juniorit jotain? Kuka edes on Niittoväki? Karjala huusi kummallisesti ja vaikuttaa nyt heikosti linjakykyiseltä, toivon mukaan kohtuullisesti keihäitä omaavalta ja iskua ottamaan kykenemättömältä armeijalta. Jos Imperiumi hajoaa edes osittain skirmaamaan Karjalan rivikyky hiipuu ja tappio sillä rintamalla tulee helposti. Toisaalta skirmish-laumakin häviää minusta meille ja erityisesti Hämeelle rajusti. Omat pelkoni tasapainon epäonnistumisesta kohdistuvat juuri Karjalaan.

Vahvuudet:
+Mukana taitavaa väkeä.
+Mukana olevat ryhmät ovat yhteistyötaitoisia ja -haluisia joten se mitä puhutaan todennäköisesti tapahtuu.
+Mukana älykkäitä tyyppejä joten se mitä näillä eväillä voidaan saada aikaan ehkä tapahtuu.
+PK-seudun väki on treenannut yhdessä.
+Hakevat kovaa yhteistyöhenkeä kaikesta päätellen.

Heikkoudet:
-Monet mukana olijat harrastavat kamikaze-syöksyjä
-Armeijalla ei välttämättä kykyä nopeisiin hakkausratkaisuihin.
-...mutta ei myöskään pitkäaikaiseen riviraastoonkaan.
-/+ Varmaankin kaikkein vähiten jousia mukana setissä.
-Mukana skirmaajia mutta jos ryhtyvät skirmaamaan rivi tuhoutuu.
-...koska väkeä on vähän.
-...ja kirmukyvyssäkin ovat minusta vasta kolmansia joten hajottaminen olisi erityisen ongelmallista.

[EDIT: Muutettu lukuja, kiitos korjauksesta...]
"Harjoittelemalla hyvä tulee."
Avatar
Falcata
Kuningas
Viestit: 2839
Liittynyt: Sunnuntai, 31.12.2006 15:39
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Falcata » Keskiviikko, 24.07.2013 01:00

Hyvää analyysiä. Eli todennäköisesti Sotahuuto tullaan tappelemaan pääasiassa armeijajaoin Ruotsi+Karjala vs Häme+Novgorod? Eka skenaario tosin lienee "fluffin" mukaisesti Ruotsi+Häme (ah miten ihana combo <3) vs Novgorod+Karjala, mutta sen jälkeen taitaa olla turha hämäläisistä ystävistä haaveilla. : (

EDIT: Novgorodin vahvuus 86+20+23=129 eikä 139 kuten tuolla aiemmin laskeskelit.

"Learn to obey before you command."

"Ei se ase vaan se käyttäjä."
Avatar
Kuvatus
Kreivi
Viestit: 393
Liittynyt: Maanantai, 09.04.2007 15:48
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Kuvatus » Keskiviikko, 24.07.2013 14:56

Tuonen Korpeista muutama sana. Jäätävät välillä pahasti, mutta varustetaso on parantunut, useimmalla jo torso ja pää vähintään panssaroitu. Myös yksilötaito ja ryhmätoiminta ovat parantuneet vuoden aikana. Keihäitä ja hilpareita osaavat käyttää hyvin, mutta kilvet lähinnä UFOja.

Tasalukuisissa tilanteissa tätä ryhmää ei kannata aliarvioida, läpi juokseminen ei onnistu aiempien vuosien tapaan. Aloitekykyä on tullut lisää, mutta ei vielä riittävästi. Eli siis jäätävät monesti armeija-tason tilanteissa, mutta tasaväännössä voivat tehdä toisesta samankokoisesta ryhmästä selvää tai vähintäänkin toimintakyvyttömän. Ehkä jopa tämän Sohun aliarvioiduin ryhmä?

Etenkin joukkueturnaukseen odottaisin selvästi totuttua vahvempaa TuKoa.
Rovio kirjoitti:Tai siis jos haluatte harrastaa ihmeellisiä mussunmussun taktiikoita ja turhaa teoriaa :) . Menkää mieluummin Spitaalisiin kun nillä on niin tajuttoman mageet tapardit.
Pyry Veteli kirjoitti:Hankkisitte edes viikset.
Zergi
Paroni
Viestit: 151
Liittynyt: Perjantai, 19.08.2011 18:09
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Zergi » Keskiviikko, 24.07.2013 15:39

TuKon ongelma on selkeä yksilötaidon puute, joukossa on 3 suht hyvää mättäjää ja loput on sellaista keskitasoa tai huonompaa. TuKon suoriutuminen on myös aika lailla joukkuueen johtajasta, Artusta, kiinni. Jos TuKon johtajan saa hengiltä niin joukkue tulee jäätymään täysin.
Kuva
Pellonpekko kirjoitti:kyllä se muakin vituttaa kun itteä 5 vuotta nuorempi, puol metriä lyhyempi ja 40 kiloa kevyempi kovatasoinen boffaaja vetää pannuun.
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5686
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja saloneju » Keskiviikko, 24.07.2013 15:48

Zergi kirjoitti:TuKon ongelma on selkeä yksilötaidon puute, joukossa on 3 suht hyvää mättäjää ja loput on sellaista keskitasoa tai huonompaa.
Noo, ei Sotahuuto-kontekstissa ole ennenkään kannattanut ryhmää yksilötaidon perusteella arvioida. Harvassa kymmenenpäisessä ryhmässä on enemmän kuin 3 hyvää mättäjää. Viimevuoden voittajaryhmässä Rämässä on about sama määrä kovia mättäjiä kuin sun arvion mukaan tusinan vahvuisessa TuKossa, toissavuoden voittajaryhmässä SOSsissa tuskin sitäkään.
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Avatar
PattiJalka
Marsalkka
Viestit: 2389
Liittynyt: Lauantai, 05.04.2008 19:22
Paikkakunta: Ylöjärvi

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja PattiJalka » Keskiviikko, 24.07.2013 16:42

Juhanilla pointti, mutta tollainen on tärkeää tietoa meiänkaltaisille tyypeille kun tapellaan tappelumme pitkälti just sen yksilötaidon pohjalta pienemmissä ja hajanaisemmissa kahakoissa. Eli hyvä tietää, korpit on usein kuitenkin melko tyypillinen vastustaja meille. Joukkueurnauksessa myös huomionarvoista kaikille muillekin :D
Kuvaajana Juha-Matti Marjamaa
Ben Zen
Paroni
Viestit: 222
Liittynyt: Keskiviikko, 05.07.2006 23:24
Paikkakunta: Helsinki

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Ben Zen » Perjantai, 26.07.2013 11:24

JonTzu kirjoitti:Kuka edes on Niittoväki?
Minä ja niittoväen johtaja olemme kämppiksiä tampereella ja minulla on jonkinlainen käsitys heidän kuvioistaan.
Niittoväki koostuu akateemikkojen kaveriporukasta joka haluaa tehdä jotain hauskaa yhdessä. Arvioisin heidän keski-iän olevan noin 24v. Kävin heidän varustetalkoissa/mökkeilemässä - he tekivät bambukeihäitä (ehkä 4 kpl), pitkiä miekkoja ja isohkoja kilpiä. He olivat myös tilanneet panssaria ja luulen että kolmasosa tulee olemaan panssaroituja. Varsin monet heistä olivat käyneet sotahuudossa kertaalleen menneinä vuosina mutta en huolestuisi taitotasosta. Arvioin toisaalta että he tulevat olemaan hyvin ryhmätyökykyisiä.
Ovat kuitenkin loppujen lopuksi steamrollattavissa.

Tänä vuonna ei ilmeisesti tule olemaan mitään ylivoimaista keihäsjyystöarmeijaa. Se on positiivista.
Praise the sun!
Zergi
Paroni
Viestit: 151
Liittynyt: Perjantai, 19.08.2011 18:09
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Zergi » Perjantai, 26.07.2013 12:17

Eräs Imperiumin epäherrasmies ilmoitti että Jesukset olivat ilmeisesti paras huuto koska he ovat "Treenanneet 3 kertaa viikossa kesän ajan". Jesukset siis saattavat olla (minimaalinen) uhka, mutta kuitenkin kokemusta puutuu viideltätoista kahdeksastatoista jeesuksesta paljon.
Kuva
Pellonpekko kirjoitti:kyllä se muakin vituttaa kun itteä 5 vuotta nuorempi, puol metriä lyhyempi ja 40 kiloa kevyempi kovatasoinen boffaaja vetää pannuun.
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 897
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Perjantai, 26.07.2013 12:44

18 jeesusta joilla melkein kaikilla on keihäät kyllä kuulostaa haastavalta.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
virallinensivutuote
Kreivi
Viestit: 444
Liittynyt: Keskiviikko, 12.07.2006 16:28

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja virallinensivutuote » Perjantai, 26.07.2013 13:24

Onneksi Karjalan ydin ei mitenkään luottamusta herätä
Rampa, lihava mies jonka hilpari on poikki
.. ja jonka rahat on loppu ja kutisee
Avatar
Jesua Sukaton
Herttua
Viestit: 897
Liittynyt: Perjantai, 24.03.2006 12:37
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Jesua Sukaton » Perjantai, 26.07.2013 13:35

Niin, rämäkin pudotto turhan massan pois ja otti mukaan vain fanaattisimmat ja kovimmat mättäjät. Porukan pienentyminen ei yleensä koskaan heikennä ryhmän toimintaa vaan päinvastoin.
Jos Steel Panthers kiinnostaa eikä häviäminen pelotan niin laita viestiä.
t: ex Corona Muraliksen keihäsmies
Zergi
Paroni
Viestit: 151
Liittynyt: Perjantai, 19.08.2011 18:09
Paikkakunta: Vantaa

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Zergi » Perjantai, 26.07.2013 15:43

Aika hauska. Rämä on treenannut vähän, pudottanut varustuksen tasoa (vähemmän panssaria ja keihäitä) ja porukkaa puuttuu n. 20. Tää ei ole se sama Rämä kun 2012, ne ei tule yltämään siihen suoritukseen, ihan sama miten kova ydin olisi jäljellä.
Kuva
Pellonpekko kirjoitti:kyllä se muakin vituttaa kun itteä 5 vuotta nuorempi, puol metriä lyhyempi ja 40 kiloa kevyempi kovatasoinen boffaaja vetää pannuun.
Avatar
Zaibe
Suurmestari
Viestit: 1172
Liittynyt: Keskiviikko, 01.02.2006 00:31
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Muut armeijakunnat, vakoilua ja juoruilua

Viesti Kirjoittaja Zaibe » Lauantai, 27.07.2013 03:09

Rämällä ei ole kovaa ydintä kasassa vaan ne muutamat jäsenet jotka jäivät jäljelle kesäjuhlien ja eräiden häiden ollessa samaan aikaan. Pienempi koko kuitenkin tarkoittaa nopeampaa liikettä ja parempaa reaktioaikaa.
Kuva
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Ruotsin kuningaskunta”