[TYÖVOIMAREKRY] Potrettivalokuvaaja (SH2013 pe-ilta)

Booffaajan käsikirja -hanke. Tarkoituksena on tehdä kirja ja saattaa se myyntiin juhlasotahuutoon 2014.

Valvojat: JonTzu, saloneju, Aarimoto, ZamboNet

Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5685
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

[TYÖVOIMAREKRY] Potrettivalokuvaaja (SH2013 pe-ilta)

Viesti Kirjoittaja saloneju » Sunnuntai, 23.06.2013 22:58

Taas avautuu yksi himoittu ja hyvinpalkattu vakanssi Boffaajan käsikirja -hankkeeseen!

Tällä kertaa haetaan valokuvaajaa Sotahuudon perjantai-illalle. Paikan päälle tarvitaan valokuvaaja ottamaan kuva kaikista haastateltavista haastattelujen yhteydessä/jälkeen. Ehdottomana minimivaatimuksena järjestelmäkamera ja harrastuneisuutta tai ammatillinen koulutus valokuvaamisesta. Haastattelut tullaan oletusarvoisesti tekemään noin klo 19-23 välisenä aikana (+-1h) ja kuvattavana on yhtenevät potrettikuvat 12-20 henkilöstä.

Kuten aina, tämä projekti toteutetaan talkootyönä ilman rahallista korvausta (mukaanlukien me toimituskuntaan kuuluvat), joten rahallista korvausta kuvaamisesta ei ole luvassa- Luonnollisesti kuvaajan nimi kuitenkin mainitaan kirjan sisäsivuilla siihen kuuluvilla paikalla ja projektin eteen töitä merkittävästi tehneille pyritään toimittamaan ilmainen laitos itse painotuotteesta, mikäli se suinkin on budjetin ja mahdollisuuksien rajoissa.

Hakemukset lyhyesti kuun loppuun mennessä minulle yksityisviestinä. Mukaan linkki sähköiseen cv:hen tai muuhun vastaavaan sivustoon/julkaisuun; mikäli teiltä ei löydy sellaista, linkki kuvaamianne kuvia esittelevään kuva-albumiin tai vastaavaan riittää. :)
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Avatar
Pertsa^
Herttua
Viestit: 793
Liittynyt: Sunnuntai, 03.06.2007 23:17
Paikkakunta: Helsinki

Re: [TYÖVOIMAREKRY] Potrettivalokuvaaja (SH2013 pe-ilta)

Viesti Kirjoittaja Pertsa^ » Maanantai, 24.06.2013 11:11

Puskista hieman huutelen lähinnä, aurinko laskee varmaan elokuussa jo ennen kymmentä noilla leveyksillä joten jotain lisäsalamaa tai vastaavaa saattaa tarvita tai kannattaa kuvat tykittää etupainotteisesti ja haastattelut tehdä pitkin iltaa
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Boffaajan käsikirja”