Keskiaikainen taistelu

Booffaajan käsikirja -hanke. Tarkoituksena on tehdä kirja ja saattaa se myyntiin juhlasotahuutoon 2014.

Valvojat: JonTzu, saloneju, Aarimoto, ZamboNet

Hope
Nostoväki
Viestit: 1
Liittynyt: Keskiviikko, 29.12.2021 13:11

Keskiaikainen taistelu

Viesti Kirjoittaja Hope » Keskiviikko, 29.12.2021 13:42

Asiani liittyy keskiaikaiseen taisteluun, jota boffaus käytännössä käsittääkseni on. Ehkä te osaisitte vastata seuraavan kysymykseeni tai kertoa, mistä kannattaisi kysyä.

Kirjoitan fantasiakirjaa ja etsin taustatietoa kirjaani varten. Kirjassa on henkilö, jonka aseistuksena on miekka ja pitkä vaellussauva kuten velhoilla tarinoissa usein on. Hänen vastustajansa on häntä kookkaampi ja selvästi päätä pidempi. Hänen aseistuksenaan on miekka ja pyöreä kilpi. Molemmat ovat kokeneita ja taitavia taistelijoita.

Kysymykseni kuuluu, mikä on paras tapa kukistaa kilvellä ja miekalla taisteleva soturi. Miten saan harhautetuksi ja isketyksi miekalla tätä soturia esimerkiksi päähän tai muulla tavalla haavoitettua tai surmattua? Kuinka soturin kilven ohi voisi päästä? Miten hänet voi voittaa?
Avatar
Altagrin
Ritari
Viestit: 60
Liittynyt: Sunnuntai, 20.11.2011 23:10
Paikkakunta: Hämeenlinna
Viesti:

Re: Keskiaikainen taistelu

Viesti Kirjoittaja Altagrin » Lauantai, 19.02.2022 23:11

Moro!

Foorumeilla pyörii myös boffauksen lisäksi muiden keskiaikaisten taistelutapojen harjoittajia ja varmasti saat ihan niin monta eri vastausta, kuin vastaajia on.
Jos päätä pidemmyyden koet jotenkin painotettavaksi, eikä kilpi peitä edestä kokonaan, väittäisin jalkoihin hyökkäämistä ihan tehokkaaksi lähestymistavaksi.
Mikäli sauva ei herkästä säry, sillä voi vaikka kokeilla peittää vastustajansa kasvoja samalla.
ja silleen...
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Boffaajan käsikirja”