Tervetuloa Boffaajan käsikirja -hankkeen osioon!

Booffaajan käsikirja -hanke. Tarkoituksena on tehdä kirja ja saattaa se myyntiin juhlasotahuutoon 2014.

Valvojat: JonTzu, saloneju, Aarimoto, ZamboNet

Avatar
Aarimoto
Työn Sankari
Viestit: 1323
Liittynyt: Sunnuntai, 24.09.2006 08:20
Paikkakunta: Helsinki

Tervetuloa Boffaajan käsikirja -hankkeen osioon!

Viesti Kirjoittaja Aarimoto » Keskiviikko, 17.04.2013 19:04

Sotahuuto-tapahtuma saavuttaa kesällä 2014 kymmenen vuoden iän. Tämä on todellinen merkkipaalu lajimme historiassa. Suomalainen boffaus on saavuttanut paljon. On turnauksia, tapahtumia, kokonainen liiga. On fantasiaa, foorumia, sekä luovien käsityöläisten armeija.

Boffaus on monelle jo elämäntapa. Silti lähtökohtamme ovat nöyriä, tarinamme kentällä kuultua ja foorumitrollien rivien välistä väännettyä. On aika tallentaa keskeiset kohdat tätä tarinaa ja lähteä levittämään boffauksen ilosanomaa kaikille niille, jotka eivät sitä vielä ole kuulleet.

Me tarjoamme teille – Boffaajan käsikirjan! Väreissä, täynnä asiaa. Täynnä teitä vuosien varrelta ja aivan tästä päivästä.

Mikä on Boffaajan käsikirja?

Boffaajan käsikirja tulee kertomaan tärkeimmät asiat boffaamisesta suomalaisittain. Mitä on tehty? Mitä tehdään paraikaa? Miten lajimme asettuu kammpailulajien ja historian elävöittämisen kenttään? Kirja avaa parhaiden opettajien avulla lajimme ydintekniikat niin yksittäisen taistelijan kuin ryhmänkin näkökulmasta. Siitä saa eväät oman ryhmän perustamiseen, aseiden ja varusteiden tekemiseen, sekä ymmärryksen lajikulttuuriimme salilla ja metsässä.

Boffaajan käsikirja on avain lajiimme. Sen luettuaan voi hyvin mielin lähteä mukaan. Sen avulla voi vakuuttaa vanhemmat kyyditsemään koko kaveriporukan maan ääriin sotimaan. Käsikirja on katsaus lajimme ydinkysymyksiin, mutta samalla se on esittelypuhe sen hienouksista.

Boffaajan käsikirjasta tehdään juuri niin hieno, kuin sen visuaalisen arkkimaagin nahka- ja hopeatyötkin ovat. Sen sanomassa saavat lajimme menestyneimmät ja kokeneimmat konkarit sanoa sanottavansa – nuoriso- ja kulttuurityön rautaisten osaajien auttaessa kielen kanssa!

Kirja ei unohda sen enempää historianelävöittäjiä kuin urheiluboffaajiakaan. Se on todellakin yhteinen hankkeemme.

Ketkä tekevät Boffaajan käsikirjaa?

Boffaajan käsikirjan toimituskunta koostuu lajimme veteraaneista. Kirjan tekstien toimittajana toimii Joonas Kekkonen. Sen ulkoasusta ja näyttävyydestä vastaa Juhani Salonen. Teknisen toimituksen ja tekstieditoinnin pitää kuosissa Aaro Sahari. Monialaisen osaamisensa ja lajituntemuksensa heidän tuekseen tuo Sampo Immonen.

Toimituskunnan lisäksi kirjaan otetaan mukaan osaaviksi ja kiinnostaviksi tunnettuja kirjoittajia. Skenen gurut haastatellaan myös kirjaan, jokainen oman erityisalansa näkökulmasta tietenkin. Valokuvauksen ja muiden luovien alojen osaajat ovat myöskin tervetulleita auttamaan. Osa onkin jo värvätty.

Kirjahankkeen onnistumisen kannalta tärkein olette kuitenkin te – boffaajat ja Suomen boffoskene. Ilman teitä tätä kirjaa ei koskaan tehtäisi. Me tulemme keräämään aineiston kirjaa varten teiltä ja teille. Me tulemme myös tarvitsemaan boffaajien tukea ja hyvää tahtoa kirjan rahoituksen kanssa, jotta se myös saadaan painettua. Miksi? Jotta tämä kirja saavuttaisi ne, jotka eivät jo boffaa, on sen löydyttävä jokaisen kunnankirjaston nuorten osastolta, roolipeliporukoiden sääntökirjojen seasta ja Ropeconin myyntitiskiltä.

Kaikki rahoitus kohdennetaan siihen, että kirja saadaan ulos mitä hienoimpana. Toimituskunta tekee tätä rakkaudesta boffaukseen ja boffoskeneen. Jokainen etukäteen rahoitukseen osallistunut saa kirjansa painosta lämpimänä käsikirjoituksin varustettuna, muut voivat ostaa omansa taistelukentän reunalta.

Mikä on Boffaajan käsikirjan aikataulu?

Tänä kesänä tapahtumissa me keräämme aineiston, otamme kuvia ja haastattelemme heeroksia. Kesällä me käynnistämme kirjan kirjoittamisen samalla, kun haemme sille tukea ja järjestämme sen rahoituksen. Keskeiset teemat on kirjattu paperille, mutta tämän julkistuksen myötä me avaamme foorumille oman osion, johon te voitte ilmiantaa erinomaiset ideanne.

Kirja tehdään talkootyönä syksyn ja talven aikana. Tällöin kirja kirjoitetaan ja taitetaan. Keväällä 2014 se menee painoon.

Boffaajan käsikirja julkaistaan juhla-Sotahuudossa kesällä 2014 - Sotahuudon juhlavuonna!
Teh Aarimoto
Gonahtanut vanha karhu
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5686
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja saloneju » Keskiviikko, 17.04.2013 21:02

Hienosti tiivistetty Aaro! :)
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."
Avatar
Nauris
Kreivi
Viestit: 321
Liittynyt: Tiistai, 31.01.2006 12:03
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Nauris » Keskiviikko, 17.04.2013 21:06

Kuva
Kuva
Avatar
N.Hirvelä
Sotahuuto '09 -järjestäjä
Viestit: 2613
Liittynyt: Torstai, 08.06.2006 18:15
Paikkakunta: Tampere
Viesti:

Viesti Kirjoittaja N.Hirvelä » Lauantai, 20.04.2013 01:42

Tuleeko kirja pelkästään fyysisenä vaiko myös sähköisenä?
http://scafightingfinland.com/ - Tule mukaan lyömään haarniskassa kovaa, mutta turvallisesti!
http://scafightingfinland.com/forums/ Rottinkitaistelun uudet foorumit
Avatar
Aarimoto
Työn Sankari
Viestit: 1323
Liittynyt: Sunnuntai, 24.09.2006 08:20
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Aarimoto » Lauantai, 20.04.2013 10:29

N.Hirvelä kirjoitti:Tuleeko kirja pelkästään fyysisenä vaiko myös sähköisenä?
Olemme puhuneet molemmista vaihtoehdoista, mutta lopullista ratkaisua ei ole tehty. On itsestään selvää, että kun on taitettu kirja painoon, voidaan se taittaa myös e-julkaisuksi. Haluamme kuitenkin tehdä tästä oikean fyysisen version, joten asiaa mietimme suurella varovaisuudella.

Kännykkään sopiva e-versio ei tietenkään olisi huono matkakumppani harjoituksiin, mutta siihen on myös olemassa muita ratkaisuja.
Teh Aarimoto
Gonahtanut vanha karhu
Avatar
Susikukko
Hauhocanus
Viestit: 3064
Liittynyt: Lauantai, 04.02.2006 15:17
Paikkakunta: Helsinki

Re: Tervetuloa Boffaajan käsikirja -hankkeen osioon!

Viesti Kirjoittaja Susikukko » Maanantai, 17.02.2014 21:29

Koskahan sitä ehtis taas sohuun?
Sudenraivo
Kapteeni
Viestit: 125
Liittynyt: Sunnuntai, 29.09.2013 14:38

Re: Tervetuloa Boffaajan käsikirja -hankkeen osioon!

Viesti Kirjoittaja Sudenraivo » Perjantai, 09.05.2014 20:19

Osion kuvauksessa on kirjoitusvirhe. "Booffaajan" Toinen o pois. Tai sit olen aina kirjoittanut ton itse väärin, "boffaajan"
Ritari kiiltavässä haarniskassa on mies joka ei ole koskaan laittanu itseään likoon.
Vastaa Viestiin

Palaa sivulle “Boffaajan käsikirja”