Ammattikuvaajan ottamia potrettikuvia Sotahuudossa?

Valvojat: N.Hirvelä, Sopuli

Olisitko kiinnostunut otattamaan itsestäsi ammattivalokuvaajalla potretin Sotahuudossa?

Äänestys päättyi Lauantai, 06.07.2013 12:21

Kyllä, hinta saa olla yli 50 euroa jos se vaikuttaa parantavasti laatuun.
1
2%
Kyllä, jos hinta on enintään 30-50 euroa.
1
2%
Kyllä, jos hinta on enintään 20-30 euroa.
6
10%
Kyllä, jos hinta on enintään 10-20 euroa.
10
17%
Kyllä, jos hinta on enintään 5-10 euroa.
12
20%
Kyllä, jos hinta on enintään 5 euroa.
7
12%
En ole kiinnostunut
22
37%
 
Ääniä yhteensä: 59
Avatar
saloneju
Keisari
Viestit: 5686
Liittynyt: Keskiviikko, 19.04.2006 23:26
Paikkakunta: Tampere

Ammattikuvaajan ottamia potrettikuvia Sotahuudossa?

Viesti Kirjoittaja saloneju » Keskiviikko, 06.02.2013 12:21

Puhuin tässä hiljattain valokuvaaja-siskoni kanssa ja ehdotin että voisi olla hienoa jos tämä olisi taas kiinnostunut tulemaan Sotahuutoon ottamaan potretti-/muotokuvia ihmisistä esim. lauantai-iltana. Liisa oli kuvaamassa toissavuoden Sotahuudossa ja otti muutamia satunnaisia potretteja, jotka oli (ainakin mun mielestä) todella hyvän näköisiä. Mietin, että varmaan useampiakin ihmisiä kiinnostaisi otattaa itsestään tai kaverin kanssa kerrankin kunnon valokuva siinä setissä, johon on taas kerran käyttänyt vuoden verran aikaa ja rahaa.

Kysymys kuuluukin, olisitteko kiinnostuneita saamaan itsestänne Sotahuudossa ammattilaatuisen muotokuvan, ja jos kyllä, niin paljonko olisitte valmiit maksamaan? Referenssiksi katselin tässä hiukan valokuvaamoiden hinnastoja, ja vastaavan kuvauksen hinta vapailla markkinoilla olisi luokkaa 100-300€. Samasta hintaluokasta tässä yhteydessä ei tietenkään puhuta, mutta noin niinkuin osviittana.

Eli jos hankin Liisan arsenaaleineen paikalle, niin kiinnostaako, kyllä/ei, ja millä hinnalla? Ohessa pari esimerkkiotosta viime kerrasta, eli puhutaan hyvälaatuisista ja jälkikäsitellyistä ja hyvin valaistuista ammattivehkeillä otetuista kuvista.

Kuva
Kuva
"Kerron Veljesten legendaarisista uroteoista, kuinka vaari nuoruuden päivinään teki motin puita vartissa ja muori keitti niin maukasta puuroa, että puutkin heräsivät henkiin sitä maistelemaan.."

Palaa sivulle “Yleinen keskustelu”