Arvioita muista armeijoista

Jäsenet: SOS, (Leskentekijät), Imperiumi, Valkoinen komppania, Leviaattanit, FSC, Morrigan-Wanainmaa

Valvoja: Mahti

Avatar
Suontakanen
Herttua
Viestit: 546
Liittynyt: Tiistai, 03.07.2007 01:44
Paikkakunta: Helsinki

Arvioita muista armeijoista

Viesti Kirjoittaja Suontakanen » Maanantai, 21.05.2012 23:08

Huudot on huudettu jo viime viikolla ja tasoitukset tulevat myöhemmin. Voisimme hiukan arvioida tämän hetkisiä jakoja ja mitä odotamme muilta armejoilta. Mahdollisesti myös ketkä ovat suurin uhka mahtavan Kastilian kreivi-/kuningaskunnan edessä? Tilannehan on tämä tällä hetkellä:


Taifa-ruhtinaskunnat
Tura + Entalia 40
Muerte 10
Ryhmä Rämä 32 - 40
Ulfnar 16-20


Berberivaltakunnat
Perkele 40
Kuolan Kaarti 30
Vornan klaani 10
Rutto 10-15


Kastilia

SOS 40
Imperiumi 25-30
Valkoinen komppania 15-20
Leviaattani 18-25


Aragonia
Maahinkainen 45-55
Galenin Veljeskunta 11-15
Goblinit 13
Camulosin Villikarjut 25-30
Etelän Imperiumin Patriarkka ja taistelujohtaja.

Sotahuuto 2018 pääjärjestäjä

Sotaa pk-seudulta vuodesta 2007

"Aina ilolla taisteluun!"
virallinensivutuote
Kreivi
Viestit: 444
Liittynyt: Keskiviikko, 12.07.2006 16:28

Viesti Kirjoittaja virallinensivutuote » Tiistai, 22.05.2012 09:34

Noh spekuloin nyt sitten kun se vaan on niin kivaa.


Taifa on piikkisika, luultavasti agressiiivinen sellainen. Edellisten sotahuutojen perusteella keihäillä ratkaistaan moni merkittävä taistelu ja tällä armeijalla on mahdollisesti enemmän keihäitä kuin kaikilla muilla yhteensä. Jossain ketjussa sanottiiin, että aiemmat skenaario-tyypit suosivat keihäitä, joten voi olla että ne nyt yrittävät keksiä joitain sellaisia skenaariota joissa keihäs ei olisi itsestään selvästi se paras ase. Tämä armeija on meille ehkä pahin uhka, koska keihäällä on tapana voittaa staattiset väännöt rehellisesti edestäpäin. Samoin tämä armeija voi olla meille paras liittolainen, koska yhteinen linjaylivoimamme olisi todella massiivinen.

Berberit ovat hyvin tasapainotettu perusryhmä, melko hyvä liittolainen kelle tahansa. Rutto on tasoltan kovin skirmisryhmä joka varmasti onnistuu syömään moninkertaisesti oman määränsä väkeä. Kuola on liikettä pelkäämätön panssaroitu linjaryhmä ja Perkeleellä oli viime sohussa hyvä meno päällä. Tämä armeija saattaisi voittaa ihan vaan olemaalla aina sopeutuva liittolainen muille.

Aragonia on hirvittävän skirmipainotteinen armeija. Maahinkaista itseäänkin on joku vuosi luonnehdittu "Suomen suurimmakisi skirmiryhmäksi". Nyt ovat kuitenkin huhujen mukaan luopumassa taisteluameebasta ja keskittymässä tiukkaan linjakuriin. Armeija tosin näyttää isolta taisteluameebalta ja jotkut maahinkaisen edustajat ovat tunnettuja tiukasta metapelistään, jää nähtäväksi mitä tuo armeija oikeasti hakee.

Me Kastilialaiset olemme yleisen metatiedon mukaan panssarimöröistä koostuva linja-armeija. Muut varmasti olettavat meidät melko hitaiksi ja ehkä arvelevat ettemme sopeudu metsään. Muut eivät välttämättä kovin innolla ole suoraan edestä tulossa haastamaan, Taifaa lukuun ottamatta.
Rampa, lihava mies jonka hilpari on poikki
.. ja jonka rahat on loppu ja kutisee
Avatar
Suontakanen
Herttua
Viestit: 546
Liittynyt: Tiistai, 03.07.2007 01:44
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Suontakanen » Tiistai, 22.05.2012 21:49

Taifassa on paljon eri kokoisia keihäitä. Ilmeisesti Rämä on onnistunut saamaan pitkiä 4,5m keihäitä, jotka jäivät viime vuonna pois. Sherab deb ilmeisesti vetää samoilla 3,2m keihäillä mitä on nähty, mutta viime vuonna käyttö oli ainakin todella taitavaa. Muertte kantaa vaihtelevasti mitä tahansa aseistusta. Tiedossa kumminkin kunnon piikkisika, jolla on vielä paljon isohkoja kilpiä. Pitää hajoittaa porukkaa ja vastustajan aukinaista kylkeä, joka ainakin Rämältä jää helposti kylki auki vaikka osaavat jo selkäänsä puolustaa.

Berberivaltakunnat on monipuolinen kokonaisuus. Perkele ja Kuola ottavat varmasti linjavastuuta jättäen Ruton tekemään tuhojaan vastustajien kyljissä ja selässä, Vornan klaanista en paljoa tiedä mutta raskasta skirmausta tiedossa eli ei aliarvioida tätäkään ryhmää. Perkeleen ja Kuolan linja voi olla jokseenkin vaarallinen edestäpäin mentäessä, molemmilla on isoja kilpiä, paljon panssaria ja pidempää aseistusta myös. Ruton skirmausta ei pidä liikaa pelätä vaan hoitaa pois alta, pojilla on sankarin vikaa välillä vähän liikaa. Ajatuksen tasolla mieluisin liittolaisarmeija tällä hetkellä.

Aragonia on selvästi tämän vuoden juoksuarmeija. Ainoa porukka jolla on linja mahdollisuuksia on Maahinkainen. Camulos-Goblinit-Galenit osasto pyrkii juoksemaan varmasti yhdessä muiden skirmarien yli kun Maahinkainen pyrkii linjan reunan läpi. Sillä puolella mistä tämä armeija yrittää mennä pitää olla varovainen, koska muiden selkä on vaarassa. Sankaritekoja on turha lähteä tekemään vaan hakea fiksusti tapot jos on mahdollista. Ei pidä kuitenkaan lähteä nöyristelemään Maahinkaisen tai minkään muunkaan edessä, koska liian nöyrällä asenteella häviää varmasti.

Tärkeintä on muistaa, että reilupeli on perseestä ja ylivoimalla on turvallisempaa hyökätä.
Etelän Imperiumin Patriarkka ja taistelujohtaja.

Sotahuuto 2018 pääjärjestäjä

Sotaa pk-seudulta vuodesta 2007

"Aina ilolla taisteluun!"
Avatar
Earchie
Ritari
Viestit: 62
Liittynyt: Tiistai, 25.03.2008 23:25

Viesti Kirjoittaja Earchie » Keskiviikko, 23.05.2012 14:28

Taifa vaikuttaa armeijoista kovimmalta vastukselta, johtuen jo pelkästä keihäsmassasta. Tulevat myös olemaan pelottavan nopealiikkeinen armeija, mikäli Tura, Muerte, Ulfnar ja Entalia sille linjalle ryhtyvät. Rämä ei ole läheskään yhtä vikkelä kuin loppu armeija, mutta se korvaa vauhdin puutettaan kokemuksella ja linjakestävyydellä. Armeijan johtaminen meneekin sitten mielenkiintoiseksi, Rämän tuntien he pyrkivät ottamaan potin enemmän tai vähemmän haltuunsa. Turan ja Entalian yhteispelistä en osaa sanoa mitään varmaa, mutta itse laittaisin rahani sille että tulevat toimimaan erillisinä ryhminä toisiaan vahvasti tukien. Entalia painottaa tod.näk. enemmän skirmaukseen kun taas Tura pyrkii olemaan ratkaisuryhmänä linjassa. Ulfnaria olisi fiksuinta käyttää reservinä, kun ei heillä tietääkseni ole juuri lainkaan kehiäitä vai varsiaseita. Tämä johtaa siihen että staattisessa linjamähinässä häviävät. Jos viimevuosia on uskominen niin tulevat tulemaan aggressiivisesti päälle, mutta tuhovoima riippuu aivan siitä missä vaiheessa susi pääsee irti. Muertesta ei voi sanoa muuta kuin että ovat pirullisen hyviä. Pyrkivät tappelemaan ratkaisupaikoissa mahdollisimman paljon itseään säästäen. Tulevat päälle ylivoimalla ja mieluiten selkään.
Sapfon
Kreivi
Viestit: 470
Liittynyt: Lauantai, 24.05.2008 19:27
Paikkakunta: Espoo

Re: Arvioita muista armeijoista

Viesti Kirjoittaja Sapfon » Keskiviikko, 23.05.2012 16:22

Suontakanen kirjoitti:
Taifa-ruhtinaskunnat
Tura + Entalia 40
Muerte 10
Ryhmä Rämä 32 - 40
Ulfnar 16-20
Turalla on hyvä taitotaso, niin yksilö- kuin ryhmätasolla. Keihässiili joka on erityisen paha Imperiumia vastaan. Mikäli Entalia liikkuu näiden kanssa yhdessä on meidän omista ryhmistämme SOS parhaimmillaan näitä vastaan koska SOS ei isojen kilpien ja panssarien ansiosta kärsi samalla tavalla tappioita keihäissiilistä ja Lesket kykenevät kaatamaan näitä piikkisikoja. Entalia ei ole niin kova, osa yksilöistä taitavia mutta loput...

Muerte on alati kova, ehkä sohun vaativimpia johtajia piiskatessa miehistöä. Pahistontun pelinluku erinomaista.

Rämän kokeneet yksilöt ovat kovia mutta rämää on helppo pyörittää. Ehkä Imperiumin oma suosikkikohde koska on matsattu paljon yhdessä ja tiedetään heikkoudet. Hieman astetta hitaampi liikkumaan.

Ulfnar: Viime vuosina kovaa päälle tullut ja helposti nujerrettavissa ollut ryhmä. Sunnuntaina vahvuudesta ei tietoa. Ei mikään ratkaisuryhmä, ei voi odottaa hyvää pelinlukua.
Suontakanen kirjoitti:
Berberivaltakunnat
Perkele 40
Kuolan Kaarti 30
Vornan klaani 10
Rutto 10-15
Perkele on ollut välillä ailahtelevainen. Toimiessaan hyvin tekee tulosta mutta skenaariosta riippuen voi osoittautua väkimäärään nähden hyvinkin tehottomaksi.

Kuolalta puuttuu osa kokemuksesta ja ryhmä koko enteilee hieman uusien värväystä. Viime vuoden kahdessa osastossa toimiminen lienee historiaa. Ei ollut viime vuonna erityisen kova rynnäköidessään, linja ei liikkeessä säilynyt. Keihästettävissä ;)

Vorna on Ulfnarin spin-off. Pieni ryhmä joka noudattanee Ulfnarin oppeja.

Rutto on alati kova skirmaamaan. Näitä ei pidä päästää selkään. Parasta pitää anti-skirmish osastoa ruton ollessa vastapuolella. 1 vs 1 haastamista ei suositella.

Kokonaisuutena en pidä tätä armeijaa erityisen vahvana, on liian sidoksissa perkeleen toimivuuteen.
Suontakanen kirjoitti:
Aragonia
Maahinkainen 45-55
Galenin Veljeskunta 11-15
Goblinit 13
Camulosin Villikarjut 25-30
Sohun mahti-ryhmä Maahinkainen johtaa armeijaansa ja liittolaistaan. Hyvä johto, paljon kokemusta ja panssaria. Heikkouksia vähän. Odotukset korkeat mikä johtanee siihen että Maahinkaista vastaan tullaan asettamaan toistuvasti ylivoima. Tämä sitoo paljon miehiä muualta mikä tulee ottaa huomioon suunnittelussa. Odotettavaksi jää paljonko maahinkaisella on keihäitä eli onko siinä mahdollisuus kaatamiseen ?

Galenien yksilöitaito on melko hyvä, mutta ryhmältä on välillä uupunut oikeassa paikassa oleminen, ei ehkä tee ratkaisuja niin paljoa kokoonsa nähden (vertaa ruttoon). Skirmausvoimaa kuitenkin löytyy. Goblineilla sama tilanne.

Camuloksella on muutamia erinomaisia jousimiehiä, muuten possut eivät tule linjaa haastamaan. Perässä juokseminen turhaa panssaroidulle armeijallemme. Lähetetään joku muu.
Etelän Imperiumin organisaattori, jos on asiaa voi laittaa viestiä

Alas! How many noble and valiant knights we've lost.

Kuva
Avatar
Suontakanen
Herttua
Viestit: 546
Liittynyt: Tiistai, 03.07.2007 01:44
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Suontakanen » Keskiviikko, 23.05.2012 17:17

Rämä on tuntunut viime vuosien aikana muuttaa statustaan iskuryhmäksi ja nostaa vauhtia samalla. En usko, että pysyy vielä muiden tämän hetkisten Taifalaisten vauhdissa.
Etelän Imperiumin Patriarkka ja taistelujohtaja.

Sotahuuto 2018 pääjärjestäjä

Sotaa pk-seudulta vuodesta 2007

"Aina ilolla taisteluun!"
Vibelius
Herttua
Viestit: 692
Liittynyt: Keskiviikko, 14.05.2008 18:01
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Vibelius » Torstai, 24.05.2012 00:14

Kiinnostava Sotahuuto tulossa... tasaiset jaot, ja varmaan vielä tasoitusryhmät, noh, tasoittavat lisää.

Tällä erää näyttää siltä, että mieluisimmat matsit tulee Taifan tai Aragonian puolella taistellessa.

Berberit vaikuttavat vähän jämä-armeijalta. Niillä on ryhmiä, joista tulee mieleen että kunnian päivät ovat ehkä jo takanapäin? Mutta toisaalta, voivat myös yllättää. Vähän sama kuin että meidän armeijasta moni voi olla sitä mieltä että ollaan vihreitä vielä. Pun intended.

Aragoniaa vastaan pärjää luultavasti parhaiten keskittymällä Maahinkaisen lyömiseen, me saamme kuitenkin leveämmän linjan sitä vastaan. Toki jos skirmaajia tielle tulee, on niistä ihan jepa kävellä yli, mutta perään ei kannata juosta. Keskitytään olennaiseen.

Taifasta ei voi kuin toivoa, että niiden johtokuviot kusevat täysin, mihin on ihan ok mahikset. Onhan siellä kuitenkin melkoisia persoonia kehissä, Rämän johto, Pahistonttu... Ulfnaristakin on hitusen kurittoman ryhmän mielikuva. Mutta kuten Sapfonkin sanoi aikaisemmin, valitsemalla oikeat kohteet meidän ryhmille pystytään kyllä Taifakin lyömään. Sellainen sivuhuomio vielä, että luulenpa Valkoinen lähtisi kyllä mielellään kurmottamaan Sherpaderpaa Sossin siivellä, jos Imperiumi pystyy pyörittämään sillä aikaa Rämää, ehkä Leviaattanin tukemana? Tosiaan meilläkin on niitä isoja kilpiä (riittävän monta että päästään ryhmänä tollasta keihäsryhmää iholle), panssaria, iskuvoimaa ja nopeutta.
Jätä se herkkukori siihen.
Avatar
AnttiT
Kreivi
Viestit: 383
Liittynyt: Maanantai, 17.07.2006 14:14
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja AnttiT » Torstai, 24.05.2012 01:06

SOS luultavasti lyö sitä joka tulee tielle, me emme yleensä jaksa juosta ketään tiettyä kiinni. SOS+Valkoinen vs Sherp kuulostaa vähän overkilliltä (1,3-kertainen miesylivoima tms?), mutta paikallinen ylivoimahan tietysti on aina hyvä suunnitelma.

Ja joo, vaikka koostuukin pelottavista yksittäisista paloista, Taifa saattaa hajota riitaisiin mielipiteisiin siinä missä Cordoban kalifaatti aikoinaan (pun intended). Tai sitten ne ovat saattaneet oppia jotakin.

Itse en kyllä sanoisi berbereitä missään määrin jämäksi.. Perkele+Kuola kuulostaa varsin pitävältä linjalta. Jos niillä ei olisi huutojen jälkeen 10-15 miestä vähemmän kuin meillä, pitäisin niitä vahvimpana armeijana.'

En ole varma miten suhtautua Aragoniaan. Toisaalta siellä on pelottava Maahinkainen. Toisaalta siellä ei välttämättä olekaan muuta pelättävää kuin Maahinkainen.
No plan survives the first enemy contact intact. We have no plan. Ergo, we survive the enemy contact intact.
Ceterum censeo, Rämä esse delendam.
Vibelius
Herttua
Viestit: 692
Liittynyt: Keskiviikko, 14.05.2008 18:01
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Vibelius » Torstai, 24.05.2012 01:55

AnttiT kirjoitti: En ole varma miten suhtautua Aragoniaan. Toisaalta siellä on pelottava Maahinkainen. Toisaalta siellä ei välttämättä olekaan muuta pelättävää kuin Maahinkainen.
Vuan kyllähän se vituttaa jos on tappelemassa Maahinkaista vastaan niin 50 skirmaria rynnii selkään?
Jätä se herkkukori siihen.
Avatar
Foe
Herttua
Viestit: 525
Liittynyt: Tiistai, 06.07.2010 19:18

Viesti Kirjoittaja Foe » Torstai, 24.05.2012 03:46

Vibelius kirjoitti:
AnttiT kirjoitti: En ole varma miten suhtautua Aragoniaan. Toisaalta siellä on pelottava Maahinkainen. Toisaalta siellä ei välttämättä olekaan muuta pelättävää kuin Maahinkainen.
Vuan kyllähän se vituttaa jos on tappelemassa Maahinkaista vastaan niin 50 skirmaria rynnii selkään?
Ai maahinkaisen lisäksi siellä olisi vielä 50 organisoitunutta skirmaria jotka onnistuneen koukkauksen jälkeen tulisivat vielä rynnäköllä päälle :lol:

Ahh olisipa sotahuudossa tällaista.
Avatar
Suontakanen
Herttua
Viestit: 546
Liittynyt: Tiistai, 03.07.2007 01:44
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Suontakanen » Torstai, 24.05.2012 08:21

Onneksi meillä on toinen armeija tukemassa meitä myös ellei järjestäjät keksi tehdä skenaarioita josta olen nähnyt unta, kaikki vastaan me avoimella kentällä.

Aragonialla on yllättävän hyvät mahdollisuudet treenata yhdessä, koska Goblinit, Galenit ja osa maahinkaisista on Tampereelta. Saattavat siis saada yhteispelin aika hyvin toimimaankin.

Taifalla on myös hyvät yhteistreenimahdollisuudet, mutta tällä porukalla on todella suuri mahdollisuus lähteä myös tekemään jotain liian vaikeaa suunnitelmaa Sotahuutoon.

Berberit taitavat olla maantieteellisesti hajanaisin porukka, jolloin yhteistreenit eiväy oikein onnistu. Kuitenkin hyvällä tuurilla Perkeleen ja muiden porukoiden yhteishenki ja meininki saattaa onnistua niin hyvin, että taistelut päättyvät heidän voitokseen. Tämän näkee heinäkuussa.

Tärkeintä on tehdä tätä hommaa kuitenkin sillä tavalla, että tästä nauttii. Jos rupeamme hampaat irvessä ja veren maku suussa painamaan, niin onnistumisesta tulee paljon vaikeampaa. Vielä on myös tasoituspooli jakamatta ja sieltä voi tulla ehkä yllätyksiä jonkin armeijan puolelle?
Etelän Imperiumin Patriarkka ja taistelujohtaja.

Sotahuuto 2018 pääjärjestäjä

Sotaa pk-seudulta vuodesta 2007

"Aina ilolla taisteluun!"
Pyry Veteli
Sotahuuto '10 -järjestäjä
Viestit: 889
Liittynyt: Perjantai, 09.05.2008 11:39
Paikkakunta: Helsinki/Sonkajärvi, Iisalmen Gallia Cisalpina

Viesti Kirjoittaja Pyry Veteli » Torstai, 24.05.2012 17:48

Perkele on ihan hyvin jumittavaa tykinruokaa ja kuola lyö kovaa jos saavat uudet tyypit juoksemaan. Tärkeintä on lyödä tälle porukalle luu kurkkuun heti pohjille, turpaan ottaminen tyypillisesti uusintaa itse itsensä moreenin kompostoituessa. Toisin kuin esm. Maahinkainen, väitän että team hevimiehet Perkele ja ehkä-vähän-vihertävä Kuola voi gonahtaa kivasti jos menee muutama skenu putkeen huonosti.

Mmmmmmetapeli: tietysti väsähtäneet vastustajat tulee joskus omalle puolelle alisuorittamaan. :P

Kandee myös miettiä miten pidetään oma meininki hyvänä vaikka koko lauantai olisi paskansyöntiä epiksillä jaoilla metsäriskissä..
''Irschrikstu gerne/ keyn fechten nymmer lerne''
...missä rahat ja miks minua oikein kutittaa?
Avatar
Suontakanen
Herttua
Viestit: 546
Liittynyt: Tiistai, 03.07.2007 01:44
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Suontakanen » Tiistai, 29.05.2012 17:53

Olin itse Imperiumin riveissä Noxbossa, vaikka Leviaattania johdankin Sotahuudossa. Tuli tehtyä huomioita joita kannattaa hyödyntää SoHussa, jos kyseiset ryhmät eivät onnistu korjaamaan näitä asioita siihen mennessä.

Perkele oli aina pelottava näky vastassa. Olin yllättynyt miten passiivisia heidän pitkät keihäät olivat ja miten helposti niitä sai pistettyä omalla 4,5m pitkällä keihäällä. Aika usein Perkeleellä jäi myös kilpien väliin isoja aukkoja joista pistää takana olevia.

Rämä oli saanut mukaansa kaksi 4,5m keihästä, jotka molemmat ottivat usein tavoitteekseen pitää minun keihääni alhaalla etten pääse pistämään, muuten tämä toimisi mutta he tekivät sen samaa aikaa, jolloin eivät päässeet itsekään pistämään. Assassiineillä on todella isoa kilpeä mukana tänä vuonna, koko on siis isompi kuin Entalian Batmanit. Onneksi liian isojen kilpien kanssa ei jaksa juosta pitkään, jolloin n.10m perääntyminen pelastaa hengen. Onneksemme Rämän sivut antoivat helposti periksi ja pääsimme Imperiumin kanssa hakkaamaan useammasta suunnasta.

Valkoisen hyökkäykset oli jotain aivan mahtavaa. Lisää tuota

Leskentekijöiden keihästyöskentely oli parasta niin pitkillä. Helpottaa tietää ettei tarvitse Leskiä vastaan taistella tänä vuonna.

Maahinkainen toimi valitettavan usein passiivisesti ja jätti oman puolen armeijan pulaan toisella puolella kenttää. Taitotaso ja ryhmän sisäinen toiminta oli heillä taas toimivaa. Tulee olemaan kova vastus.
Foe kirjoitti:Tapahtumasta tuli todestettua se, että meitä ei todellakaan tule nakittaa linjaan.
Paras paikka VK:lle on tulla linjaryhmien takana, josta kosketuksen tapahtuessa katsomme paikan ja menemme läpi. Näin pääsemme parhaaseen vaikutukseen.
Leviaattani on huomannut vuosien varrella, että lähdemme mieluusti myös linjan takaa, josta voimme katsoa paikan tarkemmin tai mahdollisesti toimia samalla antiskirmishjoukkona. Mieluiten sidomme vastustajan joukkoja kiertämällä vastustajan selkää ja kylkeä kun oma linja tekee hyökkäyksen, jolloin hyökkäämme kylkeen/selkään.
Etelän Imperiumin Patriarkka ja taistelujohtaja.

Sotahuuto 2018 pääjärjestäjä

Sotaa pk-seudulta vuodesta 2007

"Aina ilolla taisteluun!"
Avatar
Terba
Herttua
Viestit: 866
Liittynyt: Perjantai, 20.06.2008 07:25
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja Terba » Tiistai, 29.05.2012 18:15

Omia NOXBO-kokemuksia:

Rämä ja Perkele jäätävät molemmat todella pahasti. Jäävät helposti teuraaksi ja esim. Valkoinen Komppania meni yksin parissa skenaariossa Rämästä läpi niin ettei jääny ku rippeet jäljelle. Rämästä siis.

Kuola ja Maahinkainen edelleen murhaavan nopeita ja liikkuvia ryhmiä, ja Kuola osaa edelleen todella hyvin johtaa omaa puoltaan. Maahinkainen tosiaan lähti usein sooloilemaan omiaan huomioimatta muuta armeijaa.

Sherpaderpa-Tura-Entalia liikkuu hyvin ja Turalla on paljon keihäitä. Toisaalta taas jos Turan kimppuun pääsee iholle niin kaatuu kohtuu helposti. Niillä on aika kätevä systeemi jossa keihäät ja varsiaseet tekee yhteistyötä varsiaseiden suojatessa keihäitä. Turan ja Entalian yhteispelin toimivuus on iso kysymysmerkki.

Uusi ryhmä eli Vorna oli ihan perustoimiva linjaryhmä. Hyvin samantyylistä toimintaa kuin Ulfnarilla. Kaikilla tuntui olevan paljon rengaspanssaria ja heater-tyyppiset kilvet.

Pohjan väki on skarpannut ihan pirusti aiemmasta, alkaa olla aika vaarallinen skirmiryhmä. Heidän eloonjäämisprosentti oli varmaan tapahtuman kovimpia, aina olivat viimeisenä pystyssä (olivat kyllä lähes aina voittavassa armeijassa). Tyyppien lähitaistelutaitokin oli hyvällä tasolla.
Kuola Tier 1 Operator | Hydenin vihermädättävä mielikuvitusolento

Profiilikuva: © Jari Kuskelin 2014
Avatar
Suontakanen
Herttua
Viestit: 546
Liittynyt: Tiistai, 03.07.2007 01:44
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Suontakanen » Keskiviikko, 30.05.2012 22:37

Terba kirjoitti: Uusi ryhmä eli Vorna oli ihan perustoimiva linjaryhmä. Hyvin samantyylistä toimintaa kuin Ulfnarilla. Kaikilla tuntui olevan paljon rengaspanssaria ja heater-tyyppiset kilvet.
Olin ymmärtänyt, että Vorna painottaisi skirmaamiseen? Toisaalta Noxbossa ei niin raskaasti varustatunut ryhmä voinut oikein olla skirmaamassa. Voi tulla Ehkä yllätyksiä Sotahuudossa.
Etelän Imperiumin Patriarkka ja taistelujohtaja.

Sotahuuto 2018 pääjärjestäjä

Sotaa pk-seudulta vuodesta 2007

"Aina ilolla taisteluun!"
virallinensivutuote
Kreivi
Viestit: 444
Liittynyt: Keskiviikko, 12.07.2006 16:28

Viesti Kirjoittaja virallinensivutuote » Torstai, 31.05.2012 00:44

Raskas panssari kyllä viittaa siihen ettei Vorna ole hurjia matkoja juoksemassa. Mutta tiedäppä sitten...

Perkeleen ja Rämän jäätyminen/hajoaminen metsäskenuissa vaikuttaa lupaavalta. Nyt kun vaan jotensakin itse onnistutaan pysymään kasassa, niin hyvää tulee.

Maahinkaisen skirmi-armeija viihtyy Noxbo-kokemusten mukaan erittäin hyvin metsässä. Tuo metsähän on siis sellaista juostavaa sorttia, jos ei koheesiosta tarvitse välittää.

Ja joo, Pohjanväki ei enää jäänyt lyötäväksi.
Rampa, lihava mies jonka hilpari on poikki
.. ja jonka rahat on loppu ja kutisee
Viestiketju Lukittu

Palaa sivulle “Kastilia”